2016 Şubat Anneleri

Rahatsiz gibi mi degilse takma benimki uykusu gelince benim eeeee eeee e sesime benzer sesler cikariyor kendi kendine ninni gibi

tatlım boynunu öne getirerek yapıyorsa oturmaya çalışıyordur. yada dönmeye. benim kız öyle yaptı yaptı şimdi döne döne bi hal oluyor hemen lop bir bakmışız dönmüş

4.aydan sonra anne sütü yetmiyorsa ek gidaya baslayabilirsin canim ama ben her şeyin dogalindan yanayım hazır mamalarda bi sürü koruyucu var o olmasa bile içine çürük meyve mi konuyor gdo.lu mu bilemiyorsun. En azindan güvendiğin yerlerden meyveni sebzeni alir kendin yaparsin mamayi

Rahatsiz gibi mi degilse takma benimki uykusu gelince benim eeeee eeee e sesime benzer sesler cikariyor kendi kendine ninni gibi

bizimkide uykusu gelince eeeee eeee gibi ses cıkartıyor halbu ki eeee eee yapmadan uyutuyorum ama
kendine ninniyi kendisi söylüo

tatlım boynunu öne getirerek yapıyorsa oturmaya çalışıyordur. yada dönmeye. benim kız öyle yaptı yaptı şimdi döne döne bi hal oluyor hemen lop bir bakmışız dönmüş

yok bacaklarını havaya kaldırıp yapıyor
bizim oğlan hala dönemiyor yahu

kv merkezde işiniz varsa gelmeyin dedi (sağolsun :) )
doktordaki kontrolümüzü iyi ki iptal etmedim akşam 5.30 da randevumuz var
ilk şu ıkanmayı sorucam

Benimki de ya sallamayla ya da memede uyuyo

Doğum izni bitti
Yıllık izin bitti
Heyete başvurdum dr vermedi fena gerginim

Ücretsiz izni ne kadar geç alırsam o kadar iyi olacaktı nasip değilmiş

Üstelik 108 günlüğüz hala gaz sancılarımız var

Ağlıcam yaaa...

Can'ım ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama 5 gün 5 gün rapor alsan hakkın varsa ben de üç haftadır rapor alıyorum

Ay canimmm birakacak saglam biri varsa hic dert etme alisirsin zamanla nasil olsa.. onlar buyuyecekler hatta okulada gidecekler.. ve hepside zor olucak, ama iste yapicak birsey yok.

canım benimm ya inşAllah hakkınızda hayırlısı olur

Kizlar bebek dondu donemedi bir kenara dursun bizimkisi kafasini yere dayiyo bacaklariyla iterek surunuyor, popo kimi zaman havada kimi zaman yerde.. hepside topu almak icin :)

Ayyy ayni benimki onun misafir anlayisi erkekler disarida gezecek kadinlar ecmvde oturacak
Bennimkinin de ortaokuldan liseden ark.lari var aşırı samimiler cocuklar dogdugunda ceyrekleri getirmeyi unutmayin diyebiliyor herkesle o samimiyeti buamayinca sıkılıyor e yeni tanistigin kisilerle o kadar samimi olamazsin maç konuş okuldan konuş siyaset yapıp ülkeyi kurtar konuş iste. Boş konusmazmis bey'im.

H heridigine canım sen bursadaydn değil mi yanlış hatrlamıyorsam yani bebeğini hangi doktora götürüyorsun ben değiştirmek istiyorum doktorumuzu

Benim de dogum iznim bitti. Sirt agrim vardi çarşamba günü heyet raporu aldim. Sende bel agrisi tanisiyla almaya calis ya da aile hekiminden 10 gün al bitince tekrar al.

Ah cay ne ki kadın evimin içine etti pisliğini bıraktı gitti gelen gidene surat yaptı kmse gelmek istemedi annem yoksa eger kendi ywmegımı kendim koyuyordum 4. Gun süpürge actm annemden gızlı yalandan ver dedi bir kere.. Basıma gecıp sütün yok sütün yok benım kızım söyle sağardı böyle sütü vardı herkes inek derdi dıyor bana bide o gidince benim sütlerim tam anlamyla gelmeye basladı zaten. Gittiklerinden beri de aramadı kocamı doldurdu gitti her arıyor aglıyormus annesi cok cok özlemiş de bilet alıyorlarmış son anda tukenmıs uçak bileti alamamıslar gelmeden once aramak yok gelicez ama musaitmsn planın varmı .. Ay daha neler neler böylesini görmedim yani cevremdekıler akrabalar herkes de aynı seyi söyluyor her aksam alem yapsın baska bırsey istemez...

Ben eşime pek birsey caktırmıyorum malesef ne Zaman konu açılsa gerılıyoruz benım artık annesinden hoslanmadıgımın farkında:) aileni evinin huzurnu dusunup susacaksın arkadasm napalm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…