Ay evettt kendimi yerine koydumda bi an neyse koymiyim ben :)))) zor iş zorİlk fileye yatirdigimda benimkiler de bi irkiliyor kupkuru olsa da. Sürekli konusarak şarkı söyleyerek sakinlestiriyorum hem şarkı söyleyince ben de sakinlesiyorum yoksa art arda 3çocuk ve banyo temizliği çok geriyor beni
Isofix bazı arabalarda var normal koltuklari emniyet kemeriyle sabitliyirsun emniyet kemerini koltugun bazi yerlerinden dolandirarak ugrasiyorsun takip cikarmak zor oluyor bazilarinda ise emniyet kemerinin takilma tokasi var onu direkt isofiksli arabanin kemer tokasina takiyorsun canim inan bütün markalarda kötü koltuk da var iyisi de. Biz isofiksli ssd.li yani yan korumasi da iyi olandan aldık. Allah vermesin yandan kaza yaparsak cok daha fazla koruyor bu arada eşimle konustuk 1000liralik koltugu 700e almışız yanlış soylemisimCnm markası nedir? Ben de araştırıyorum. Bilgim de yok hiç. Şimdilik pusette idare ediyoz ama dediğin gibi oturmaya başlıcaklar 1 2 aya kadar almak lazım. Yatanları falan varmış. Hep dik pozisyonda durmazlar çünkü. İsofixli falan yazıyor bunlar ne işe yarıyor ki. Araştırmam lazım benimde.
NASIL gönderiliyor ki benimki süt günde 2 3 ölçek de mama içiyor ara sıra mukus oluyor ben göndermek isterim de bilmiyorumBir de sadece süt alan, ya da süt mama, sadece mama şeklinde olursa iyi olur... Gerçekten bizim için önemli. :))
İnsaallah canm tsk ederimHımm anladım canım Allah gönlüne göre versin inşallah dilediğin zaman ne zamansa o zaman gebelik olur
Oglum 2-3 gunde bir yapiyor ve mukuslu canim kaka ornegini atacagim mutlaka. Fakat oglumun herhangi bir saglik yada kilo aliminda herhangi bir problemi yok sadece anne sutu aliyor burnundan ve agzindan disari atamadgndan oturu balgamini kakayla atiyor.Sevgili Şubat anneleri
Alerjik bebe, alerjik olma olasılığı olan bebe, mukuslu kakalı bebeler anneleri olarak sizden birşey isteyeceğiz
Biz hiç normal kaka görmedik
Belki bziimkilerde normal ama bize mukuslu dediler. Ve öyle bildik. Belki mukus var ama az.
Kaç zamandır çırpındık normale ulaşamadık
Acaba biz mi yanlış kakayı arıyoruz diye düşüncelerdeyiz. Nette aratınnca üç beş foto çıkıyor. Hepsini ezberledik. Ve yaş farkı olunca tabi daha farklı oluyor. Kan ilacı işin içine girince daha da farklı olacak. Neyse uzatmayalım. Diyeceğim şu ki bize bi kaka fotoğrafı özelden veya gruba veya alerji ile ilgili olan gruba http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/46755849/
Atabilir misiniz
Valla hepimiz günde en az 4kez kakalı bez gçrüyoruz, ve biz birbirimize yorum almak için kakalı bez fotosu atıyoruz. Hatta o geupta da paylaşoyoruz
Bize böyle bir iyilik yapr mısınız acaba
POf yaa uzatmayayım dedikten sonra da uzattım
Sevgili Şubat anneleri
Alerjik bebe, alerjik olma olasılığı olan bebe, mukuslu kakalı bebeler anneleri olarak sizden birşey isteyeceğiz
Belki bziimkilerde normal ama bize mukuslu dediler. Ve öyle bildik. Belki mukus var ama az.
Acaba biz mi yanlış kakayı arıyoruz diye düşüncelerdeyiz. Nette aratınnca üç beş foto çıkıyor. Hepsini ezberledik. Ve yaş farkı olunca tabi daha farklı oluyor. Kan ilacı işin içine girince daha da farklı olacak. Neyse uzatmayalım. Diyeceğim şu ki bize bi kaka fotoğrafı özelden veya gruba veya alerji ile ilgili olan gruba http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/46755849/
Atabilir misiniz
Valla hepimiz günde en az 4kez kakalı bez gçrüyoruz, ve biz birbirimize yorum almak için kakalı bez fotosu atıyoruz. Hatta o geupta da paylaşoyoruz
Keşke üç kere aynı mesajı yollamasaymışımYoo uzatmadın kuzum tam olarak isteğimizi belirtmişsin umarım yardımcı olacak arkadaslar çıkar ..
NASIL gönderiliyor ki benimki süt günde 2 3 ölçek de mama içiyor ara sıra mukus oluyor ben göndermek isterim de bilmiyorum
Sagol canim atlattik cok sukur bugunudeSagol canım sana kolay gelsin
Oy kiyamam kuzuya hic sevmyrm asi gunleriniEvet canim asi olduk.. Asidan korktu diye cirpinarak uyandi bir kac kere yavrumm, yada agrisi var bilemiyorum :/
Sevgili Şubat anneleri
Atabilir misiniz
Rica ederm canim :)Aynenn oylee bizimde hafta bir i buluyodualt acma yastigi mantikli onuda koyayim canim tsk lerrr :)
Superr masallahh:) filede yikarken basini yikayacagin zaman govdesinden tutuyosun dimi? Bide dizinde yikarken sanki bana kayacak gibi geliyoohadi govde tamam turarsinda basini yikayamam gibi geliyoo
Evet canim patates canagi diyede geciyoAaa bundan mı bahsediyordun patates mantisi diyince kayserililerin yaptığından bahsediyorsun sanmıştım bu çok güzel oluyor kışın havuç da koyuluyor patates canagi yapılırken
Evet canim oylede guzel oluyoB
En icine havucta koyuyorum bunun oydugumuz yerlwre
Hadi ya kotu olms ben atlattm cok sukur sana kolay gelsin csnimşal kullanıyorum ve boynum ile ensemi boşlukta bırakacak şekilde bağlıyorum diğer türlü daralıyorum, gördüğüm en saçma tasarım o çıtçıtlı şallar :) gereksiz yani hem uc kısmı kullanmak istesen olmaz illa o modeli kullanacaksın, şal da şifon u seviyorum
benimde akşama misafirim gelecek
kocaaaam olacaaaaaakk adam sen git buzlukta bi poşet poğacayı al okula götür öğretmenler ile lüpletmiş
kocamsız daha hiç yıkamadım
bebek küvetini suyla dolduruyorum içinde 15 dk oynuo babamız sünger ile temizlik yapıyor en son ben başını yıkıp durulayıp onu cıkarıyoruz hemen ağladığı için bornozuyla da emziriyorum
bizimki normal mama sandalyesi ve biz kullanmaya başladık cokda işime yaradı oh diyorum :)
bizede verdi bi kullanıyorum bi kullanmıyorum aynen vicdan azabı cekıyorum
doktorumuz muhakkak kullan dedi
İyi fikir öyle hastaneye gidip bebegime kan tahlili yaptırmak istiyorum desen yapıyorlarmıki?Dur şu hesap ksımını anlamadımçok açım düşmüyor jeton. Sonra gene okucam
Bende yarın hem kendim için hem çocuk için devlet hastanesine gidicem kan tahlili yaptırıcam, yarın öbür gün doktor ve sağlıkocağı ebesi başlayın damlaya niye vermiyorsun diyimce elimde kapı gibi belgem olur. Vicdanımda rahat olur
Ben hep içiyorum canım daha çok latte ama emzirdikten sonra..eskiden bebegim ilk doğduğu aylarda nescafe içerdim şimdi latteye döndüm.Herşeyi anlatma kız, dilini ısır, nazara gelmesin, Allah esirgesin :)
Afiyet olsun ben kahveyi çok özledim ama uyumaz kafein zarar verir diye içmiyorum
Cok kolay canm hemen oluyo hmde lezzetli banyo yaptırmaya gelince benimde ilk bebegim yapamam diyordum ama yaptm cesaretini toplaTek başına hiç yıkamadım, cesaret edemiyorum, ilk bebeğim. Eşim işten gelince yıkıyoruz. Haftada 3 gün. Ptesi, çarşamba ve ctesi banyo günlerimiz. Eşim sadece su döküyor. O gelmeden ben kıyafetleri, havluyu, file geçirdiğim küveti vb ayarlıyorum, en son suyu açıp kovaya dolduruyorum. Bebişi küvete yatırıyorum, sol elimle hep alttan destek oluyorum. Önce yüzüstü sonra sırtüstü en son başını yıkıyorum, eşim hemen havlusunu üstüne atıyor, yatak odasına geçiyoruz, yatağımın üstünde çığlıklar eşliğinde giydiriyorum, eşim müzik açıyo, oyun yapıyo, sakinleştiriyo
Canım valla msjını okuyunca hemen mutfağa gidip patates koydum, haşlanıyo, ben de yapıcam, sağol, ne yapsam diye düşünüyodum zaten
Bigün ben de öyle yıkar mıyım acaba?
Bende de a101in küveti var canım, civilden sevibebenin filesini almıştım, uyuyo o
Allah kolaylık versin canım
Ben de fizyoterapistim, hiçbir fizyoterapistin dr gibi ilaç yazma yetkisi yok canım, sana ilaç veren meslektaşımı kınıyorum, drculuk oynamış, sana tavsiyem aile hekimliğine veya dahiliye dru yönlendirmesinde d vitamini tahlili yaptır, ona göre ilaç için yardımcı olurlar zaten
Yatma kademesini kullanıyoruz canım
Biz chicco polly mama sandalyesi aldık, çok memnunuz, kesinlikle tavsiye ederim canım.
Aracımıza 9-36 kg kapasiteli Koala marka isofixli yatma kademesi de olan oto koltuğu aldık canım
Benim kızımın da doğduğundan beri başının arkasında sağda ve solda beze vardı, dra gittik, lenf noduymuş, korkmayın takip edin dedi, ultrason çektirdik, iyi huyluymuş çok şükür
Canım sen de merak ediyodun @mambia
Pratik olsun diye kakaolu pastatabanıyla şipşak bi tiramisu
Değişik değil ama sebzeli tepsi böreği
2 tane şehriye salatası tarifim var, çok lezzetli
Valla ben çaya gelene 3 çeşit yapıyorum onu bile zor yetiştiyorum, tatlı-tuzlu-salata
Canım abdden hangi sşteden nasıl sipariş verdin, bana da anlat da sana zahmet ben de monoviti bırakayım
Bizimki 9 36 kg kapasiteli koala marka isofixli oto koltuğu canım, normalde 899 tl biz indirimle bonusla 700e aldık, çok güzel, tabii denemek nasip olmadı, inş önümüzdeki aylarda kızım sever. İsofix demek kemersiz arabaya sabitleniyo demek canım, biz ilerde hep arabada bırakcaz, tak çıkar derdi de olmaz, hop oturur.
Ya aslında şöyle yapıyorum. Doktorları kandırıyorumİyi fikir öyle hastaneye gidip bebegime kan tahlili yaptırmak istiyorum desen yapıyorlarmıki?
Hesapta şöyle canım. Canadada ilaç 13 dolar benim sipariş verdiğim sitede ilaç 8.39 dolar.
Canadada kargo 10 dolar (100 gr agırlıga kadar ama) 100 grdan daha agırsa 12 -14 gidiyor
sipariş verdiğim sitede takipli kargo 8 dolar. (Takipsiz kargoda varmış ama kargon nerede bakamıyorsun takip edemiyorsun)
Ben hep içiyorum canım daha çok latte ama emzirdikten sonra..eskiden bebegim ilk doğduğu aylarda nescafe içerdim şimdi latteye döndüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?