2016 Şubat Anneleri

2. Tarifim bayatlamayan pogaca:1 pk yas maya 1 su bard ilik su 1 su bard ilik sut 1 su bard siviyag 1 yumurta (sarisi ustune aki icine) 1 corba kasigi toz seker 1 tatli kasigi tuz un mayayi once ilik su ilik sut ve maya ile eritiyoruz hareketsiz kalinca ustune uzerini kapatacak kadar 4 kasik yeterli oluyor un serpeliyoruz bekliyoruz uzeri catlak catlak olunca yumurta sarisi ve yahi kenardan ekliyoruz ortaya bi su bard un ve ustune de tuzu koyuyoruz tuz sivilara degmeyecek yavas yavas tek yone yoguruyoruz azar azar unu da ilave edip hamuru bekletiyoruz mayasi gelince yuvarlak bezeler yapip ocine harc koyup elimizin kenari ile ortasina bastiriyoruz not hamurdan misket buyuklugunde parca al ve oda sicakligindaki suya koy hamur suda yukari ciktigi zamn hamurunun mayasi gelmis demektir karisik olmus olabilir anlamadigin yeri sorabilirsin

Canım çok saol yaa hakkını helal et baya yazdın

Sagol canım bende bakayım.

Ne kadara aldın canım. Sahibinden.comda biri 69 tlye satıyor.

90 a aldım Canım kargoyla 96 ya geldi. Son tuketim tarıhı önemli yakın olmaması lazım eger degılse alabılırsın bunların sahtesi yok tek dezavantaj tuketım tarıhı yaklasmıs olanların uyguna satılıyor olması..

Ayni benim bebegimden bahsetmissin canim :) Asiri hareketli bir kizim var. Uyurken bile kipir kipirdir. Hatta esim diyor kiz uyurken karsisinda biri dursa saglam dayak yer :) Eller ayaklar hic durmuyor :) Kilo ırsi diyor doktor ben de minyonum kizim da annesi gibi olacak belli :)

Dün akşam eve bir gelirim ki bebişimin kafasında ensesine yakın bir şişlik ve kızarıklık. Hemen doktora götürdüm. Aklımda deli sorular, böcük mü ısırdı? alerji mi oldu? ur mu var? Allah'a şükür sivilce gibi bir şeymiş ama ne sivilce. Ayrı ev açsak yeridir. Krem verdi.

3,5 aylığız.7200kilo 62cm boy. Doktorun tavsiyeleri; oturtmayın, mama, süt ve su dışında ek gıda vermeyin, tadına baktırmayın. Kakası sert değilse 1 hafta boyunca popoyu uyarmayın. Şimdilik böyle. Öpüyoruz.

Ben severim canim. Ikea da oldugunu bilmiyordum hatta :) dogumdan sonra hic yemedim daha ama keciboynuzu sut arttiriyor diye biliyorum, bir zarari olcagini sanmam :)

Yaa bende zayifmisim esimde suan fil gibi olmasina ragmen zayifmis neyse saglikli olsunlarda ne yapalim :)

Ben severim canim. Ikea da oldugunu bilmiyordum hatta :) dogumdan sonra hic yemedim daha ama keciboynuzu sut arttiriyor diye biliyorum, bir zarari olcagini sanmam :)
Ya bilseydim onceden alirdim, kanda yapar cunku.. neyse cokta gec kalmis sayilmam :)

bskn allah razi olsun ben bu vitamini nerden bulcam diye kivraniyodum..iki kutu siparis verdim hemen vitamincianneden.demir icin novaferrum da getiriyomus ona da ismimi yazdirdim..

Gecen ay 650 gram almisti. Bakalim dort ay kontrolunde ne kadar alacak birde benimki minicik dogdu. Minik bebegi buyutmesi cok zormus. Uc aylikken kilosu 5100du.
Benim kızım da çok küçük doğdu, gerçekten bakımı büyütmesi çok zor oluyor. Banyo yaptırılırken bakamıyordum o denli
Bir adet kedi yavrusu doğurmuştum resmen
Bizim de 3 aylık kontrolünde 5400 dü, biraz toparladı çok şükür .

bskn allah razi olsun ben bu vitamini nerden bulcam diye kivraniyodum..iki kutu siparis verdim hemen vitamincianneden.demir icin novaferrum da getiriyomus ona da ismimi yazdirdim..
Ne demek canım yaa. Aman aklında olsun. Bende d vit için isim yazdırmıştım ama geri dönmedi. Glediği zaman profilinde paylaşım yapıyor oradan da takip et

Bence korkma canım. Daha bir hafta da varmış zaten ki yani artık çok kilo almayacaklar. Seninki şu an haftada 150 gibi. Daha ne olsun. benim kızım iri olduğu için ben de artık yeterli alsın ama çok almasın istiyorum. Yeterki sağlıkları yerinde gelişimleri normal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…