- 17 Kasım 2015
- 287
- 299
- 18
- 32
instagramda vitamincianne diye birisi getirtiyor.
OlabilirDun domatesi cok tuketmistim canim ondan olmus olabilir mi ki
6-7 bencede az bazen yarim saatde bi emmek istiyor. Bazen yarim saatde bi uyaniyor akşam uyudu saniyorum yatiriyorum 15 dakika sonra kalkıp yine emjyo filan bizim 20 rahat oluyordur 6 7 cok azYa sabah hemsire dedi ki cocugu 24 saatte kac kez emziriyosun dedim 6 7 falan Diyo az 20 kere emzirmen lazim benboyle
Iyide 2 saatte emzirsem bile 12 yapar.20 kereye can mi dayanir oyke teorik bilgilerle olmuyo valla yada ben mi yanlisim bilemedim..
Can'ım bizde öyle düşünüyoruz hatta bugün yarın olucak içim içimi yiyor benim. İnş bizde çabuk atlatırız ya daha 3+12 günlüğüz ama bebeğim maşallah çok hareketliben ettirdim cnm. başta yaptırmasaydık keske dedim. ama 2 gun sonra iyi ki dedim. cok fazla hareketlenmeden yaptır eger şimdi düşünüyorsanız.
ooo sen cok iyi yemissin, benim masallahım var :)
benim de 10 kilo fazlam var.
Yaaa kizlar yetisin diyet yapalim birlikte yoksa depresyona girecegim. 58 ile hamile kaldim 75 ile doguma girdim 66 ya düşmüştüm dogumdan sonra bu ara tekrar 68 oldum. Kafayi yiyecegim yaa benimle dogum yapan arkadasim zaten zayifti simdi yine eski kilosuna döndü ben patates cuvali gibi geziyorum. O da normal dogum yapti o da emziriyor. Ben niye bogazimi tutamıyorum bu ay anlamadim gitti. Yani hayatimda hic böyle olmamistim resmen 1 saatte acikiyorum ve doymak bilmiyorum. Hiç tatli sevmeyen ben nutella kavanozundan ayrilamiyorum
Canım ben maya ile beklemek ile uğraşmamak için 3 2 1 poğaça yapıyorum. Pofidik oluyor, herkes çok beğeniyor. Yalnız çabuk bayatlıyor gibi geldi banaKızlarrr 2 aile toplamda 8 kişi bebek görmeye gelecekmiş hafta içi ama eşime gün vermemişler haber veririrz demişler ama eminim akşama yada yarına geliyorz gibi haber verirler
Ne yapcam ikramlık
Daha dün poça yaptım ama olmuyoo olmuyoooçok guzel mayam tutuyor kabarıyor ama pişince dışı kuruyo çatlıyo garip bi hal alıyo sinir oluyorum bana pofutuk bi poça tarifi verin nolur
Acaba fırın mı sorunlu markası bile belli değil mütayit takmıs
Bide tanına ne yapsam pratik bi gün önceden de yapılacak bişeyler söyleyin ikizler belli olmuyor aniden huysuz oluyorlar daha ev temiLenecek
tekrar maşallah canım:) en son 3 aylık kontrolde dr bebeğin boyu uzun dedi standartların bi tık üzerindeymis ama kg mız öyle çok değilEvet canim ama evde aptamilim var haftada belki 2 yada 3 kere veriyorum uzun uyusun diye ama biberon tutmuyor cogunlukla cope gidiyor.
Kızlarrr 2 aile toplamda 8 kişi bebek görmeye gelecekmiş hafta içi ama eşime gün vermemişler haber veririrz demişler ama eminim akşama yada yarına geliyorz gibi haber verirler
Ne yapcam ikramlık
Daha dün poça yaptım ama olmuyoo olmuyoooçok guzel mayam tutuyor kabarıyor ama pişince dışı kuruyo çatlıyo garip bi hal alıyo sinir oluyorum bana pofutuk bi poça tarifi verin nolur
Bide tanına ne yapsam pratik bi gün önceden de yapılacak bişeyler söyleyin ikizler belli olmuyor aniden huysuz oluyorlar daha ev temiLenecek
Pogaca istyosan sana pofuduk degul ama agizda dagilan lezzetli bi tarif veriyim.yarim pkt eritilmis margarin bi cay b siviyag 1 cay bardagi yogurt 1 yumurta sarisi 1 pkt kabartma tozu.icine peynir yada patates ne istersen.yumurta akina sonrada bol galeta ununa bulayip pisireceksin.Kızlarrr 2 aile toplamda 8 kişi bebek görmeye gelecekmiş hafta içi ama eşime gün vermemişler haber veririrz demişler ama eminim akşama yada yarına geliyorz gibi haber verirler
Ne yapcam ikramlık
Madem güzel olmuyor zorlama poğça yapmaKızlarrr 2 aile toplamda 8 kişi bebek görmeye gelecekmiş hafta içi ama eşime gün vermemişler haber veririrz demişler ama eminim akşama yada yarına geliyorz gibi haber verirler
Ne yapcam ikramlık
Bence o hemşire siyırmis canım:) Hayır çocuğa Dayasanda memeyi almaz yaniYa sabah hemsire dedi ki cocugu 24 saatte kac kez emziriyosun dedim 6 7 falan Diyo az 20 kere emzirmen lazim benboyle
Iyide 2 saatte emzirsem bile 12 yapar.20 kereye can mi dayanir oyke teorik bilgilerle olmuyo valla yada ben mi yanlisim bilemedim..
Tamm cnm sagol.biriktrip sagarimBen manuel kullanyrm guzel cekiyo ama pompalar genelde cok dolu oldugu zamanniyi cekiyo mesela bi gogsumu 3 saat felan vermyrm 150 cc felan cikiyo
Kızlarrr 2 aile toplamda 8 kişi bebek görmeye gelecekmiş hafta içi ama eşime gün vermemişler haber veririrz demişler ama eminim akşama yada yarına geliyorz gibi haber verirler
Ne yapcam ikramlık
Haklisn cnm iste geçici bir sure kullanacagmdan ucuz bisey alayim dedim.manueller ucuz.is goruyosa ne alaCanım manuel alacaksan sütün az ise iş görür çok ise ki insallah çokturzor gelir
Boşalması zaman alır ki şuan kimsede zamand yokbide elinle sıkmak elini yorar tabi karar senin ben avent kullanmıstım
Çok pratık bi kurabiye tarifi var canım çok da lezzetli:)Kızlarrr 2 aile toplamda 8 kişi bebek görmeye gelecekmiş hafta içi ama eşime gün vermemişler haber veririrz demişler ama eminim akşama yada yarına geliyorz gibi haber verirler
Ne yapcam ikramlık
321 ne canımCanım ben maya ile beklemek ile uğraşmamak için 3 2 1 poğaça yapıyorum. Pofidik oluyor, herkes çok beğeniyor. Yalnız çabuk bayatlıyor gibi geldi bana
Evet canım ben düzenli d vitamini veriyorum bebisimeÖff ben hala d vitamini vermiyorum.Verince döküntü olmuştu bir daha da vermedim. Kızlar sizdüzenli d vit veriyormusunuz?
bskn canım sen vitamin buldunmu ne yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?