2016 Şubat Anneleri

ahh ahh o bizdede var
anne karnındaki ilk saçlar gidiyor ama merak etme kal kalmayacak kadar dökülür sonra kalıcı saçlara merhaba :)

Canım hayırdır tasınıyor musun

inşAllah taşınacağım canım ilçede lojmanda alıyorduk okullar kapanınca merkeze taşınacağız ama nasıl toplayacağım nasıl hazırlayacağım bilemedim, birde eşyam az yani bu rağmen büyüyor gözümde

bu aralar sık sık seslerden korkuyor ama bazen bence bilerek duygu sömürüsü yapıyor
dün babası ile oyun oynuyordu kahkaha sesleri geliyordu ben hapşırdım birden başladı çığlık çığlık ağlamaya
sanırsın iğne vurdular 10 dakika sakinleşmedi mememide emmedi uyuz, sonra bişy yok gibi oynmaya devam :)

Çok teşekkürler canım

Zaten bir bizim ülkemiz böyle vermeyecgim kan ilacı ben ...
Ohh maşallah ne güzel.
Öff evet ya güneşte yeterli gelirmi belli degil. Sonuçta havalar habire degişiyor.
Seninki sallama beni mesaji veriyor
Hihi galiba öyle.. ama gündüzleri öyle uyuyor başka türlü uyumuyor.
firkan Artık amazonda gümrüğe takılıyor. Eğer reçete varsa gümrüğe reçeteyi faxlamak gerekiyor.
Bizde de reçete olmadığı için sıkıntı oluyor :/
Biliyorum canım oradan sipariş vermeyecegim.
Telaşlanma dökülecek sonra yine çıkacak. Ben 17 günlükken kestim çıktı bile saçları. Ama yattığı için arka tarafları çıkmadı. 6 aylık gibi kesecegim yine.
Canım bıngıldak ölçümü nasıl oluyor. Ben ilk birkaçgün d vit verdim dokunduğu için kestim. 2.5 aydır hiç vermedim. Sanki hiiç kapanmıyor. Nasıl anlarım?

Bizim hemşire parmakla yoklayıp ölçüyor. İçim gidiyor o an.
Bıngıldak ya

Bizim arkadaş tahlil yaptırmış sağlık ocağında. Düşük çıkmış sonucunda kapalı olduğu için güneşle teması yok. Ama açık olsa da zaten güneş kremi vs derken gene faydalanılmıyor.

Benm tahlilde dvit varmıydı acaba. Yoksa ölçtürücem

Anne yüreğin seni yönlendirir tabi ki canım inşallah kilo da almıştır.

canım sıkılıyor çalışasımda gelmiyor,
ufaktan kolilere eşyaları topluyorum ama elim ayağıma dolandı ben şimdi toplanmaya nerden başlasam
Ay inan aynı durumdayım bende şimdi eşyaları topluyorum elim ayağıma dolaşıyor. neyseki cogunu hallettim. kullandığım battaniye yorganlardan başladım. bugun mutfağın yarısını hallettim.taşınmak çok zor ya

:) ahaha 40 gr birsey degilmis ya

Kizlar benim ufaklik sanirim boya gidiyor, su gunlerde kaka yapmadi.. ne yiyorsa yariyor olabilir mi? Cunku oyle gaz sancisi var gibi durmuyor acikcasi, gayet neseli.. nereye gidiyor bu kaka, niye etmiyor, etsin artik bana geldiler :/ 3 gun oldu etmeyeli yaw

daha güzelleri çıkacak annesi telaş yapma:) benim minnaginda yarısı gitti bende nasıl üzülmustüm senin gibi:)

Benim oglanda 2 gundur yapmiyordu bugun yapti nprmalde gunde 5 kez yapan bebis 2 gunde 1 yapar oldu

Olabilir canım bu arada profil foton daki bebeğin mi kız mı

Çok normal kuzum benim bebis uzun zamandır öyle dr normal diyor 11 gün yapmadığı oldu fitil ile yaptırdım. sancısı falan da olmadı senin bebis gibi. sancı yoksa Relax:)

aralıksız mı yoksa arada emip uyuyor mu minnosun canım?:)

bskn Eşim iherbden verdi sipariş 2 kutu vitamin ve kargosu 73 TL ye.. inş sorun çıkmadan gelir.
Sorun çıkmazsa kan ilacı gerekirse onuda oradan veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…