Kent hastanesi Betül soyismi aklımda değil maalesefİzmirli anneler doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var acil??
Lütfen tesekkurler..
dilini,yanağının içini ve dudağını emiyor..benim kız emzik hariç herşeyi emiyorKızlar benim kiz dilini emmeye başladı ya halasi ilkokula giderken bile emiyormus ona çekti galiba;-) Alışkanlık haline getirip uzun süre devam eder diye korkuyorum.sizde de var mı böyle bir durum?
Olsun gelsinde bundan ssonra hep oradan alırızYa aslında şöyle yapıyorum. Doktorları kandırıyorum
Doktorumuz şu tshlilleri istedi ama devlette yaptırmak istedm birde aizin fikrinizi almak istedm malum güven olmuyr doktorlara diyecem.Eh biraz kandırmak oluyor ama napayım
Sağlık ocağına gidiyorum bi şeker baktırıcan bin türlü soru soruyor. Aslında sana gerek yok şöyle böyle. Ya bi bakalım tahlil sonucuna ona göre takipte oluruz
Ya senin damla gelsin de sağsaliö bizde verelim oralardan :) sende deneme olmuş olacak ama kusura bakmaduacınızız
Benim bi kızım da öyleydi emzik vermeye başladım uyku semesi emzik alıyor 3-4gündür.dilini,yanağının içini ve dudağını emiyor..benim kız emzik hariç herşeyi emiyor
dilini,yanağının içini ve dudağını emiyor..benim kız emzik hariç herşeyi emiyor
Baya karışık işlermiş yaIsofix bazı arabalarda var normal koltuklari emniyet kemeriyle sabitliyirsun emniyet kemerini koltugun bazi yerlerinden dolandirarak ugrasiyorsun takip cikarmak zor oluyor bazilarinda ise emniyet kemerinin takilma tokasi var onu direkt isofiksli arabanin kemer tokasina takiyorsun canim inan bütün markalarda kötü koltuk da var iyisi de. Biz isofiksli ssd.li yani yan korumasi da iyi olandan aldık. Allah vermesin yandan kaza yaparsak cok daha fazla koruyor bu arada eşimle konustuk 1000liralik koltugu 700e almışız yanlış soylemisim
Tamam canım kaka yapsın da yollarımoCanım fotodunu çekip dosya yükle diyeceksin. Bazen cepteki fototu kabul etmiyor. Ekran görüntüsü alıp dosya yükle ile yukletsin canım. Olur mu
Hayırdır cnm önemli birşey mi var? Ben de kentte buket hanım var onu tavsiye ederim. Oğlumbronşiolit olduğunda ilk o teşhis koymuştu ama biz ihmal ettik. İlerledi. Çok güzel muayene ediyor.İzmirli anneler doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var acil??
Lütfen tesekkurler..
Hayırdır cnm önemli birşey mi var? Ben de kentte buket hanım var onu tavsiye ederim. Oğlumbronşiolit olduğunda ilk o teşhis koymuştu ama biz ihmal ettik. İlerledi. Çok güzel muayene ediyor.
Kakasini yapsa aticamda :) sadece kakada mukus olmasi besin alerjisi degil diye biliyorum ayni zamanda pisik,kakada gizli kan, istahsizlik,ciltte dokuntu,38i gecmeyen dusuk ates gibi belirtilerinde olmasi lazim tabi siz daha iyi bilirsiniz egitimlere falan katiliyorsunuzdur. Hakkinizda hayirlisi olsun umarim sadece geniz akintisidir.Keşke üç kere aynı mesajı yollamasaymışım
Ay deli mi bunlar demeyin arkadaşlar
Çıldır geliyor. Mesela mukuslu ama ne kadar mukuslusu normal.
MaqameT dedi gibi acaba geniz akıntısından olan mukus nasıl oluyor.
Sürekli acabalarımız var. Sayıp da sizi sıkmak istemeyiz
Ya işte böyle birşeyler.
herşey onlar için
Cnm haklisin daralmakta.hemen hemen hepimiz ayni sorunla bogusuyorz
Gerçekten zor sabir isteyen bir is annelik
Güzel yanları guc verse de yine insaniz illa ki bunaliyor insan
Benim tum ailem cevrem burda ama yine de kimse yardmci olamaz.evde yine bir basimizayiz.yuk annede her zaman
Sakinles once sen sakin olursan o da sakinlesr
Gun asiri banyo yaptr iyice yuzdur oynat suda yorulsun.sonrada ufak bir masaj yap misil misil yatar umarim
Benim ki banyo sonrasi cok yatar masallah
Islerimi anca oyle yapiyorum
Bir de kundakli bebek daha uzun yatar hafif kundakla da istersen
Disariya seviysa gezin biraZ
Cok az uyuyormus.gelisimi icin iyi yatmasi lazm.niye acaba yatmiyo.biraz papatya icirebilirsn uyku ve sakinlk verir anason ve rezenede
Allah yardmcin olsun
Canim ici kopuklu file var yatak gibi benimki ondan ben 3 aydir yalniz yikiyorum. Once sirt ustu yatirip vucudunu bacaklarini falan yikiyorum. Sonra onu iyice yikadiktan sonra ters cevirip sirtini yikiyorum en son da kafasini yikiyorum sonra da tum vucudu tekrar durulayip hoop pusetin icine serdigim havlunun uzerne atiyorum. Benim sicak suyum dengesiz akiyor bir isinip bir soguyor onun icin kovaya doldurup yikiyorum eger musluk altinda yikasam coook daha kolay olurdu.Canim sen yikarken bebegi kuvetin icine fileye mi yatiriyosun... ay beni gorseniz kuvet odaya geliyo yanina 1 kova su yere ortuuu ..esim tutuyo ben yikiyodum ama artik ben tek yikamak istiyoerun
Canım bi tanıdığım 2.cocugunda 3aylikken adet olmadı diye korkmustu 1.sinde bi ay sonra olmuş. Hemen de regl olabiliriz 2sene sonra daEvet 16 hafta sonunda adet oldum :) sadece emzirdigim halde erkenden adet gormusum.herkes oyle diyor
Canım 9 eylül araştırma hastanesi araştırılsın diye gönderiyordur. Anlayamadıkları yerde oralara yönlendiriyorlar. Bunda yanlış birşey yok yani normal. Bence sen ihmal etme cnm. İstersen birde behçetuza git. Orası da sırf çocuk hastanesi. Bütün bölümler var. İnternetten Mhrs den randevu al pediatri bölümüne birde onlara danış bakalım. Ordaki doktorlar çocuk üzerine uzman. Pediatri de filiz hanım var ona al randevu bilgili bir doktor. Anlatmaz fazla ama güzel anlıyor.Esasında bir.şey yok ama benim oğlan kabızlık problemi cekiyor ve gecen 15 gün yapmadı lahman yapıldı geçtiğimiz salı günü ve yine 1 hafta geçti yine kaka yapmadı..doktor problem yok diyor karında şişkinlik falan ama anlamadım..bir de anlamadığım bir şey var..ne olursa olsun bizi hep 9 eylüle yönlendiriyor..kansızlık da var mesela her iki şeyde de 9 eylüle yönlendirdi..yani normal mi ananormal mi anlamadım..istanbuldan geldim ben ama böyle şey görmedim..çocuk doktoru neden başka hastaneye yada başka doktora yönlendirin ki??A dan z ye sonuçta doktorla irtibat halinde olmamız lazım diye düşünüyorum..haksızmıyım??
Bu yüzden doktor araştırıyorum..
Ya sıcaklardan bence hava değişiminden.. Bizimkide bir türlü doymadı en sonunda babası gezdirdi evi derken emdi yattı 21:30 gibi ama yatağa 20:30 gibi gitmiştik... Ah şu bebekler hepsi aynılarrBu çocuk benimle bugün dalga geçiyor resmen( aksam ustu 5 gibi uykudan uyandı. Neyse oyun oynadık, oyun halisindan oynadı, küçük beşiğinde sohbet ettik, şarkı dinledik, odaları gezdik vs 8 gibi uyur. 8 e doğru uyutmaya çalıştım uyuyamadi aglaya aglaya bir hal oldu uyumak istemiyor uyku akıyor gözden. Büyük ihtimal gazi var ya da tuvaletine yapamadı neyse eşim geldi o uyuttu. Yirmi dj sonra uyandı. Neyse tekrar uyut. Sonra uyan... Su saat oldu hala uyutma çabası gösteriyoruz... Heee bir ara altını değiştireyim dedim. Ama yok durmuyor. Emeklese kaçar o durumda... Dönüyor ayakları vs tutmak çok zor. Neyse artık sabrım kalmadı çok yoruldum bugün. kizdim buna. Bu nasıl gülüyor nasıl :) ben orda sinirden bel ağrısından ölüyorum bu kahkaha atıyor. Zaten uyutunca yeniden uyanınca gulerek kalkmıştı :) resmen bugün sana dinlenmek yok diyor
Sukur elbette... Bu daha emekleyip yurumezken ben bu kadar sabırsız olup kiziyorsam ilerde ne yaparımama o da ben kizdikca gulmesin demi :)
gazı vardır bebeğinize rezene içiriyor musunuz ben doğduğundan beri veriyorum hem rahat rahat kakasını yapıyor hemde uyku veriyor rahatlatıyor rezene sizde için eğer emziriyorsanız günde 2 3 bardak o bebeği çok rahatlatıyor bi ara rezene alamamıştık çok huysuzlandı ağladı oğluşum alışmış onun rahatlığınaBu çocuk benimle bugün dalga geçiyor resmen( aksam ustu 5 gibi uykudan uyandı. Neyse oyun oynadık, oyun halisindan oynadı, küçük beşiğinde sohbet ettik, şarkı dinledik, odaları gezdik vs 8 gibi uyur. 8 e doğru uyutmaya çalıştım uyuyamadi aglaya aglaya bir hal oldu uyumak istemiyor uyku akıyor gözden. Büyük ihtimal gazi var ya da tuvaletine yapamadı neyse eşim geldi o uyuttu. Yirmi dj sonra uyandı. Neyse tekrar uyut. Sonra uyan... Su saat oldu hala uyutma çabası gösteriyoruz... Heee bir ara altını değiştireyim dedim. Ama yok durmuyor. Emeklese kaçar o durumda... Dönüyor ayakları vs tutmak çok zor. Neyse artık sabrım kalmadı çok yoruldum bugün. kizdim buna. Bu nasıl gülüyor nasıl :) ben orda sinirden bel ağrısından ölüyorum bu kahkaha atıyor. Zaten uyutunca yeniden uyanınca gulerek kalkmıştı :) resmen bugün sana dinlenmek yok diyor
Sukur elbette... Bu daha emekleyip yurumezken ben bu kadar sabırsız olup kiziyorsam ilerde ne yaparımama o da ben kizdikca gulmesin demi :)
Benimkide seymen radyosuyla uyuyor 1 ayliktn beri degisik bu cocuklar
Ya sıcaklardan bence hava değişiminden.. Bizimkide bir türlü doymadı en sonunda babası gezdirdi evi derken emdi yattı 21:30 gibi ama yatağa 20:30 gibi gitmiştik... Ah şu bebekler hepsi aynılarr
gazı vardır bebeğinize rezene içiriyor musunuz ben doğduğundan beri veriyorum hem rahat rahat kakasını yapıyor hemde uyku veriyor rahatlatıyor rezene sizde için eğer emziriyorsanız günde 2 3 bardak o bebeği çok rahatlatıyor bi ara rezene alamamıştık çok huysuzlandı ağladı oğluşum alışmış onun rahatlığına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?