Hadi bakalım. İnş sorun olmaz.bskn Eşim iherbden verdi sipariş 2 kutu vitamin ve kargosu 73 TL ye.. inş sorun çıkmadan gelir.
Sorun çıkmazsa kan ilacı gerekirse onuda oradan veririz.
Bugün bebeğimin varlığını öğreneli tam 1 yıl oldu. Geçen sene bugün pazar günüydü sabahın ilk saatlerin de umutsuzca kan vermeye acile gitmiştim. Kanımı verdim ve eve geldim. Sonucu beklememiştim bile. Eşim dışardaydı eve geçerken sen alırsın dedim. Öylesine verdim yani. Geldim eve girdim yatağıma uyudum. Bir kaç saat sonra eşim aradı. Hadi bakalım 4 haftalık hamilesin dedi. Tabi ben inanamadım. Kesin bir yanlışlık oldu. Kan alan teknisyen genç bir adamdı. Kesin yanlış baktı. Zaten gözüm tutmamıştı dedim. Ama bir yandan da ağlıyorum. İnanamıyorum çünkü. Sonra eşim geldi eve tahlil kağıdını uzattı. BETA HCG 34.39. Allahım ilk defa sıfırlı bir rakam değildi. Küçük bir değerdi ama bizim için sıfırlardan sonra hayal gibiydi. Galiba bu sefer oldu dedim. Eşimle sarıldık birbirimize ağladık. Daha doğrusu ben ağladım :) ama gene korkuyorum. Ya değer katlanmazsa diye. İki günde bir kan verip değerimin artışını takip ettik. Ta ki keseyi ve kalp atışını duyana kadar. Tamam artık şimdi oldu dedik. Küçük mucizemin kalp atışını da duyunca onu daha çok hissettim içimde..Kabullendim. şimdi yanım da mışıl mışıl uyuyor. Evimize, yuvamıza yeniden hoşgeldin bebeğim.. Rabbime binlerce şükürler olsun. Bebeğimizi bize kavuşturdu. Allah olmayanlara da nasip etsin. Bu duyguyu yaşatsın. Kimsenin kucağını boş koymasın. Çok duygulandım sizlerle paylaşmak istedim
Masallah size.Allah bozmasin.huzurla buyutun.
sen yazinca benzer duygular yasadgmi animsadm.bizim de gecen yil bu vakit temelleri atilmisti da haberimz yoktu.sat 23 mayisti
Adet olmak icin kullandgm hormon ilaçlarm biteli 7 gun olmustu.ilacim biter bitmez iki gun sonra olurdum.karnim belim cok fena.ha oldum ha olacam.ama yok olamiyorum.eyvah artik ilacla bile adet olamiyorum dedim ve cok agladm
Ramazandi disari cikip eczaneden sokturucu aldim.sayiszca idrar testi aldigim ve iceri girdgmde ne alacagimi artik bilen bir kalfa...
Sokturucuyu aldm tam cikacam bir de test alaym dedim.daha ben tam soylemeden cikardi verdi testi :)
Sokturucuyu iftardan sonra alirim dedim.almisken testi yapaym bari.yaptim biraktim gittim.tek cizgi cikacgina cok eminim.islerimi yaptim filan.unuttum ben testi.bi ara banyoya girdim aaa ben şokk bi baktim iki tane cok belirgin cizgi
Elim ayagim titredi.esime resmini yolladm.kandrdgmi dusundu donmedi bile.aradm sonra inanmadi yanlislk var dedi
Kostum en yakin hastaneye
Aksine sira cok
Beklerken lavaboda yine yaptim.yine cift cizgi
Siram gelince doktorum gel bakalm adet mi oldun yumurta mi bakacaz dedi.taniyor artik.hep ordaydim
Anlattım durumu hemen bakti.benden cok heyecanlandi
Evet kese olusmaya baslamis dedi.sok oldu kadin
Cunku biliyirdu durumumu.erken menopozdum ve hic yumurtm olusmuyordu.tek care yumurta donasyonuydu.tup bebek bile yaptrmk hayalken dogal yoldan gebe kalmak neyin nesiydi.iste mucize buna denir.
Degerim de yüksek cikti.hemen sonra kalp atimi ve kese.artik gebeydm inanamasam da
Halen inanamiyorum.mucize gerckten kuzum
Tabii daha zamanı var tam kapanma için ama hiç küçülmüyor gibi
Evet cnm cok sukur.zor olsa da inan cok sansliyiz.
Ben ilk kizima hemen hamile kalinca cok kolay bisey sandim.Ama Rabbim oyle bir sinadi ki.4 yil cok ugrastm cok yiprandm.o zaman anladm hamile kalmanin aslnda bir mucize oldugunun.o kadar cok etken var ki.saymakla bitmez.o surecte anladm
Ve ben o test gunu pozitfi gormeden aksam artik esimle konusmaya karar vermstm.ayrilalm diyecktm.esimin hep cok cocuk istegi vardi.daha nisanliykn anlatrdi.hele en buyuk arzusu ona benzeyen bi oglu olmasydi.bu onun cocuklktan yana en buyuk hayaliydi
Bizim cok sukur bir kizimiz vardi ama onun bitmk bilmeyen kardes arzusu aglamalari imrenmeleri..esimin isteği..
Ben 24 te girmstm menopoza.cocuk dogrmayi gectim kadinlikla ilgili sikintlar da girince isin icine gerckten boşanmayi düşündüm.ikisinin de hayali gerck olsun istedm.hele kizim bir yağmur yağarken oyle icten aglayarak dua etti ki.anne ben yalnz kalmk istemiyorum diyince cok careszdm
Bin sukur.hic olmayanin cok daha zor elbette
Allahima bin sukur kizimin duasi kabul oldu..
Rabbim bagslasin evlatlarmzi
Evlat hasretyle sinanlara tez zamanda evlat nasip etsin
Kızlar bu aile hekimliğiin verdiği monovit d3 damlayı kullanıyor musunuz oğlum bu ara çok huzursuz sürekli ağlıyor bu damla ile ilgisi olabilir mi değiştireyim mi damlayı bundan önce devit3 kullanıyordum
merhaba arkadaşlar,
kızım 14 haftalık, sadece anne sütü alıyor. bu zamana kadar kilo alımı çok iyiydi ama 24 gündür hiç kilo almamış. evde kendim tartıyorum, 1 mayısta tarttığımda 7200 gr'dı bugün tarttım ve yine 7200 gr çıktı. normalde kilosuna falan çok takan bir insan değilim, genel durumu iyi, keyfi yerinde, emiyor o yüzden sorun yok diye düşünürüm ama 24 gündür hiç kilo almamış olması beni biraz endişelendirdi. böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? hemen doktor kapısı aşındırmak istemiyorum ama hiç kilo almaması da pek normal gelmiyor. ne düşüneceğimi bilemedim şimdi.
bskn Eşim iherbden verdi sipariş 2 kutu vitamin ve kargosu 73 TL ye.. inş sorun çıkmadan gelir.
Sorun çıkmazsa kan ilacı gerekirse onuda oradan veririz.
Ay inan aynı durumdayım bende şimdi eşyaları topluyorum elim ayağıma dolaşıyor. neyseki cogunu hallettim. kullandığım battaniye yorganlardan başladım. bugun mutfağın yarısını hallettim.taşınmak çok zor ya
. Cnm rota bizi de etkilemedi ama bence seninki rotadan değil. 12haftalık diyince hemen yazmak istedim. Büyüme atağında bebeğin muhtemelen. Ve bu atakların en kötüsü 12 haftalıkken olan. Kimi bebekler de kolay geçerken kimi bebekler aşırı huzursuz oluyor çıldırıyor resmen. Bizim 12. Hafta çok kötüydü 4-5 gün sürdü bu çocuğa noldu böyle derken 12. Atak haftası yüzünden olduğunu öğrendik şükür eski haline döndü sonraArkadaslar benim oğlan 12 haftalık oldu aynı gün rota aşısıda oldu ve arfından kudurdu, salin mutlu bebek gitti , sürekli huysuz, ağlıyo, emiyo kusuyo yTırsam ağlıyokaldırsam feryT ediyo delircem üçgündür sizde oldumu, büyüme atağı böyle bişeymi yoksa aşı karın ağrısımı yapıyoki
Geçmiş olsun. Okuyunca korktum, bende yaptırcam sünnet ama korkuyorum canı çok yancak diye. Ev de mi yaptırdın cnm.İğneyi olması bi dert ilk çişini yaparken ağlaması ayrı dert ki bu zamana kadar hiç öyle ağlamamıştı benim oğlum. O ağladı ben ağladım keşke yaptırmasaydım dedim o an ama büyüyünce dağa zor olucak diye de kendimi teselli etmeye çalıştım ki bugün pansuman açılıp görünce az kalsın olduğum yere yığılıyordum sünnetçinin bişey yok gayet iyi demesine rağmen. O pansuman çıkınca ben Nasıl temizlicem altını yavrumun bilmiyorum
Türk parası ile 73 TL canım. Evet limitin altında. Ama neye göre limit var bilmiyorum. Kendi ülkelerinde vitaminler çok ucuz buraya gelince bayagı bir kar koyarak satıyorlarHadi bakalım. İnş sorun olmaz.
Aslında gümrüğe fiyattan sebep takılıyor da olabilir. Gümrüğe takılınca mecburi kıntorller sırasında ilaç oldu. Anallılıyor olabilir
75$ mı yoksa tl mi bilmyrm. Ama siz o limitin her şekilde altında kalıyorusnuz.
Olsun canım ben illa alacaktım zaten. Sipariş verecek biryer bulamazsam Türkiyedekilerden verecektim. Bakalım kısmet.Canım sorunsuz gelirse ben de vereyim. Sen biraz denemiş olacaksın ama ;( inşallah sorunsuz gelir.
Amin hepimizin evlatlarına hayırlı ömür nasip etsin. Allah nasip etti mi değere falan bakmıyor bu işler. Herkesin bi hikayesi vardır heralde. BekliyoruzOkurken çok etkilendim çok duygulandim. Kesinlikle mucize ... Rabbim hayırlı omutker versin. Ben de yazcam birgünbana da hemşire bu kan değeri çok dusuk adet olursun demisti :))) koç oğlan oldu diyeyim gittiğimde hemsireye :))
:)) canım bir şey olsa uyarirlardi ebe doktor ve :) için rahat olsun.
Canım benim yaaaşöyle kocaman sarilasim geldi. Çok uzaklardan ayrılıyorum yuregine...
Dokunuyor bıraktım ben canım.
Canım biz de 7100 dük en son 3. Ayda ve sanki hiç kilo almadik. Hatta verdik gibi geliyor bazen. Sağlık ocağı yanlış olcuyor. Doktor kontrolünü bekliyorum.
Canım sorunsuz gelirse ben de vereyim. Sen biraz denemiş olacaksın ama ;( inşallah sorunsuz gelir.
Carlson daily d3 den mi bahsediyosunuz anneler? Bunu e bay dan getirttik hatta bi arkadasim daha getirtti ayni siteden. Belki yardimci olur.Ben kan ilacı düşünmüyorum canım. Gerekirse bir daha kan tahlili yaptırır kanına baktırır öyle veririm. Doktorada söyleyecegim. O garip ilaçları vermektense elinden bir daha kan alsınlar. Varsın aglasın yavrucuk degerleri iyiyse vermeyecegim!!
Şu d vitamininide bıngıkdak için vermek istiyorum yoksa onuda vermem. İnş yazın bol bol d vitamini alacaklar zaten. Ben bakıyorum bakıyorum sanki bıngıkdagı hiç kapanmamış gibi geliyoro yüzden vitamin vermediğime pişman oluyorum
Canım benim bebede gündüzleri uyumuyordu şu son günlerde sanki bir düzen oturdu gibi.. sabah 6. Da kalkıyor. 8 gibi uyutuyorum. 2 saat uyuyor. Uyandıktan sonra uyku aralarını en az 2 saat tutarsam daha kolay uyuyor. Ama tabi uykısu herzaman 2 saat sürmüyor. Yarım saat 1 saat 2 saat arası degişiyor.
Sadece annesütü veriyorum. Sütümü dün gece sagmak zorunda kaldım. Eskisi kadar çok çıkmadı ama bu zamanlarda memeler terbiye oluyor ihtiyaca göre süt üretiyor gibi.. bebek doyuyor kg alımındada çok çok problem yoksa uykusu az olsun önemli degil. Bazı bebekler az uyuyor.
Artık korkma canım yüzüstü yatsada kendi nefes alacak biryer bbuluyor alamazsa kafasını kaldırır sıkıntı yapar.endişelendiğinde bak sırtı inip kalkıyormu? Biranda kaldırma korkarda yavrucuk.
Sagol canım. Bu siteden alan olmuşmu? Sıkıntı çıkmadığına eminsin degilmi?
Hic korkma canim. Ne kadar küçük yaptirirsan o kadar iyi. Biz gecen ay yaptirdik kuzum ihh bile demedi cok sukur. Bizden onceki 6 aylikti yikti ortaligi. Doktor ay farkindan ne kadar küçük olursa o kadar iyi dedi. Havalar isinip pisik sorunu falan olmadan ve daha da hareketlenmeden yaptir bence. Cunku hareketlenip donmeye falan basladiginda her surrunmede aci hisseder.Geçmiş olsun. Okuyunca korktum, bende yaptırcam sünnet ama korkuyorum canı çok yancak diye. Ev de mi yaptırdın cnm.
Canım benim çok geçmiş olsun kuzucuk iyi şimdi değil miŞooooktayyııımm şu an
komşu bizi yemeğe çağırdı, oğlumu eşime verdim sofrayı kurmaya yardım etmeye gittim
eşimde cocuğu yanına koltuğa koymuş evin beyi ile konuşmaya dalmış, evde 3 yaşında ki cocuk sen git mutfaktan kek al
bizim oğlanın ağzına tıka kocaman bir parcayı
eşime oğlanı al sofraya gel dedim eşimde bi panik bi baktım oğlanı ters cevirmiş parmağını sokmuş
kocaman bir parca kek çıkardı içini temizledik ama elim ayağım titredi ya boğulsaydı
cocuğa kızmadık etmedik güzelce anlattık o da üzüldü ağladı ama içimden bağırmak geldi bi an
Canı acıcak diye erteleyip duruyorum ama yaptırcam. Ramazana girmeden haftaya yaptırayım diyorum. Sen nerde yaptırdın cnm hastane de mi?Hic korkma canim. Ne kadar küçük yaptirirsan o kadar iyi. Biz gecen ay yaptirdik kuzum ihh bile demedi cok sukur. Bizden onceki 6 aylikti yikti ortaligi. Doktor ay farkindan ne kadar küçük olursa o kadar iyi dedi. Havalar isinip pisik sorunu falan olmadan ve daha da hareketlenmeden yaptir bence. Cunku hareketlenip donmeye falan basladiginda her surrunmede aci hisseder.
Böyle olaylarda nedense hep @ serpp geliyor aklıma. Tek ikinci öocuğu olan o değil ama ne bileyim işte hepsinin temsili oŞooooktayyııımm şu an
komşu bizi yemeğe çağırdı, oğlumu eşime verdim sofrayı kurmaya yardım etmeye gittim
eşimde cocuğu yanına koltuğa koymuş evin beyi ile konuşmaya dalmış, evde 3 yaşında ki cocuk sen git mutfaktan kek al
eşime oğlanı al sofraya gel dedim eşimde bi panik bi baktım oğlanı ters cevirmiş parmağını sokmuş
kocaman bir parca kek çıkardı içini temizledik ama elim ayağım titredi ya boğulsaydı
cocuğa kızmadık etmedik güzelce anlattık o da üzüldü ağladı ama içimden bağırmak geldi bi an
Canım çok eçmiş olsun verilmiş sadakan varmışŞooooktayyııımm şu an
Canim bizimkiler de 1-2haftadir eve girince kiyamet kopariyor öncesinde dedigin gibi disarda kiyamet kopuyordu utana utana geri donuyorduk eve. Son bi kac defadir cok guzel duruyorlar. Akşamüstü uykularını aldilarsa emzirip altlarini temizleyip hemen çıkıyoruz rahat 2 saat idare ediyorlar disarda. Ama hafif yukselttik arkalarini 30derece dik duruyorlar gunes gelince hemen huysuzlasiyorlar golgeden gidiyoruz ve hiç durmadan sürüyorum arabalarini durur durmaz yine agliyorlar dün büyük kizi parka götürdük cardakta ben annelerle mubabbet ettim kucaktan kucaga gezdi ikizler. Buyuge de babasi bakti. Bugün de akşamüstü ani bi kararla etimizi alıp mangala gittik mangalin salatanin catal tabagin hazir geldigi bi yerde oturduk her yer yesillik bi de park var yemegimizi yedik cayimizi ictik 5de ciktik evden 9.30da evdeydik çoğu zaman yine kucagimizdaydi yine kosturduk ama temiz hava bize iyi geldikızlar bebeklerinizi dısarı cıkarabiliyor musunuz? bizimkisi hala dısarı cıkınca yer gögü inletiyor. eve geri dönmek istiyor hep. ne yapacagımı sasırdım. kapının önüne inemiyoruz. birde inanılmaz huysuzlastı. 3. ayda düzelirdi hani? bizimkisi daha kötü oldu!
Evet canım. Sagol şimdilik verdim siparişi bakalım inş gelir.Carlson daily d3 den mi bahsediyosunuz anneler? Bunu e bay dan getirttik hatta bi arkadasim daha getirtti ayni siteden. Belki yardimci olur.
Ya ben sonradan sonradan okuyorum da siparis vermediniz sandim, ins kolayca halledersinizEvet canım. Sagol şimdilik verdim siparişi bakalım inş gelir.
Canım benim çok geçmiş olsun kuzucuk iyi şimdi değil mi
Böyle olaylarda nedense hep @ serpp geliyor aklıma. Tek ikinci öocuğu olan o değil ama ne bileyim işte hepsinin temsili o
Allah korumuş
Sen çocuğa değil de şimdi kocaya çemkirir durursun
huzurunmeraklisi canim cok geçmiş olsun 3 yasindaki cocuk da anlamaz ki ben olsam kocama kizardim ara bozmak istemem ama 2cocugun yaninda 2yetişkin var kızım 2.5yasinda ve sen ne yaparsan herkese onu yapıyor ben büyük kızımı yediriyorsam o da gidip bebekleri yedirmek istiyor.
Canım çok eçmiş olsun verilmiş sadakan varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?