8 9 da çok geç değil mi cnm. Ya sonra yeme de zorluk çıkartırsa. Ne 6 ay dan önce ne de sonra diyor doktorlar. Ben de kararsızım ama 5.ay da tattırmaya başlıcam heralde. Annelere bıraksan şimdiden başlıcaklar da zor tutuyom. Tabi bunlar benim düşüncem herkes içinden nasıl geliyorsa öyle yapar. Annelik iç güdüsüyle doğruyu buluruz
Benim de bugün 10 kişi misafirim vardı daha yeni oturdum felaket yorgunum
Devlet hastanesinde fizyoterapist olarak görev yapıyorum ancak tanıdığım hekimler bile heyet raporu vermiyolarözel hastanede doğum yaptım kendi doktorum da heyeti reddetti 10+10+10+10 rapor verecek
Eskiye nazaran daha iyi ama halen var canım yaa
O kadar dikkat ediyorum gene gaz oluyo bu böyle böyle bitecek yapcak bişey yok Allah çok sabır versin
Ay şoktayım öyle bi şey mi olur ya ne ayıpAy benimde sutum kayunvalide gidince geldi bi tabak corba yapmadi kadin ben ayaga zar zor kalkarak corba yaptim tam yicem yine mi aciktin ne cabuk aciktin glan dedi o gidinceye kadar o yemek yemeden bisey yiyemedim bi de benim evimde
Evet canım benim bebis de uzun bi süre sonra kaka yapıyor ya da ben yaptırıyorum dr normal bi durum diyor. yani sütten dolayı değil canım.kizlar oğlum 22 şubatt doğumlu 10 gündür günde 1kez kaka yapiyor maksimum 2 sizinkiler de böyle mi yoksa süt az geliyor doymuyor mu ki ???
Kız maaşallah günde 1 bile harika hiç düşünme yetmiyo mu diye. Ben mama ve süt verdiğim halde 2-3 günde bir yapıyo.kizlar oğlum 22 şubatt doğumlu 10 gündür günde 1kez kaka yapiyor maksimum 2 sizinkiler de böyle mi yoksa süt az geliyor doymuyor mu ki ???
Yanlış anladın galiba canım 10 günde bir değil 10 gündür günde 1 defa yapıyomuş:) yoksa ben mi yanlış anladım :)Evet canım benim bebis de uzun bi süre sonra kaka yapıyor ya da ben yaptırıyorum dr normal bi durum diyor. yani sütten dolayı değil canım.
Çok geçmiş olsun canım bu aşılar bebislerin tüm duzenını dengesini bozuyor. aşının etkisi oh geçti derken Hoppp başka bir asi daha. Allah sağlık versin onlara.Yarın doktor kontrolümüz var bakalım o ne diyecek merak ediyorum canım. Aşı ateş yapmadı da sanki bi huysuzluk yaptı dünden beri bir garip minik kuş ağlıyo, memeyi reddediyo ya da saatlerce memede kalıyo :) öyle bi tutarsızlığı var:)
:) Hayır canım ben yanlış anlamışım:)uykulu gözlerle okudum :)Yanlış anladın galiba canım 10 günde bir değil 10 gündür günde 1 defa yapıyomuş:) yoksa ben mi yanlış anladım :)
dogru canim 10 gündür günde 1 :)Yanlış anladın galiba canım 10 günde bir değil 10 gündür günde 1 defa yapıyomuş:) yoksa ben mi yanlış anladım :)
kusura bakma canım yanlış anlamışım msjini:) günde bir çok normal canım. Ben on günde bir sandım hoş o da normalmis:)sagolun kizlar benimki de bikac gun hic yapmadi simdilik günde 1e düştü büyüyorlar bizim biciriklar desenize :)
bu saatte normal canim yanlis okumak falan :) neyse iyi geceler hepinize benim oglus erkenci ben yatarkusura bakma canım yanlış anlamışım msjini:) günde bir çok normal canım. Ben on günde bir sandım hoş o da normalmis:)umudumol söylemese fark etmeyecem:)
Acil uyumalısın canım:)))) şimdi de beni yanlış etiketledin başka bir umudumol o :))) gece gece güldürdün kız Allah da seni güldürsün inşallah:)kusura bakma canım yanlış anlamışım msjini:) günde bir çok normal canım. Ben on günde bir sandım hoş o da normalmis:)umudumol söylemese fark etmeyecem:)
benim bebis hala 2 saatte uyanıyor canım bazen 1 saatte 1 bile oluyor. şimdiye kadar max 5 saat uyudu o da 1 -2 kez. uyusa dokunmam :) senin bebis max kaç saat uyuyor?Gece kaç saat uyuyo minikleriniz kızlar? Maksimum kaç saat beslemiyosunuz??
Benimki de hala geç uyuyo ama uyuyunca genelde 4-5 saat uyuyor acaba az kilo almasının sebebi bu mu diye düşünüp uyandırasım geliyor emzirmek için :))benim bebis hala 2 saatte uyanıyor canım bazen 1 saatte 1 bile oluyor. şimdiye kadar max 5 saat uyudu o da 1 -2 kez. uyusa dokunmam :) senin bebis max kaç saat uyuyor?
:) ay uyku sarhoşuyum ya kusura bakma:) bebişi emziriyordum Los ışık ben uykulu foruma gireyim dedim biraz uykum dağılsin ama karman Corman yaptım forumu neyse ben cidden uyuyayım çok yorgun ve uykuluyumAcil uyumalısın canım:)))) şimdi de beni yanlış etiketledin başka bir umudumol o :))) gece gece güldürdün kız Allah da seni güldürsün inşallah:)
kaç kg ki canım senin bebis? maşallah canım bırak uyusun benceBenimki de hala geç uyuyo ama uyuyunca genelde 4-5 saat uyuyor acaba az kilo almasının sebebi bu mu diye düşünüp uyandırasım geliyor emzirmek için :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?