2016 Şubat Anneleri

Papatya ve anason da denedn mi cnm
En onmlisi doktora gitmissndr mutlaka.sorun yoktur insallah
Uyumasi.lazim hem kendi hem senin icin
Umarim duzene girer cnm

Merhaba sizlere bi sorum olacak
Ben evimi değiştiricem diye mobilya almadım oğluma. Zaten bi dolabım vardı birde tek kişilik yatak vardı yani koyacak alanda yoktu. Park beşik aldım. İlk katını kullanırken park yataklar için olan ince yatağı kullandım. Ama artık alt katına indiricem. Pamuk yatak yptır dediler ama ii değilmiş vazgeçtim o yüzden. Yarı ortopedik olması lazım mış. Sizler beşiklerde nasıl yatak kullanıyorsunuz ve marka olarak önerileriniz olur mu ? ☺☺

Ev tasımak ne zor iki bebekle 3 gundur topluyoruz daha bi dunya iş var
Sorma cnm bende taşındim daha 1 aylikti.
Ama kotu haber cnm.toplamak kolay bence yerlestrmk daha zor
Gerci bana iki teyzem ablam geldi.bir günde yerlestrdiler ama sonra ben hepsini elimle yerlestrdm yerlerini degstrdm
Tasinmk zor vesselam
Ama zevkli bence bi yandan
Tum dip bucak temzlnmis oluyo
Atilacak kirilacak hersey elden geçiyor :)
Çekmeceleri bosaltma cnm.bantla oyle goturuyolar.hic degilse biraz hafifletir

Evet doğru dsöylüyırsun. Sadece mukus varken başka tepki yokken önemsenmemeli.

bizde başta pişik vardı.. 25günlüktü. Kremler vs kullandık geçmedi. İlerledi ve cilt çok farklı pişiğe döndü. Tarif edemiyorum tanımlandırqmıyorum. göz göz kıpkırmızı kabuğu kalkmış sivilce gibi alerji diyetine girince geçmeye başladı. Şuan pişik yok
Tabi bununla birlikte sindirlmemiş süt parçacıklı
, ekşi sütten ziyade sanki antibiyotik içmiş gibi kokulu kaka,
mukus ,
ilerleyen dönemlerde yani şuan kanlı kaka.
Gizli değil bariz kan
İlk doğduğunda aslında cilt lekeleri de oluyordu. Ama ben o kızarıkları 'çok giydirdiniz sıcaklıyor çocuk' diyip kızıyordum annemlere. (evet şubat ayında çocukta isilik oluyor diye düşünmüştüm)
Ve en önemlisi günde 10-12 arası kakalı bezi oluyordu.şuan 5-7 arasındayız
Herkeste olan huzursuzluk gürültülü kaka zaten söylememe gerek yoktur.

İyi geceler canlar:) bebişlerin verem aşısı yerleri yara olmaya başladı mı sizde?? Bizim 2 ay 1 hafta oldu yapılalı ama henüz yeri bile belli değil tutmadı mı naptı

Kizlar ya ben sutumu sagiyorumda.miktarini ilk kez ogrenms oldum.bilgim de yok acikcasi.nasil acaba sutum yeterli mi sizce.bir gogsumden 80 cc çıkıyor.diger gogsumden cok az geliyo 20 cc kadar anca.ama ben anlamadm yani halbuki az sut cikan gogsum daha cok şişer.ve kizim her sut icisnde ondan fiskirir süt.ama niye az cikiyo anlamadm.sagimla ilgili yada gogus ucuyla alakali olabilir mi.iki gögsün ucu farkli.bu daha az ice dönük.bilgisi olanlar yorumlarni bekliyorum :))

Evet 16 hafta sonunda adet oldum :) sadece emzirdigim halde erkenden adet gormusum.herkes oyle diyor
Canım bende 8 şubat yaptım ilk adetimi 21 nisanda- 2. adetimi 23 Mayısda oldum. Bende hiç istemiyordum ama oldu işte erkenciyim Çabuk çabuk yumurtalamaya başlıyorum. Öff iyimi kötü mü bilemedim.
Canım kaka yapması gazı olmadığını göstermiyor bagırsaklarında gaz sıkışmıştır.işte en kötüsü bu sıcaklarda gazı olması havlu ısıtsan pişiyor çocuk ısıtmasan karnı rahatlamıyor.
Yada havalar birden ısındı üzerinde ne vardı? Çok sıcaklamış olduğu içinde uykuya dalamıyor olabilir. Özellikle yastıklar daha bir terletiyor. Yan yatırmayı dene sırtı rahatlar biraz daha.

Yan yatmiyor ki hemen kendi kafasına göre takılıyor ya şu kıyafet olayını bir cozemedij ben tek alt varken de uuumadi ama...

Canım en son emdiği memeden daha az süt gelir sütü bitirmiştir bebisin.

Yan yatmiyor ki hemen kendi kafasına göre takılıyor ya şu kıyafet olayını bir cozemedij ben tek alt varken de uuumadi ama...
Ayagında çorap varmı? Gecede çorabını çıkarabilirsin oda yakıyor olabilir. Gündüz ben bazen sadece iç badi ile yatırıyorum serin çarşafın üzerine yatırıyorum. Ama gece sıkmayan geniş ferah bir alt giydiriyorum. Dün akşam tek uzun kollu ince bir iç badi giydirdim. Sırılsıklam olmuş. Valla yazın işimiz zor
Uyuduğu zaman yan yatırsanda dönüyormu?

bskn Canım ben 17 sinde oğluma kan tahlili yaptırmıştım. Şimdi aklıma geldi de baaktım. 4 deger düşük çıkmış. Belkide bebeklerin genelinde bu degerler düşük diye kan damlası veriyorlardır. Aşı için gittiğimde aile hekimine bu tahlil sonucunu göstereyim bari.. galiba kullanacagım bende.. tahlil sonuçlarını foto ekledim

Eklentiler

• PhotoGrid_1464931964445.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 44
Tamam canm deniyecegim bizimki de hareketlii bwlki oyle durur

Siz anne ogul baya dus aliyosunuz masallahh supersinizz:)) kipir kipir bizimki ama suyu gorunce sakinlesir belki

Esin o gunlere sadik kaliyorsa cok iyi bizimkinin beli agriyo tutarken bide yarin mi yikasak yorgunum vs sinir ediyo benii o yuzden siklikla kendim arada onla yikarim artik..file markasi icin cok tsk lerr:))

Evett çok düşük olmasa da düşmüş kan değerleri.
Bakalım bizim nasılı çıkacak.

Grnelde bebeklerde düşermiş bu değerler ama üzüldüğüm nokta her bebekte aynı mı düşüyor. Sen üç damla kuşlanmalıksındır ben beş damla. Öbürü bir damla. Neyse sen demek istediğimi anlamışsındır

Evet 16 hafta sonunda adet oldum :) sadece emzirdigim halde erkenden adet gormusum.herkes oyle diyor

bende 13cü haftamda oldum hiç hoş değil ben daha gec gelir diye umud etmiştim halbu ki
çoğumuzun ki gelmeye başladı o yüzdn normal :)

deme öyle deme
2 hafta sonra da ben taşınacagım şimdiden eşyaları ufaktan toparlıyorum
allah eşyam az yoksa napardım bilmıorum

biz tavsiye üzerine sünger aldık 32 dsi setliğinde canım

İyi geceler canlar:) bebişlerin verem aşısı yerleri yara olmaya başladı mı sizde?? Bizim 2 ay 1 hafta oldu yapılalı ama henüz yeri bile belli değil tutmadı mı naptı

bizimde olmadı ve burda olmayan bi kaç kişide var
olan daha duymadım, normal bi durum tutmaması gibi bişy yok

Canim benimde dolu olmasina ragmen az gelir basta sonra masaj yapinca daha iyi gelir.. baslarda daha kolay oluyordu ama simdi masaj yapmam yada diger memeyi uyarmam gerekiyor.. tavsiye ederim bu arada diger meme ucunu uyar sut akisi hizlaniyor birden

Evet dönüyor. Yatağın içinde ordab oraya çorap vardı. Oda gece soğuk oluyor usurse diye korkuyorum. Sabaha yakın ben usudum mesela yaz gelsin ama

Canım kolay gelsin. Ben de hamileyken tasindim. Son dk karar vermistik. Eşim yardımcı oldu toplarken. Sonra ailem kvkp geldi onlar da yerleştirdi.

sessizyazar canım ben foto çektim ama dosya yükle diyorum dosya seç diyorum hiçbir yer açılmıyor

Yaa bilmiyorum ki başka biri daha anlaşılır anlatır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…