2016 Şubat Anneleri

Karisik bazen 1 saat bazen 40 dk bazen 2 saat(cok nadir)

Benimki de öyle, en fazla 1saat uyuyor. Benim sütüm yetmiyor mama veriyorum günde 2 defa ama birkac gündür mama yemiyor acaba doymadigi icin mi az uyuyor diye düşünmüştüm. Demek ki sütüm yetiyor artik. Cok teşekkür ederim canim.

Memede uyuyor. Sonra belli olmuyor valla saat tutmuyorum. Ama çabuk geçiyor sanki iki yorum yazıyorum hopppp uyanmış

Aynen yaa. Sanki yeni uyuttum gibi biseyler hazirlayip yemege baslarken uyaniyor. Radar gibi mübarek

biri gelsinde evi toplayalım ya
daha yürümeyen bir cocuk ile ev bu kadar hızlı dağılabiliyorsa bu sıpa yürümeye başlayınca neler olacak

O zamanda pesimizden gelecek topladiklarimizi alip saga sola atacak bende kac gündür eve bakamiyordum sonunda dün temizledik esimle beraber. Evi o sekilde gördükçe ruhum daraliyordu.

Seninkileri hayal ediyorum da bicir bicir ne tatliiii yeriiiimmm
Aglamasalar dedigin gibi cok iyiler ama bazen hepsi ayni anda bi basliyor aglamaya oturup ben de agliyorum annem evine gitti bugun biz de aksamustu hepsini disari cikardik disarda durdular eve bi geldik kiyamet kopuyor eve yeni adim attik komsu geldi ona bakmaktan emmediler emmeyince koyameti kopardilar kadin geldigine pisman oldu hangisini sakinlestirecegini şaşırdı aksamustleri genelde zaten hep ağlıyorlar uyuyana kadar

Yok canım normal. Doktorun 3. Ay kontrolünde direk uyardı artık kilo alımı duracak endişelenme diye ama sanki benimki hiç almıyor gibi o yüzden endiseliyim ( çok hareketli durmuyor yerinde ayaklar hep tekme atar vaziyette :)

Benim gökçe de öyle çok aciksa da uykusu gelince emmiyor ciglik cigliga uyutuyorum 5dk sonra uyanip emiyor tekrar uyuyor parmaklarinda oynatiyorlar bizi küçücük sipalar

Benimki de öyle. Uykusu varken çok zor emmesi (

Bugün bavul hazırlarken bir baktım bizimki dönüyor :) maşallah yavru kuşum dedim. Sonra gittim geldim yüz ustu bırakmıştım diğer turlu ağlıyordu. 2 dk gittim geldim.. yüzükoyun yatmış koymuş kafayı baya. uyuyordu sanırım ama çok korktum nefes alamıyorsa diye ;( hemen panikle kaldırdım saf saf bakıyor ) gündüz ışıktan uyuyamiyor o şekilde uyumak istiyor ama ben beceremiyorum öyle uyutmayi

biri gelsinde evi toplayalım ya
daha yürümeyen bir cocuk ile ev bu kadar hızlı dağılabiliyorsa bu sıpa yürümeye başlayınca neler olacak
Ben soyliyim tum cekmeceler dolaplar dökülmüş olacak.sen bi yeri topladm diye sevinrken hopp diğer oda dagilmis olacak
Hatta daha da edepszlk yapip erkek misafrlerin onune camasrlarini dokerek getirecek.donun kafasinda bi sekilde
Tecrubeyle sabittir

Ayy cok tatlilarr ya
Tabi uzaktan öyle geliyor
Sen huniyi takiyorsun o ayri

Asi agri yapiyormus bazi bebeklerde
Ben de bugun yaptracaktm rotayı ama zaten kararszdm yaptrmamaya karar verdim.
Dr zaten cok etki etmz demsti yine de gecirir demisti.bir de yan etkili yorumlardan tirstim.
Umarim cabuk atlatrsnz
Ayrica icinde domuz dna si var dediler bilmiyom.dr lar da ikiye bolunmus.kimi gereksz diyo kimi yapin diyo.neye inanacgmzi sasrdik

Kuzumu bugun anakucagndan yuz ustu düşürdüm binanin icinde
Anakucaginin tutma yeri saglam degildi aslnda.pat diye yuzustu gitti.Allahtan ince battaniyesiyle oldu.battaniyeyle yuzustu dustu
Cok agladi yavrucum.her bir damla gözyaşı icimi kanatti.ne dikkatsz kadinim ya.salak kafam.cok sukur bisey olmadi ama cok vicdan azabi cektim.cani yandi ben yuzunden.öptüm saatlerce.siniri zor gecti.niye baglamadysam iste.essek kafam

O zamanda pesimizden gelecek topladiklarimizi alip saga sola atacak bende kac gündür eve bakamiyordum sonunda dün temizledik esimle beraber. Evi o sekilde gördükçe ruhum daraliyordu.

2 gündür eşim diyo gelince evi temizleyelim ama 2 gündür sular yok
normalda mutfağın fayanslarını di köşe slerdi ama 3 hafta sonra taşınacagız aman boşver dedim
belki yarın temizleriz

ohh may got ben dağınık baba dağınık birde bu veledimiz dağınık olursa evi düşünemiyorum

Bugün bebeğimin varlığını öğreneli tam 1 yıl oldu. Geçen sene bugün pazar günüydü sabahın ilk saatlerin de umutsuzca kan vermeye acile gitmiştim. Kanımı verdim ve eve geldim. Sonucu beklememiştim bile. Eşim dışardaydı eve geçerken sen alırsın dedim. Öylesine verdim yani. Geldim eve girdim yatağıma uyudum. Bir kaç saat sonra eşim aradı. Hadi bakalım 4 haftalık hamilesin dedi. Tabi ben inanamadım. Kesin bir yanlışlık oldu. Kan alan teknisyen genç bir adamdı. Kesin yanlış baktı. Zaten gözüm tutmamıştı dedim. Ama bir yandan da ağlıyorum. İnanamıyorum çünkü. Sonra eşim geldi eve tahlil kağıdını uzattı. BETA HCG 34.39. Allahım ilk defa sıfırlı bir rakam değildi. Küçük bir değerdi ama bizim için sıfırlardan sonra hayal gibiydi. Galiba bu sefer oldu dedim. Eşimle sarıldık birbirimize ağladık. Daha doğrusu ben ağladım :) ama gene korkuyorum. Ya değer katlanmazsa diye. İki günde bir kan verip değerimin artışını takip ettik. Ta ki keseyi ve kalp atışını duyana kadar. Tamam artık şimdi oldu dedik. Küçük mucizemin kalp atışını da duyunca onu daha çok hissettim içimde..Kabullendim. şimdi yanım da mışıl mışıl uyuyor. Evimize, yuvamıza yeniden hoşgeldin bebeğim.. Rabbime binlerce şükürler olsun. Bebeğimizi bize kavuşturdu. Allah olmayanlara da nasip etsin. Bu duyguyu yaşatsın. Kimsenin kucağını boş koymasın. Çok duygulandım sizlerle paylaşmak istedim

canım ya kıyamam çok gecmiş olsun. anneyiz kıyamıyoruz yavrularımıza.daha dikkatli olursun bundan sonra

Ay sorma yabanci bi yerdeyken veya yabanci biri varken hiç emmiyo benimkiler etrafi incelemekten. Ilk kizimi disarda hiç emziremezdim avm.lerdeki bakım odalarinda altini degistirir emzirmek icin mucadele verir cikardim bunlar da ayni
Ya sorma ya gecen ikeaya gittik bebek bakım odasında çıldırdı her yer oyuncak renkli, çok mutlu oldu :))) azıcıkmemdi bıraktı valla

Bsk
Çok geçmiş olsun. Allahtan bişey olmamış. Rabbim bebeklerimızı korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…