2016 Şubat Anneleri

Ay evettt kendimi yerine koydumda bi an neyse koymiyim ben :)))) zor iş zor

Isofix bazı arabalarda var normal koltuklari emniyet kemeriyle sabitliyirsun emniyet kemerini koltugun bazi yerlerinden dolandirarak ugrasiyorsun takip cikarmak zor oluyor bazilarinda ise emniyet kemerinin takilma tokasi var onu direkt isofiksli arabanin kemer tokasina takiyorsun canim inan bütün markalarda kötü koltuk da var iyisi de. Biz isofiksli ssd.li yani yan korumasi da iyi olandan aldık. Allah vermesin yandan kaza yaparsak cok daha fazla koruyor bu arada eşimle konustuk 1000liralik koltugu 700e almışız yanlış soylemisim

Oglum 2-3 gunde bir yapiyor ve mukuslu canim kaka ornegini atacagim mutlaka. Fakat oglumun herhangi bir saglik yada kilo aliminda herhangi bir problemi yok sadece anne sutu aliyor burnundan ve agzindan disari atamadgndan oturu balgamini kakayla atiyor.

Yoo uzatmadın kuzum tam olarak isteğimizi belirtmişsin umarım yardımcı olacak arkadaslar çıkar ..

Yoo uzatmadın kuzum tam olarak isteğimizi belirtmişsin umarım yardımcı olacak arkadaslar çıkar ..
Keşke üç kere aynı mesajı yollamasaymışım

Ay deli mi bunlar demeyin arkadaşlar
Çıldır geliyor. Mesela mukuslu ama ne kadar mukuslusu normal.
MaqameT dedi gibi acaba geniz akıntısından olan mukus nasıl oluyor.
Sürekli acabalarımız var. Sayıp da sizi sıkmak istemeyiz
Ya işte böyle birşeyler.

herşey onlar için

NASIL gönderiliyor ki benimki süt günde 2 3 ölçek de mama içiyor ara sıra mukus oluyor ben göndermek isterim de bilmiyorum

Canım fotodunu çekip dosya yükle diyeceksin. Bazen cepteki fototu kabul etmiyor. Ekran görüntüsü alıp dosya yükle ile yukletsin canım. Olur mu

hadi ilk kaka benden olsun
kocam bazen alt değiştirdiğinde sevgili kaka analizcisi gel bak bu sefer ne bulacaksın diyor

Rica ederm canim :)

Hadi ya kotu olms ben atlattm cok sukur sana kolay gelsin csnim

İyi fikir öyle hastaneye gidip bebegime kan tahlili yaptırmak istiyorum desen yapıyorlarmıki?
Hesapta şöyle canım. Canadada ilaç 13 dolar benim sipariş verdiğim sitede ilaç 8.39 dolar.
Canadada kargo 10 dolar (100 gr agırlıga kadar ama) 100 grdan daha agırsa 12 -14 gidiyor
sipariş verdiğim sitede takipli kargo 8 dolar. (Takipsiz kargoda varmış ama kargon nerede bakamıyorsun takip edemiyorsun)
Herşeyi anlatma kız, dilini ısır, nazara gelmesin, Allah esirgesin :)
Afiyet olsun ben kahveyi çok özledim ama uyumaz kafein zarar verir diye içmiyorum
Ben hep içiyorum canım daha çok latte ama emzirdikten sonra..eskiden bebegim ilk doğduğu aylarda nescafe içerdim şimdi latteye döndüm.

Cok kolay canm hemen oluyo hmde lezzetli banyo yaptırmaya gelince benimde ilk bebegim yapamam diyordum ama yaptm cesaretini topla

Kaka tahlili icin hangi bölüme gidilmesi gerek isteğe göre yapiliyomu yoksa alerjik durumdami yapiliyor herkes kakadan bahsetmiş korktum yaa bendemi baktirsam nee:/ kaka yapıyor anlamıyorum ki iki gündür civik sekilde yapio sumuksu oluo az bişi

Ya aslında şöyle yapıyorum. Doktorları kandırıyorum
Doktorumuz şu tshlilleri istedi ama devlette yaptırmak istedm birde aizin fikrinizi almak istedm malum güven olmuyr doktorlara diyecem. Eh biraz kandırmak oluyor ama napayım
Sağlık ocağına gidiyorum bi şeker baktırıcan bin türlü soru soruyor. Aslında sana gerek yok şöyle böyle. Ya bi bakalım tahlil sonucuna ona göre takipte oluruz

Ya senin damla gelsin de sağsaliö bizde verelim oralardan :) sende deneme olmuş olacak ama kusura bakma duacınızız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…