2016 Şubat Anneleri

İyi geceler hanımlar..uzun süredir takip edemiyorum bölük bölük okudum..Marmaris e geldik..dedemin 52 gün oldu vefat edeli..duası oldu..salı çarşamba izmire dönücez..

Oglumun kabızlık sorunu devam ediyor en son 15 gün yapmadı ve maalesef lahman yapılmak durumunda kalındı salı günü..salıdan bu yana yine yapmadı..10 gün sonra doktora kontrol var eger yine bu arada yapmazsa bağırsaklarına bakılacak..

Bu arada kilonuz 7200 boy 63 cm olmuş..4 aylığız ama doktor 3 aylık gibi bakın dedi cnk 1 ay erken dogdu dedi..

Ek gıdaya gecen arkadaşlar bişi sormak istiyorum kendiliğinden mi ek gıdaya geçtiniz yoksa doktoru dinleyerek mi??anne sütü almayanlar devam sütü almıyor mu 4 aylıkken biraz erken degil mi corba için yogurt için gece mamalar için??

Bilemedim yani..herkese iyi aksamlar şimdiden..

Canım tadımlık olarak vermekte sıkıntı yok zaten. Ben 3. ayında çay kaşığıyla portakal suyunda n 3 4 damla verdim. 4. Ay bitti. Geçen haftada kiraz için yaptım aynısını. Salatalık falan çıksa (var gerçide zamanını bekliyorum) onlarında tadına baktırcam.
çok araştırdım. Belki o yüzden de kafam karışık ama eski dr lar 6 ay değil 3 aylıkken başlayın derlermiş. Sonra araştırmalarla falan bunun yarardan çok zarar verdiği görülmüş ve 6 aya çıkarılmış. Şimdide kimi dr 6 erken diyor kimi ise 6 uygundur başlanır diyor.

Hangi damlaları kullanıyorsun bizim baya azaldı ama damlaları bırakmayı denedim henüz o kıvama gelmemişiz

kizlar oğlum 22 şubatt doğumlu 10 gündür günde 1kez kaka yapiyor maksimum 2 sizinkiler de böyle mi yoksa süt az geliyor doymuyor mu ki ???

kizlar oğlum 22 şubatt doğumlu 10 gündür günde 1kez kaka yapiyor maksimum 2 sizinkiler de böyle mi yoksa süt az geliyor doymuyor mu ki ???
Evet canım benim bebis de uzun bi süre sonra kaka yapıyor ya da ben yaptırıyorum dr normal bi durum diyor. yani sütten dolayı değil canım.

Kız maaşallah günde 1 bile harika hiç düşünme yetmiyo mu diye. Ben mama ve süt verdiğim halde 2-3 günde bir yapıyo.

Evet canım benim bebis de uzun bi süre sonra kaka yapıyor ya da ben yaptırıyorum dr normal bi durum diyor. yani sütten dolayı değil canım.
Yanlış anladın galiba canım 10 günde bir değil 10 gündür günde 1 defa yapıyomuş:) yoksa ben mi yanlış anladım :)

Çok geçmiş olsun canım bu aşılar bebislerin tüm duzenını dengesini bozuyor. aşının etkisi oh geçti derken Hoppp başka bir asi daha. Allah sağlık versin onlara.

sagolun kizlar benimki de bikac gun hic yapmadi simdilik günde 1e düştü büyüyorlar bizim biciriklar desenize :)

kusura bakma canım yanlış anlamışım msjini:) günde bir çok normal canım. Ben on günde bir sandım hoş o da normalmis:) umudumol söylemese fark etmeyecem:)
bu saatte normal canim yanlis okumak falan :) neyse iyi geceler hepinize benim oglus erkenci ben yatar

kusura bakma canım yanlış anlamışım msjini:) günde bir çok normal canım. Ben on günde bir sandım hoş o da normalmis:) umudumol söylemese fark etmeyecem:)
Acil uyumalısın canım:)))) şimdi de beni yanlış etiketledin başka bir umudumol o :))) gece gece güldürdün kız Allah da seni güldürsün inşallah:)

benim bebis hala 2 saatte uyanıyor canım bazen 1 saatte 1 bile oluyor. şimdiye kadar max 5 saat uyudu o da 1 -2 kez. uyusa dokunmam :) senin bebis max kaç saat uyuyor?
Benimki de hala geç uyuyo ama uyuyunca genelde 4-5 saat uyuyor acaba az kilo almasının sebebi bu mu diye düşünüp uyandırasım geliyor emzirmek için :))

Acil uyumalısın canım:)))) şimdi de beni yanlış etiketledin başka bir umudumol o :))) gece gece güldürdün kız Allah da seni güldürsün inşallah:)
:) ay uyku sarhoşuyum ya kusura bakma:) bebişi emziriyordum Los ışık ben uykulu foruma gireyim dedim biraz uykum dağılsin ama karman Corman yaptım forumu neyse ben cidden uyuyayım çok yorgun ve uykuluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…