Canım bi ara bana çok gelirdi ilk başta korkardım sonra amaan yine mi geldi diye okuyordum zaten ilk geldiği an ağzın açılmıyor bile felak nas ayetel kursi okudukça dilim çözülmeye başlıyor uyuyorum. Çok şükür son zamanlar gelmiyor ya da geliyorlar Çok uykusuz kaldigimdan ben hissetmiyorumKızlar çok kötüydü uykumda tuttu beni.ağzıma almiyim adını.ses çıkartamadım okumaya başladım içimden.bebeğim nasıl çırpındı.ellerini vurdu yatağa pat pat kuş gibi.elini tutayım dedim tutamadım.besmeleyi yüksek sesle çekmeye çalıştım sesim de çıkmadı.Allahım sen Koru hepimizi...nasıl uyucam şimdi beeeeennn eşim de yok yanımda...ay ne olursa olsun.Allah kimseyi ayırmasın.iyi-kötü çok şükür sana Allahım...
Bebeğim çok ağladı birkaç gündür belki o yüzdendir.içim daralıyordu zaten
Değişiklik lazım biraz.
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyilesir evladin küçüğü de düşünme benim de bilge'm hiç biberon emzik tutmuyordu ama aç kalınca sapur supur alıyor mamayı. Hatta kaç gündür emzikle uyuyor aç kalmaz ne demişler 40günlük bebek 70lik dededen akıllı olur. Meme varken biberonu niye alsın meme yoksa aç kalmaz merak etmeKizlar buyuk kizim geceden beri kusuyor hastaneye getirdik serum takili suankucugude kv ye biraktim,biberonda tutmuyor nasil mama icirecek bilmiyorum aklim bi yandanda onda Ha bide yanda 3.5 aylik bi bebek var,annesi babasi sapur supur oyle bir opuyorlar ki cocugu vakumladilar resmen Ben hala gidisindan ellerinden bazen kacamak yapip yanagindan bir kere opuyorum kiyamiyorum Agzinin o sut kokusunun icime cekiyorum oyle guzel kokuyor ki cennet cennet
taşıdığımızı varsayalım.nasıl tuvalate gireceğiz. üstü kapalı diye avunamayız. kuranında üstü kapalı tuvalate girilmesi mümkün değilse bir cüzü ile de girilemez. tamam ben muskayı her tuvalette çıkarırım dedim. iç rahatlatma olarak taşıyabilirim ancak. muskanın koruyuculuğuna inanıp taşırsam eğer, puta tapanların putlardan medet ummasına döner bu iş. zira onlarda Allahı biliyor ve inanıyor ama araya aracı koyuyorlardı. Allah korusun şirke düşerim farkına varmadan. bu konu insanın iç muhasebesinde bitiyor aslında. muskayı takıp ondan medet umut Allahın yardımına aracı koymak tehlikeli. Ama ben muskayı Allahın sözleri ve duaları niyetiyle içimi rahatlatması o sözlere yakın olmak için takıyorum denilmesi kabul edilebilir şeydir. Ama şu da varki tedavi yöntemi olarak hiçbir zaman peygamberimiz muskayı tavsiye etmemiş aksine muska takmanın şirk olduğunu rivayet bile etmiştir. Buna karşın çok yerde okuyup avuçlarına üfleyip kendine sürme yolu ile tedaviyi uygulamış ve tavsiye etmiştir. Çok tercih edilen varken neden az ve muallakta olan şeye başvurulsun ki. Bunun dışında her dk okumamak taşımayı gerektirmez. Dualar ve ayetler taşınıyor diye korunmuyor okunulduğu için koruyor.Söylediklerinin coguna katiliyirum
Fakat muska konusunda ayni dusunmuyorum
Zira arkadasa o oneriyi ben yapmistim
Muska duadir.ne demek tamah etmeyelm.soyledgnz dualar yaziliyo zaten.okumakta sakinca yoksa tasimakta niye olsun.sonucta her dk okumuyoruz degil mi?
Bahsettgnz sey ne idugu belirsz hocalar tarafndan ticari amacla yazilmis kuranda yer almayan anlaşilmayan yazilirsa amenna.ama bilinen dualari iceren bir muskanin zarari yok faydasi vardr
Ayni benimkisi de oyle bir de isiriyo benimki isirirken de boyle suclu suclu gozum bakiyo tepki vercem mi diye galiba :)))ressssmeeenn kavga ediyoruz emerken
o eller ayaklar hiç mi durmaz
sürekli kıpır kıpırrr
ağzını 3 emiyor sonra cekip gülüyor
sonra bi daha emiyor geri cekilip etrafa bakıyor
sonra 3 emip konusuyor yada ellerini yalıyor
sonra ağzını kocaman kocaman acıp memeyi arıyor
daha 4 aylıksız sen biraz daha büyüyünce neler yapacaksın acaba
Cok guzel olmus. Eline emegine saglik. Gule gule kullanin. Zeynebe annesinden el emegi hatirasiMiniminnak kizima yaptigim pano :) el emegi goz nuru :) bu ara buna sardim :)
17 de evlendim 18 de anne oldum 19 da 2. Kez anne oldum 26 da 3. KezSenin de 3 çocuğun yok muydu çok gencmissin kaç yaşında evlendin gerçi ben de 26da evlendim şu an 30um ve 3 cocugum var
Buyuyunce de saklar insallah :)Cok guzel olmus. Eline emegine saglik. Gule gule kullanin. Zeynebe annesinden el emegi hatirasi
Miniminnak kizima yaptigim pano :) el emegi goz nuru :) bu ara buna sardim :)
Bu da babamiza hediyemiz :)
Yine iyi almis bizde az once tartildik sadece 100 gr almis hemsire az almis dedi dr bazi bebekler bi ay cok alip diger ay almayabiliyor bile dedi herbiri bisey diyoannişler.kızım çok kilo alamıyor galiba. dün 4 aylık olduk 6200 geldi. 3 aylık iken 5800 idi. sütüm var ama hanfendi ter öğün tek meme çalışıyor. ikinciyi mümkünü yok içmiyor. zayıf kaldı galiba.gerçi boyuna gidiyor herhalde diye teselli buluyorum. boyu 69 olmuş.sizde boy kilo nasıl gidiyor. ayda 400 gr alan var mı.doktorları ne diyor
Can'ım biz üç buçuk aylıkken 62 cm di boyu. Doğduğunda 52cm di. Bence seninkinin boyu çok iyi maşallah. Olsun boya gidiyor galiba seninki bizim de kilo gidiyor boy yavaş ilerliyor.annişler.kızım çok kilo alamıyor galiba. dün 4 aylık olduk 6200 geldi. 3 aylık iken 5800 idi. sütüm var ama hanfendi ter öğün tek meme çalışıyor. ikinciyi mümkünü yok içmiyor. zayıf kaldı galiba.gerçi boyuna gidiyor herhalde diye teselli buluyorum. boyu 69 olmuş.sizde boy kilo nasıl gidiyor. ayda 400 gr alan var mı.doktorları ne diyor
önceki aylarda 1 kiloya yakın alıyordu.son iki ay düştü.acaba formül süte başlamak mı gerekiyor ki. dün doktor bebeğin doğum kilosunun 2 katına 5 aylık olduğunda gelmiş olması lazım dedi.bizimkisi gelemeyecek belli yani.3750 doğmuştu çünküYine iyi almis bizde az once tartildik sadece 100 gr almis hemsire az almis dedi dr bazi bebekler bi ay cok alip diger ay almayabiliyor bile dedi herbiri bisey diyo
Belli olmaz belki gecer dr ne dediönceki aylarda 1 kiloya yakın alıyordu.son iki ay düştü.acaba formül süte başlamak mı gerekiyor ki. dün doktor bebeğin doğum kilosunun 2 katına 5 aylık olduğunda gelmiş olması lazım dedi.bizimkisi gelemeyecek belli yani.3750 doğmuştu çünkü
Canım çok erken evlenmissin çok erken anne olmussun ama ne guzel buyuttun digerlerini benim yasima geldiginde insallah derdin kalmicak17 de evlendim 18 de anne oldum 19 da 2. Kez anne oldum 26 da 3. Kez
Amin insaallah. Baska olmazsa tabi buyuklerin ablasi zannediyorlardi o kadar iyi duruyodu yani ama 3. De yaslandim gibi oldu ya baglattim ama korkuyorum hamile kalirsam diye adamda pek rahatladi vallaCanım çok erken evlenmissin çok erken anne olmussun ama ne guzel buyuttun digerlerini benim yasima geldiginde insallah derdin kalmicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?