- 21 Ağustos 2015
- 1.432
- 1.315
- 53
- 35
Ya bende günlerdir bakıyorum yok yok. Amazon dan Türkiyeye satış yokmuş. İsteyen kişiler alamamış falan. Nasıl alacagım ben ya.Sana veren arkadaş nasıl bulmuş nasıl sipariş vermiş?
@zhrkrky canım isteyebilecegin gönderebilecek biri varmı? Nasıl aldın damlaları?
benim dr de 4. ayda ek gıdaya başlamamı söyledi ev yemeklerine alisip damak zevki gelişsin diyeymis fakat 1çay kaşığı kadar sadece yemek suyu canım.canım benim doktorum 4 aylık olunca ek gıdaya başlayacağız dedi de ben kararsız kaldım erken değil mi bir başka doktora daha gitmeyi düşünüyorum bana da doktor dayanmıyor kaçıncı doktor bu ne bileyim hep bştaz tutarsızlık ilk girdik odaya annesi sütten başka birşey veriyormusun dedi hayır dedim o zaman artık vericez dedi giderken sordum bende şimdi birşey vermicez dedi
Sagol canım bende bakayım.instagramda vitamincianne diye birisi getirtiyor.
Evet amazondan reçete gerekli yoksa olmuyır gümrüğe takılıyormuş.
@zhrkrky nın arkadaşı getirmiş. O sırada tesadüfen amerikadaymış:/
Şimdi demir ilacı araştırmasına girmem lazım.
En iyisi Havaalanı dış hatlar terminalinde bekleyip üç beş tane sipariş vermek lazım
Olabilir
Ne kadara aldın canım. Sahibinden.comda biri 69 tlye satıyor.Canım ben instagram dan aldım vitamincianne'den.
hazır kurabiye alın uğraşmayınKızlarrr 2 aile toplamda 8 kişi bebek görmeye gelecekmiş hafta içi ama eşime gün vermemişler haber veririrz demişler ama eminim akşama yada yarına geliyorz gibi haber verirler
Ne yapcam ikramlık
Daha dün poça yaptım ama olmuyoo olmuyoooçok guzel mayam tutuyor kabarıyor ama pişince dışı kuruyo çatlıyo garip bi hal alıyo sinir oluyorum bana pofutuk bi poça tarifi verin nolur
Acaba fırın mı sorunlu markası bile belli değil mütayit takmıs
Bide tanına ne yapsam pratik bi gün önceden de yapılacak bişeyler söyleyin ikizler belli olmuyor aniden huysuz oluyorlar daha ev temiLenecek
Ben hamileyken cok yemistim faydali lohusaykende yedim ama belki alerjendir diye biraktim sonra malum biz alerjiliyiz sut kesmiyor aksine bana sut yapti kansizligimi giderdiKizlar Gunaydinn :))
Ikea'dan keciboynuzu kremasi aldim her derde deva.. ama yani bilemedim sutumu filan kesmez degilmi? icinde hic yag ve seker yok. Tam bir vitamin ve mineral deposu, yani bebek buyusun ilk verecegim seylerden biri diyebilirim. Ha bu arada, keciboyunuzu ve susam tohumu puresi var icinde. Tadida guzel ustelik :))
Yaa iyi o zaman, ben yiyim :)) cok hosuma gitti bu ya :) eskiden hic dikkat etmemisim demekki yeni gelmis sandim bende :)Ben hamileyken cok yemistim faydali lohusaykende yedim ama belki alerjendir diye biraktim sonra malum biz alerjiliyiz sut kesmiyor aksine bana sut yapti kansizligimi giderdi
Aynisini patatesli yapiyorum ispanak bu mevsimde bulamazsan patatesli yap L LittlemoreCanim bide ben ispanak sevmem ama hazir yufka aliyirum dogradigim ispanaklari peynirle karistirip tuzlayip yufkanin ustune yayiyorum. Bir kat yufka daha yine ayni islem sonra bir yufka daha koyuyorum. ( 3yufka 2 kat ispanak yani) sonra rulo seklindr sariyorum. Kalinca oluyor bunu 2parmak kalinliginda dilimliyorum. Yatay olarak tepsiye diziyorum. Ustune bol yumurta surup vorek otu susam falan ekerek firina veriyorum. Buda 10dk da pisiyor ve guzel oluyor. Pisirmeden direk buzlugada koyuyorum hazir bulunuyor dolabimda gelen olursa diye
Bide ben az once verdogim hamuruda yogurup buzluga koyuyorum. Biri gelecehi zaman direk cikartiyorum. Mini pizza yada pogaca ne istersem seklini verip malzemesini koyup direk pisiriyorum
Benimki sade keciboynuzuydu ama bende sevmistim afiyet olsun benim icinde ye bariYaa iyi o zaman, ben yiyim :)) cok hosuma gitti bu ya :) eskiden hic dikkat etmemisim demekki yeni gelmis sandim bende :)
masallah sana :) ikizlerle tutarsan cidden masallah :)Valla ben de gün içinde zor dayaniyorum cocuklar bir an önce uyusun da yatayim diye bi türlü uyumuyorlar inşallah Allah yardim eder de o zamana kadar kucuklerim düzene girerse çok zorlanmam ama kac gündür bu saatlerden sabaha kadar bebek salliyorum sonra da büyük uyaniyor sabahlari vitamin aldigim halde yetmiyor enerjim. Bakalim denicem sonuçta emzirene Rabbim sonradan tutma hakki vermiş kışa hem cocuklar daha güzel uyumaya baslar en azindan gece uyanmalari biter hem de günler kisa bi sekilde idare edilir
3 kabartma tozu,2 su bardağı yoğurt,1 su bardağı sıvı tag,unun ölçüsünü bilmiyorum.akşamdan yoğurup dolapta beklet.ertesi gün içine istediğini koy yuvarla dışına robottan çekilmiş etimege bula.herzaman tutuyor321 ne canım
Ya bak bir de yalancı sunböreği tarfin var.Kızlarr süpersiniz tarifler için çok sağolun bi bakayım ben bunlara börek fikri aklıma yattı baya
Ok yavrumYa bak bir de yalancı sunböreği tarfin var.
Dolapta bekleyince daha güzel oluyor
Tutabilecegim kesin degil canım denicem bakarsin bi ihtimal ikizler gunde 2defa 2-3saat uyusalar gece de uyanmadan emzirip yatirsam cok kolay tutarim. Ama 2-3gündür cok fenalar kac gecedir uyumadim diyebilirim cocuk sallarken içim geçiyor uyutorum tabi sallamayinca cocuk tepmeye basliyor tekrar uyanıyorum 3gecedir bu kadar uyuyabiliyorum bu sekilde oruç da tutamammasallah sana :) ikizlerle tutarsan cidden masallah :)
Valla benimkiler almiyor bazen aglayinca 1 saat icinde memeyi versem de almiyorlar ort 1.5-2saatte bir emiyorlar ne yazik ki gece de bu sekilde emiyorlarBence o hemşire siyırmis canım:) Hayır çocuğa Dayasanda memeyi almaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?