- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
Rahatsiz gibi mi degilse takma benimki uykusu gelince benim eeeee eeee e sesime benzer sesler cikariyor kendi kendine ninni gibioğlum ıkına ıkına bi hal oldu
ıııııııııı ıııııııııııı ıııııııııııııııı diyip duruyor kakasını sabah 6 gibi yaptı hala da ıkınma derdinde
acaba oyunmu oynuyor yoksa hala kakası mı var onu mu ıkınıyor anlamadım
tatlım boynunu öne getirerek yapıyorsa oturmaya çalışıyordur. yada dönmeye. benim kız öyle yaptı yaptı şimdi döne döne bi hal oluyoroğlum ıkına ıkına bi hal oldu
ıııııııııı ıııııııııııı ıııııııııııııııı diyip duruyor kakasını sabah 6 gibi yaptı hala da ıkınma derdinde
acaba oyunmu oynuyor yoksa hala kakası mı var onu mu ıkınıyor anlamadım
4.aydan sonra anne sütü yetmiyorsa ek gidaya baslayabilirsin canim ama ben her şeyin dogalindan yanayım hazır mamalarda bi sürü koruyucu var o olmasa bile içine çürük meyve mi konuyor gdo.lu mu bilemiyorsun. En azindan güvendiğin yerlerden meyveni sebzeni alir kendin yaparsin mamayiSelam anneler ek gıda ya ne zaman geçmeyi düşünüyorsunuz oğlum çok iştahsız bu aralar önceden ben mama vermemek için direniyordum şimdi o içmemek için direniyor hipp markasının 4.ay sonundan itibaren ek gıdaları var yulaflı pirinçli gibi onlardan günde bir kez yedirsem diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz bu konuya
Rahatsiz gibi mi degilse takma benimki uykusu gelince benim eeeee eeee e sesime benzer sesler cikariyor kendi kendine ninni gibi
tatlım boynunu öne getirerek yapıyorsa oturmaya çalışıyordur. yada dönmeye. benim kız öyle yaptı yaptı şimdi döne döne bi hal oluyorhemen lop bir bakmışız dönmüş
Aynen ya misafir geliyor adam bi kac yaş büyükse hemen söyleniyor ben koca adamlarla ne konuscam diyor odunun önde gideniSenin adamda benim adam gibi odun galiba
Ayyy ayni benimki onun misafir anlayisi erkekler disarida gezecek kadinlar ecmvde oturacakAynen ya misafir geliyor adam bi kac yaş büyükse hemen söyleniyor ben koca adamlarla ne konuscam diyor odunun önde gideni
Benimki de ya sallamayla ya da memede uyuyoAy tüh yaaa bnm de tek umudum oydu . artık okdr zor olmaya basladiki bu durum sık sık uyanıyor uyanır uyanmaz da meme istiyor vermim diyorum bas bas bağırıyor snnki de öyle misurekli memede bunalıyorum .huy oldu artık zaten emerek uyuyo başka türlü uyumuyo
Can'ım ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama 5 gün 5 gün rapor alsan hakkın varsa ben de üç haftadır rapor alıyorumDoğum izni bitti
Yıllık izin bitti
Heyete başvurdum dr vermedi fena gerginim
Ücretsiz izni ne kadar geç alırsam o kadar iyi olacaktı nasip değilmiş
Üstelik 108 günlüğüz hala gaz sancılarımız var
Ağlıcam yaaa...
Ay canimmm birakacak saglam biri varsa hic dert etme alisirsin zamanla nasil olsa.. onlar buyuyecekler hatta okulada gidecekler.. ve hepside zor olucak, ama iste yapicak birsey yok.Doğum izni bitti
Yıllık izin bitti
Ağlıcam yaaa...
Doğum izni bitti
Yıllık izin bitti
Ağlıcam yaaa...
Bennimkinin de ortaokuldan liseden ark.lari var aşırı samimiler cocuklar dogdugunda ceyrekleri getirmeyi unutmayin diyebiliyor herkesle o samimiyeti buamayinca sıkılıyor e yeni tanistigin kisilerle o kadar samimi olamazsin maç konuş okuldan konuş siyaset yapıp ülkeyi kurtar konuş iste. Boş konusmazmis bey'im.Ayyy ayni benimki onun misafir anlayisi erkekler disarida gezecek kadinlar ecmvde oturacak
Doğum izni bitti
Yıllık izin bitti
Ağlıcam yaaa...
Doğum izni bitti
Yıllık izin bitti
Ağlıcam yaaa...
Aynen .ama 1 hafta sonra memlekete gidiyorum ne yazık ki gelsin yalancı maskeler öf
Ya ne zoruma gidiyordu biliyormusun, ben gelmeye yakin cay demlemiyorlardi oysaki tum gun sigaranin yanina cay koyarlar.. bende bir sure sonra demlemeyi kestim ve inadina demlemedi. Oysaki yemekten sonra mutlaka cay icerler. O gun gitsin bunlar dedim evden. Boyle kucuk hesaplar pesinde kosan insanlarla isim yok. Ilk zamanlar bebek daha SIK uyaniyordu geceleri ve henuz tam alisamamamistim.. ama kv herseyi yaptigini dusunerek, aksam bana is yikiyordu. Ben ne yaptim, evden gonderdim.. haha :)
kv umurumda pek olmaz da kocalar için topikler yetmezz
şu an çok gerginim eve gelsede kavga etsek
kayınım 17 yaşında cumartesi geziye gidip 1 gece kalacakmış, bana dio yenge cumartesi işin var mı dedim çekim yok ama ofiste olucam ya memlekete gelsenize ben geziye gideceğim annem yanlız kalmasın ( anneside bildiğiniz erkek fatma gece dolaşan kadın) bakarız dedim
cumartesi oğlumun hastahanede 3 aylık randevusu var 2 haftadır gitmemişiz, pazar çekimim var bana dio ağzıyla çağırdılar mecbur bi geceliğine gideceğiz yahu ilçeden konyaya , konyadan ankaraya , ankaradan tekrar ilçeye halimiz ne olur biliyormusun diyorum, umurunda değil bir kere çağırmışlar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?