Amannn sorma bizim cadı kız gecenlerde lokum veriyordu bilge.ye. ucu ucuna yakaladım onun disinda gazlarini cikarmaya calisiyor altini degistirmek istiyor banyo yaptirmak istiyor emzik biberon tutturmaya calisiyor tabi bunlar masum olanlar. Sırf bizi deli etmek icin kosarak bebeklerin dibinden geciyor tepkimize bakiyor arada dayak da yiyor yavrularim firsat kolluyor resmen. Biz altini degistirirken kosup geliyor pat yapistiriyor bi tane kaçıyor. Kuzucuklarim o küçük ağızlarını büküp nasil içli içli agliyorlar Allah.tan çabuk unutuyorlar. Bi kez bilge.nin gözüne parmağını sokmaya çalıştı bi kez de yine bilge.nin burnunu tutmus icini iyice açmaya calisiyordu 1dk.yi birak 1 saliseyi degerlendiriyor çocukBöyle olaylarda nedense hep @ serpp geliyor aklıma. Tek ikinci öocuğu olan o değil ama ne bileyim işte hepsinin temsili o
Allah korumuş
Sen çocuğa değil de şimdi kocaya çemkirir durursun
Şooooktayyııımm şu an
komşu bizi yemeğe çağırdı, oğlumu eşime verdim sofrayı kurmaya yardım etmeye gittim
eşimde cocuğu yanına koltuğa koymuş evin beyi ile konuşmaya dalmış, evde 3 yaşında ki cocuk sen git mutfaktan kek al
bizim oğlanın ağzına tıka kocaman bir parcayı
eşime oğlanı al sofraya gel dedim eşimde bi panik bi baktım oğlanı ters cevirmiş parmağını sokmuş
kocaman bir parca kek çıkardı içini temizledik ama elim ayağım titredi ya boğulsaydı
cocuğa kızmadık etmedik güzelce anlattık o da üzüldü ağladı ama içimden bağırmak geldi bi an
Senden Hiç beklemediğim davranışhamd olsun bi sıkıntı olmadı ama kal gedi dondum bi an
bi an ki boşlukla az daha neler olacaktı
sadece kocaya mı dersinkomşu abiyede sardım , sen ahmed in fotolarını çekip duracağına göz kulak olaydın da keki sokmayaydı oğlumun ağzına dedim gelene kadar ikisine deli vicdan yaptırdım, bir daha asla kucaktan indirmez bi çocuk varken
Sus sussss okurken kalbime sancı giriyorAmannn sorma bizim cadı kız gecenlerde lokum veriyordu bilge.ye. ucu ucuna yakaladım onun disinda gazlarini cikarmaya calisiyor altini degistirmek istiyor banyo yaptirmak istiyor emzik biberon tutturmaya calisiyor tabi bunlar masum olanlar. Sırf bizi deli etmek icin kosarak bebeklerin dibinden geciyor tepkimize bakiyor arada dayak da yiyor yavrularim firsat kolluyor resmen. Biz altini degistirirken kosup geliyor pat yapistiriyor bi tane kaçıyor. Kuzucuklarim o küçük ağızlarını büküp nasil içli içli agliyorlar Allah.tan çabuk unutuyorlar. Bi kez bilge.nin gözüne parmağını sokmaya çalıştı bi kez de yine bilge.nin burnunu tutmus icini iyice açmaya calisiyordu 1dk.yi birak 1 saliseyi degerlendiriyor çocuk
Ben yillardir iherb ten alisveris yapiyorum canim tum sampuan krem vitaminleri ordan aliyorum hic bir zaman sorun yasamadim ualniz gecikebiliuor cogu zaman 1 ay uzeride geliyor. Yalniz ben Turkiye degil Yunanistandayim, iherb te gonderdigi icin Turkiyeye sorun olmaz heralde.Türk parası ile 73 TL canım. Evet limitin altında. Ama neye göre limit var bilmiyorum. Kendi ülkelerinde vitaminler çok ucuz buraya gelince bayagı bir kar koyarak satıyorlarilaç olduğu için gümrüğe takılsa bile doktora yazdırıp reçete ile alabiliyormuşuz. İnş sorunsuz gelir
Olsun canım ben illa alacaktım zaten. Sipariş verecek biryer bulamazsam Türkiyedekilerden verecektim. Bakalım kısmet.
( ayy geçmiş olsun canım. Yazık o da yer sandı. Bugün eltimin kızı da sarma vermeye niyetlendi birçok kez yiyemez vs dedim baktım anlamıyor. Boğulur vs dedim. Korktum bizim dakikalık yalnız birakmamizda bir şey vs verir ki yalnız bırakmıyorum.
Sukur bir şey olmamış canım. Rabbim esirgiyor
Senden Hiç beklemediğim davranış
Hahahhaha
Yok bee tam da senlik
Ya erkeklere emanet edilmiyor ciddrn
Sus sussss okurken kalbime sancı giriyor
Yavrum yaa ona da yazık ama ay minnakların ne suçu var
Ayy o minnaklar da sürekli ağlıyor biz zor sabrediyoruz cocuk sabretmiyor sonuc bu yuzden vahim saglikla buyuyeydi şu bebeler. Bi kez sabah 3ü de uyandı annemin gelmesine yarim saat var cok sıkıştım tuvalete gitmem lazim. Baktim büyük kız tablete dalmış ikizleri baska odaya yataklarina koydum iki odanin arasinda tuvalet. Kapiyi acik birakip girdim ben daha tuvalete oturmadan büyük firrrrr ikizlerin yataklarina cikacakmis zor topladim üstümü başımı. Mecbur annemi bekledim. Evde de aksina bi tek ikizlerin yattigi odanin anahtari yok digerleri de uymuyoSenden Hiç beklemediğim davranış
Hahahhaha
Yok bee tam da senlik
Ya erkeklere emanet edilmiyor ciddrn
Sus sussss okurken kalbime sancı giriyor
Yavrum yaa ona da yazık ama ay minnakların ne suçu var
Allah korusun yaa minimlerimizi gerçi eşine kizmalisin cocuk bu ister 5 yasinda ister 3 yaşında olsun yapacağini yapar genede bağırmak gelio iclerimizden..benimde basima geliodu bian mutfaga gittim baktim komsu kizinin elinde cips oglanin agzina verioduki yakaladimŞooooktayyııımm şu an
komşu bizi yemeğe çağırdı, oğlumu eşime verdim sofrayı kurmaya yardım etmeye gittim
eşimde cocuğu yanına koltuğa koymuş evin beyi ile konuşmaya dalmış, evde 3 yaşında ki cocuk sen git mutfaktan kek al
bizim oğlanın ağzına tıka kocaman bir parcayı
eşime oğlanı al sofraya gel dedim eşimde bi panik bi baktım oğlanı ters cevirmiş parmağını sokmuş
kocaman bir parca kek çıkardı içini temizledik ama elim ayağım titredi ya boğulsaydı
cocuğa kızmadık etmedik güzelce anlattık o da üzüldü ağladı ama içimden bağırmak geldi bi an
ne güzel seninkiler duruyor. bizimkisi günes, gölge farketmez dursa da aglıyor durmasa da. benim bildigim cocuklar dısarıyı severdi ama bizimkisi hic istemiyor. her gun kapıya cıkıp geri dönüyoruzCanim bizimkiler de 1-2haftadir eve girince kiyamet kopariyor öncesinde dedigin gibi disarda kiyamet kopuyordu utana utana geri donuyorduk eve. Son bi kac defadir cok guzel duruyorlar. Akşamüstü uykularını aldilarsa emzirip altlarini temizleyip hemen çıkıyoruz rahat 2 saat idare ediyorlar disarda. Ama hafif yukselttik arkalarini 30derece dik duruyorlar gunes gelince hemen huysuzlasiyorlar golgeden gidiyoruz ve hiç durmadan sürüyorum arabalarini durur durmaz yine agliyorlar dün büyük kizi parka götürdük cardakta ben annelerle mubabbet ettim kucaktan kucaga gezdi ikizler. Buyuge de babasi bakti. Bugün de akşamüstü ani bi kararla etimizi alıp mangala gittik mangalin salatanin catal tabagin hazir geldigi bi yerde oturduk her yer yesillik bi de park var yemegimizi yedik cayimizi ictik 5de ciktik evden 9.30da evdeydik çoğu zaman yine kucagimizdaydi yine kosturduk ama temiz hava bize iyi geldi
altını açıp bacaklarını kaldırıp bekledin mi cnm? bir de sıcak havlu?Ya ben bir şeyden dert yanmak istiyorumama kızmayın
Bizim sıpacık kaka yapamadı.
5saattir
Tamam bu kısmı anormal gelebilir ama normalde kakaları saatlikti
Sancı yapmasa sorun yapmıcam ama resmen gözünden yaş gele gele ıkınıyor, gelen giden yok.
Çatlıcak ıkınırken kıpkırmızı oluyor yüzü gözü vücudu
Doğumda ben bu kadar ıkınmadım
Masaj yaptım,
İki kova su ile vücudunu yıkadım.
Karnını yağladım,
ayaklara acıelma yapı sürdüm.
Kulak pamuğuyla dürtme işi basıl tam bilmşyorum ama zeytinyağına batırıp biraz kenarlarına sürdüm,
Ikınırken bacaklarını karnına bastırdım kalçası açılsın yardımcı olsun diye olmadı.
Başka ne yapayım
Sırt üstü yatmak istemiyor, yan şekilde kucakta durmak istiyor. Şuan emerken daldı
Bu gece uyku yok eminim
Dün bir iki yudum alerji mamasından vermeye çalıştım. Su vermedimondan mıdır acaba
Yoksa kabak denemesi yaptım ondan mıdırhalbuki kabağı isal yapar diyr düşünmüştüm
Altı hep açıktı. Yani5saattir. Alt açma üstünde bekliyordumaltını açıp bacaklarını kaldırıp bekledin mi cnm? bir de sıcak havlu?
Bence sabırla dene. Hatta önce apartman kapısında alıştırma yap.ne güzel seninkiler duruyor. bizimkisi günes, gölge farketmez dursa da aglıyor durmasa da. benim bildigim cocuklar dısarıyı severdi ama bizimkisi hic istemiyor. her gun kapıya cıkıp geri dönüyoruz
Allah korusun yaa minimlerimizi gerçi eşine kizmalisin cocuk bu ister 5 yasinda ister 3 yaşında olsun yapacağini yapar genede bağırmak gelio iclerimizden..benimde basima geliodu bian mutfaga gittim baktim komsu kizinin elinde cips oglanin agzina verioduki yakaladim
Eşim mail atarak sordu. Gönderiyoruz dediler. Bakalım ne kadar zamanda gelecek?Ben yillardir iherb ten alisveris yapiyorum canim tum sampuan krem vitaminleri ordan aliyorum hic bir zaman sorun yasamadim ualniz gecikebiliuor cogu zaman 1 ay uzeride geliyor. Yalniz ben Turkiye degil Yunanistandayim, iherb te gonderdigi icin Turkiyeye sorun olmaz heralde.
Canım benimkide öyleydi günde en az 5.6 kaka yapardı. Son zamanlarda günde 1 e kadar düşmüştü. Sonra o ateşlenme ve bagırsak gazı olayını yaşadım. Doktor metsil damla verdi. Şimdide 5.6 kere yapmıyor ama bir sabah bir akşam yapıyor. Neden bilmiyorum ama benimkide ıkınıyor ıkınıyor yok. Masaj yapsam daha çok aglıyor. Sıcak havlu koyunca rahatlıyor ama dediğin gibi sırt üstü yatmıyor yan yatırıyorum. Sırt üstü yatınca gaz sıkıştırıyor galiba.Ya ben bir şeyden dert yanmak istiyorumama kızmayın
Bizim sıpacık kaka yapamadı.
5saattir
Tamam bu kısmı anormal gelebilir ama normalde kakaları saatlikti
Sancı yapmasa sorun yapmıcam ama resmen gözünden yaş gele gele ıkınıyor, gelen giden yok.
Çatlıcak ıkınırken kıpkırmızı oluyor yüzü gözü vücudu
Doğumda ben bu kadar ıkınmadım
Masaj yaptım,
İki kova su ile vücudunu yıkadım.
Karnını yağladım,
ayaklara acıelma yapı sürdüm.
Kulak pamuğuyla dürtme işi basıl tam bilmşyorum ama zeytinyağına batırıp biraz kenarlarına sürdüm,
Ikınırken bacaklarını karnına bastırdım kalçası açılsın yardımcı olsun diye olmadı.
Başka ne yapayım
Sırt üstü yatmak istemiyor, yan şekilde kucakta durmak istiyor. Şuan emerken daldı
Bu gece uyku yok eminim
Dün bir iki yudum alerji mamasından vermeye çalıştım. Su vermedimondan mıdır acaba
Yoksa kabak denemesi yaptım ondan mıdırhalbuki kabağı isal yapar diyr düşünmüştüm
Sagol canım iherb den sipariş verdim. İnş sorun çıkmaz gelir sorun çıkarsa bu Türkiyedeki satıcılara bakacagım. Not alayım bu bayanı sagolfirkan canım carlson d vit sormuşsun sanırım nasıl alacağını kadınlar kulübünde bir bayan satıyor instagram sayfaları da var babyfoni.us almak istersen. İnstagram sayfasını bulamazsan bayanın üye ismini de söyleyebilirim oldukça ilgileniyor bende sipariş verecektim bu ay olmadı önümüzdeki ay alacağım inşallah
Slm kızlar size bişey sormak istiyorum
Bugun Dr a gittik
Dr dedi ki ek gıdalar başlaya bitirmişim
Hani küçük kavanozlarda oluyor ya havuç kabak vs. Sebzelere yani
Sizce erken degilmi??
Siz başladınız mı
Ben bi size sormak istedim
Herseyimızı burda paylaşıyoruz
Ben arada şu veriyorum bu zamanlarda
Bide çok nadir kendi çayını
Sadece anne sütü veriyorum
6 ay olana kadar da vermek istiyorum
ama Dr bugun ver dedi
Arada mama veriyorum tabi eğer sütüm yetmezse..
Paylasirsaniz sevinirim
Canım ek gıdalar için küçük daha.. kg alımı azmı? Ondanmı ek gıda başlat dedi acaba? Normalde en azından 5. Aya kadar beklenir. Yavaş yavaş salçasız baharatsız sebze çorbaları başlanabilir.Slm kızlar size bişey sormak istiyorum
Bugun Dr a gittik
Dr dedi ki ek gıdalar başlaya bitirmişim
Hani küçük kavanozlarda oluyor ya havuç kabak vs. Sebzelere yani
Sizce erken degilmi??
Siz başladınız mı
Ben bi size sormak istedim
Herseyimızı burda paylaşıyoruz
Ben arada şu veriyorum bu zamanlarda
Bide çok nadir kendi çayını
Sadece anne sütü veriyorum
6 ay olana kadar da vermek istiyorum
ama Dr bugun ver dedi
Arada mama veriyorum tabi eğer sütüm yetmezse..
Paylasirsaniz sevinirim
Gerçi burada satanlarda ciddi fiyat farkı var geldiğinde unutmaz yazarsan sevinirim sorun yaşamazsanız bizde sipariş verelimEşim mail atarak sordu. Gönderiyoruz dediler. Bakalım ne kadar zamanda gelecek?
Canım benimkide öyleydi günde en az 5.6 kaka yapardı. Son zamanlarda günde 1 e kadar düşmüştü. Sonra o ateşlenme ve bagırsak gazı olayını yaşadım. Doktor metsil damla verdi. Şimdide 5.6 kere yapmıyor ama bir sabah bir akşam yapıyor. Neden bilmiyorum ama benimkide ıkınıyor ıkınıyor yok. Masaj yapsam daha çok aglıyor. Sıcak havlu koyunca rahatlıyor ama dediğin gibi sırt üstü yatmıyor yan yatırıyorum. Sırt üstü yatınca gaz sıkıştırıyor galiba.kaka yapamayınca gazda çıkmıyor sanki. Birde kaka yapmaya çalışırken masaj işe yaramazsa bebegi koltuk altlarından tutarak oturtuyorum. Yada anadizine oturtuyorum. O zaman daha kolay kaka yapıyor.
Sagol canım iherb den sipariş verdim. İnş sorun çıkmaz gelir sorun çıkarsa bu Türkiyedeki satıcılara bakacagım. Not alayım bu bayanı sagol
Evet canım ciddi fark var. Biz 2 tane sipariş verdik birde kargo 73 TL dedi eşim. Burada tekini en ucuz 69 tl ye gördüm ben. İnş canım gelsinde haber veririm.Gerçi burada satanlarda ciddi fiyat farkı var geldiğinde unutmaz yazarsan sevinirim sorun yaşamazsanız bizde sipariş verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?