2016 Şubat Anneleri

Canım ayakları terliyorsa bari gündzleri çıkar. Ferahlasın yavrucuk ama üşmezler çok sıcak havalar. Biraz serinlerse giydiriyorum ben sonra çıkarıyorum
tamam canım öyle yapayım o halde çok teşekkür ederim. bugun ilk kez yarım kol giydirdim ay ne tatlı oldu:) bebislerin kolları ayakları açık olunca çok tatlı oluyorlar ya :)

Ben izmirdeyim..yaklaşık 3-4 gündür gündüzleri evde sadece kısa kollu body ile..yatarken şortlu boyle var ya kısa kollu onları giydiriyor birde ayağına çorap..

Cok sıcak cok..bana da geliyorlar süt akmasın diye fanila giyip uzerine t Shirt giyiyorum..normalde ev elbiselerim vardı ama meme verince elbise giymek zor oluyor..sizler evde nasıl giyiniyorsunuz??

Bizim bebekler aynı gün doğmuş saat kaçta doğdu benimki akşamları huysuz oluyor biraz çok şükür iyi gidiyoruz geçen hafta 2 gün durmadan ağlamıştı erken atak mi geçirdi acaba

Olabilir bu bebeklere akıl kar olmuyor az önce aglaya aglaya uyudu

9.12 de doğdu seninki

Bunlari hepsi mi boyle diyecegim hayir cunku istisnalar varr..hali olayina benzer olay bizde yasatik gecen bilerek sustum soylemedim gor iste dimiii..1 hafta durdu en son patladimm..illa soyleyeceksin..bide acimayacaksin demin gitmis acayip pahali ve gereksiz teknolojik bisey almiss yani suan ne gerek var bisuru para vermisss bazen bende cokk harciyooo

Kızlar özel olacak ama nasıl korunuyorsunuz ben tüpleri bağlayacaktım ama de um yapmadı 40 yaş üstüne yapıyorum dedi çok korkuyorum yaa bida kalırım diye

Ayy yarama dokundun resmen.benimki de bayilir teknolojik pahali seyler almaya
Ben bisey alirken bin kere dusunrum.fuzuli sey almam.aldgimda da bircok yere bakar uygununu alirim.biraz kacirsam hemen söylenir ama beyefendi dün saatinin sadece tamiratina 900 tl verdi cildrdim resmen.gunah ya

Ya cnm uzun sure vermiyorum o gogsu bekleteyim dolsun dedim 4 5 saat ama yine ayni.anlamadm yani
Kizlar sling alıcam ama halkalı olan mı alsam halkasiz mi bilemedim. Tavsiyelere ihtiyacım var. Memnun olduğunuz marka varsa belirtirseniz sevinirim

Kotu simdi nasil koruncaz bide hemen hamile kaliniomus herkes bisey dio delircm

Anladim canm ailede besin alerjisi hikayesi olan baska varmi acaba. Allah yardimciniz olsun sifa versin insaallah. Elimden geldigi kadar yardimci olmaya caliscam aticm kakasini

Deneyimli anneler oglus 4 aylik oldu dis sikintimiz var acaba meyve filesi alsam kemirse erkenmi daha elleri agzinda surekli napicam bilemiyorum

Ya yakar mı? ben çorabi hiç cikarmıyorum ayağından bazen sadece ayağı dinlensin diye 5 dk falan. bi de bugun memlekete geldik yolculukta çıkardım çorabıni hava çok sıcakti
Ben hiç corapla yatamam ayaklarım yanar uyurken vücut ısınır zaten. İçin rahat etmiyorsa patikli alt giydir

tamam canım öyle yapayım o halde çok teşekkür ederim. bugun ilk kez yarım kol giydirdim ay ne tatlı oldu:) bebislerin kolları ayakları açık olunca çok tatlı oluyorlar ya :)
Rica ederim canım. Evet insanın ısırası geliyor o kolları bacakları minik ayakları
Elbise olmuyor ya bende sıfır kollu üstler aldım onları giyiyorum
Kotu simdi nasil koruncaz bide hemen hamile kaliniomus herkes bisey dio delircm
Öff sorma bilmiyorum. 2 çocukla bize pek vakit kalmıyor ayda yılda bir ama ya tutarsa
Deneyimli anneler oglus 4 aylik oldu dis sikintimiz var acaba meyve filesi alsam kemirse erkenmi daha elleri agzinda surekli napicam bilemiyorum
Canım içi sulu dişliklerden al şimdi öyle veriyorum iyice sıkıntı yapmaya başladığında buzdolabına koyuyorsun serinliyor öyle veriyorsun. İyi geliyor kaşıntıya

Oğlum bugün sünnet olduküçük adamım ay ne ağladı ağladı içim parçalandı küçük kuşumun pipisi gitti. Yapılırken ağlamadı da iğnenin etkisi geçince baya acıklı acıklı ağladı. Ağrı kesici verdik biraz daha rahatladı. Şimdi oyun halısında oynuyor. Bakalım gecemiz nasıl geçicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…