2016 Şubat Anneleri

Şimdi lohusalık bitince kanamam oldu afet dedim sonraki ononbes gün içinde yine oldu sonra bir ay sonra oldu. Bir daha olmadı hep az az ama uzun sureliydi. Doktoruma dediğimde olabilir ama adet plmazsin demisti. Yine de korkuyorum test mi alsam bir

Anladım canım haklısın. Bakalım seninki nasıl çıkacak?

Kızlar merhaba...nbr?
Ben baya yoruldum.bebeğim ağlama krizleri geçiriyor.karnı çok ağrıyor özellikle geceleri...kaka yapması kar etmiyor.aürı yükseldikçe daha çok bağırıyor ve beni yanında istiyor.kv ye geldim.evden ayrılınca düzeni bozulunca bitiyor işim,pilim...kendimi unuttum.uykusunda ağlıyor ama ayılamıyor.
öyle bir bağırma nasıl olur dersiniz.minnacık şey...bir de merdiven fobisi var.öne dönük daha çok korkuyor da kendime dönük çıkartıp indiriyorum fakat vücudunu sıkıyor hatta soluk almıyor ben durana kadar.iki basamakta bir duruyorum salıyor kendini sonra yine çıkıyorum/iniyorum yine vücudunu topluyor.nedir şimdi bu?
Bir de malum 4 aylık oldular artık hemen hemen.kanguruda yenidoğan aparatına gerek var mı sizce? Ve yazlık terletmeyen kanguru Arıyor musunuz siz de?

Benim oğlanda da asansör fobisi çıktı. Bizim ev de asansör yok ama başka yerde ne zaman asansöre binsek inene kadar ağlıyor. Yeni yapmaya başladı. Bakalım daha neler görcez. Senin ki de normaldir yani. Hepsinin korkuları farklı demek ki. Kanguruyu nedense hiç sevemedim taşıyamam gibi geliyor. Zaten tombiş bir bebek biraz kucağımda taşıdım mı yoruluyorum. Kanguruyu hiç düşünemiyorum. Ama kimisine göre de kolaylık.

Bizim ufaklikta ilk bindiginde aglayip hatta kusmustu asonsore.. sonra yine bindirdik gozlerini fal tasi gibi acti, derken artik umursamiyor :)) Hergun bakicimiza iniyoruz, oda yukari cikariyor geri, oyun halisina filan gun icerisinde bir kac kez kullaniyorlar :) oglum sevmek zorunda kaldi

ayyyy canım benim ya rabbim cuma günü hürmetine sabır versin inşAllah, 4cü aydan itibaren yavaştan karakterleri belirlenecek olam atak dönemlerioluyor, belki senin kızın bu konuda biraz daha hassas, inşallah hayırlısı ile atlatırsınız

M Mai sling kullanıyorsan duş slingleri varmış onlardan alabilirsin.
Ben de yazlık araşındaydım. Hatta modifiye edip slingin sırt kısmına gelen yerleri file mi yapsam diyordum kiiiii arkadaş önerdi duşta kullanılanı.
sanırım alacağım

ayhhhhh şokingen
bizim sıpa mızmızlandı emzirdim altını değiştirdim yatağa koydum ve yanında klasik cuma günü valizlerini hazırlıyordum kuş gibi ötüyordu, lavaboya gittim döndüğümde oğlum öyle uyumuş keşke hep böyel olsa ya

Yine mi atak? .. alala ya ne cektik bu ataklardan bakalim bizim bacaksiz ne yapicak. Bizimki istedigi olmadiginda mesela oyuncak halisinda asili olan oyuncaklari almak istiyor alamiyor mu sinirleniyor.. ayni ben

Yine mi atak? .. alala ya ne cektik bu ataklardan bakalim bizim bacaksiz ne yapicak. Bizimki istedigi olmadiginda mesela oyuncak halisinda asili olan oyuncaklari almak istiyor alamiyor mu sinirleniyor.. ayni ben

gecen okudğum yazıda 120 ci günde 2-3 günlük bi atak olduğunu yazmıştı aklıma o geldi başka sebeb bulamıyorum anacım bizimkisi de oyun halısındakini tuutuyor ağzına götürüyor ucundan ısırır gibi oluyor ama olmuyor can cekişmeli sesleri cıkartıor gidip ağzına versim gelio ama diyorum ha gayret devam

ahaha cok komikler ya.. bizimkiside bazen bir asiliyor asmali oyuncalar ya cikariyor.. babasida bu bu hizla giderse ayaklaninca bizi dover diye espiri yapiyor..

İnşallah canım ya teşekkür ederim yazdığın için

Bizimki de pusetin içinde hızlı götürürsek sıkıyor kendini canım 1 aylıktan beri böyle. Bildiğimiz için çok yavaş yürüyorum elimdeyken puset. Salıncak gibi düşün adrenalin salgılıyo demekki vücudu. Doktorumuza sormuştum sürekli yapıyosa kalsiyum eksikliğidir ama sadece Pusette yapıyosa sorun yok demişti

Hah biz tam o donemdeyiz 15. Haftada basliyor bayagi uzun suruyor ama en siddetli donemi 17. Haftaya geliyor bizde dun 17 haft olduk bugun 120. Gun aglayip duruyor

Esin o gunlere sadik kaliyorsa cok iyi bizimkinin beli agriyo tutarken bide yarin mi yikasak yorgunum vs sinir ediyo benii o yuzden siklikla kendim arada onla yikarim artik..file markasi icin cok tsk lerr:))
Benim kocam da aynı sinir ediyor beni. Yıkanıp gelmiş halılar kapının dibinde 2gün bekledi. Nihayet annemle ben çıkardım yukarı. Annemin bel fıtığı var benim sez.dikislerim hiç acimiyor hiç düşünmüyor ikiz oldugundan daha çok dikisim var hala sızlıyor ama adamın umrunda değil. Dün birini salliyorum büyük de benim yanimda onunla da konuşuyoruz ikizlerden biri çatlayacak aglamaktan elinde tel oturuyor. En son kızdım bu çocuklardan birine bi şey olsun senden bilirim bi işe yaradigin da yok bosarim gider dedim adam öyle aldi bebeği kucağına gülüyor

Papatya ve anason da denedn mi cnm
En onmlisi doktora gitmissndr mutlaka.sorun yoktur insallah
Uyumasi.lazim hem kendi hem senin icin
Umarim duzene girer cnm

Bir sorunu yok canim cok şükür. Verdigim cayda anason,rezene,papatya,kimyon karışık canim ama fayda etmedi işte. İnşaAllah canim cok teşekkür ederim.

Geçmiş olsun canım ınş gecer bir an önce sıkıntılarınız. Küçük çocuk olunca başka evde olmuyor. Kızım 2yasindayken çalışırken bazen annem bize gelip bakiyordu bazen de ben kızımı onun evine birakiyordum. Sürekli gidip geldiği için anneme bez kiyafet falan birakiyordum ama bizim evin her yerini karıştırıp keşfettiği için bizim evde oyuncaklarla oynamaya daliyordu annemlerin evde nereyi karistiracagini şaşırıyordu. Küçük de olsa büyük de olsa en rahat kendi evleri

Hımm demek ki olabiliyor.bizimki de sürekli değil sadece merdiven inip çıkarken...

Bebeğin yüzüne üfleyince sıkar kendini doğal bi reflekstir. Pusetin içinde hızlı gidince de yüzüne rüzgar carptigindan ayni etkiyi yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…