2016 Şubat Anneleri

Çınarlı kadın doğumdada var iyi doktorlar ama orasıda çok ana baba günü, tercih etmedim bu yüzden :/

Olsun gelsinde bundan ssonra hep oradan alırız

dilini,yanağının içini ve dudağını emiyor..benim kız emzik hariç herşeyi emiyor

Benimki emzigi uykuya geçerken emiyor sonra atıyor. Uyanikken emzigi atip ya elini ya da dilini emiyor. Şuan çok komik görünüyor ama çok uzun sürmez inşallah

Baya karışık işlermiş ya hemde pahalı

İzmirli anneler doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var acil??
Lütfen tesekkurler..
Hayırdır cnm önemli birşey mi var? Ben de kentte buket hanım var onu tavsiye ederim. Oğlumbronşiolit olduğunda ilk o teşhis koymuştu ama biz ihmal ettik. İlerledi. Çok güzel muayene ediyor.

Hayırdır cnm önemli birşey mi var? Ben de kentte buket hanım var onu tavsiye ederim. Oğlumbronşiolit olduğunda ilk o teşhis koymuştu ama biz ihmal ettik. İlerledi. Çok güzel muayene ediyor.

Esasında bir.şey yok ama benim oğlan kabızlık problemi cekiyor ve gecen 15 gün yapmadı lahman yapıldı geçtiğimiz salı günü ve yine 1 hafta geçti yine kaka yapmadı..doktor problem yok diyor karında şişkinlik falan ama anlamadım..bir de anlamadığım bir şey var..ne olursa olsun bizi hep 9 eylüle yönlendiriyor..kansızlık da var mesela her iki şeyde de 9 eylüle yönlendirdi..yani normal mi ananormal mi anlamadım..istanbuldan geldim ben ama böyle şey görmedim..çocuk doktoru neden başka hastaneye yada başka doktora yönlendirin ki??A dan z ye sonuçta doktorla irtibat halinde olmamız lazım diye düşünüyorum..haksızmıyım??
Bu yüzden doktor araştırıyorum..

Kakasini yapsa aticamda :) sadece kakada mukus olmasi besin alerjisi degil diye biliyorum ayni zamanda pisik,kakada gizli kan, istahsizlik,ciltte dokuntu,38i gecmeyen dusuk ates gibi belirtilerinde olmasi lazim tabi siz daha iyi bilirsiniz egitimlere falan katiliyorsunuzdur. Hakkinizda hayirlisi olsun umarim sadece geniz akintisidir.

Evet 16 hafta sonunda adet oldum :) sadece emzirdigim halde erkenden adet gormusum.herkes oyle diyor

Gün aşırı banyo yaptiriyoruz canim. Karadenizdeyim buralar hala soguk banyo yaptirirken ufoyu aciyorum o yüzden banyoyu uzatamiyorum zaten kizimi esim yikiyor hep. sirtimdaki egrilikten dolayi ben yikayamiyorum sadece su döküp yardimci olmaya calisiyorum. O yüzden gündüz banyo yaptirma şansım da yok. Havalar güzel oldugunda disari cikarmaya calisiyorum hatta bugün gezdirdik eve gelince de banyosunu yaptirdik. Ne kadar yorulursa yorulsun uyku saati degismiyor uzun süre uyumuyor. Rezeneyi bende iciyorum arada kizima da veriyorum ama hic etkisini göremedim. Her yolu denedim artik ne yapacagimi sasirdim. Cevap verdigin teşekkür ederim canim.

Canim sen yikarken bebegi kuvetin icine fileye mi yatiriyosun... ay beni gorseniz kuvet odaya geliyo yanina 1 kova su yere ortuuu ..esim tutuyo ben yikiyodum ama artik ben tek yikamak istiyoerun
Canim ici kopuklu file var yatak gibi benimki ondan ben 3 aydir yalniz yikiyorum. Once sirt ustu yatirip vucudunu bacaklarini falan yikiyorum. Sonra onu iyice yikadiktan sonra ters cevirip sirtini yikiyorum en son da kafasini yikiyorum sonra da tum vucudu tekrar durulayip hoop pusetin icine serdigim havlunun uzerne atiyorum. Benim sicak suyum dengesiz akiyor bir isinip bir soguyor onun icin kovaya doldurup yikiyorum eger musluk altinda yikasam coook daha kolay olurdu.

Bu çocuk benimle bugün dalga geçiyor resmen ( aksam ustu 5 gibi uykudan uyandı. Neyse oyun oynadık, oyun halisindan oynadı, küçük beşiğinde sohbet ettik, şarkı dinledik, odaları gezdik vs 8 gibi uyur. 8 e doğru uyutmaya çalıştım uyuyamadi aglaya aglaya bir hal oldu uyumak istemiyor uyku akıyor gözden. Büyük ihtimal gazi var ya da tuvaletine yapamadı neyse eşim geldi o uyuttu. Yirmi dj sonra uyandı. Neyse tekrar uyut. Sonra uyan... Su saat oldu hala uyutma çabası gösteriyoruz... Heee bir ara altını değiştireyim dedim. Ama yok durmuyor. Emeklese kaçar o durumda... Dönüyor ayakları vs tutmak çok zor. Neyse artık sabrım kalmadı çok yoruldum bugün. kizdim buna. Bu nasıl gülüyor nasıl :) ben orda sinirden bel ağrısından ölüyorum bu kahkaha atıyor. Zaten uyutunca yeniden uyanınca gulerek kalkmıştı :) resmen bugün sana dinlenmek yok diyor

Sukur elbette... Bu daha emekleyip yurumezken ben bu kadar sabırsız olup kiziyorsam ilerde ne yaparım ama o da ben kizdikca gulmesin demi :)

Evet 16 hafta sonunda adet oldum :) sadece emzirdigim halde erkenden adet gormusum.herkes oyle diyor
Canım bi tanıdığım 2.cocugunda 3aylikken adet olmadı diye korkmustu 1.sinde bi ay sonra olmuş. Hemen de regl olabiliriz 2sene sonra da

Canım 9 eylül araştırma hastanesi araştırılsın diye gönderiyordur. Anlayamadıkları yerde oralara yönlendiriyorlar. Bunda yanlış birşey yok yani normal. Bence sen ihmal etme cnm. İstersen birde behçetuza git. Orası da sırf çocuk hastanesi. Bütün bölümler var. İnternetten Mhrs den randevu al pediatri bölümüne birde onlara danış bakalım. Ordaki doktorlar çocuk üzerine uzman. Pediatri de filiz hanım var ona al randevu bilgili bir doktor. Anlatmaz fazla ama güzel anlıyor.

Ya sıcaklardan bence hava değişiminden.. Bizimkide bir türlü doymadı en sonunda babası gezdirdi evi derken emdi yattı 21:30 gibi ama yatağa 20:30 gibi gitmiştik... Ah şu bebekler hepsi aynılarr

gazı vardır bebeğinize rezene içiriyor musunuz ben doğduğundan beri veriyorum hem rahat rahat kakasını yapıyor hemde uyku veriyor rahatlatıyor rezene sizde için eğer emziriyorsanız günde 2 3 bardak o bebeği çok rahatlatıyor bi ara rezene alamamıştık çok huysuzlandı ağladı oğluşum alışmış onun rahatlığına

Benimkide seymen radyosuyla uyuyor 1 ayliktn beri degisik bu cocuklar

Ya sıcaklardan bence hava değişiminden.. Bizimkide bir türlü doymadı en sonunda babası gezdirdi evi derken emdi yattı 21:30 gibi ama yatağa 20:30 gibi gitmiştik... Ah şu bebekler hepsi aynılarr

Ahh yaramazlar :))

İciyirdum ona da veriyordum ama onu huzursuz ettiğini hissettim... O yüzden vermiyorum. Normakde rahat rahat yapardı. Yaptı da gerçi bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…