Canım korkma bi sorun yoktur. 3. Adetimdeyim Bende de önceden düzenliydi şimdi 5-6 gün gecikiyor. Yavaş yavaş düzene girerArkadaşlar takipteyim yazamıyorum yüksek lisans sınavlarım vardı bitti şükür. Bebek'le zor da olsa çalıştım
Arkadaşlar Bi sorum olacak 28 nisanda adet oldum ilk kez doğum dan sonra şimdi ise 6 gün geçti ve hala olmadım eşim korundu öyle sıkta birliktelik olmadı korkutorum benimki çok şaşmazdı acaba emzirmede düzensizleşen var mı düzenli olupta önceden
Aaa ney ile mizika bizde de var ney kitabı da var bi de Hiç calmadigi gitar, borozan(lisede yürütmüş), bi sürü düdük(beden egitimci), bütün alet cantalarindan (nedense hepsi posetiyle duruyor), 35tane voleybol topu, 4-5set tenis topu ve raketleri, vb hemen hemen her spor branşından ıvır zıvır, bıçak koleksiyonu.... Ben bu adamı evden atsam ev bomboş kalacakO ev bizimmmmm evv
Kemer delik açıcı set var tchbo dan almıstı
Koçtaş dan poşet ağzı yapıştırıcı
Matkap seti
Tornavida seti
Dolu e adet alet çantası
Olta seti
Ney müzik aleti
Mızıka
Tahta set (doğum günümde almıştı düşünceli kocam içinde meyve tabağı çerezlik nihale var bide ne işe yaradığını anlamadığım bişiler var)
Daha neler neler ha bunlar kuşlnılmadı kutuda duruyoo
Ev ıvır zıvır dolu şuan daha ii anlıyorum hepsini atasım var
Kesmek de dinen sakıncalı diye istemedim. Sonuçta kesmek kendi sağlığını bozmak demek üstelik geri dönüşü de yokBağlayınca ihtimal varda kesip bağlarsa imkansız sadece tüp bebekle hamile kalabiliyosun. Annemde bağlattı adeti gecikmişti doktora gitti gebelik testi istedi yapmadı. Kesip bağladığım için olmaz öyle birşey dedi.
Sağol cnm. Amin inşallah. Darısı sizin başınıza :) şimdilik oynuyor bakalım gece neler olacak
Sağol cnm
Garip şey almayı bırak ihtiyaç olanı da almıyor indirim olsun öyle alacakmış. İlk kızımı dogurdum gitti kendine tel aldı ikizler dogdu 2defa değiştirdi çocuk sayısına göre kendine hediye mi alıyorsun dedimNasıl bir saat öylebence de israf... Benimki de sözde benim harcamama karışmaz ama kredi kartım çok gelse hemen bit bit... kendi kredi kartı olsa
Benimki de elini tamamen sokuyor kızıyor. Dış kasiyici aldık ona da sinir oluyor daha ne yapmam lazım bilmiyorum
Benimki o disliklere de sinir olduu :) ne istiyorsa
Biz abiyiz
Benim hiç agrimamisti kolum bu aşıda canım. İhmal etme ama ol. Sonra tekrar gerekmez.
Benim de şu ara rizam olmadan aldığı yaptığı şeylerde hep sorun ciktiben hemen psikolojik baskı anayim ben ana rizami al diye... Bizimde evde garip garip şeyler var mesela demirlerden oluşmuş bir tezgah böyle garip bir sey. Ozel yaptilar vs. balkondaydi bir yıldır. Ev taşırken zorla depoya koydurdum
Benimki de çok bilir her şeyi. Kalk sen yap derim susar. İş yapmak zor geldiğinden o konu hakkinda o günlük konuşmazbende yatamam çorapla çıplaktir hep ayağım. bazen patikli alt giydiriyorum . normal pijama giydirdigimde çorap giydiriyorum. esim biraz karışan cinsten çok anlıyor gibi!
Çok şükür benimki iyi o konuda. Eşim korunuyor kadının korunması daha kötü aslinda. Kadın ya ilaç içecek vücuttaki tüm dengesi şaşacak ya da tıbbi mudahelede bulunulacak. Ikisi de vücudu yoruyor. Benim tembel kocam çocuk sorumluluğu almak istemediğinden korunma konusunda ona güveniyorumVar tabide iste bilemiyorm.acikcasi esimede guvenemiyorm cunki ben evlendigimizden beri dkh ile korundum. Pek sevmiyor kendi yontemlerini adet bitmeden bir cozm bulmaliyim.
Senin de 3 çocuğun yok muydu çok gencmissin kaç yaşında evlendin gerçi ben de 26da evlendim şu an 30um ve 3 cocugum varBen 26 yasimdayim baglattim
Şu poşet kapaticiyi da herkesin kocası almış bizden gizli bu kocalar difrize manti yapıp koyuyolar mı acaba?Valla neden ilaç yazdı ben de anlam veremedim, kas gevşetici jel veya merhem bile vermemesi gerekir, sadece tavsiyede bulunabilir, fizik tedavi dru reçete yazar. Sıcak uygulama elbette ağrıya, spazma, sırt yorgunluğuna iyi gelir, zararı yok. Sürekli aynı pozisyonda olmanın zararı zaten her iş için geçerli, ben de sık sık değiştiriyorum. Valla ben fzt olmama rağmen kendime bazen faydam olmuyo, ergonomik tutuşlar bebek huzursuzken işe yaramıyo, bazen ben dahi hiç dikkat edemiyorum
Ha unutmadan egzersiz programı vermek bizim işimiz, o hareketleri düzenli yap
Mama sandalyesi hafif yatıyo canım, tam sırtüstü değil
O işi yapmayarak canımbebek sağolsun bize fırsat vermiyo
Ayy benim eşim gibiymiş bazen ıvır zıvırlarından öyle bıkıyorum ki, ev dubleks, yukarıdaki ardiyenin çoğu onun alet edavatları, matkap tornavida seti, levye, takım çantası, dremel, silikon ve tabanca,adını bilmediğim bisürü teknolojik elektronik bişeyler, kablolar, modemler, antenler, koçtaştan o da poşet kapatıcı aldı hiçbişeye yaramadı
eşinizin evde olduğu günler bakıcı gelmesin eşiniz baksın daha iyi olmaz mı ?İşte bir karar verebilsem... Buraya yeni tasindim. Pek kimseyi tanımıyorum.. Eve gelme olayı anlattığım gibibaşka eve gitmesini istemiyorum. İyi baslamissin canım. Benim de o zaman bitti. Bakacak kimse olmayınca rapor aldım. Seminer bile sıkıntı zorlayacaj herkes gelmek için. yoksa eşimle idare edeceğiz .
Kocan da bi tuhaf ne oyle senin annen benim annem muhabbetti.Evet doğru söylüyorsun kendi hislerimızi karıştırmamak gerek ama sinir oldum anlatamam elimde değil.ama anneme daha çok alışmasi gerekmez mi? sonra kocam diyo bi sevmedi senin annenin evine benim annemin evinde nasıl duruyor.daha sinir oluyorum. orda elden ele dolaşıyor. foto çekip attı gülen fotoğraflarını zaten tezimi curutmeye bayılır dediğin gibi. korktuğum iki de bir ver bebeği götüreyım demesi bi de bensiz kalsın istemiyorum yavrum
bebekler artık hareketlendi zayıflamaları da normal , boş konuşuyorlar.Allah cevremizden cahil insanları uzaklaştırsın.Bence herseyden once saglik millet sisko bebek hayrani normal olsun yeter standardin altinda olmamasi onemli olan 1 yasinda 7 bucuk kilo olan bebeklerde gordum 15 kilo olanlarda baktigim zamn zayiflar daha atik daha hareketli oluyor zaten dunya olarak obezlikle basimiz dertte simdiden bebeklerime yuklediklerimiz ileri yaslarda bebegimizin obez birer birey olmalarina yol aciyor saglikli dengeli beslemek cok onemli yoksa bizde dayardik pirinc ununu nisastayi sisirirdim vesselam bence doyuyorsa tamamdir her cocuk ayni derecede kilo alamaz ben artik konusanlari salliyorum bana da once cocugun tombuldu zayiflattin artik bakamiyon dediler disardan yorum yapmak kolay bid bid bidd bosveriyorumm valla
yani nasıl oluyor ya. yarın benle gitcek gene kaynanaya bakalım anneme yaptığı gibi ağlayacak mı ben varken! ya elimde değil takıyorum çok rahat onlar ben bakmam bile dedi çocuğa annen baksın onlara gidip anneme gitmemesi çok zoruma gitti. bi de utanmadan yeni doğduğu zaman annemler özel klima aldılar bebeğe ısıtmak için odayı. o zamanlar böyle bi muhabet geçti yok neymiş klima rahatsız ediyormuş bebeği o yüzden ağlıyorMuş odanın nemi kalmazmis bilmem ne. ay benimkiler kendilerini bana karşı iyi yaparlar saf kocam arabadan inmedigini bile görmüyor söylesem üzeri musait değildi falan der.
ay sağol canım inşallah hayırlı olur buraya daha az geleceğime Sevinıyorum
Ah ah dur yarama basma hala bir cozum bulamadmsutu etkilemeyen sadece 3 aylik igne spiral yada cerazette dkh var ama oda sutun tadini bozuomus adet bitmeden birseu bulmam lazm
Arkadaşlar takipteyim yazamıyorum yüksek lisans sınavlarım vardı bitti şükür. Bebek'le zor da olsa çalıştım
Arkadaşlar Bi sorum olacak 28 nisanda adet oldum ilk kez doğum dan sonra şimdi ise 6 gün geçti ve hala olmadım eşim korundu öyle sıkta birliktelik olmadı korkutorum benimki çok şaşmazdı acaba emzirmede düzensizleşen var mı düzenli olupta önceden
Ne zor bir gündü yaaa
kiz kardesimin mezuniyet töreni için kirkkaleye gittik evden 4de çıktık 11 de girdik hava sicak bunaltici ya arabadaydik ya dışarda oğlum perişan oldu kurbam olduğum
su an yorgunluktan inliyor ama uyuyamıyor
Garip şey almayı bırak ihtiyaç olanı da almıyor indirim olsun öyle alacakmış. İlk kızımı dogurdum gitti kendine tel aldı ikizler dogdu 2defa değiştirdi çocuk sayısına göre kendine hediye mi alıyorsun dedim
eşinizin evde olduğu günler bakıcı gelmesin eşiniz baksın daha iyi olmaz mı ?
Ben de korkuyorum sabırlı değilim zaten doğum kolay değildi sonrası dikiş falanBir de o ev farklı gelmiştir. Daha kalabalıktır vs. Yoksa ananesinde de mutlu huzurlu olur.
Ben sadece buna çözüm ya yapmamak ya da esin korunması olarak buldum canım. Dkh adet düzensizliği için kullandım nefret ediyorum. Bebekten öncede iki yıl eşim korundu. Bir şey olmadı olursa da bu sefer yapa sey bir şey yok. :)
Canım geçmiş olsun bitmiş sınavlar ne güzel.. Aynı dert bende de var bu ay olmadim ben de. Geçen iki ayda az az olmuştum. Tam adet gibi değildi. Test alıp yapacağım merak ediyorum ve korkuyorum :)
Hayırlı olsun canım. Ne hediye aldın
Ayağına yatır salla canımKiyamam ona.
Hahaindirim oluyor demek ki telefonlarda canım
Canım bunu da dusunduk. Eşimin işi gereği anı ise gitmesi gerekebiliyor.. Bu durumda bakici hep hazır olda beklemez kimemlekette olsak eşim bakar bu durumda acil olunca birine bırakır birkaç saatliğine... Ama gurbet yavaş yavaş bakayım etrafa dedim. Belki orta yol bulunur.
benim 2. yaklaşık 45 gün sonra olduArkadaşlar takipteyim yazamıyorum yüksek lisans sınavlarım vardı bitti şükür. Bebek'le zor da olsa çalıştım
Onu iyice sormak lazım hocalara çevremde çoğu kişi yaptırdı ama tabi dini boyutunu çok bilmiyorum. Evet geri dönüşü olmuyor. Anca tüp bebekle hamile kalabiliyosun. Allah gönlüne göre versin o zaman. Senin yerinde olsaydım kaçardım kocadan heraldeKesmek de dinen sakıncalı diye istemedim. Sonuçta kesmek kendi sağlığını bozmak demek üstelik geri dönüşü de yok
Canım ayetel kürsi, felak,nas oku hemen korktuğunda bebeğin beşiğinede küçük cevşen yada yasin kitabı koy. Yalnız olunca da insan daha çok korkar. Yanında bebeğin var Allah korur sizi. Küçük de olsalar sana yoldaş o. Aklına kötü birşey getirme kalk abdest al uyumaya çalış.Kızlar çok kötüydü uykumda tuttu beni.ağzıma almiyim adını.ses çıkartamadım okumaya başladım içimden.bebeğim nasıl çırpındı.ellerini vurdu yatağa pat pat kuş gibi.elini tutayım dedim tutamadım.besmeleyi yüksek sesle çekmeye çalıştım sesim de çıkmadı.Allahım sen Koru hepimizi...nasıl uyucam şimdi beeeeennn eşim de yok yanımda...ay ne olursa olsun.Allah kimseyi ayırmasın.iyi-kötü çok şükür sana Allahım...
Bebeğim çok ağladı birkaç gündür belki o yüzdendir.içim daralıyordu zaten
Değişiklik lazım biraz.
Ben de korkuyorum sabırlı değilim zaten doğum kolay değildi sonrası dikiş falan
Test yapmasam stres yapsam oda daha büyük stres
Aaa ney ile mizika bizde de var ney kitabı da var bi de Hiç calmadigi gitar, borozan(lisede yürütmüş), bi sürü düdük(beden egitimci), bütün alet cantalarindan (nedense hepsi posetiyle duruyor), 35tane voleybol topu, 4-5set tenis topu ve raketleri, vb hemen hemen her spor branşından ıvır zıvır, bıçak koleksiyonu.... Ben bu adamı evden atsam ev bomboş kalacakhee bu kartlardan da var bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?