- 28 Eylül 2015
- 5.411
- 15.255
- 248
kızlar bebişimin sırma gibi saçları dökülmeye başladıaşıktım ben o saçlara. resmen bebe taraği ile tarardım. toka bile araştırıyordum elimle tutuyorum kaldırıyorum 10 tel filan geliyor elime.yastıklar neyin hep saç kel mi olacak şimdi benim kızım
Canım hayırdır tasınıyor musun
Benim ufaklıklardan biri burnumu yanında çeksem korkuyor çığlık çığlık ağlıyo mama bile sakinleştirmiyor hele araba motorsiklet aesi olsun oooo fena ne yapacagımı sasırdım sizinkilerde durumlar nasıl
Çok teşekkürler canımdoktora soyledm rhinfant damlla verdi bruno okyanus suyu aldik onde rhinfant i skıoruz 3 dk beklioruz sonra sag yatirip okyanus suyunu sonra sola yatirip okayun suyunu skıorz tek fıs 3 dk daha bekletip cekioruz burnunda ne varsa cikiyor. Rhinfant damlayi 3 gun kullanabiliosunuz sonrasnda sorun kalmiyor okyanus suyuyla dvm ediosunuz.
Zaten bir bizim ülkemiz böyleBen turkiyede degilim canim yillardir vitamin turu seyler ismarliyorum hic bir sıkıntı olmadi, turkiyeyede gonderim yapiyor bidlgim kadariyla. Ayrica tum organik sls paraben free sampuan kremler dis macunlari var bu sitede.
Kan damlasi benim yasadigim ulkede hic bir cocuga test yapilmadan verilmiyor, Turkiyedee neden boyle bir uygulama var amlamis degilim. Ilk bebegimde hic kullanmadim simdiki bebegimdede tahlil yapmadan asla doktorlar kullan demez.
Ohh maşallah ne güzel.Aynen şeker, karnı iyice doymuşsa mayışıp uyuyor kendi kendine.. Sabah uykularımız aynı aslında uyandıktan sonra iyice oynayıp yorulması en iyisi ve emdikten sonra hooop rüyalar diyarına geçiyor. Bizimki gündüz üç defa uyuyor yarım saat ve üç saat arasında değişiyor. Fazlasına gerek yok gece iyi ve uzun uyuyorsa tamamdır ki bizimki rahat 11 saat uyuyor :)
Öff evet ya güneşte yeterli gelirmi belli degil. Sonuçta havalar habire degişiyor.En iyisini düşünüyorsun.
Gebelikte kan ilacı içseydim herhalde tavan yapacaktı kanım. İçmediğim halde normal insandan fazlaydı. Ama asm ve kndi doktorum illa iç diyordu
Doğum sonrası düşermiş. Maşallah hiç de düşmedi.
Takip etmek yerine genellemelerle tedavi ediliyoruz.
Bıngıldak
Bizimki de kapanmadı. 3.ayda gittiğimde bnm hemşire yoktu o yüzden birşey demedi bakmadı bıngıldağına çünlü.
Bazen(genelde çok acıkınca) resmen orada nabız atıyoriçeri inip çıkıyor. Bende bir panik havası tabi.
Çocuğu güneşlendirmekten bronzlaştırdım resmen
Hihi galiba öyle.. ama gündüzleri öyle uyuyor başka türlü uyumuyor.Seninki sallama beni mesaji veriyor
Biliyorum canım oradan sipariş vermeyecegim.firkan Artık amazonda gümrüğe takılıyor. Eğer reçete varsa gümrüğe reçeteyi faxlamak gerekiyor.
Bizde de reçete olmadığı için sıkıntı oluyor :/
Telaşlanma dökülecek sonra yine çıkacak. Ben 17 günlükken kestim çıktı bile saçları. Ama yattığı için arka tarafları çıkmadı. 6 aylık gibi kesecegim yine.kızlar bebişimin sırma gibi saçları dökülmeye başladıaşıktım ben o saçlara. resmen bebe taraği ile tarardım. toka bile araştırıyordum elimle tutuyorum kaldırıyorum 10 tel filan geliyor elime.yastıklar neyin hep saç kel mi olacak şimdi benim kızım
Canım bıngıldak ölçümü nasıl oluyor. Ben ilk birkaçgün d vit verdim dokunduğu için kestim. 2.5 aydır hiç vermedim. Sanki hiiç kapanmıyor. Nasıl anlarım?canım ben hemşirelik mezunuyum zaten ama çalışmıyorum. kaldı ki baş çevresi ve bıngıldak kontrolünü yapmak da çok kolay zaten. kilo ve boy takibini de yapıyorum sağlık ocağına gittiğimde ebenin yaptığı şey de çok farklı değil. bir de sağlık ocağında da kıyafetiyle tartıp sonuçtan 200 gr çıkartıp kilo kaydını tutuyor. yani ölçümler için sağlık ocağına götürmek istemiyorum, bir de ben kızıma aşı yaptırmıyorum ve canlı aşı yapılan çocuklardan hastalık bulaşma riski de var sağlık ocağına çağrıldığımızda da hep aşı için gelen bebekler oluyor o yüzden gerekmedikçe doktora götürmeyi düşünmüyorum. bu ay kilo alımı durdu gibi benim ölçümüme göre ama 1 hafta sonra tekrar bakıp ona göre doktora götürmeyi ya da arayıp sormayı düşünüyorum. çocuk bu illa ki hasta oluyorlar zaten de ben shedding etkisiyle hasta olmasından sakınıyorum.
Zaten bir bizim ülkemiz böylevermeyecgim kan ilacı ben ...
Ohh maşallah ne güzel.
Öff evet ya güneşte yeterli gelirmi belli degil. Sonuçta havalar habire degişiyor.
Hihi galiba öyle.. ama gündüzleri öyle uyuyor başka türlü uyumuyor.
Biliyorum canım oradan sipariş vermeyecegim.
Telaşlanma dökülecek sonra yine çıkacak. Ben 17 günlükken kestim çıktı bile saçları. Ama yattığı için arka tarafları çıkmadı. 6 aylık gibi kesecegim yine.
Canım bıngıldak ölçümü nasıl oluyor. Ben ilk birkaçgün d vit verdim dokunduğu için kestim. 2.5 aydır hiç vermedim. Sanki hiiç kapanmıyor. Nasıl anlarım?
Anne yüreğin seni yönlendirir tabi ki canım inşallah kilo da almıştır.canım ben hemşirelik mezunuyum zaten ama çalışmıyorum. kaldı ki baş çevresi ve bıngıldak kontrolünü yapmak da çok kolay zaten. kilo ve boy takibini de yapıyorum sağlık ocağına gittiğimde ebenin yaptığı şey de çok farklı değil. bir de sağlık ocağında da kıyafetiyle tartıp sonuçtan 200 gr çıkartıp kilo kaydını tutuyor. yani ölçümler için sağlık ocağına götürmek istemiyorum, bir de ben kızıma aşı yaptırmıyorum ve canlı aşı yapılan çocuklardan hastalık bulaşma riski de var sağlık ocağına çağrıldığımızda da hep aşı için gelen bebekler oluyor o yüzden gerekmedikçe doktora götürmeyi düşünmüyorum. bu ay kilo alımı durdu gibi benim ölçümüme göre ama 1 hafta sonra tekrar bakıp ona göre doktora götürmeyi ya da arayıp sormayı düşünüyorum. çocuk bu illa ki hasta oluyorlar zaten de ben shedding etkisiyle hasta olmasından sakınıyorum.
Ay inan aynı durumdayım bende şimdi eşyaları topluyorum elim ayağıma dolaşıyor. neyseki cogunu hallettim. kullandığım battaniye yorganlardan başladım. bugun mutfağın yarısını hallettim.taşınmak çok zor yacanım sıkılıyor çalışasımda gelmiyor,
ufaktan kolilere eşyaları topluyorum ama elim ayağıma dolandı ben şimdi toplanmaya nerden başlasam
:) ahaha 40 gr birsey degilmis yadoktorumuz beziyle tartıyordu ama bez doluysa değiştiriyorduk öyle tartıyordu. sağlık ocağı kıyafetiyle tartıp kafadan bir 200 gr çıkartıyordu. hatta doktor kontrolünde beziyle tarttı doktorumuz sonra baktı bez dolu "annesi bezini değiştirelim bu bir 40 gr eder" dedi hakikaten bezi değiştirip tekrar tarttı ve 40 gr düşük çıktı
daha güzelleri çıkacak annesi telaş yapma:) benim minnaginda yarısı gitti bende nasıl üzülmustüm senin gibi:)kızlar bebişimin sırma gibi saçları dökülmeye başladıaşıktım ben o saçlara. resmen bebe taraği ile tarardım. toka bile araştırıyordum elimle tutuyorum kaldırıyorum 10 tel filan geliyor elime.yastıklar neyin hep saç kel mi olacak şimdi benim kızım
Benim oglanda 2 gundur yapmiyordu bugun yapti nprmalde gunde 5 kez yapan bebis 2 gunde 1 yapar olduKizlar benim ufaklik sanirim boya gidiyor, su gunlerde kaka yapmadi.. ne yiyorsa yariyor olabilir mi? Cunku oyle gaz sancisi var gibi durmuyor acikcasi, gayet neseli.. nereye gidiyor bu kaka, niye etmiyor, etsin artik bana geldiler :/ 3 gun oldu etmeyeli yaw
hayırlı olsun geçmiş olsun canım. bezin pipiye dediği yere her bez değiştirdikten sonra krem sur bez yumuşar pipiyı tahriş etmezBiraz geç kaldın canım. Yaptırdık ama bende bittim
Olabilir canım bu arada profil foton daki bebeğin mi kız mıKizlar benim ufaklik sanirim boya gidiyor, su gunlerde kaka yapmadi.. ne yiyorsa yariyor olabilir mi? Cunku oyle gaz sancisi var gibi durmuyor acikcasi, gayet neseli.. nereye gidiyor bu kaka, niye etmiyor, etsin artik bana geldiler :/ 3 gun oldu etmeyeli yaw
Çok normal kuzum benim bebis uzun zamandır öyle dr normal diyor 11 gün yapmadığı oldu fitil ile yaptırdım. sancısı falan da olmadı senin bebis gibi. sancı yoksa Relax:)Kizlar benim ufaklik sanirim boya gidiyor, su gunlerde kaka yapmadi.. ne yiyorsa yariyor olabilir mi? Cunku oyle gaz sancisi var gibi durmuyor acikcasi, gayet neseli.. nereye gidiyor bu kaka, niye etmiyor, etsin artik bana geldiler :/ 3 gun oldu etmeyeli yaw
Aa sende mi taşınıyorsunAy inan aynı durumdayım bende şimdi eşyaları topluyorum elim ayağıma dolaşıyor. neyseki cogunu hallettim. kullandığım battaniye yorganlardan başladım. bugun mutfağın yarısını hallettim.taşınmak çok zor ya
aralıksız mı yoksa arada emip uyuyor mu minnosun canım?:)Aynen şeker, karnı iyice doymuşsa mayışıp uyuyor kendi kendine.. Sabah uykularımız aynı aslında uyandıktan sonra iyice oynayıp yorulması en iyisi ve emdikten sonra hooop rüyalar diyarına geçiyor. Bizimki gündüz üç defa uyuyor yarım saat ve üç saat arasında değişiyor. Fazlasına gerek yok gece iyi ve uzun uyuyorsa tamamdır ki bizimki rahat 11 saat uyuyor :)
Evet canım ya çok zor bebek ile bi bebeğe bi evi toplamaya koşturuyorum allahtan eşim yardım ediyor yoksa yapamazdimAa sende mi taşınıyorsun
Bizimki normalde her sabah acilisi kakayla yapar ama boyle oldu uc gundur iste :)Benim oglanda 2 gundur yapmiyordu bugun yapti nprmalde gunde 5 kez yapan bebis 2 gunde 1 yapar oldu
Doyana kadar emiyor, ama disarda yeni yeni huylar edindik, ikea'da bayagi beni zorladi, simdi aklimiz artik oyunda.. ah ahh :)))aralıksız mı yoksa arada emip uyuyor mu minnosun canım?:)
Çok saol Can'ım. Krem be pudra dedi sünnetçi sargı çıktıktan sonra bizehayırlı olsun geçmiş olsun canım. bezin pipiye dediği yere her bez değiştirdikten sonra krem sur bez yumuşar pipiyı tahriş etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?