2016 Şubat Anneleri

Ya vallahi bende tedirginim nasıl yapıcam diye canım her seferinde yeni hazırlamak gerekiyormuş az az nasıl ayarlıcaz ölçüleri birde anne sütünü katmasak olmuyor mu ya malum bende pek fazla yok anca bebeğim emecek kadar

Evet ne kadar yedirilir acaba ilk bebek bir de etrafımda yok böyle yapanlar bizimkiler kendi yediklerimizden yediriyor genelde

Sahiden mi ya ben dokunur filan diye korkuyorum bir de ilk yoğurtla filan başlanıyor ya ben de yapıp versem mi ki senin ikizler 4 ayı bitirdi mi
Yogurt da veriyorum tarif diyince onu yazmadim. Mamalarin icinde de bizim yedigimiz seyler var canim ek olarak bi de koruyucu topaklanmayi onleyici gibi bi sürü kimyasal. Ben inek sütüne de 1-2ay sonra az az artirarak baslicam çünkü ilk başta aptamil hero baby gibi inek sütü içeren mamalardan verdim çok şükür alerji olmadilar 4ay+1hf.liklar. dr ve aile hekimliginden ek gidaya gecin dediler. Ama henüz doyuracak kadar vermiyorum hiç bi şeyi. En fazla 6-7 çay kaşığı verdim nolur nolmaz hazirladiklarimin icindeki bi seye alerjileri olur diye.

Anladım canım ben de 4 ayımız dolsun yavaş yavaş vereyim o zaman asi zamanı hemşireye de sorarım çok teşekkür ederim

Olur canim ne farkeder ha memenden direkt almis ha dolayli yoldan mamadan. Az önce tam buğday unuyla muhallebi yaptim az az verdim biri 6-7kaşık yedi digeri 1-2 kaşık. Çok zorlamadim zorladikca hiç bi verdigimi yemez diye korkuyorum aç olsa nasılsa yiyecekler. Yumurta çilek inek sütü gibi alerjenler ve tuz şeker içermeyen her seyi azar azar verin deneyin. Bebek her hangi alerjik tepki gostermiyorsa miktari artirirsin. Ben de ilk kizimda cok tedirgin olmuştum ama hiç sıkıntı yapmayın ilk baslarda her şeyi fazla fazla hazirlamistim dökmüstüm sonradan kızımın ne kadar yiyebilecegini anlayip ona göre yapmaya başlamıştım

Muhallebiyi nasıl yaptın canım

Haftaya benim kızımda 4 aylık oluyor doktor kg alımı az mamayıda sevmiyor diye ek gıda şart dedi canım okuyorum hep internette tarifleri falan ama korkuyorum yinede mesela kayısı ve muzdan püre yapabilirmiyiz daha erken mi olur kabız oluyor o problem için kayısı düşünüyorum inşallah ek gıdaya geçince kabızlık sorunu kalkar ortadan kuzumun

Benim de bugün 10 kişi misafirim vardı daha yeni oturdum felaket yorgunum

Can'ım ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama 5 gün 5 gün rapor alsan hakkın varsa ben de üç haftadır rapor alıyorum

Devlet hastanesinde fizyoterapist olarak görev yapıyorum ancak tanıdığım hekimler bile heyet raporu vermiyolar özel hastanede doğum yaptım kendi doktorum da heyeti reddetti 10+10+10+10 rapor verecek

Kıyamam yaaa
Hic ilerleme yok mu canım yaa

Eskiye nazaran daha iyi ama halen var canım yaa
O kadar dikkat ediyorum gene gaz oluyo bu böyle böyle bitecek yapcak bişey yok Allah çok sabır versin

Ilk basta zaten tadimlik veriyorsun dokunuyor mu diye test ediyoruz bi kaç gün. Dokunmuyorsa daha çok yedirebilirsin. Denicez yani.

Arkadaşlar Ankara da olup heyet raporu almak isteyen varsa Keçiören bağlum da tip merkezi var leblebi gibi rapor dağıtıyorlar 2.yi aldım ben

CANIM doktora gittin mi beze yi sordun mu

CANIM doktora gittin mi beze yi sordun mu
Gittim de canım sonuçlanmadığı için sana söylemedim, yoksa unutmadım aklımdasın, bu pzt gün aldık, ultrason çektircez, dr ciddi bir şey değil ama içinizde şüphe kalmasın bi ultradona bakalım dedi, hayırlısı... Haber ederim

Bezeler bizim farkında olmadığımız viral enfeksiyonlar sebebiyle şişiyomuş, normalmiş, küçülüyomuş, takip et dedi

doktor amcaya gittik kilomuz iyi, boyu da yaşıtları ile gidiyor
cildi toparlamış dedi
ek gıdaya izin vermedi şu an ihtiyacı yok dedi
sünnet için 6cı aya girmeden yaptırın dedi, ramazan ayında yaptıracağız inşAllah

Tamam canım inşallah önemli bir şey değildir

Sahiden mi ya ben dokunur filan diye korkuyorum bir de ilk yoğurtla filan başlanıyor ya ben de yapıp versem mi ki senin ikizler 4 ayı bitirdi mi
Ya benzetme gibi olmasın ama ağaçlarda mantar olur ya onun gibi olmuş. Ama eğeyce geniş bir alanda oluşmuş. Gözümün önüne gelince bile içim sızlıyor. Normal demiş doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…