- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
tamam canım öyle yapayım o halde çok teşekkür ederim. bugun ilk kez yarım kol giydirdim ay ne tatlı oldu:) bebislerin kolları ayakları açık olunca çok tatlı oluyorlar ya :)Canım ayakları terliyorsa bari gündzleri çıkar. Ferahlasın yavrucuk ama üşmezler çok sıcak havalar. Biraz serinlerse giydiriyorum ben sonra çıkarıyorum
Bizim bebekler aynı gün doğmuş saat kaçta doğdubenimki akşamları huysuz oluyor biraz çok şükür iyi gidiyoruz geçen hafta 2 gün durmadan ağlamıştı erken atak mi geçirdi acaba
Benim kocam da aynı sinir ediyor beni. Yıkanıp gelmiş halılar kapının dibinde 2gün bekledi. Nihayet annemle ben çıkardım yukarı. Annemin bel fıtığı var benim sez.dikislerim hiç acimiyor hiç düşünmüyor ikiz oldugundan daha çok dikisim var hala sızlıyor ama adamın umrunda değil. Dün birini salliyorum büyük de benim yanimda onunla da konuşuyoruz ikizlerden biri çatlayacak aglamaktan elinde tel oturuyor. En son kızdım bu çocuklardan birine bi şey olsun senden bilirim bi işe yaradigin da yok bosarim gider dedim adam öyle aldi bebeği kucağına gülüyor
Ya cnm uzun sure vermiyorum o gogsu bekleteyim dolsun dedim 4 5 saat ama yine ayni.anlamadm yaniCanım en son emdiği memeden daha az süt gelir sütü bitirmiştir bebisin.
Ayy yarama dokundun resmen.benimki de bayilir teknolojik pahali seyler almayaBunlari hepsi mi boyle diyecegim hayir cunku istisnalar varr..hali olayina benzer olay bizde yasatik gecen bilerek sustum soylemedim gor iste dimiii..1 hafta durdu en son patladimm..illa soyleyeceksin..bide acimayacaksin demin gitmis acayip pahali ve gereksiz teknolojik bisey almiss yani suan ne gerek var bisuru para vermisss bazen bende cokk harciyooo
Kizlar sling alıcam ama halkalı olan mı alsam halkasiz mi bilemedim. Tavsiyelere ihtiyacım var. Memnun olduğunuz marka varsa belirtirseniz sevinirimYa cnm uzun sure vermiyorum o gogsu bekleteyim dolsun dedim 4 5 saat ama yine ayni.anlamadm yani
Kotu simdi nasil koruncaz bide hemen hamile kaliniomus herkes bisey dCanım bende 8 şubat yaptım ilk adetimi 21 nisanda- 2. adetimi 23 Mayısda oldum. Bende hiç istemiyordum ama oldu işte erkenciyimÇabuk çabuk yumurtalamaya başlıyorum. Öff iyimi kötü mü bilemedim.
Canım kaka yapması gazı olmadığını göstermiyorbagırsaklarında gaz sıkışmıştır.işte en kötüsü bu sıcaklarda gazı olması havlu ısıtsan pişiyor çocuk ısıtmasan karnı rahatlamıyor.
Yada havalar birden ısındı üzerinde ne vardı? Çok sıcaklamış olduğu içinde uykuya dalamıyor olabilir. Özellikle yastıklar daha bir terletiyor. Yan yatırmayı dene sırtı rahatlar biraz daha.
Anladim canm ailede besin alerjisi hikayesi olan baska varmi acaba. Allah yardimciniz olsun sifa versin insaallah. Elimden geldigi kadar yardimci olmaya caliscam aticm kakasiniEvet doğru dsöylüyırsun. Sadece mukus varken başka tepki yokken önemsenmemeli.
bizde başta pişik vardı.. 25günlüktü. Kremler vs kullandık geçmedi. İlerledi ve cilt çok farklı pişiğe döndü. Tarif edemiyorum tanımlandırqmıyorum. göz göz kıpkırmızı kabuğu kalkmış sivilce gibialerji diyetine girince geçmeye başladı. Şuan pişik yok
Tabi bununla birlikte sindirlmemiş süt parçacıklı
, ekşi sütten ziyade sanki antibiyotik içmiş gibi kokulu kaka,
mukus ,
ilerleyen dönemlerde yani şuan kanlı kaka.
Gizli değil bariz kan
İlk doğduğunda aslında cilt lekeleri de oluyordu. Ama ben o kızarıkları 'çok giydirdiniz sıcaklıyor çocuk' diyip kızıyordum annemlere. (evet şubat ayında çocukta isilik oluyor diye düşünmüştüm)
Ve en önemlisi günde 10-12 arası kakalı bezi oluyordu.şuan 5-7 arasındayız
Herkeste olan huzursuzluk gürültülü kaka zaten söylememe gerek yoktur.
Adet olduk bisey degilde hemen hamile kalmasak cok korkuyorumCanım bi tanıdığım 2.cocugunda 3aylikken adet olmadı diye korkmustu 1.sinde bi ay sonra olmuş. Hemen de regl olabiliriz 2sene sonra da
Ben hiç corapla yatamam ayaklarım yanar uyurken vücut ısınır zaten. İçin rahat etmiyorsa patikli alt giydirYa yakar mı? ben çorabi hiç cikarmıyorum ayağından bazen sadece ayağı dinlensin diye 5 dk falan. bi de bugun memlekete geldik yolculukta çıkardım çorabıni hava çok sıcakti
Cnm erken bence.dis kasiyicilardan dene.jel de varDeneyimli anneler oglus 4 aylik oldu dis sikintimiz var acaba meyve filesi alsam kemirse erkenmi daha elleri agzinda surekli napicam bilemiyorum
Rica ederim canım. Evet insanın ısırası geliyor o kolları bacakları minik ayaklarıtamam canım öyle yapayım o halde çok teşekkür ederim. bugun ilk kez yarım kol giydirdim ay ne tatlı oldu:) bebislerin kolları ayakları açık olunca çok tatlı oluyorlar ya :)
Elbise olmuyor yaBen izmirdeyim..yaklaşık 3-4 gündür gündüzleri evde sadece kısa kollu body ile..yatarken şortlu boyle var ya kısa kollu onları giydiriyor birde ayağına çorap..
Cok sıcak cok..bana da geliyorlar süt akmasın diye fanila giyip uzerine t Shirt giyiyorum..normalde ev elbiselerim vardı ama meme verince elbise giymek zor oluyor..sizler evde nasıl giyiniyorsunuz??
Öff sorma bilmiyorum. 2 çocukla bize pek vakit kalmıyor ayda yılda bir ama ya tutarsaKotu simdi nasil koruncaz bide hemen hamile kaliniomus herkes bisey dio delircm
Canım içi sulu dişliklerden al şimdi öyle veriyorum iyice sıkıntı yapmaya başladığında buzdolabına koyuyorsun serinliyor öyle veriyorsun. İyi geliyor kaşıntıyaDeneyimli anneler oglus 4 aylik oldu dis sikintimiz var acaba meyve filesi alsam kemirse erkenmi daha elleri agzinda surekli napicam bilemiyorum
Benim kadar korkamazsınAdet olduk bisey degilde hemen hamile kalmasak cok korkuyorum
13.50 de doğdu benimki de sOlabilir bu bebeklere akıl kar olmuyor az önce aglaya aglaya uyudu
9.12 de doğdu seninki
Cnm sen tüpleri bağlatmadın mı? İyi cesaretlisin. 3 çocuktan sonra gerçekten zor olur.Benim kadar korkamazsınzaten regl olmasak da hamile kalma ihtimali var Allah korusun
Gece cikar canm sicacik oluyo valla corapla yatrdgmda daha soguk oluyoduYa yakar mı? ben çorabi hiç cikarmıyorum ayağından bazen sadece ayağı dinlensin diye 5 dk falan. bi de bugun memlekete geldik yolculukta çıkardım çorabıni hava çok sıcakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?