2016 Şubat Anneleri

Ya galiba haklısın ben zaten tombul istemiyordum şimdide acaba zayıfmı diyorum... Pehhh :)

Benim doktor öyle demedi dese kendimi alıştırırdım :/ Neyse ya zaten yerde artık sürünmeye başladı eskiden yatakta tek kaldınca yapardı şimdi topunu almak için başını dayıyor yere ayaklarıyla ilerliyor sıpa, bu kadar harekete nasıl kilo alsınki zaten

Ay kuzummm insanın içi acıyor seni çok iyi anlıyorum çünkü bizimde başımıza geldi.. Allahtan birşey olmamış bak, korktu tabi bşraz yarın unutur

İlk bir ay ben altini degistiremedim dusunun. Cirpi gibiydi bacaklari dokunmaya korkuyordum. 2450 ye kadar gerilemisti kilosu yavrucugumun

Ben pogacayi çok yemem de benim de yapasim geldi. Tam yeni yeni mayalilari becermeye basladim ikiz gebelik ardindan cocuklar yine unuttum ama ugrasasim var
Sabah usenmezsem yapcam bayılırım pogacaya cok severim esim sevmediği icinde cok yapmadim evlendikten sonra

Canim gecmis olsun cok şükür bi sey olmamis ama artik hareketlendiler ana kucagina koyup balkona cikiyorum o zaman bile bagliyorum ben

Bugun 4.gece 2.30 gibi uyanip sabaha kadar uykusuz gecen e sonrasi zaten bi firlamayla yogun geciyor ikizler yine uyumuyor Allah.im yardim et su uykusuz zamanlar hayirlisiyla bitsin artik

Kıyamam sana canım enn zorlarını atlattn artık kolaylayacak hersey biraz daha sabır

Allah yardimcin olsun canim

Günaydın canım kusura bakma karıştırdım demek ki. aynen sağlıklı olsunlar yeter ama dişler çok zorlayacaga benziyor umarım kolay atlatirlar. dünden beri cok kotu ağlıyor benimki gecede saat başı uyandı ikimizde mahVolduk şimdi gene gözler açık:)

İlk bir ay ben altini degistiremedim dusunun. Cirpi gibiydi bacaklari dokunmaya korkuyordum. 2450 ye kadar gerilemisti kilosu yavrucugumun
Küçük bebek bakımı diyince bana sorum 1900 kg ya düştü biri diğeri de eve 2100 geldi ahhh ahh gözümde canlandı annemin ben elime almam diyişi hala kulağımda

Ben kan ilacı düşünmüyorum canım. Gerekirse bir daha kan tahlili yaptırır kanına baktırır öyle veririm. Doktorada söyleyecegim. O garip ilaçları vermektense elinden bir daha kan alsınlar. Varsın aglasın yavrucuk degerleri iyiyse vermeyecegim!!
Şu d vitamininide bıngıkdak için vermek istiyorum yoksa onuda vermem. İnş yazın bol bol d vitamini alacaklar zaten. Ben bakıyorum bakıyorum sanki bıngıkdagı hiç kapanmamış gibi geliyor o yüzden vitamin vermediğime pişman oluyorum
Bebeğini sadece anne sütü ile besleyen anneler, gündüz bebislerinizi emzirdikten sonra kac saat uyuyor ?
Canım benim bebede gündüzleri uyumuyordu şu son günlerde sanki bir düzen oturdu gibi.. sabah 6. Da kalkıyor. 8 gibi uyutuyorum. 2 saat uyuyor. Uyandıktan sonra uyku aralarını en az 2 saat tutarsam daha kolay uyuyor. Ama tabi uykısu herzaman 2 saat sürmüyor. Yarım saat 1 saat 2 saat arası degişiyor.
Sadece annesütü veriyorum. Sütümü dün gece sagmak zorunda kaldım. Eskisi kadar çok çıkmadı ama bu zamanlarda memeler terbiye oluyor ihtiyaca göre süt üretiyor gibi.. bebek doyuyor kg alımındada çok çok problem yoksa uykusu az olsun önemli degil. Bazı bebekler az uyuyor.
Artık korkma canım yüzüstü yatsada kendi nefes alacak biryer bbuluyor alamazsa kafasını kaldırır sıkıntı yapar. endişelendiğinde bak sırtı inip kalkıyormu? Biranda kaldırma korkarda yavrucuk.
Sagol canım. Bu siteden alan olmuşmu? Sıkıntı çıkmadığına eminsin degilmi?

Ay şükür ki bi şey olmamış canım çok geçmiş olsun. artık çok hareketlilerde cook dikkat etmemiz lazım

Asında minnoşların kendi kendilerine uyuma potansiyelleri varmış. İki kere yaşadım gördüm.
Birincisi geçen sabah uyanmıştı. Aradan 1-1.5 saat geçti bu mızıldamaya başladı bende uykusu geldi herhalde dedim emzirdim uyumadı ayagıma koydum salladım uyumadı. Eee dedim yatagın üzerine bıraktım yanına uzandım. Biraz kestireyim aglarsa kalkarım dedim. Uyumuşum 1 saat kadar sonra bir uyandım. Minnoş uyuyor tabi ben inanamadım. Eşime diyorum senmi uyutup koydun. Yoo dedi. Tabi bende bir mutluluk bir mutluluk.
İkinciside dün akşam. Allahım bir türlü uyumuyor bir türlü uyumuyor kıpır kıpır kolar bacaklar. Kızdım uyumuyorsam uyutmam bende otur dedim yine bıraktım yataga.. nasıl uykum var yanına yattım yine.. minnoş yanımda ıhh ıhh elini emmeye çalışıyor falan. Gözlerimi kapadım dinleniyorum. Yine içim geçmiş galiba eşim yanıma geldi uyandırdı beni baak uyumuş dedi. Bir kolu havada bir eli ağzında hemde gece uykusuna dalmış. Eşim diyor yatagına koyayımmı? Aman ha bırak burada uyusun dedim. Yatagın tam ortasında yan şekilde yatıyor. Bende yanına yattım eşimide içeri postaladım. Çocuğum kendi kendine uyumuş dokunurmuyum hiç
Anaam dedim uyku egitimi için uğraşsam uyumaz. Bundan sonra böyle uyutayım desem yok sabrım yetmez.
Ne yapacagım bilmiyorum. Ama bu minnoşlar isterlerse kendi kendilerine şekerlemede yapabiliyormuş gece uykusunada dalabiliyormuş.
Önemli olan galiba bebegin ağlamadan yatması- doğru zaman - ve sabır. Öff oda bende yok

Ben turkiyede degilim canim yillardir vitamin turu seyler ismarliyorum hic bir sıkıntı olmadi, turkiyeyede gonderim yapiyor bidlgim kadariyla. Ayrica tum organik sls paraben free sampuan kremler dis macunlari var bu sitede.
Kan damlasi benim yasadigim ulkede hic bir cocuga test yapilmadan verilmiyor, Turkiyedee neden boyle bir uygulama var amlamis degilim. Ilk bebegimde hic kullanmadim simdiki bebegimdede tahlil yapmadan asla doktorlar kullan demez.

Bn sabahlari oyl3 yapyrm genelde emzigini veryrm dönüyorum arkami aglarsa bakarm diye bazn kalkyrm 1 saat sonra uyums oluyo bazende etrafa bakiyo

Aynen şeker, karnı iyice doymuşsa mayışıp uyuyor kendi kendine.. Sabah uykularımız aynı aslında uyandıktan sonra iyice oynayıp yorulması en iyisi ve emdikten sonra hooop rüyalar diyarına geçiyor. Bizimki gündüz üç defa uyuyor yarım saat ve üç saat arasında değişiyor. Fazlasına gerek yok gece iyi ve uzun uyuyorsa tamamdır ki bizimki rahat 11 saat uyuyor :)

Bn sabahlari oyl3 yapyrm genelde emzigini veryrm dönüyorum arkami aglarsa bakarm diye bazn kalkyrm 1 saat sonra uyums oluyo bazende etrafa bakiyo
Ay evet rahat bırakmak lazım, ne uyku nede beslenmesi zorlamaya gelmez ters tepiyor sinirleniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…