3500 doğmuştu şuan 4 ay bitti 6100 canım ama dr 7-7500 olması lazımdı diyorkaç kg ki canım senin bebis? maşallah canım bırak uyusun bence
İyi ettin canım ya olur mu hiç :)) iyi uykular tüm annelere ve bebişlerine :):) ay uyku sarhoşuyum ya kusura bakma:) bebişi emziriyordum Los ışık ben uykulu foruma gireyim dedim biraz uykum dağılsin ama karman Corman yaptım forumu neyse ben cidden uyuyayım çok yorgun ve uykuluyum
2olik ara ara agri yapiyo canm dolgudada sicak soguk yiyenyodm emzrdm canm doktor bisey olmaz kucuk deglms cefimdediCnm dolgun mu ağrıyor 20 lik mi anlayamadım. Peki emzirdin mi canım
En fazls 5 saat uyuyo bu aralar oda yokGece kaç saat uyuyo minikleriniz kızlar? Maksimum kaç saat beslemiyosunuz??
Bnfe uyku sarhosuyum resmen aykta uyuyorm emzrirken uyumamak icim zor tutuyorm kendimi suan:) ay uyku sarhoşuyum ya kusura bakma:) bebişi emziriyordum Los ışık ben uykulu foruma gireyim dedim biraz uykum dağılsin ama karman Corman yaptım forumu neyse ben cidden uyuyayım çok yorgun ve uykuluyum
Sanki bizim deliler aynı hareket ediyorlarbenim bebis hala 2 saatte uyanıyor canım bazen 1 saatte 1 bile oluyor. şimdiye kadar max 5 saat uyudu o da 1 -2 kez. uyusa dokunmam :) senin bebis max kaç saat uyuyor?
Başınız sağolsun canım..İyi geceler hanımlar..uzun süredir takip edemiyorum bölük bölük okudum..Marmaris e geldik..dedemin 52 gün oldu vefat edeli..duası oldu..salı çarşamba izmire dönücez..
Oglumun kabızlık sorunu devam ediyor en son 15 gün yapmadı ve maalesef lahman yapılmak durumunda kalındı salı günü..salıdan bu yana yine yapmadı..10 gün sonra doktora kontrol var eger yine bu arada yapmazsa bağırsaklarına bakılacak..
Bu arada kilonuz 7200 boy 63 cm olmuş..4 aylığız ama doktor 3 aylık gibi bakın dedi cnk 1 ay erken dogdu dedi..
Ek gıdaya gecen arkadaşlar bişi sormak istiyorum kendiliğinden mi ek gıdaya geçtiniz yoksa doktoru dinleyerek mi??anne sütü almayanlar devam sütü almıyor mu 4 aylıkken biraz erken degil mi corba için yogurt için gece mamalar için??
Bilemedim yani..herkese iyi aksamlar şimdiden..
Geçmiş olsun canım biz yeni atlattık.. Ben parol dışında birşey icmedim.. Oglaninda 2-3gün gecmeyince dr peditus diye bir şurup verdi.. Ben bal limon ihlamur ile idare ettim..Kızlar merhaba. 3 bucuk aylık oglum var ikimizde çok fena grıp olduk. Önerebileceginiz birşey var mı cok üzgünüm ...
Canım kac gınde gectı pekı oglunun grıbıGeçmiş olsun canım biz yeni atlattık.. Ben parol dışında birşey icmedim.. Oglaninda 2-3gün gecmeyince dr peditus diye bir şurup verdi.. Ben bal limon ihlamur ile idare ettim..
1hafta sürdü canım burun akıntısı yeni geçtiCanım kac gınde gectı pekı oglunun grıbı
Yaa öldüm kaç gündür yorgunluk uykusuzluktan
Üstüne yarın sabah misafirler geliyor kahvaltıya
Odun kocama dedim ara de gelmesinler yada çaya gelip kalksınlar diye
Yok söyleyemem ayıp olur dedi
Ee bana ayıp değilmi
Tüm ev pis duruyor gözümden uyku akıyor gariban annem kaçgündür gel git bize helak oldu zaten hasta
Kocamı keresteciye versem almazzzzzz
Çok yüz vermicen, ben zaten temizlik konusunda pasaklı olduğunu görünce evimi mahvetmeden gitsinler dedim haftasonu temizliğini yapmayı reddetti sanki evi kullanmıyolarmış gibi, haftasonları sabahtan çıkıp gece geliyolardı buyursun evinde gezdinler, hafta içi evi temiz tutsaneyse bi bakıyordum balkon leş kül ve çay lekeleri içince.. Allahıma binlerce şükür ki gittilerrrrr.. Ayhhhh kabus gibiydiiiAh cay ne ki kadın evimin içine etti pisliğini bıraktı gitti gelen gidene surat yaptı kmse gelmek istemedi annem yoksa eger kendi ywmegımı kendim koyuyordum 4. Gun süpürge actm annemden gızlı yalandan ver dedi bir kere.. Basıma gecıp sütün yok sütün yok benım kızım söyle sağardı böyle sütü vardı herkes inek derdi dıyor bana bide o gidince benim sütlerim tam anlamyla gelmeye basladı zaten. Gittiklerinden beri de aramadı kocamı doldurdu gitti her arıyor aglıyormus annesi cok cok özlemiş de bilet alıyorlarmış son anda tukenmıs uçak bileti alamamıslar gelmeden once aramak yok gelicez ama musaitmsn planın varmı .. Ay daha neler neler böylesini görmedim yani cevremdekıler akrabalar herkes de aynı seyi söyluyor her aksam alem yapsın baska bırsey istemez...
Tam haftasi ama ayagin 13. Haftada bitme haftasi bizimde o donem aynen oyleydiGünaydın herkese , büyüme atağı olmasını umduğum oğlumun huyduzluklarına emmek iistememe de eklendi, böylei bişiey yaşadınızmı çekiştirip bırakıyo yada kafasını çeiviriyo, 13 gFtalık olucak , ağzından memeyi çkarıp yumruğunu emiyo cok diye kucağumda ,emmeyi bırakır diye korkuyorumm
Hem dolgu yaptırıp hemde 20 lik dişi mi çektirdin canım bnm de çok ağrıyor bebeğime bir zararı olur diye kaç aylıkken yaptırdın2olik ara ara agri yapiyo canm dolgudada sicak soguk yiyenyodm emzrdm canm doktor bisey olmaz kucuk deglms cefimdedi
Bebeğini sadece anne sütü ile besleyen anneler, gündüz bebislerinizi emzirdikten sonra kac saat uyuyor ?
Çok yüz vermicen, ben zaten temizlik konusunda pasaklı olduğunu görünce evimi mahvetmeden gitsinler dedim haftasonu temizliğini yapmayı reddetti sanki evi kullanmıyolarmış gibi, haftasonları sabahtan çıkıp gece geliyolardı buyursun evinde gezdinler, hafta içi evi temiz tutsaneyse bi bakıyordum balkon leş kül ve çay lekeleri içince.. Allahıma binlerce şükür ki gittilerrrrr.. Ayhhhh kabus gibiydiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?