2016 Şubat Anneleri

Canım ben instagram dan aldım vitamincianne'den.

benim dr de 4. ayda ek gıdaya başlamamı söyledi ev yemeklerine alisip damak zevki gelişsin diyeymis fakat 1çay kaşığı kadar sadece yemek suyu canım.

Sagol canım bende bakayım.
Canım ben instagram dan aldım vitamincianne'den.
Ne kadara aldın canım. Sahibinden.comda biri 69 tlye satıyor.

hazır kurabiye alın uğraşmayın

Kizlar Gunaydinn :))

Ikea'dan keciboynuzu kremasi aldim her derde deva.. ama yani bilemedim sutumu filan kesmez degilmi? icinde hic yag ve seker yok. Tam bir vitamin ve mineral deposu, yani bebek buyusun ilk verecegim seylerden biri diyebilirim. Ha bu arada, keciboyunuzu ve susam tohumu puresi var icinde. Tadida guzel ustelik :))

Ben hamileyken cok yemistim faydali lohusaykende yedim ama belki alerjendir diye biraktim sonra malum biz alerjiliyiz sut kesmiyor aksine bana sut yapti kansizligimi giderdi

L Littlemore canim ikramlik çok uğraşma dicem ama ben de en az 3çeşit yapiyorum gelene gidene. Instagramda beyhaninmutfagi diye bi hesap var orda 20dk.da cok güzel cikolatali tart var gelene gidene yaptim cok sevdi. Pogaca cok yenmiyor tuzlu kurabiye yap simit gibi olanlardan bi de tatli kurabiye yap ya da a101.de nimet marka ürünler var cok güzel onlardan al koy tartin yanina

Ben hamileyken cok yemistim faydali lohusaykende yedim ama belki alerjendir diye biraktim sonra malum biz alerjiliyiz sut kesmiyor aksine bana sut yapti kansizligimi giderdi
Yaa iyi o zaman, ben yiyim :)) cok hosuma gitti bu ya :) eskiden hic dikkat etmemisim demekki yeni gelmis sandim bende :)

Aynisini patatesli yapiyorum ispanak bu mevsimde bulamazsan patatesli yap L Littlemore

bence iyi ki yaptırdım diyeceksin. ablam yaptırmamıstı benim. simdi 7 yasını beklemek zorundalar. yegenim simdiden ben olmayacagım diye yeri gögü inletiyor. iyilesmesi, genel anestezi vs daha fena.

masallah sana :) ikizlerle tutarsan cidden masallah :)

3 kabartma tozu,2 su bardağı yoğurt,1 su bardağı sıvı tag,unun ölçüsünü bilmiyorum.akşamdan yoğurup dolapta beklet.ertesi gün içine istediğini koy yuvarla dışına robottan çekilmiş etimege bula.herzaman tutuyor

Kızlarr süpersiniz tarifler için çok sağolun bi bakayım ben bunlara börek fikri aklıma yattı baya

masallah sana :) ikizlerle tutarsan cidden masallah :)
Tutabilecegim kesin degil canım denicem bakarsin bi ihtimal ikizler gunde 2defa 2-3saat uyusalar gece de uyanmadan emzirip yatirsam cok kolay tutarim. Ama 2-3gündür cok fenalar kac gecedir uyumadim diyebilirim cocuk sallarken içim geçiyor uyutorum tabi sallamayinca cocuk tepmeye basliyor tekrar uyanıyorum 3gecedir bu kadar uyuyabiliyorum bu sekilde oruç da tutamam

Kizlar bisey sorcam, simdi oglum dun cok agladi kriz gecirdi resmen sanki biri igne sokup durdu gibi ciglik atti durdu
Bugun de asiri sulu kaka yapti
Acaba dunku sanci bugun ki kakadan midir
Kafamda yine yeniden deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…