2016 Şubat Anneleri

bskn Eşim iherbden verdi sipariş 2 kutu vitamin ve kargosu 73 TL ye.. inş sorun çıkmadan gelir.
Sorun çıkmazsa kan ilacı gerekirse onuda oradan veririz.
Hadi bakalım. İnş sorun olmaz.
Aslında gümrüğe fiyattan sebep takılıyor da olabilir. Gümrüğe takılınca mecburi kıntorller sırasında ilaç oldu. Anallılıyor olabilir
75$ mı yoksa tl mi bilmyrm. Ama siz o limitin her şekilde altında kalıyorusnuz.

Okurken çok etkilendim çok duygulandim. Kesinlikle mucize ... Rabbim hayırlı omutker versin. Ben de yazcam birgün bana da hemşire bu kan değeri çok dusuk adet olursun demisti :))) koç oğlan oldu diyeyim gittiğimde hemsireye :))

Tabii daha zamanı var tam kapanma için ama hiç küçülmüyor gibi

:)) canım bir şey olsa uyarirlardi ebe doktor ve :) için rahat olsun.

Canım benim yaaa şöyle kocaman sarilasim geldi. Çok uzaklardan ayrılıyorum yuregine...

Kızlar bu aile hekimliğiin verdiği monovit d3 damlayı kullanıyor musunuz oğlum bu ara çok huzursuz sürekli ağlıyor bu damla ile ilgisi olabilir mi değiştireyim mi damlayı bundan önce devit3 kullanıyordum

Dokunuyor bıraktım ben canım.

Canım biz de 7100 dük en son 3. Ayda ve sanki hiç kilo almadik. Hatta verdik gibi geliyor bazen. Sağlık ocağı yanlış olcuyor. Doktor kontrolünü bekliyorum.

bskn Eşim iherbden verdi sipariş 2 kutu vitamin ve kargosu 73 TL ye.. inş sorun çıkmadan gelir.
Sorun çıkmazsa kan ilacı gerekirse onuda oradan veririz.

Canım sorunsuz gelirse ben de vereyim. Sen biraz denemiş olacaksın ama ;( inşallah sorunsuz gelir.

senin taşınmana daha yokmuydu
bencede işe yorgan battaniye ceyiz ile başlıyayım bi

. Cnm rota bizi de etkilemedi ama bence seninki rotadan değil. 12haftalık diyince hemen yazmak istedim. Büyüme atağında bebeğin muhtemelen. Ve bu atakların en kötüsü 12 haftalıkken olan. Kimi bebekler de kolay geçerken kimi bebekler aşırı huzursuz oluyor çıldırıyor resmen. Bizim 12. Hafta çok kötüydü 4-5 gün sürdü bu çocuğa noldu böyle derken 12. Atak haftası yüzünden olduğunu öğrendik şükür eski haline döndü sonra

Geçmiş olsun. Okuyunca korktum, bende yaptırcam sünnet ama korkuyorum canı çok yancak diye. Ev de mi yaptırdın cnm.

Türk parası ile 73 TL canım. Evet limitin altında. Ama neye göre limit var bilmiyorum. Kendi ülkelerinde vitaminler çok ucuz buraya gelince bayagı bir kar koyarak satıyorlar ilaç olduğu için gümrüğe takılsa bile doktora yazdırıp reçete ile alabiliyormuşuz. İnş sorunsuz gelir
Canım sorunsuz gelirse ben de vereyim. Sen biraz denemiş olacaksın ama ;( inşallah sorunsuz gelir.
Olsun canım ben illa alacaktım zaten. Sipariş verecek biryer bulamazsam Türkiyedekilerden verecektim. Bakalım kısmet.

Amin hepimizin evlatlarına hayırlı ömür nasip etsin. Allah nasip etti mi değere falan bakmıyor bu işler. Herkesin bi hikayesi vardır heralde. Bekliyoruz

Carlson daily d3 den mi bahsediyosunuz anneler? Bunu e bay dan getirttik hatta bi arkadasim daha getirtti ayni siteden. Belki yardimci olur.

Geçmiş olsun. Okuyunca korktum, bende yaptırcam sünnet ama korkuyorum canı çok yancak diye. Ev de mi yaptırdın cnm.
Hic korkma canim. Ne kadar küçük yaptirirsan o kadar iyi. Biz gecen ay yaptirdik kuzum ihh bile demedi cok sukur. Bizden onceki 6 aylikti yikti ortaligi. Doktor ay farkindan ne kadar küçük olursa o kadar iyi dedi. Havalar isinip pisik sorunu falan olmadan ve daha da hareketlenmeden yaptir bence. Cunku hareketlenip donmeye falan basladiginda her surrunmede aci hisseder.

Şooooktayyııımm şu an

komşu bizi yemeğe çağırdı, oğlumu eşime verdim sofrayı kurmaya yardım etmeye gittim
eşimde cocuğu yanına koltuğa koymuş evin beyi ile konuşmaya dalmış, evde 3 yaşında ki cocuk sen git mutfaktan kek al
bizim oğlanın ağzına tıka kocaman bir parcayı

eşime oğlanı al sofraya gel dedim eşimde bi panik bi baktım oğlanı ters cevirmiş parmağını sokmuş
kocaman bir parca kek çıkardı içini temizledik ama elim ayağım titredi ya boğulsaydı

cocuğa kızmadık etmedik güzelce anlattık o da üzüldü ağladı ama içimden bağırmak geldi bi an

Canım benim çok geçmiş olsun kuzucuk iyi şimdi değil mi

Canı acıcak diye erteleyip duruyorum ama yaptırcam. Ramazana girmeden haftaya yaptırayım diyorum. Sen nerde yaptırdın cnm hastane de mi?

Böyle olaylarda nedense hep @ serpp geliyor aklıma. Tek ikinci öocuğu olan o değil ama ne bileyim işte hepsinin temsili o
Allah korumuş
Sen çocuğa değil de şimdi kocaya çemkirir durursun

kızlar bebeklerinizi dısarı cıkarabiliyor musunuz? bizimkisi hala dısarı cıkınca yer gögü inletiyor. eve geri dönmek istiyor hep. ne yapacagımı sasırdım. kapının önüne inemiyoruz. birde inanılmaz huysuzlastı. 3. ayda düzelirdi hani? bizimkisi daha kötü oldu!

Canım çok eçmiş olsun verilmiş sadakan varmış

Canim bizimkiler de 1-2haftadir eve girince kiyamet kopariyor öncesinde dedigin gibi disarda kiyamet kopuyordu utana utana geri donuyorduk eve. Son bi kac defadir cok guzel duruyorlar. Akşamüstü uykularını aldilarsa emzirip altlarini temizleyip hemen çıkıyoruz rahat 2 saat idare ediyorlar disarda. Ama hafif yukselttik arkalarini 30derece dik duruyorlar gunes gelince hemen huysuzlasiyorlar golgeden gidiyoruz ve hiç durmadan sürüyorum arabalarini durur durmaz yine agliyorlar dün büyük kizi parka götürdük cardakta ben annelerle mubabbet ettim kucaktan kucaga gezdi ikizler. Buyuge de babasi bakti. Bugün de akşamüstü ani bi kararla etimizi alıp mangala gittik mangalin salatanin catal tabagin hazir geldigi bi yerde oturduk her yer yesillik bi de park var yemegimizi yedik cayimizi ictik 5de ciktik evden 9.30da evdeydik çoğu zaman yine kucagimizdaydi yine kosturduk ama temiz hava bize iyi geldi

huzurunmeraklisi canim cok geçmiş olsun 3 yasindaki cocuk da anlamaz ki ben olsam kocama kizardim ara bozmak istemem ama 2cocugun yaninda 2yetişkin var kızım 2.5yasinda ve sen ne yaparsan herkese onu yapıyor ben büyük kızımı yediriyorsam o da gidip bebekleri yedirmek istiyor.

Canım benim çok geçmiş olsun kuzucuk iyi şimdi değil mi

hamd olsun bi sıkıntı olmadı ama kal gedi dondum bi an
bi an ki boşlukla az daha neler olacaktı

Böyle olaylarda nedense hep @ serpp geliyor aklıma. Tek ikinci öocuğu olan o değil ama ne bileyim işte hepsinin temsili o
Allah korumuş
Sen çocuğa değil de şimdi kocaya çemkirir durursun

Canım çok eçmiş olsun verilmiş sadakan varmış

sadece kocaya mı dersin komşu abiyede sardım , sen ahmed in fotolarını çekip duracağına göz kulak olaydın da keki sokmayaydı oğlumun ağzına dedim gelene kadar ikisine deli vicdan yaptırdım, bir daha asla kucaktan indirmez bi çocuk varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…