2016 Şubat Anneleri

Kızlar bu aile hekimliğiin verdiği monovit d3 damlayı kullanıyor musunuz oğlum bu ara çok huzursuz sürekli ağlıyor bu damla ile ilgisi olabilir mi değiştireyim mi damlayı bundan önce devit3 kullanıyordum
Can'ım devitle herşeyleri birebir aynı ben ondan olacağını düşünmüyorum daha önce devirte sorun yoksa. D vitamini damlaları karın Ağrı'sı gaz huzursuzluk yapıyormuş biraz ama devir de yapardı

merhaba arkadaşlar,
kızım 14 haftalık, sadece anne sütü alıyor. bu zamana kadar kilo alımı çok iyiydi ama 24 gündür hiç kilo almamış. evde kendim tartıyorum, 1 mayısta tarttığımda 7200 gr'dı bugün tarttım ve yine 7200 gr çıktı. normalde kilosuna falan çok takan bir insan değilim, genel durumu iyi, keyfi yerinde, emiyor o yüzden sorun yok diye düşünürüm ama 24 gündür hiç kilo almamış olması beni biraz endişelendirdi. böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? hemen doktor kapısı aşındırmak istemiyorum ama hiç kilo almaması da pek normal gelmiyor. ne düşüneceğimi bilemedim şimdi.

Canım ben de çok korktum rota aşısından araştırdım doktorum yaptırmamı önerdi hastalığa yakalananlar çok zor olduğunu bir haftada çok kilo kaybettiklerini falan söylüyor yaptırınca daha hafifi seyrediyormuş hastaneye yatmadan atlatılabikiyormuş. Ben pazartesi yaptırdım şimdiye kadar herhangi bir yan etkisi olmadı

ocak annelerinde okudum geçen biri Amazon'dan almış 3 lü paket olarak 15 günde geldi yzıyordu bir de instagramda satan kişiler oluyor onlara da sorabilirsiniz
l

Can'ım ne yazık ki oluyor böyle kazalar allah koruyor Melek'lerimizi vurma kafanı duvarlara. Ben de geçen gün çocuğun yüzüne Kocaman oyuncak Aslan'ı düşürdüm gözünün altı morardı. İnsan kendi hatası olunca üzülüyor ama isteyerek olmuyor ya onun ne kadar canı yandıysa benim kat kat yandı ama elden ne gelir. Hepimizin oluyor hataları Allah'a emanet yavruucklarımız

Can'ım ben de evde kendim tartıyordum bu ay sadece 300 gr almış çıktı kaç defa arka arkaya ölçtüm aynı çıktı. Sağlık ocağında pazartesi tarttırdım 1300 gram almış. Evdeki tartıların hassaslık sorunu olabiliyor. Bence sağlık ocağında tarttır bir. Eğer orada almamış görünüyorsa bir sütünü sağmayı dene belki sütün azalmıştır. Çocuk emiyordur ama yeterli besin allamıyordur. Bir arkadaşımın da çok sütü vardı çocuk da emiyordu ama kilo almıyordu sütü çok suluymuş doktor ilk önce biraz sağ sonra emzir sesi çocuk hep sulu sütü içip doyuyor sondaki yağlı sütü alamıyor demişti. Sen ilk önce emin ol sonra ne yapacağına karar verirsin bence

Bende hic gitmek istememistim ama bizimde babamiz zorla goturdu bi sorun yasamadim

Bizzz aynenhic almadik hangi ay hangi gun dogdu biz
4 subat dogumluyuz 3. Ayinda 7 kg di haala 7 kg

Canim senin bebeginin kilosu zaten cok iyi, bir ay sonra bile idealin ustunde sanirim yanlis hatirlamiyorsam.. bosuna uzme kendini bence

Yok hayatım yok maalesef tutmadı, emzik olayından vazgeçtim
Ay tüh yaaa bnm de tek umudum oydu . artık okdr zor olmaya basladiki bu durum sık sık uyanıyor uyanır uyanmaz da meme istiyor vermim diyorum bas bas bağırıyor snnki de öyle mi surekli memede bunalıyorum .huy oldu artık zaten emerek uyuyo başka türlü uyumuyo

ocak annelerinde okudum geçen biri Amazon'dan almış 3 lü paket olarak 15 günde geldi yzıyordu bir de instagramda satan kişiler oluyor onlara da sorabilirsiniz

l
firkan Artık amazonda gümrüğe takılıyor. Eğer reçete varsa gümrüğe reçeteyi faxlamak gerekiyor.
Bizde de reçete olmadığı için sıkıntı oluyor :/

aslında rutin doktor kontrolü zamanımız geldi de ben sağlam çocuğu hastane ortamına götürmek istemediğimden evde tartmayı uygun görmüştüm ama dediğin gibi bizim basküller yeterince hassas tartmayabilir tabi. bakalım 1 hafta daha gözlemleyip duruma göre doktor kontrolüne gideyim bari. sütüm yeterli aslında, ön süt mevzusuna da dikkat ediyorum ama...

teşekkür ederim önerilerin için.

Canım benimki pazartesi oldu rota aşısını bir etki göstermedi senin kaç gün önce oldu aşıyı. Ama bazı bebeklerde yapıyormuş karın ağrısı

Ah bende öylr yapıyordum ama doktorlara gidince şok. Ya düşük ya da yüksek çıkıyor.

Bu arada kilonuz aslında iyi ama bu ay almamış olması düşündürücü.
Bence almıştır ama hassasiyet durumu var işte
Bir de boy ne alemde? Boya gitmiş olabilir mi?

Bizzz aynenhic almadik hangi ay hangi gun dogdu biz

4 subat dogumluyuz 3. Ayinda 7 kg di haala 7 kg

kızım 17 şubat doğumlu. 3600 doğdu, 1 mayıstaki ölçümde 7200 grdı. bugün tarttım yine 7200 gr. yani kiloya boya çok takıntılı değilim ama hiç kilo almamış olması endişelendirdi beni biraz, hani 100 gr almış olsa "aman neyse bu defa az kilo almış" derim de hiç almayınca bir "acaba" düşüyor insanın aklına.

Bizim alerjimiz var oshal ve emmeme bazi donemler hortluyor bizde ilk zamnlar muhtesem kilo alan bebegim gecen kilo bike verdi aile hekimine gore kilosu 10 kilo bile alsa yukari dogru azda olsa kilo almasi gerekir gittigim cocuk dr gore ise dogum kilosunu ikiye katladigi icin hiiiccc umursamadi ama haala 7 kg 4 haziranda 4 aylik oluyor az da olsa almasi gerekir bence bende dun hemsireyi aradim sizin sorunlu o yuzden olabilir dedi aylik olcum onemli ayda belli oranda almali dedi bu ay 400 ile 600 arasi almali tam 1 ay oldugu zamn bakalim birde dedi cunku bazen bi hafta hic almazken 1 hafta ataga gecip birden alabiliyorlarmis

şimdiye kadar hep kilo alımı üst seviyede çıkıyordu. yani 3 defa doktor kontrolü 3 defa da sağlık ocağı kontrolü gördük hep iyiydi. evde tarttığımda da kilo aldığını fark ediyordum ama bu sefer sıfır. boyu da hep üst sınırdaydı son olarak yanlış ölçmediysem 67 cm boyu, baş çevresi de ilerliyor. yani bu ayda bebeğin olması beklenen kiloda olduğu için rahatım ama 24 günde sıfır kilo olunca başka bir durum mu var diye endişe ettim. biraz beslenme kaliteme yoğunlaşıp gece emzirmelerini de arttırıp kilo alımını kontrol edeyim diyorum 1 hafta sonra tekrar bakıp ona göre bir doktora danışayım bari.

Kızlar foruma pek sık giremiyorum o yüzden rahat iletişime geçebilmek için bazınızı instagramdan ekledim bilginiz olsun Yenihesap @crnalky

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…