2016 Şubat Anneleri

Canım bi ara bana çok gelirdi ilk başta korkardım sonra amaan yine mi geldi diye okuyordum zaten ilk geldiği an ağzın açılmıyor bile felak nas ayetel kursi okudukça dilim çözülmeye başlıyor uyuyorum. Çok şükür son zamanlar gelmiyor ya da geliyorlar Çok uykusuz kaldigimdan ben hissetmiyorum

Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyilesir evladin küçüğü de düşünme benim de bilge'm hiç biberon emzik tutmuyordu ama aç kalınca sapur supur alıyor mamayı. Hatta kaç gündür emzikle uyuyor aç kalmaz ne demişler 40günlük bebek 70lik dededen akıllı olur. Meme varken biberonu niye alsın meme yoksa aç kalmaz merak etme

serpp Triplimelek Megi cok sagolun kizlar.Kizim rota virusu kapmis hastanede bile yatabiliriz salgin varmis galiba aman diyik dikkat edin.Kucuge de bulasmasin onunki daha kotu dedi dr da 8 10 gun ceker dedi off insallah iyilesir bir gunde suzuldu cocuk

taşıdığımızı varsayalım.nasıl tuvalate gireceğiz. üstü kapalı diye avunamayız. kuranında üstü kapalı tuvalate girilmesi mümkün değilse bir cüzü ile de girilemez. tamam ben muskayı her tuvalette çıkarırım dedim. iç rahatlatma olarak taşıyabilirim ancak. muskanın koruyuculuğuna inanıp taşırsam eğer, puta tapanların putlardan medet ummasına döner bu iş. zira onlarda Allahı biliyor ve inanıyor ama araya aracı koyuyorlardı. Allah korusun şirke düşerim farkına varmadan. bu konu insanın iç muhasebesinde bitiyor aslında. muskayı takıp ondan medet umut Allahın yardımına aracı koymak tehlikeli. Ama ben muskayı Allahın sözleri ve duaları niyetiyle içimi rahatlatması o sözlere yakın olmak için takıyorum denilmesi kabul edilebilir şeydir. Ama şu da varki tedavi yöntemi olarak hiçbir zaman peygamberimiz muskayı tavsiye etmemiş aksine muska takmanın şirk olduğunu rivayet bile etmiştir. Buna karşın çok yerde okuyup avuçlarına üfleyip kendine sürme yolu ile tedaviyi uygulamış ve tavsiye etmiştir. Çok tercih edilen varken neden az ve muallakta olan şeye başvurulsun ki. Bunun dışında her dk okumamak taşımayı gerektirmez. Dualar ve ayetler taşınıyor diye korunmuyor okunulduğu için koruyor.
Uzun yazdım ama umarım anlaşılabilmişimdir.

Kizlar kizimin karninda boyle beyaz bi leke var sonradan oldu gittikce de belirginlesiyor sanki doktora goturecegim ama sizce dogum lekesi mi baska bisey gibi mi gorunuyor??

Ayni benimkisi de oyle bir de isiriyo benimki isirirken de boyle suclu suclu gozum bakiyo tepki vercem mi diye galiba :)))

Bugun oglusum dogali tam 4 ay oldu dr gittik muayene olduk 6 fundur kaka yapmiyordu lavman oldu simdi kaka bekliyoruz. Sonra 4 aylik asimizi olduk kiloya gelince evde tarttigimin aynisi geldi

annişler.kızım çok kilo alamıyor galiba. dün 4 aylık olduk 6200 geldi. 3 aylık iken 5800 idi. sütüm var ama hanfendi ter öğün tek meme çalışıyor. ikinciyi mümkünü yok içmiyor. zayıf kaldı galiba.gerçi boyuna gidiyor herhalde diye teselli buluyorum. boyu 69 olmuş.sizde boy kilo nasıl gidiyor. ayda 400 gr alan var mı.doktorları ne diyor

Yine iyi almis bizde az once tartildik sadece 100 gr almis hemsire az almis dedi dr bazi bebekler bi ay cok alip diger ay almayabiliyor bile dedi herbiri bisey diyo

Can'ım biz üç buçuk aylıkken 62 cm di boyu. Doğduğunda 52cm di. Bence seninkinin boyu çok iyi maşallah. Olsun boya gidiyor galiba seninki bizim de kilo gidiyor boy yavaş ilerliyor.

Yine iyi almis bizde az once tartildik sadece 100 gr almis hemsire az almis dedi dr bazi bebekler bi ay cok alip diger ay almayabiliyor bile dedi herbiri bisey diyo
önceki aylarda 1 kiloya yakın alıyordu.son iki ay düştü.acaba formül süte başlamak mı gerekiyor ki. dün doktor bebeğin doğum kilosunun 2 katına 5 aylık olduğunda gelmiş olması lazım dedi.bizimkisi gelemeyecek belli yani.3750 doğmuştu çünkü

Belli olmaz belki gecer dr ne dedi

Canım çok erken evlenmissin çok erken anne olmussun ama ne guzel buyuttun digerlerini benim yasima geldiginde insallah derdin kalmicak
Amin insaallah. Baska olmazsa tabi buyuklerin ablasi zannediyorlardi o kadar iyi duruyodu yani ama 3. De yaslandim gibi oldu ya baglattim ama korkuyorum hamile kalirsam diye adamda pek rahatladi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…