2016 Şubat Anneleri

Kizlar bisey sorcam, simdi oglum dun cok agladi kriz gecirdi resmen sanki biri igne sokup durdu gibi ciglik atti durdu
Bugun de asiri sulu kaka yapti
Acaba dunku sanci bugun ki kakadan midir
Kafamda yine yeniden deli sorular
Olabilir canim bizde de oluyor bazen yedigimiz içtiğimiz bi seyden ya da üsüttugumuzde karnimiza bi ağrı giriyor bi süre sonra tuvalete cikiyoruz rahatliyoruz. Baska bi sorun yoksa sıkma canını

Olabilir canim bizde de oluyor bazen yedigimiz içtiğimiz bi seyden ya da üsüttugumuzde karnimiza bi ağrı giriyor bi süre sonra tuvalete cikiyoruz rahatliyoruz. Baska bi sorun yoksa sıkma canını

yok sık sık sulu kaka yapar bu kadar takmam açıkcası ama o krizden sonra
nedir diye merak ettim, inşAllah bi daha öyle olmaz ya cok zormuş

Gecen ay 650 gram almisti. Bakalim dort ay kontrolunde ne kadar alacak birde benimki minicik dogdu. Minik bebegi buyutmesi cok zormus. Uc aylikken kilosu 5100du.

Ayy zor valla benim kizlardan biri de öyle sık sık aglama krizine giriyor derdi olmasa da ağlıyor gezdiriyorum susuyor gezmeyi de çok seviyorlar balkona cikarinca da elleri ayaklari nasil oynatıyor ama hepsinin uyanik ve keyifli olduğu an hemen disari cikiyoruz ama o anı yakalamak çok zor

Valla benimkiler almiyor bazen aglayinca 1 saat icinde memeyi versem de almiyorlar ort 1.5-2saatte bir emiyorlar ne yazik ki gece de bu sekilde emiyorlar
Aynen canım ya öyle. keyifler gelince emiyorlar ki. mesela benim bebis az önce ağlama krizine girdi neden anlamadım veriyorum memeyi almıyor dolaştırdim evin içinde gene verdim çığlık çıgliga almadı şimdi zorla uyuttum nasıl vereyim :)

Gecen ay 650 gram almisti. Bakalim dort ay kontrolunde ne kadar alacak birde benimki minicik dogdu. Minik bebegi buyutmesi cok zormus. Uc aylikken kilosu 5100du.
Bizimkisi kontrole goturduk maalesef ki 450 almis gerci bir ayin dolmasina bir hafta var ama az yani bakalim saglik ocagina gidicem 30unda o ne diyecek .. gerci cok heraketli benim bebegim hic tombul olamiyacak, ama iste bunyesi gucsuz duser diye korkuyorum :/

Ay canım dünden beri benimki de öyle . normalde ağlamaz bu şekilde çok fena ağlıyor dün bi de bugun şaştım kaldım. acaba sıcaklardan midir ya!

Benim gökçe de öyle çok aciksa da uykusu gelince emmiyor ciglik cigliga uyutuyorum 5dk sonra uyanip emiyor tekrar uyuyor parmaklarinda oynatiyorlar bizi küçücük sipalar

Hic merak etme canim artik az almaya baslarlar tombul olmasina gerek yok saglikli olsunlar yeter zaten genel olarak duydugum bebekligi zayif olan sonradan kilolu oluyor sanirim annenin zorlamasindan kaynaklaniyor acikinca nasilsa yiyecekler

Evet millet yapıo puff pudf
Pamuk pogaca 1 su bard siviyag 1 pk yas maya 1 su bard ilik su 1 su bard ilik sut 4 ymk kasigi seker 1 tatli kasigi tuz mayayi sseker sut ve su ile eritiyorum sonra siviyagi unu ve tuzu ekliyorum bekletiyorum 1 saat dnra sekil veriyorum ustune yumurta sarisi ve biraz pekmez suruyorum corek otu susam oyle

Hic merak etme canim artik az almaya baslarlar tombul olmasina gerek yok saglikli olsunlar yeter zaten genel olarak duydugum bebekligi zayif olan sonradan kilolu oluyor sanirim annenin zorlamasindan kaynaklaniyor acikinca nasilsa yiyecekler
Ya soyle bir durumumuz var artik meme emerken etrafi izliyoruz, egiliyoruz, birseyleri almaya calisiyoruz, guluyoruz, anneyle konusmaya calisiyoruz.. yaaani bayagi hiperaktifizz, gece allahtan boyle degil emiyor hic birakmadan ama gunduz oyunu kesvettik oyun ariyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…