2016 Şubat Anneleri

Tattirmaya bakmiyor ben de kizima 4.5 ay hiç bi sey tattirmadim işe basladigim icin mecburen 4.5aylikken 1öğün meyve sebze suyu vermeye basladik şu an her şeyi yiyor bi tek damagina yapışan yesillikleri pek sevmiyor

Tamam canım sagol

Tattirmaya bakmiyor ben de kizima 4.5 ay hiç bi sey tattirmadim işe basladigim icin mecburen 4.5aylikken 1öğün meyve sebze suyu vermeye basladik şu an her şeyi yiyor bi tek damagina yapışan yesillikleri pek sevmiyor
Bence de öyle belli olmuyor böyle şeyler. Çocuk iştahlıysa herşeyi yer. Bazı çocuklarda çok mız mız oluyor zorla yediriyosun inşallah öyle olmazlar yemeyen çocuk çok zor.

Sanki bizim deliler aynı hareket ediyorlar

Gece bir güzel emiyor, hatta bir güzelkavrıyor ki kesmeye kıyamıyorum
Gündüz bu kadar doğru şekilde emmiyor
Ay hakkaten canım bi şey daha vardı sanki aynı yaptıkları:) öyle ya gece maşallah iyi emiyor ,gündüz yok dediğin gibi sağa sola dönüyor gülüyor tekrar emiyor bırakıp çekiyor günduz:) senin minnos nasıl canım pişiği tam atlattıniz di mi?

kizlar oğlum 22 şubatt doğumlu 10 gündür günde 1kez kaka yapiyor maksimum 2 sizinkiler de böyle mi yoksa süt az geliyor doymuyor mu ki ???
Benim oğlanın doğduğundan beri her bezi kakalı. Bir kaç haftadır tek tük olmadığı oluyor. Babası da kakalıymış ona çekmiş

Ayy senin tiremisu veren komsun geldi aklima bak yine sinirlendim

Avaz avaz..afedersin seymi yapiyolar...ahh aAllahim.midem bulandi..unide bitidikte erkekler kalirdi gece kizarkadaslari gelirdi ayy deli olurdum..kac kere kavga ettim..Allahim genclik ziyanda zinada ..Allah korusun..evlatlarimiz var cok uzuluyorum..
Aynen canım şey yapıyorlar.anaları Babaları okusun diye gönderiyor bunları.hadi yapıyosunuz kendinizi afişe etmeyin bari ya...iki delikanlı var yanda sanırım kız arkadaşlarını getiriyorlar.onların sesiyle uyumak zorunda kaldık.bu nedir böyle!!! Eşimin uykusu derindir.adam yerinden sıçradı noluyor yaa diyerek uyandı,düşün

Önceden kilo alımı nasıldı pekı canım ? Acaba artık az az mı alacaklar
Bizim ilk ay 2 kg ikince ay 600 3.ay1 kg aldi bu ay 100 gr daha 1 hafta var ama olsun az artik azalacak kilo alimlari ama biz sorunluyuz bebegimde alerji var ishal kusma emmeme olunca kilo almiyo

Aslında tattırmakla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü ikiz kuzenlerim var ikiside aynı şeyleri yiyip içtiler ama şimdi biri herseyi yiyor ötekiyse hiçbişey yemiyor. Bende tattırdım iki meyve ama gözümün içine baktığı için yaptım. Kahvaltı falan yaparken öle bi bakıyor ki yemeklere sanki yicek hepsini ☺☺ Annemde arada bişiler sokuyo çocuğun ağzına yapma etme diyorum klasik laf bişey olmaz.
Diyorum şimdinin bebeleri öncekiler gibi değil
ki. Alerjik olabilir. Bişey olur. Anlamıyorlar da.
Başlarken en güzeli süt alerjisi falan yoksa ev yapımı yoğurt ve mevsiminr uygun sebzelerlr yapılmış tuzsuz salçasız çorba

O da misir nisastasi allahimmm eskiler bir alemm valla sen yeyince tepki veriyor ona versen kimbilir ne olur
Sorma pirnç unu teklif ettiler de dokunuyor dedim diye bu kez mısır nişastası.
Zaten yemiyorun be alacak sütten bu çocuk diye de dertleniyorlar.

Ya bazen oluyor çabuk uyanıyor, bazen oluyor 4saat gündüz uyanmamışlığı oluyor. Anlıyorum karnı doymadığını. Ama emmek istemiyor. Çoğu zaman arandığında bekliyorum biraz daha acıksın da doğru düzgün emsin diye. Ama burada hemen alıp emzirmek zorundayım.
Dır dırlar başlıyor çünkü.

Misir nisastasimi :) ammaan ne guzel bosver salla, aktif bebekler bizimkiler, birakalimda oynasinlar.. sisko olunca ne oluyorsa.. egilip bukulemedikten sonra hicte lazim degildi yani
Zayıflıktan yana laf edemezler bizde topaç gibi bebek olmuyor zaten.
Ama sürekli aranması skıntı :/
"Bu çocuk aç!" Vizyonda

Elle kavrayamama ben bizimkinin kollarına şıngıraklı birşeyler aldım. Ya ondan ya da gelişim süreci bilmiyroum ellernin farkında artık. Tutma çabasında en azındn kolu eli var onun farkında

Ayy senin tiremisu veren komsun geldi aklima bak yine sinirlendim
Geçen geldi o komşu çocupu ver de aşada sevelim dedi
Gel burada sev dedim

Az önce de teyzem çocuğun ağzına yoğurt sürdü.
Bakalım napacak derken hooppp bir baktım yoğurt hemen sildim. Buncağızdan ne olacak diyor
Ben şuan boşa aç kalıyorum
Allaammmm kendi çocuğu da alerjik bir bebek halbuki. Beni en iyi o anlamalı

Senin cocuk.herseyin tadina bakti gurme olacak gurmee

Odani degistir ayy cok igrenc ya.ben o kizi gorsem uyarirdim.catlarim yoksa yazik ya.

Ayy kıyamam sana ya kaynana çok sende
İstediği zaman emzir canım sende ne yapacaksın başka çaren yok. Evine ne zaman dönüyorsun? Biran önce dönsende rahatlasan.

bskn ay bugn benim teyzemde cocuga peynir verdi yaa deli oldm yok verme dedm kac kere bsy olmaz diyip verdi ilk bi sene inek sutu yasak ben peynir olarak bile keci peyniri dusunyrm annemde ordan bsy olmaz doktorlara bakma demez mi kimi dinleyim anne disardaki cahil karilarin lafiyla mi cock buyutuyum dedm hey allahm yaa anlatamyrm kvdede gecen biftegi tuttu agzina buda emdi guzelce tuzlu tuzlu ben yemegini ayri yaparm diye dusunurken bunlar napiyo sonra cocuga bsy olsa annesi bakamams dikkat etmems olcsk

Kimseyi takma kafana. Herkes her konuda prof olduğu için hiç bitmez eleştirileri. Benim 3kızım var bana 4.yü de yap bi de oglan olsun diyorlar sanki oglan olacağı kesin. Eltimin 1oğlu 1kızı var ona da bak eltin 3ledi sen de dogur 3.yü diyorlar. Bebek üstüne zaten laf çok. Ben çok fazla mama vermedim ikizlerime ama evde bulunuyordu. Çok uyanık oldukları zaman yetmiyordu sütüm veriyorduk ama nazardan korkumuza herkese mama da veriyoruz diyorduk yalan degil bazı günler ikisi en fazla 60ml içti. Hemen tanidiklarinin da ikizi olmuş ilk 6ay sadece anne sütü vermis 2yasina kadar emzirdi diyorlardi annem ve kv.m ise bu cocuklar doymuyor diye mama yapmamı istiyorlardı ben he diyip yapiyordum icmiyorlardi. Dogum yaptigim hastanede hemsireler doymadiklarindan agliyorlar mama verelim dediler ikidebir. Halbuki sütüm de vardı. Mama verelim 3 saat uyurlar diyip durdu hemsireler. En son tamam dedim 30ar ml verdiler yine 10dk sürdü uykuları. He diyip geçmeyi öğreniyor insan zamanla. Sen kendi düzenini hiç bozma. Söylenenlere he de geç gözlerinin önünde yine bildiğini yap. Yine aynı seyde israr ederlerse ayni taktiği yine uygula ki anlasınlar ne derlerse desinler yine bildiğini yapacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…