- 10 Mayıs 2016
- 471
- 344
- 103
Papatya ve anason da denedn mi cnmGün aşırı banyo yaptiriyoruz canim. Karadenizdeyim buralar hala soguk banyo yaptirirken ufoyu aciyorum o yüzden banyoyu uzatamiyorum zaten kizimi esim yikiyor hep. sirtimdaki egrilikten dolayi ben yikayamiyorum sadece su döküp yardimci olmaya calisiyorum. O yüzden gündüz banyo yaptirma şansım da yok. Havalar güzel oldugunda disari cikarmaya calisiyorum hatta bugün gezdirdik eve gelince de banyosunu yaptirdik. Ne kadar yorulursa yorulsun uyku saati degismiyor uzun süre uyumuyor. Rezeneyi bende iciyorum arada kizima da veriyorum ama hic etkisini göremedim. Her yolu denedim artik ne yapacagimi sasirdim. Cevap verdigin teşekkür ederim canim.
Sorma cnm bende taşındim daha 1 aylikti.Ev tasımak ne zor iki bebekle 3 gundur topluyoruz daha bi dunya iş var
Evet doğru dsöylüyırsun. Sadece mukus varken başka tepki yokken önemsenmemeli.Kakasini yapsa aticamda :) sadece kakada mukus olmasi besin alerjisi degil diye biliyorum ayni zamanda pisik,kakada gizli kan, istahsizlik,ciltte dokuntu,38i gecmeyen dusuk ates gibi belirtilerinde olmasi lazim tabi siz daha iyi bilirsiniz egitimlere falan katiliyorsunuzdur. Hakkinizda hayirlisi olsun umarim sadece geniz akintisidir.
Canım bende 8 şubat yaptım ilk adetimi 21 nisanda- 2. adetimi 23 Mayısda oldum. Bende hiç istemiyordum ama oldu işte erkenciyimEvet 16 hafta sonunda adet oldum :) sadece emzirdigim halde erkenden adet gormusum.herkes oyle diyor
Canım kaka yapması gazı olmadığını göstermiyorBu çocuk benimle bugün dalga geçiyor resmen( aksam ustu 5 gibi uykudan uyandı. Neyse oyun oynadık, oyun halisindan oynadı, küçük beşiğinde sohbet ettik, şarkı dinledik, odaları gezdik vs 8 gibi uyur. 8 e doğru uyutmaya çalıştım uyuyamadi aglaya aglaya bir hal oldu uyumak istemiyor uyku akıyor gözden. Büyük ihtimal gazi var ya da tuvaletine yapamadı neyse eşim geldi o uyuttu. Yirmi dj sonra uyandı. Neyse tekrar uyut. Sonra uyan... Su saat oldu hala uyutma çabası gösteriyoruz... Heee bir ara altını değiştireyim dedim. Ama yok durmuyor. Emeklese kaçar o durumda... Dönüyor ayakları vs tutmak çok zor. Neyse artık sabrım kalmadı çok yoruldum bugün. kizdim buna. Bu nasıl gülüyor nasıl :) ben orda sinirden bel ağrısından ölüyorum bu kahkaha atıyor. Zaten uyutunca yeniden uyanınca gulerek kalkmıştı :) resmen bugün sana dinlenmek yok diyor
Sukur elbette... Bu daha emekleyip yurumezken ben bu kadar sabırsız olup kiziyorsam ilerde ne yaparımama o da ben kizdikca gulmesin demi :)
Canım bende 8 şubat yaptım ilk adetimi 21 nisanda- 2. adetimi 23 Mayısda oldum. Bende hiç istemiyordum ama oldu işte erkenciyimÇabuk çabuk yumurtalamaya başlıyorum. Öff iyimi kötü mü bilemedim.
Canım kaka yapması gazı olmadığını göstermiyorbagırsaklarında gaz sıkışmıştır.işte en kötüsü bu sıcaklarda gazı olması havlu ısıtsan pişiyor çocuk ısıtmasan karnı rahatlamıyor.
Yada havalar birden ısındı üzerinde ne vardı? Çok sıcaklamış olduğu içinde uykuya dalamıyor olabilir. Özellikle yastıklar daha bir terletiyor. Yan yatırmayı dene sırtı rahatlar biraz daha.
Canım en son emdiği memeden daha az süt gelir sütü bitirmiştir bebisin.Kizlar ya ben sutumu sagiyorumda.miktarini ilk kez ogrenms oldum.bilgim de yok acikcasi.nasil acaba sutum yeterli mi sizce.bir gogsumden 80 cc çıkıyor.diger gogsumden cok az geliyo 20 cc kadar anca.ama ben anlamadm yani halbuki az sut cikan gogsum daha cok şişer.ve kizim her sut icisnde ondan fiskirir süt.ama niye az cikiyo anlamadm.sagimla ilgili yada gogus ucuyla alakali olabilir mi.iki gögsün ucu farkli.bu daha az ice dönük.bilgisi olanlar yorumlarni bekliyorum :))
Ayagında çorap varmı? Gecede çorabını çıkarabilirsin oda yakıyor olabilir. Gündüz ben bazen sadece iç badi ile yatırıyorum serin çarşafın üzerine yatırıyorum. Ama gece sıkmayan geniş ferah bir alt giydiriyorum. Dün akşam tek uzun kollu ince bir iç badi giydirdim. Sırılsıklam olmuş. Valla yazın işimiz zorYan yatmiyor ki hemen kendi kafasına göre takılıyorya şu kıyafet olayını bir cozemedij ben tek alt varken de uuumadi ama...
Tamam canm deniyecegim bizimki de hareketlii bwlki oyle dururBen banyoda yikiyorum kendi kuvetinde filesinin üstüne yatiriyorum onceden sabunlu lifine kadar her şeyini hazırlıyorum önce vücudu biraz sağa sonra sola çevirerek sırtını altını degistirir gibi bacaklarını kaldırıp poposunu lifliyorum. Sonra saçını yikiyorum önce filesindeyken bol bol su döküyorum sonra koltuk altlarindan koluma yatırıp son suyunu da arkasından döküyorum sevgili eltim son suyunu dökerken koluna yatırma şeklini şöyle demişti dirsegin kafa kısmına elini de bacak arasından geçir hiç kipirdayamaz demisti ama benim ilk kızım o şekilde tutunca rahatsız olup daha çok kipirdanmisti istersen bi dene
Dizimde degil canım ben ayaktayken kucagıma alıyorum. Duş başlığı tepede takılı kendim yıkanıyor gibi.. kucagımda önce kafasını sırtını poposuu sonrada ters çevirip göğsünü ön kısmını yıkıyorum. Ters çevriliyken sudan korkmasın diye kafasını suyun altına denk getirrmiyorum boğazdan aşağı denk geliyor. Ama yüzü bana dönükken başınıda suya denk getiriyorum. Gözlerini kırpıştırıyor dilinide dışarı çıkarıyor.tam yemelik bayılıyor hiç sesi çıkmıyor. Biz küvette falan yıkarken su foş diye akıyorya vücuduna böyle duş başlığı ile olunca serpme geliyor daha bir rahatladı sanki
Ayy bende kulkanmıyorum içinde garip bir madde varmış diye.. saglıkocagında sorunca vetiyorum diyorum ama bıngıldak sanki hala aynı hiç kapanmadı. Amerikadan carlson d vit sipariş verdim. İnş gelir onu verecegim.
Ben çorap giydirmiyorum yakıyor yakendimde hiç giyemem belki ondan oda yanıyormuş gibi geliyor. Ama ayakları terliyor.
Sabah ilk uyandığında bir 5 dk çorap giydiriyorum belki üşür diye sonra çıkarıyorum. Birde banyo sonrası 5 dk giydiriyorum.
Tek başına hiç yıkamadım, cesaret edemiyorum, ilk bebeğim. Eşim işten gelince yıkıyoruz. Haftada 3 gün. Ptesi, çarşamba ve ctesi banyo günlerimiz. Eşim sadece su döküyor. O gelmeden ben kıyafetleri, havluyu, file geçirdiğim küveti vb ayarlıyorum, en son suyu açıp kovaya dolduruyorum. Bebişi küvete yatırıyorum, sol elimle hep alttan destek oluyorum. Önce yüzüstü sonra sırtüstü en son başını yıkıyorum, eşim hemen havlusunu üstüne atıyor, yatak odasına geçiyoruz, yatağımın üstünde çığlıklar eşliğinde giydiriyorum, eşim müzik açıyo, oyun yapıyo, sakinleştiriyo
Canım valla msjını okuyunca hemen mutfağa gidip patates koydum, haşlanıyo, ben de yapıcam, sağol, ne yapsam diye düşünüyodum zaten
Bigün ben de öyle yıkar mıyım acaba?
Bende de a101in küveti var canım, civilden sevibebenin filesini almıştım, uyuyo o
Allah kolaylık versin canım
Ben de fizyoterapistim, hiçbir fizyoterapistin dr gibi ilaç yazma yetkisi yok canım, sana ilaç veren meslektaşımı kınıyorum, drculuk oynamış, sana tavsiyem aile hekimliğine veya dahiliye dru yönlendirmesinde d vitamini tahlili yaptır, ona göre ilaç için yardımcı olurlar zaten
Yatma kademesini kullanıyoruz canım
Biz chicco polly mama sandalyesi aldık, çok memnunuz, kesinlikle tavsiye ederim canım.
Aracımıza 9-36 kg kapasiteli Koala marka isofixli yatma kademesi de olan oto koltuğu aldık canım
Benim kızımın da doğduğundan beri başının arkasında sağda ve solda beze vardı, dra gittik, lenf noduymuş, korkmayın takip edin dedi, ultrason çektirdik, iyi huyluymuş çok şükür
Canım sen de merak ediyodun @mambia
Pratik olsun diye kakaolu pastatabanıyla şipşak bi tiramisu
Değişik değil ama sebzeli tepsi böreği
2 tane şehriye salatası tarifim var, çok lezzetli
Valla ben çaya gelene 3 çeşit yapıyorum onu bile zor yetiştiyorum, tatlı-tuzlu-salata
Canım abdden hangi sşteden nasıl sipariş verdin, bana da anlat da sana zahmet ben de monoviti bırakayım
Bizimki 9 36 kg kapasiteli koala marka isofixli oto koltuğu canım, normalde 899 tl biz indirimle bonusla 700e aldık, çok güzel, tabii denemek nasip olmadı, inş önümüzdeki aylarda kızım sever. İsofix demek kemersiz arabaya sabitleniyo demek canım, biz ilerde hep arabada bırakcaz, tak çıkar derdi de olmaz, hop oturur.
bskn Canım ben 17 sinde oğluma kan tahlili yaptırmıştım. Şimdi aklıma geldi de baaktım. 4 deger düşük çıkmış. Belkide bebeklerin genelinde bu degerler düşük diye kan damlası veriyorlardır. Aşı için gittiğimde aile hekimine bu tahlil sonucunu göstereyim bari.. galiba kullanacagım bende.. tahlil sonuçlarını foto ekledim
bskn Canım ben 17 sinde oğluma kan tahlili yaptırmıştım. Şimdi aklıma geldi de baaktım. 4 deger düşük çıkmış. Belkide bebeklerin genelinde bu degerler düşük diye kan damlası veriyorlardır. Aşı için gittiğimde aile hekimine bu tahlil sonucunu göstereyim bari.. galiba kullanacagım bende.. tahlil sonuçlarını foto ekledim
Evet 16 hafta sonunda adet oldum :) sadece emzirdigim halde erkenden adet gormusum.herkes oyle diyor
Ev tasımak ne zor iki bebekle 3 gundur topluyoruz daha bi dunya iş var
Merhaba sizlere bi sorum olacak
Ben evimi değiştiricem diye mobilya almadım oğluma. Zaten bi dolabım vardı birde tek kişilik yatak vardı yani koyacak alanda yoktu. Park beşik aldım. İlk katını kullanırken park yataklar için olan ince yatağı kullandım. Ama artık alt katına indiricem. Pamuk yatak yptır dediler ama ii değilmiş vazgeçtim o yüzden. Yarı ortopedik olması lazım mış. Sizler beşiklerde nasıl yatak kullanıyorsunuz ve marka olarak önerileriniz olur mu ? ☺☺
İyi geceler canlar:) bebişlerin verem aşısı yerleri yara olmaya başladı mı sizde?? Bizim 2 ay 1 hafta oldu yapılalı ama henüz yeri bile belli değil tutmadı mı naptı
Canim benimde dolu olmasina ragmen az gelir basta sonra masaj yapinca daha iyi gelir.. baslarda daha kolay oluyordu ama simdi masaj yapmam yada diger memeyi uyarmam gerekiyor.. tavsiye ederim bu arada diger meme ucunu uyar sut akisi hizlaniyor birdenKizlar ya ben sutumu sagiyorumda.miktarini ilk kez ogrenms oldum.bilgim de yok acikcasi.nasil acaba sutum yeterli mi sizce.bir gogsumden 80 cc çıkıyor.diger gogsumden cok az geliyo 20 cc kadar anca.ama ben anlamadm yani halbuki az sut cikan gogsum daha cok şişer.ve kizim her sut icisnde ondan fiskirir süt.ama niye az cikiyo anlamadm.sagimla ilgili yada gogus ucuyla alakali olabilir mi.iki gögsün ucu farkli.bu daha az ice dönük.bilgisi olanlar yorumlarni bekliyorum :))
Ayagında çorap varmı? Gecede çorabını çıkarabilirsin oda yakıyor olabilir. Gündüz ben bazen sadece iç badi ile yatırıyorum serin çarşafın üzerine yatırıyorum. Ama gece sıkmayan geniş ferah bir alt giydiriyorum. Dün akşam tek uzun kollu ince bir iç badi giydirdim. Sırılsıklam olmuş. Valla yazın işimiz zor
Uyuduğu zaman yan yatırsanda dönüyormu?
Ev tasımak ne zor iki bebekle 3 gundur topluyoruz daha bi dunya iş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?