- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
Ay benimde sutum kayunvalide gidince geldi bi tabak corba yapmadi kadin ben ayaga zar zor kalkarak corba yaptim tam yicem yine mi aciktin ne cabuk aciktin glan dedi o gidinceye kadar o yemek yemeden bisey yiyemedim bi de benim evimdeAh cay ne ki kadın evimin içine etti pisliğini bıraktı gitti gelen gidene surat yaptı kmse gelmek istemedi annem yoksa eger kendi ywmegımı kendim koyuyordum 4. Gun süpürge actm annemden gızlı yalandan ver dedi bir kere.. Basıma gecıp sütün yok sütün yok benım kızım söyle sağardı böyle sütü vardı herkes inek derdi dıyor bana bide o gidince benim sütlerim tam anlamyla gelmeye basladı zaten. Gittiklerinden beri de aramadı kocamı doldurdu gitti her arıyor aglıyormus annesi cok cok özlemiş de bilet alıyorlarmış son anda tukenmıs uçak bileti alamamıslar gelmeden once aramak yok gelicez ama musaitmsn planın varmı .. Ay daha neler neler böylesini görmedim yani cevremdekıler akrabalar herkes de aynı seyi söyluyor her aksam alem yapsın baska bırsey istemez...
Ay benimde sutum kayunvalide gidince geldi bi tabak corba yapmadi kadin ben ayaga zar zor kalkarak corba yaptim tam yicem yine mi aciktin ne cabuk aciktin glan dedi o gidinceye kadar o yemek yemeden bisey yiyemedim bi de benim evimde
Canim benim 125 cc ile çıkıyorum yedekte 60 gezmelere gidince idare ediyo eger doymadiysa hemen camiye girip emziriyorumArkadaslar konuların dışında birşey sorucam, benim bebek 3 ay bir haftalık ve emziriyorum sma ihtiyacı kaç ccdir , süt sağıp dışarı çıkıcam ama ne kadar ihtiyacı vardır ki , zaten foşfoş sütte yokya oldığu kadar biriktircem biseferdene kadar içer?
Kendim ne yapıp verebilirim bilmiyorum ki hipp in organik sertifikası var ona güvendim ama haklısın kim bilir ne var içinde en azından akşamları bir öğün ne verebilirim tarifiniz varsa alabilirim4.aydan sonra anne sütü yetmiyorsa ek gidaya baslayabilirsin canim ama ben her şeyin dogalindan yanayım hazır mamalarda bi sürü koruyucu var o olmasa bile içine çürük meyve mi konuyor gdo.lu mu bilemiyorsun. En azindan güvendiğin yerlerden meyveni sebzeni alir kendin yaparsin mamayi
BENIMki de evde dönüyordu anneme geldim 10 gündür dönmüyorbizimkide uykusu gelince eeeee eeee gibi ses cıkartıyor halbu ki eeee eee yapmadan uyutuyorum ama
kendine ninniyi kendisi söylüo
yok bacaklarını havaya kaldırıp yapıyor
bizim oğlan hala dönemiyor yahu
Yarın doktor kontrolümüz var bakalım o ne diyecek merak ediyorum canım. Aşı ateş yapmadı da sanki bi huysuzluk yaptı dünden beri bir garip minik kuş ağlıyo, memeyi reddediyo ya da saatlerce memede kalıyo :) öyle bi tutarsızlığı var:)nasıl geçti aşı canım umarım her şey yolundadir. 4. Aya girince özel çocuk doktoru da bana kullanacaz dedi tahlil yapar mı öyle direk mı verir bilmiyorum
Selam canım, bizim dr sağlık ocağından kan ilaci onerirler kullanma dedi. 8-9 aylikken tahlil yapip ona göre veririz dedi..Merhaba annelerrr:) dün 4.ay aşımız vardı sağlık ocağı kan damlası verdi ama ne tahlil yapıldı ne bişey. Kan değerleri iyiyse niye kullanayım ki bunu? Kullanmaları mı sizce??
Ben bunlardan başka hayvanları anlatıyorum kaç bacakları var nerede yaşar ve nasıl ses çıkardıklarını söylüyorum. Birazda müzik katıyorum işin içine şarkı uyduruyorum hayvanlarla..arkadaslar nasılsınız
bebıslerle uyanık vakıtlerınızı nasıl degerlendırıyorsunuz
ben sarkı soyluyorum sureklı muhabbet edıyorum ellerını sayıyorum
hayvan seslerı cıkarıyorum degısık sesler vs
agzını burnunu soyluyorum gosterıyorum aynada
aklıma cok bırsey gelmıyor artıkkopya verın anacım
Bizimkiside sivilce gibiKızlar bebişlerinizin verem aşısı yeri ne alemde? Benimki kızarmış top gibi kabarmış.
Canim ben ilk bebegimde gurmebebek.com.dan çok faydalandim şimdi ikizlerime de sebze corbalarina basladim ilk basta patates kabak ve azcik domates kaynattim z.yagi da ekledin mi süper çorba oluyor. Kış olsa patates havuçla baslardik her seferde bi sebze daha eklicem mevsimine göre. Meyve sebze sularini verebilirsin cam rendelerden temin et alerjik olmayan meyvelerin suyunu ver. Bi de gece muhallebisi yapcam biraz daha buyuyunce. Onu da pirinc unu veya nisasta veya tam bugday ununu tereyag ile az kavurup az su eklicem üstüne de anne sütü katip seyrelticem. Anne sütü o an yoksa meyve suyuyla seyreltirim 1yasina dogru yavas yavaş inek sütü katmaya baslarizKendim ne yapıp verebilirim bilmiyorum ki hipp in organik sertifikası var ona güvendim ama haklısın kim bilir ne var içinde en azından akşamları bir öğün ne verebilirim tarifiniz varsa alabilirim
Bizimkilerin de kizarik henüz kabuk tutmadiKızlar bebişlerinizin verem aşısı yeri ne alemde? Benimki kızarmış top gibi kabarmış.
Asagi yukari oyunu oynuyoruz zaten bir ablamiz var onunla değişik sesler cikarip gulduruyoruz. Oyuncaklarini tutturmaya calisiyorum odalari gezdirip tanitiyorum sarki soyluyorum uydurma hareketlerini yaparak zaten büyük kizimla konustugumuz her şeyi dinliyorlararkadaslar nasılsınız
bebıslerle uyanık vakıtlerınızı nasıl degerlendırıyorsunuz
ben sarkı soyluyorum sureklı muhabbet edıyorum ellerını sayıyorum
hayvan seslerı cıkarıyorum degısık sesler vs
agzını burnunu soyluyorum gosterıyorum aynada
aklıma cok bırsey gelmıyor artıkkopya verın anacım
Dün bahsetmiştik bu konudan:/Kızlar bebişlerinizin verem aşısı yeri ne alemde? Benimki kızarmış top gibi kabarmış.
Sahiden mi ya ben dokunur filan diye korkuyorum bir de ilk yoğurtla filan başlanıyor ya ben de yapıp versem mi ki senin ikizler 4 ayı bitirdi miCanim ben ilk bebegimde gurmebebek.com.dan çok faydalandim şimdi ikizlerime de sebze corbalarina basladim ilk basta patates kabak ve azcik domates kaynattim z.yagi da ekledin mi süper çorba oluyor. Kış olsa patates havuçla baslardik her seferde bi sebze daha eklicem mevsimine göre. Meyve sebze sularini verebilirsin cam rendelerden temin et alerjik olmayan meyvelerin suyunu ver. Bi de gece muhallebisi yapcam biraz daha buyuyunce. Onu da pirinc unu veya nisasta veya tam bugday ununu tereyag ile az kavurup az su eklicem üstüne de anne sütü katip seyrelticem. Anne sütü o an yoksa meyve suyuyla seyreltirim 1yasina dogru yavas yavaş inek sütü katmaya baslariz
Bizimki de kabardi canıö o arkadaşının kime ne olmuşDün bahsetmiştik bu konudan:/
Alerji grubunda birisi aşısını paylaşmış da çok üzüldüm. İnşallah öyle olmaz
Bizimki de biraz kaabarıklaşmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?