2016 Şubat Anneleri

Masallah size.Allah bozmasin.huzurla buyutun.
sen yazinca benzer duygular yasadgmi animsadm.bizim de gecen yil bu vakit temelleri atilmisti da haberimz yoktu.sat 23 mayisti
Adet olmak icin kullandgm hormon ilaçlarm biteli 7 gun olmustu.ilacim biter bitmez iki gun sonra olurdum.karnim belim cok fena.ha oldum ha olacam.ama yok olamiyorum.eyvah artik ilacla bile adet olamiyorum dedim ve cok agladm
Ramazandi disari cikip eczaneden sokturucu aldim.sayiszca idrar testi aldigim ve iceri girdgmde ne alacagimi artik bilen bir kalfa...
Sokturucuyu aldm tam cikacam bir de test alaym dedim.daha ben tam soylemeden cikardi verdi testi :)
Sokturucuyu iftardan sonra alirim dedim.almisken testi yapaym bari.yaptim biraktim gittim.tek cizgi cikacgina cok eminim.islerimi yaptim filan.unuttum ben testi.bi ara banyoya girdim aaa ben şokk bi baktim iki tane cok belirgin cizgi
Elim ayagim titredi.esime resmini yolladm.kandrdgmi dusundu donmedi bile.aradm sonra inanmadi yanlislk var dedi
Kostum en yakin hastaneye
Aksine sira cok
Beklerken lavaboda yine yaptim.yine cift cizgi
Siram gelince doktorum gel bakalm adet mi oldun yumurta mi bakacaz dedi.taniyor artik.hep ordaydim
Anlattım durumu hemen bakti.benden cok heyecanlandi
Evet kese olusmaya baslamis dedi.sok oldu kadin
Cunku biliyirdu durumumu.erken menopozdum ve hic yumurtm olusmuyordu.tek care yumurta donasyonuydu.tup bebek bile yaptrmk hayalken dogal yoldan gebe kalmak neyin nesiydi.iste mucize buna denir.
Degerim de yüksek cikti.hemen sonra kalp atimi ve kese.artik gebeydm inanamasam da
Halen inanamiyorum.mucize gerckten kuzum

Kıyamam sana canım enn zorlarını atlattn artık kolaylayacak hersey biraz daha sabır
Sabır dileyip duruyorum zaten. Sabah 5.30da yattim 6.30olmadan diğeri uyandi emzirdim altini degistirdim koydum yere. Koltukta uyuyup kalmisim 8de annem geldi öyle uyandim o uyku bile yetti

Amin cümlemiz sağlıkla huzurla büyütelim inşallah. Duygularını,hayal kırıklıklarını anlayabiliyorum. Ama çok şükür ki minik mucizelerimize kavuştuk. O testleri ben de çok yaptım. Ama bir türlü çift çizgiyi göremedim. Hamile olduğumu öğrendiğim gün bile test negatifti :) bir türlü görmek nasip olmadı. Nasip ikinciye artık :).

misscaglayan aglattiniz beni yemin ediyorum içim düğüm düğüm oldu çok şükür kavustunuz mucizelerinize. Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat sevgisini tattirsin uykusuz geceler gazli sancılı bol aglamali günler gecirip depresyonluk olsak da Allah.a binlerce şükür meleklerimiz sağlıklı ve yanimizda

En iyisini düşünüyorsun.
Gebelikte kan ilacı içseydim herhalde tavan yapacaktı kanım. İçmediğim halde normal insandan fazlaydı. Ama asm ve kndi doktorum illa iç diyordu
Doğum sonrası düşermiş. Maşallah hiç de düşmedi.
Takip etmek yerine genellemelerle tedavi ediliyoruz.

Bıngıldak
Bizimki de kapanmadı. 3.ayda gittiğimde bnm hemşire yoktu o yüzden birşey demedi bakmadı bıngıldağına çünlü.
Bazen(genelde çok acıkınca) resmen orada nabız atıyor içeri inip çıkıyor. Bende bir panik havası tabi.

Çocuğu güneşlendirmekten bronzlaştırdım resmen

Senin gorunurde bisey var mi canim benim beyazlik gorunuyor ama ne zamn cikar bilemem

Seninki sallama beni mesaji veriyor

Kızlar teyzemin oğlunun düğünü var. Düğüne gitmem gerek fakat yüksek ses oğlumun kulaklarına zarar verir mi acaba. Daha üç buçuk aylığız ne yapsam bilemedim bere taksam ses biraz daha az gelir herhalde ne yapsam gitmesem de olmaz. Doktora da sormadım hiç bu soruyu

Ben 2 kez gittim dugune mecburen hoparlore uzak yerde oturdum dugunde uyudu bile

Insallah cnm

Bingildak erken kapanirsa sorun canim.. bir yasindan sonra kapaniyor diye biliyorum..

Evet cnm cok sukur.zor olsa da inan cok sansliyiz.
Ben ilk kizima hemen hamile kalinca cok kolay bisey sandim.Ama Rabbim oyle bir sinadi ki.4 yil cok ugrastm cok yiprandm.o zaman anladm hamile kalmanin aslnda bir mucize oldugunun.o kadar cok etken var ki.saymakla bitmez.o surecte anladm
Ve ben o test gunu pozitfi gormeden aksam artik esimle konusmaya karar vermstm.ayrilalm diyecktm.esimin hep cok cocuk istegi vardi.daha nisanliykn anlatrdi.hele en buyuk arzusu ona benzeyen bi oglu olmasydi.bu onun cocuklktan yana en buyuk hayaliydi
Bizim cok sukur bir kizimiz vardi ama onun bitmk bilmeyen kardes arzusu aglamalari imrenmeleri..esimin isteği..
Ben 24 te girmstm menopoza.cocuk dogrmayi gectim kadinlikla ilgili sikintlar da girince isin icine gerckten boşanmayi düşündüm.ikisinin de hayali gerck olsun istedm.hele kizim bir yağmur yağarken oyle icten aglayarak dua etti ki.anne ben yalnz kalmk istemiyorum diyince cok careszdm
Bin sukur.hic olmayanin cok daha zor elbette
Allahima bin sukur kizimin duasi kabul oldu..
Rabbim bagslasin evlatlarmzi
Evlat hasretyle sinanlara tez zamanda evlat nasip etsin

Kızlar bu aile hekimliğiin verdiği monovit d3 damlayı kullanıyor musunuz oğlum bu ara çok huzursuz sürekli ağlıyor bu damla ile ilgisi olabilir mi değiştireyim mi damlayı bundan önce devit3 kullanıyordum

Hee bacaksizlar, hele memedeyken kazara cekersem yeni icmeye baslayinca ortaligi yikiyor :))) geride almiyor hemen bacaksiz

Hee bacaksizlar, hele memedeyken kazara cekersem yeni icmeye baslayinca ortaligi yikiyor :))) geride almiyor hemen bacaksiz
Onu benimkide yapiyo yaa aglamaktan memeyide alamiyo geri sanki bisey yapmism gbi ortaligi yikiyo meme canaavari

Ben 2 kez gittim dugune mecburen hoparlore uzak yerde oturdum dugunde uyudu bile
İyi cesaret etmişsin Can'ım bizim babamız da biraz söyleniyor da gitmesen ne olur bebeğin var falan diye ama ben gitmek istiyorum. Ufacık salon hoparlörden uzak yere de otursam pek birşey fark edeceğini düşünmüyorum. kız olsa bant takardım bakalım ne yapacağız gideceğim yer 1 buçuk saat uzaklıkta acaba babayla evde bırakıp gitsem idare ederler mi pek emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…