2016 Şubat Anneleri

Hah biz tam o donemdeyiz 15. Haftada basliyor bayagi uzun suruyor ama en siddetli donemi 17. Haftaya geliyor bizde dun 17 haft olduk bugun 120. Gun aglayip duruyor
Benimkilerden biri de 2-3gündür çok ağlıyor ama bütün elini ağzına sokup ısırıyor bizimki atak değil diş galiba

Ya çok zor canım gerçekten.ev Değiştirme,kv hastalığı,rapor almaya koşturmalar,tayin başvuruları derken sürekli bir yerlere (en yakını 1 saat) git gel yaptım.şimdi yine alerji için Dr ye geldik test yaptırdık istanbuldayız.zaten bağırsakları kötü...sürekli ağlama modundaydı.düzeni oturmuştu ama yine de...12 de Yatıp 7 ye kadar uyuyordu.8 de yine Yatıp 11:30 a kadar uyuyor sonra öğlen 1-2 saat uyuyordu.yine sancılar vardı ama bu kadar değil.gece huzursuz.gğndüz (şu an kolumda uyuyor kıvranarak) huzursuz.artık insanlar Dayanamadı akşam acile götürelim dediler.ne yapacak ki dedim ? Neyse çok dik davranmış olmamak için gittim.bir de arabada uyuyacağını biliyordum.nitekim ağrı kesici ateş düşürücü fitil verdi.eve gelene kadar kp ve görümcemi bunun Gereksiz olduğu konusunda ikna etmeye çalıştım.fitili verelim diye tutturdular.ben areşliyken bile bebeği ilaca boğmadım kontrolde tuttum.şimdi ağrı Ateşle çok alakasız birşey için çocuğumu fitille niye huzursuz edeyim.sen yanlış biliyorsundur belki deyip durdular...çocuğum bacaklarını gerip toplayarak bağırıyorsa uyurken karadaki balık gibi kıvranıyor ve ağlarken Sancı giriyorsa doğru biliyorum efendim çok bunaldım...
Eşim haftasonu gelip alacak bizi ama sonraki ptesi yine kaka testi var.yine yol çekecek kararsız kaldım.kalsam mı gitsem mi?

Birsey diyicem su dis olayini olaysiz atlatan hic mi kimse yok?? Artik dis cikaricak diye korkmak istemiyorum ya.. sorun yasamiyacak biraz kasinicak, salyalanicak, ama gece atesi cikmayacak, kolayca cikicak, mememi isirmiyacak filan yani

Canim gorumcen tek başına bakamıyor mu annesine. Senin daha çok Küçük çocuğun. Üstelik bi raporla falan uğraşıyorsun evine git gelme bi daha kv.ne. insallah bir an önce gecer bebeğinin huzursuzluğu. Insan anne olunca onlar hasta olmasın ben olayım istiyor kivrandıkça içi gider insanın

Birsey diyicem su dis olayini olaysiz atlatan hic mi kimse yok?? Artik dis cikaricak diye korkmak istemiyorum ya.. sorun yasamiyacak biraz kasinicak, salyalanicak, ama gece atesi cikmayacak, kolayca cikicak, mememi isirmiyacak filan yani
Benim büyük kızım ara ara huzursuzlanmisti ama hiç ateşi çıkmadı. Salya çok olmuştu kasinma olayı da ara ara olmustu toplamda en fazla 3-4gece aglayarak uyandı calpol vermiştik uyumustu. En sorunsuz diş cikaranlardan biriydi sanırım

Hah biz tam o donemdeyiz 15. Haftada basliyor bayagi uzun suruyor ama en siddetli donemi 17. Haftaya geliyor bizde dun 17 haft olduk bugun 120. Gun aglayip duruyor

Biz kaç haftaligiz ki :) bir hesap yapayım :)) durmuyor kımıl kımıl . bir agresif bir agresif. Hep cemkiriyor bana :)

Sırf şu diş korkusundan kehribar diş kolyesi aldım kızıma bakalım faydasını görecekmiyiz merakla bekliyorum :)

Sırf şu diş korkusundan kehribar diş kolyesi aldım kızıma bakalım faydasını görecekmiyiz merakla bekliyorum :)
Yoo illa sıkıntı olmazki. Benimki sadece ateşlenirdi oda 37.5.. fazla yükselmezdi.
Sadece ilk dişini patlatırken huzursuzlanmıştı sonrakilerde ateş hariç sıkıntı olmadı. İnş hepimizin bebişleri kolaylıkla patlatır dişlerini..

Kehribar fosilleşmiş çam reçinesiymiş ve 2.yy'dan beri ağrı kesici antibiyotik olarak kullanılan bir taşmış. Ağrının bulunduğu yere yakın tene temas etmesi gerekiyor ağrıyı kesmesi için oyüzden bebeklere kolye yapmışlar çok daha fazla faydası var uyku gaz bronşit vs herşeye faydalı olduğu söyleniyor. Verazeyn sitenin adı bi incele istersen canım ayrıntılı bilgilenmiş olursun hem :) ben multi kolye uçlu olanını aldım. İki arkadaşım tavsiye etti oşekilde aldım ve nette de çok araştırdım faydasını gören çok kişi var

Biz kaç haftaligiz ki :) bir hesap yapayım :)) durmuyor kımıl kımıl . bir agresif bir agresif. Hep cemkiriyor bana :)
Bizim bebekler aynı gün doğmuş saat kaçta doğdu benimki akşamları huysuz oluyor biraz çok şükür iyi gidiyoruz geçen hafta 2 gün durmadan ağlamıştı erken atak mi geçirdi acaba

Dene bakalım iyi gelirse biz de alalım

Anladim canım çok doğru şimdiden araştırmak lazım. evet ya otursalar artık çok iyi olacak belim kırıldı kırılacak

Gece cikariyorum çoraplarını ustlerine polar battaniye ortuyorum gece bizim ev baya serin oluyor ben usuyorum. Bu gece incelerden uzun kollu üst giydircem altina da uzun ama çorap yakar artık
Ya yakar mı? ben çorabi hiç cikarmıyorum ayağından bazen sadece ayağı dinlensin diye 5 dk falan. bi de bugun memlekete geldik yolculukta çıkardım çorabıni hava çok sıcakti

Ben kendim çorap giymıyorum da babamiz giydiği için ben biliyorum kendimden oğlumun ayakları üsur diyor bende giydiriyorum o yüzden:) evet ya dediğin gibi ayakları terliyor

Öyle mi canım hiç haberim yoktu ya peki neden ilac yazdı! teşekkür ederim cevabın için fizyoterapist olduğunu bilmiyordum. emziren kişilerde sırt düzlesmesi mı ne öyle bi şey oluyor dedi. emzirirken 15 dk dan fazla aynı pozisyonda durma dedi bi de ağrıyan bölgeye sıcak uygulama yap dedi. bi melhem verdi sürmek için ama üzerinde emzirirken kullanmayın yazıyor bende kullanmıyorum. Tüm bunlara rağmen gecmezse emar çekeriz dedi. emar dedi yanlış hatırlamıyorsam :) bi de yapmam için haraketler verdi. kusura bakma çok uzun yazdım:) yatma pozisyonu tam mı düz canım yoksa biraz oturur gibi mi?

Ben kendim çorap giymıyorum da babamiz giydiği için ben biliyorum kendimden oğlumun ayakları üsur diyor bende giydiriyorum o yüzden:) evet ya dediğin gibi ayakları terliyor
Canım ayakları terliyorsa bari gündzleri çıkar. Ferahlasın yavrucuk ama üşmezler çok sıcak havalar. Biraz serinlerse giydiriyorum ben sonra çıkarıyorum

Dun hicbirsey yokken bu sabah anne kız grip olarak uyandik yaz sıcağında hiç de çekilmiyor ya:'( peditus veriyorum olduğu gibi çıkarıyor bide bizim kiz ne yapsam bilemedim bu ilacı sevemedi bi türlü

Yok canım tahlil falan istemedi direk yazdı bebeğin kullandigınin aynıni yazdı devit 3 damla şeklinde ampul değil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…