- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Anladım canım haklısın. Bakalım seninki nasıl çıkacak?Evett çok düşük olmasa da düşmüş kan değerleri.
Bakalım bizim nasılı çıkacak.
Grnelde bebeklerde düşermiş bu değerler ama üzüldüğüm nokta her bebekte aynı mı düşüyor. Sen üç damla kuşlanmalıksındır ben beş damla. Öbürü bir damla. Neyse sen demek istediğimi anlamışsındır
Benim oğlanda da asansör fobisi çıktı. Bizim ev de asansör yok ama başka yerde ne zaman asansöre binsek inene kadar ağlıyor. Yeni yapmaya başladı. Bakalım daha neler görcez.Kızlar merhaba...nbr?
Ben baya yoruldum.bebeğim ağlama krizleri geçiriyor.karnı çok ağrıyor özellikle geceleri...kaka yapması kar etmiyor.aürı yükseldikçe daha çok bağırıyor ve beni yanında istiyor.kv ye geldim.evden ayrılınca düzeni bozulunca bitiyor işim,pilim...kendimi unuttum.uykusunda ağlıyor ama ayılamıyor.
öyle bir bağırma nasıl olur dersiniz.minnacık şey...bir de merdiven fobisi var.öne dönük daha çok korkuyor da kendime dönük çıkartıp indiriyorum fakat vücudunu sıkıyor hatta soluk almıyor ben durana kadar.iki basamakta bir duruyorum salıyor kendini sonra yine çıkıyorum/iniyorum yine vücudunu topluyor.nedir şimdi bu?
Bir de malum 4 aylık oldular artık hemen hemen.kanguruda yenidoğan aparatına gerek var mı sizce? Ve yazlık terletmeyen kanguru Arıyor musunuz siz de?
Bizim ufaklikta ilk bindiginde aglayip hatta kusmustu asonsore.. sonra yine bindirdik gozlerini fal tasi gibi acti, derken artik umursamiyor :)) Hergun bakicimiza iniyoruz, oda yukari cikariyor geri, oyun halisina filan gun icerisinde bir kac kez kullaniyorlar :) oglum sevmek zorunda kaldiBenim oğlanda da asansör fobisi çıktı. Bizim ev de asansör yok ama başka yerde ne zaman asansöre binsek inene kadar ağlıyor. Yeni yapmaya başladı. Bakalım daha neler görcez.Senin ki de normaldir yani. Hepsinin korkuları farklı demek ki. Kanguruyu nedense hiç sevemedim taşıyamam gibi geliyor. Zaten tombiş bir bebek biraz kucağımda taşıdım mı yoruluyorum. Kanguruyu hiç düşünemiyorum. Ama kimisine göre de kolaylık.
Kızlar merhaba...nbr?
Ben baya yoruldum.bebeğim ağlama krizleri geçiriyor.karnı çok ağrıyor özellikle geceleri...kaka yapması kar etmiyor.aürı yükseldikçe daha çok bağırıyor ve beni yanında istiyor.kv ye geldim.evden ayrılınca düzeni bozulunca bitiyor işim,pilim...kendimi unuttum.uykusunda ağlıyor ama ayılamıyor.
öyle bir bağırma nasıl olur dersiniz.minnacık şey...bir de merdiven fobisi var.öne dönük daha çok korkuyor da kendime dönük çıkartıp indiriyorum fakat vücudunu sıkıyor hatta soluk almıyor ben durana kadar.iki basamakta bir duruyorum salıyor kendini sonra yine çıkıyorum/iniyorum yine vücudunu topluyor.nedir şimdi bu?
Bir de malum 4 aylık oldular artık hemen hemen.kanguruda yenidoğan aparatına gerek var mı sizce? Ve yazlık terletmeyen kanguru Arıyor musunuz siz de?
Yine mi atak? .. alala ya ne cektik bu ataklardan bakalim bizim bacaksiz ne yapicak. Bizimki istedigi olmadiginda mesela oyuncak halisinda asili olan oyuncaklari almak istiyor alamiyor mu sinirleniyor.. ayni benayyyy canım benim ya rabbim cuma günü hürmetine sabır versin inşAllah, 4cü aydan itibaren yavaştan karakterleri belirlenecek olam atak dönemlerioluyor, belki senin kızın bu konuda biraz daha hassas, inşallah hayırlısı ile atlatırsınız
Yine mi atak? .. alala ya ne cektik bu ataklardan bakalim bizim bacaksiz ne yapicak. Bizimki istedigi olmadiginda mesela oyuncak halisinda asili olan oyuncaklari almak istiyor alamiyor mu sinirleniyor.. ayni ben
ahaha cok komikler ya.. bizimkiside bazen bir asiliyor asmali oyuncalar ya cikariyor.. babasida bu bu hizla giderse ayaklaninca bizi dover diye espiri yapiyor..gecen okudğum yazıda 120 ci günde 2-3 günlük bi atak olduğunu yazmıştı aklıma o geldibaşka sebeb bulamıyorum anacım bizimkisi de oyun halısındakini tuutuyor ağzına götürüyor ucundan ısırır gibi oluyor ama olmuyor can cekişmeli sesleri cıkartıor gidip ağzına versim gelio ama diyorum ha gayret devam
İnşallah canım ya teşekkür ederim yazdığın içinbende 13cü haftamda oldum hiç hoş değilben daha gec gelir diye umud etmiştim halbu ki
çoğumuzun ki gelmeye başladı o yüzdn normal :)
deme öyle deme
2 hafta sonra da ben taşınacagım şimdiden eşyaları ufaktan toparlıyorum
allah eşyam az yoksa napardım bilmıorum
biz tavsiye üzerine sünger aldık 32 dsi setliğinde canım
bizimde olmadı ve burda olmayan bi kaç kişide var
olan daha duymadım, normal bi durum tutmaması gibi bişy yok
Bizimki de pusetin içinde hızlı götürürsek sıkıyor kendini canım 1 aylıktan beri böyle. Bildiğimiz için çok yavaş yürüyorum elimdeyken puset. Salıncak gibi düşün adrenalin salgılıyo demekki vücudu. Doktorumuza sormuştum sürekli yapıyosa kalsiyum eksikliğidir ama sadece Pusette yapıyosa sorun yok demiştiKızlar merhaba...nbr?
Hah biz tam o donemdeyiz 15. Haftada basliyor bayagi uzun suruyor ama en siddetli donemi 17. Haftaya geliyor bizde dun 17 haft olduk bugun 120. Gun aglayip duruyorgecen okudğum yazıda 120 ci günde 2-3 günlük bi atak olduğunu yazmıştı aklıma o geldibaşka sebeb bulamıyorum anacım bizimkisi de oyun halısındakini tuutuyor ağzına götürüyor ucundan ısırır gibi oluyor ama olmuyor can cekişmeli sesleri cıkartıor gidip ağzına versim gelio ama diyorum ha gayret devam
Benim kocam da aynı sinir ediyor beni. Yıkanıp gelmiş halılar kapının dibinde 2gün bekledi. Nihayet annemle ben çıkardım yukarı. Annemin bel fıtığı var benim sez.dikislerim hiç acimiyor hiç düşünmüyor ikiz oldugundan daha çok dikisim var hala sızlıyor ama adamın umrunda değil. Dün birini salliyorum büyük de benim yanimda onunla da konuşuyoruz ikizlerden biri çatlayacak aglamaktan elinde tel oturuyor. En son kızdım bu çocuklardan birine bi şey olsun senden bilirim bi işe yaradigin da yok bosarim gider dedim adam öyle aldi bebeği kucağına gülüyorEsin o gunlere sadik kaliyorsa cok iyi bizimkinin beli agriyo tutarken bide yarin mi yikasak yorgunum vs sinir ediyo benii o yuzden siklikla kendim arada onla yikarim artik..file markasi icin cok tsk lerr:))
Hah biz tam o donemdeyiz 15. Haftada basliyor bayagi uzun suruyor ama en siddetli donemi 17. Haftaya geliyor bizde dun 17 haft olduk bugun 120. Gun aglayip duruyor
Papatya ve anason da denedn mi cnm
En onmlisi doktora gitmissndr mutlaka.sorun yoktur insallah
Uyumasi.lazim hem kendi hem senin icin
Umarim duzene girer cnm
Geçmiş olsun canım ınş gecer bir an önce sıkıntılarınız. Küçük çocuk olunca başka evde olmuyor. Kızım 2yasindayken çalışırken bazen annem bize gelip bakiyordu bazen de ben kızımı onun evine birakiyordum. Sürekli gidip geldiği için anneme bez kiyafet falan birakiyordum ama bizim evin her yerini karıştırıp keşfettiği için bizim evde oyuncaklarla oynamaya daliyordu annemlerin evde nereyi karistiracagini şaşırıyordu. Küçük de olsa büyük de olsa en rahat kendi evleriKızlar merhaba...nbr?
Hımm demek ki olabiliyor.bizimki de sürekli değil sadece merdiven inip çıkarken...Bizimki de pusetin içinde hızlı götürürsek sıkıyor kendini canım 1 aylıktan beri böyle. Bildiğimiz için çok yavaş yürüyorum elimdeyken puset. Salıncak gibi düşün adrenalin salgılıyo demekki vücudu. Doktorumuza sormuştum sürekli yapıyosa kalsiyum eksikliğidir ama sadece Pusette yapıyosa sorun yok demişti
Bebeğin yüzüne üfleyince sıkar kendini doğal bi reflekstir. Pusetin içinde hızlı gidince de yüzüne rüzgar carptigindan ayni etkiyi yaparBizimki de pusetin içinde hızlı götürürsek sıkıyor kendini canım 1 aylıktan beri böyle. Bildiğimiz için çok yavaş yürüyorum elimdeyken puset. Salıncak gibi düşün adrenalin salgılıyo demekki vücudu. Doktorumuza sormuştum sürekli yapıyosa kalsiyum eksikliğidir ama sadece Pusette yapıyosa sorun yok demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?