2016 Şubat Anneleri

Noldu kız

Hipokrat amcam yaşasaydı böyle olmazdı :/

Bir cocuk doktorundan randevu aldım dun eve yakın bir özel hastaneden hem genel muayne olalım diye 3. Ayımız bugun . Anlattım mukuslu kakamız bitmiyor 2 bazen 3 gunde bir kaka yapıyor Alerjiden şüpheleniyorum diyet yaptım degısmedi tekrar basladım diye -bu cocuk alerjık olamaz mukuslu kaka geniz akıntısından olur. ama geniz akıntısı olsa anlarız diyorum -hayır anlayamaZsınız. ee peki ne yapmalıyız -hiçbirsey. Diyete devam edeyimmi -ne diyeti diyor cocugu besinsiz bırakma. Peki laktoz intoleransi olabilir mi dedim hayır asla laktoz olanların vucudu kıpkırmızı olurmus pul pul dokulurmus ..?!?!
He birde gözünün altında hafif torba var lidyanın tam göz altı degıl yanak üstü gibi ama genetik baba tarafında herkeste var bana dıyor kı gözü neden böyle genetik dedim hayır onu bir araştırmak lazım dedi yaaaaaa saka gibi ortada ki en onemli sorunu (mukuslu kaka) önemsemedi kalktı bana göz altını sorun etti. Ne olabilir peki dedim yani Nasıl bir raharsızlık yada neyin tepkisidir onu da bilmiyor.. Cok yardımcı oldunuz deyip çıktık eşim sinir küpü oldu öle eve döndük. Şimdi ben doktora gittim de ne oldu sonuc ne me ögrendim elime ne gecti

Kizlar pogacanin yumusak olmasini istiyorsaniz unu cok fazla koymayin. Ele biraz yapisan bi hamur oldugunda ellerinizi yikayip kurulayin, hamuru tezgaha alin biraz un serperek hamuru toparlayin ya da elinizi sivi yagla yaglayip toparlayin. Mutlaka tepsi mayasi yapin. Yani pogacalara sekil verip tepsiye dizdikten sonra firina vermeden yarim saat kadar dinlendirin. Pogacalar firindan ciktiktan sonra üzerini temiz bir bezle de örterseniz yumusacik oluyor

Ne demek canım yaa. Aman aklında olsun. Bende d vit için isim yazdırmıştım ama geri dönmedi. Glediği zaman profilinde paylaşım yapıyor oradan da takip et
Canim bu vitamin, demir olayı nedir? Ben kızıma sadece devit 3 kullanıyorum. Bu ilaçlar alerjik çocuklar için mi?
Bilgi verirseniz çok sevinirim

Arkadaslar benim oğlan 12 haftalık oldu aynı gün rota aşısıda oldu ve arfından kudurdu, salin mutlu bebek gitti , sürekli huysuz, ağlıyo, emiyo kusuyo yTırsam ağlıyokaldırsam feryT ediyo delircem üçgündür sizde oldumu, büyüme atağı böyle bişeymi yoksa aşı karın ağrısımı yapıyoki

Birde dr oturtın yavaş yavaş kucağınızda dedi kii üç aylık oldu yeni , zart diye oturttı çocuğu bide ondandamı huysuz diye düşünüyorum eğesimi battı acaba, ben kızımı beş aylıkken falan oturtmuştum deli olucam , her dr ayrı havada

Ayyy valla bu drlar bi alem canim ya ben o kadar dr dolastim hepsi birbirinden farkli konusuyo garipler

Ay nerden buldun çok aradın mı
Komedi yaa. Laktoz int da pul pul olmaz. Saçmalamış neysee sinir olmakla kalmışsın
Canim bu vitamin, demir olayı nedir? Ben kızıma sadece devit 3 kullanıyorum. Bu ilaçlar alerjik çocuklar için mi?
Bilgi verirseniz çok sevinirim

Sağlık ocağının verdiği d vit içeriği ile ilgili hoş olMayan söylemler bulunmakta.
Paraben vs. Tabi ay çiçek yağı da olduğunin ben vermiyordum. Amerikadaki d vit bitkisel yaplar içermekte.
Aynı şekilde şimdi 4.ayda başlayacağımız kan ilacı da.

Hoş! o kan ilacını neden herkes kullanır anlamış değilim. Sanki her bebek bir! Her bebekte eksik veya aynı oranda eksik... Neyse susayım ben

Aşı sonrası bağışıklık sistemini etkiledipi için olabiliyor. Bizim alerjide 2.ay aşıdan sonra tavan yapmıştı. O yüzden rotadan uzak durdum. Şimdi 4.ay aşıları için kara kara düşünüyorum

Sanirim benimki dis cikariyo mememi kopardi isirmaktan bicirikk
Canim bu ay 450 gr almış sanırım bebeğin. gayet iyi çünkü bebeğimi 3.ay kontrole götürdüğumde. 4. ayda itibaren artık 400 ile 600 gr arası alacağını söyledi. ilk 3 aya aitmis 600 ile 900 gr arası. yani maşallah gayet iyi almış bebeğin ki 1 hafta daha var 4. Aya diyorsun. Bu arada huzursuz mu peki bebeğin canım? benim minnos bugün çok huzursuz bi türlü dalamıyor ve hiç ağlamadıgı gibi ağlıyor bi türlü anlayamadım nedenini acaba dış mı?

Selam kızlaar sayfalar birikmiş okumaya çalşyorum hepsini diyete başladım çok sıkı olmasada dikkat ediyorum hergün bebisimle yürüyüşe çıkıyorum eğer hava kötüysede evde kızım uyuyunca birkaç hareket yapıyorum kilolar aldı başını gidiyor bu gidişata bir dur demek için adım attım sonunda bebeğim hala kabız yavrum çok zor yapıyor süper ilgili doktorumuz z.yağı içir dedi bidaha gitmeyi düşünmüyorum bursada olan arkadaşlarım doktor tavsiye edebilir mi acaba

Ay sorma yabanci bi yerdeyken veya yabanci biri varken hiç emmiyo benimkiler etrafi incelemekten. Ilk kizimi disarda hiç emziremezdim avm.lerdeki bakım odalarinda altini degistirir emzirmek icin mucadele verir cikardim bunlar da ayni

Gözün aydın mı denir ne denir
Bilmem valla isirip duruyo mememi herhalde cikaracak gibi bayagi sertlesmis ama ne zaman cikarir bilemem buyuk oglan hemen cikarmisti ortanca ucu cikmisti 1 ay baska ilerleme olmamisti kolay cikar insaallah

Yok cnm benimki almadi o baska arkadasti biz daha tartiya gitmedik haziranin 4 unde 4 aylik oluyoruz o zmn gitcem benimki 15 gundur hic almadi maalesef emmiyordu ishaldi derken yine mahvoldu disler cikacak buyuk ihtimal birazda o yipratir artik kg flan almaz saglikli olsunlar yeter

Bebeğini sadece anne sütü ile besleyen anneler, gündüz bebislerinizi emzirdikten sonra kac saat uyuyor ?

Biz kucagimizda oturtur gibi yapiyoruz 3.5ayliktan beri ama hic kendi basina koymadik 4ayi gectiler oturur pozisyonda belinden tutarak oturmus gibi yapiyoruz oturduk zannedip mutlu oluyorlar

Biz kucagimizda oturtur gibi yapiyoruz 3.5ayliktan beri ama hic kendi basina koymadik 4ayi gectiler oturur pozisyonda belinden tutarak oturmus gibi yapiyoruz oturduk zannedip mutlu oluyorlar
Seninkileri hayal ediyorum da bicir bicir ne tatliiii yeriiiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…