- 16 Mayıs 2016
- 568
- 1.135
- 113
- 38
Karisik bazen 1 saat bazen 40 dk bazen 2 saat(cok nadir)
Ay canim pogaca cekti gecmisi okumayaydim iyiydi@Littlemore ilk tarifte yani pamuk pogacada 4 yemek kasigi seker 4 cay kasigi tuz olacak dene bakalim sonucu bildir
Memede uyuyor. Sonra belli olmuyor valla saat tutmuyorum. Ama çabuk geçiyor sankiBebeğini sadece anne sütü ile besleyen anneler, gündüz bebislerinizi emzirdikten sonra kac saat uyuyor ?
Memede uyuyor. Sonra belli olmuyor valla saat tutmuyorum. Ama çabuk geçiyor sankiiki yorum yazıyorum hopppp uyanmış
biri gelsinde evi toplayalım ya
daha yürümeyen bir cocuk ile ev bu kadar hızlı dağılabiliyorsa bu sıpa yürümeye başlayınca neler olacak
Benimkiler de bazen 5dk bazen 15dk bazen 1saat bazen 3-4saat (simdiye kadar 2ser kez oldu)Bebeğini sadece anne sütü ile besleyen anneler, gündüz bebislerinizi emzirdikten sonra kac saat uyuyor ?
Aglamasalar dedigin gibi cok iyiler ama bazen hepsi ayni anda bi basliyor aglamaya oturup ben de agliyorum annem evine gitti bugun biz de aksamustu hepsini disari cikardik disarda durdular eve bi geldik kiyamet kopuyor eve yeni adim attik komsu geldi ona bakmaktan emmediler emmeyince koyameti kopardilar kadin geldigine pisman oldu hangisini sakinlestirecegini şaşırdı aksamustleri genelde zaten hep ağlıyorlar uyuyana kadarSeninkileri hayal ediyorum da bicir bicir ne tatliiii yeriiiimmm
Ben pogacayi çok yemem de benim de yapasim geldi. Tam yeni yeni mayalilari becermeye basladim ikiz gebelikAy canim pogaca cekti gecmisi okumayaydim iyiydibekarken olsaydi usenmez yapardım bu saatte
Bizimkisi kontrole goturduk maalesef ki 450 almis gerci bir ayin dolmasina bir hafta var ama az yanibakalim saglik ocagina gidicem 30unda o ne diyecek .. gerci cok heraketli benim bebegim hic tombul olamiyacak, ama iste bunyesi gucsuz duser diye korkuyorum :/
Benim gökçe de öyle çok aciksa da uykusu gelince emmiyor ciglik cigliga uyutuyorum 5dk sonra uyanip emiyor tekrar uyuyor parmaklarinda oynatiyorlar bizi küçücük sipalar
Ben soyliyim tum cekmeceler dolaplar dökülmüş olacak.sen bi yeri topladm diye sevinrken hopp diğer oda dagilmis olacakbiri gelsinde evi toplayalım ya
daha yürümeyen bir cocuk ile ev bu kadar hızlı dağılabiliyorsa bu sıpa yürümeye başlayınca neler olacak
Ayy cok tatlilarr yaAglamasalar dedigin gibi cok iyiler ama bazen hepsi ayni anda bi basliyor aglamaya oturup ben de agliyorum annem evine gitti bugun biz de aksamustu hepsini disari cikardik disarda durdular eve bi geldik kiyamet kopuyor eve yeni adim attik komsu geldi ona bakmaktan emmediler emmeyince koyameti kopardilar kadin geldigine pisman oldu hangisini sakinlestirecegini şaşırdı aksamustleri genelde zaten hep ağlıyorlar uyuyana kadar
Asi agri yapiyormus bazi bebeklerdeArkadaslar benim oğlan 12 haftalık oldu aynı gün rota aşısıda oldu ve arfından kudurdu, salin mutlu bebek gitti , sürekli huysuz, ağlıyo, emiyo kusuyo yTırsam ağlıyokaldırsam feryT ediyo delircem üçgündür sizde oldumu, büyüme atağı böyle bişeymi yoksa aşı karın ağrısımı yapıyoki
O zamanda pesimizden gelecek topladiklarimizi alip saga sola atacakbende kac gündür eve bakamiyordum sonunda dün temizledik esimle beraber. Evi o sekilde gördükçe ruhum daraliyordu.
Ben soyliyim tum cekmeceler dolaplar dökülmüş olacak.sen bi yeri topladm diye sevinrken hopp diğer oda dagilmis olacak
Hatta daha da edepszlk yapip erkek misafrlerin onune camasrlarini dokerek getirecek.donun kafasinda bi sekilde
Tecrubeyle sabittir
canım ya kıyamam çok gecmiş olsun. anneyiz kıyamıyoruz yavrularımıza.daha dikkatli olursun bundan sonraKuzumu bugun anakucagndan yuz ustu düşürdüm binanin icinde
Anakucaginin tutma yeri saglam degildi aslnda.pat diye yuzustu gitti.Allahtan ince battaniyesiyle oldu.battaniyeyle yuzustu dustu
Cok agladi yavrucum.her bir damla gözyaşı icimi kanatti.ne dikkatsz kadinim ya.salak kafam.cok sukur bisey olmadi ama cok vicdan azabi cektim.cani yandi ben yuzunden.öptüm saatlerce.siniri zor gecti.niye baglamadysam iste.essek kafam
Ya sorma ya gecen ikeaya gittik bebek bakım odasında çıldırdı her yer oyuncak renkli, çok mutlu oldu :))) azıcıkmemdi bıraktı vallaAy sorma yabanci bi yerdeyken veya yabanci biri varken hiç emmiyo benimkiler etrafi incelemekten. Ilk kizimi disarda hiç emziremezdim avm.lerdeki bakım odalarinda altini degistirir emzirmek icin mucadele verir cikardim bunlar da ayni
Çok geçmiş olsun. Allahtan bişey olmamış. Rabbim bebeklerimızı korusunKuzumu bugun anakucagndan yuz ustu düşürdüm binanin icinde
Anakucaginin tutma yeri saglam degildi aslnda.pat diye yuzustu gitti.Allahtan ince battaniyesiyle oldu.battaniyeyle yuzustu dustu
Cok agladi yavrucum.her bir damla gözyaşı icimi kanatti.ne dikkatsz kadinim ya.salak kafam.cok sukur bisey olmadi ama cok vicdan azabi cektim.cani yandi ben yuzunden.öptüm saatlerce.siniri zor gecti.niye baglamadysam iste.essek kafam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?