2016 Şubat Anneleri

Canım korkma bi sorun yoktur. 3. Adetimdeyim Bende de önceden düzenliydi şimdi 5-6 gün gecikiyor. Yavaş yavaş düzene girer

Ne zor bir gündü yaaa
kiz kardesimin mezuniyet töreni için kirkkaleye gittik evden 4de çıktık 11 de girdik hava sicak bunaltici ya arabadaydik ya dışarda oğlum perişan oldu kurbam olduğum
su an yorgunluktan inliyor ama uyuyamıyor

Aaa ney ile mizika bizde de var ney kitabı da var bi de Hiç calmadigi gitar, borozan(lisede yürütmüş), bi sürü düdük(beden egitimci), bütün alet cantalarindan (nedense hepsi posetiyle duruyor), 35tane voleybol topu, 4-5set tenis topu ve raketleri, vb hemen hemen her spor branşından ıvır zıvır, bıçak koleksiyonu.... Ben bu adamı evden atsam ev bomboş kalacak hee bu kartlardan da var bizde

Kesmek de dinen sakıncalı diye istemedim. Sonuçta kesmek kendi sağlığını bozmak demek üstelik geri dönüşü de yok

Garip şey almayı bırak ihtiyaç olanı da almıyor indirim olsun öyle alacakmış. İlk kızımı dogurdum gitti kendine tel aldı ikizler dogdu 2defa değiştirdi çocuk sayısına göre kendine hediye mi alıyorsun dedim

bende yatamam çorapla çıplaktir hep ayağım. bazen patikli alt giydiriyorum . normal pijama giydirdigimde çorap giydiriyorum. esim biraz karışan cinsten çok anlıyor gibi!
Benimki de çok bilir her şeyi. Kalk sen yap derim susar. İş yapmak zor geldiğinden o konu hakkinda o günlük konuşmaz

Var tabide iste bilemiyorm.acikcasi esimede guvenemiyorm cunki ben evlendigimizden beri dkh ile korundum. Pek sevmiyor kendi yontemlerini adet bitmeden bir cozm bulmaliyim.
Çok şükür benimki iyi o konuda. Eşim korunuyor kadının korunması daha kötü aslinda. Kadın ya ilaç içecek vücuttaki tüm dengesi şaşacak ya da tıbbi mudahelede bulunulacak. Ikisi de vücudu yoruyor. Benim tembel kocam çocuk sorumluluğu almak istemediğinden korunma konusunda ona güveniyorum

Şu poşet kapaticiyi da herkesin kocası almış bizden gizli bu kocalar difrize manti yapıp koyuyolar mı acaba?

eşinizin evde olduğu günler bakıcı gelmesin eşiniz baksın daha iyi olmaz mı ?

Kocan da bi tuhaf ne oyle senin annen benim annem muhabbetti.
Bu bebeklerin anı anına uymaz cnm
Eşref saatine denk gelmis demek orasi.bi sıkıntısi yokmus keyiflenmis.
Padisah olsa bi dertleri olsa durmazlar
Su andak8 tutumu belirleyici degil zaten.cocuklar herseyi en temz haliyle hissederler.biraz daha buyusun en cok ilgi gösterip sevene kaydracaktr rotasini
Sevilsinler sevsinler kuzular
Ama en cok bizi tabi
Ayrica minnoslar daha cok kucuk.annesiz olmaz.sana ihtyaci olur elbet.yalniz gonderme artik.hem gercegi gormus olursun.bakma sen bi anlik gulucuk karesine

bebekler artık hareketlendi zayıflamaları da normal , boş konuşuyorlar.Allah cevremizden cahil insanları uzaklaştırsın.

Bir de o ev farklı gelmiştir. Daha kalabalıktır vs. Yoksa ananesinde de mutlu huzurlu olur.

Ah ah dur yarama basma hala bir cozum bulamadm sutu etkilemeyen sadece 3 aylik igne spiral yada cerazette dkh var ama oda sutun tadini bozuomus adet bitmeden birseu bulmam lazm

Ben sadece buna çözüm ya yapmamak ya da esin korunması olarak buldum canım. Dkh adet düzensizliği için kullandım nefret ediyorum. Bebekten öncede iki yıl eşim korundu. Bir şey olmadı olursa da bu sefer yapa sey bir şey yok. :)

Canım geçmiş olsun bitmiş sınavlar ne güzel.. Aynı dert bende de var bu ay olmadim ben de. Geçen iki ayda az az olmuştum. Tam adet gibi değildi. Test alıp yapacağım merak ediyorum ve korkuyorum :)

Hayırlı olsun canım. Ne hediye aldın

Ayağına yatır salla canım Kiyamam ona.

Haha indirim oluyor demek ki telefonlarda canım

eşinizin evde olduğu günler bakıcı gelmesin eşiniz baksın daha iyi olmaz mı ?

Canım bunu da dusunduk. Eşimin işi gereği anı ise gitmesi gerekebiliyor.. Bu durumda bakici hep hazır olda beklemez ki memlekette olsak eşim bakar bu durumda acil olunca birine bırakır birkaç saatliğine... Ama gurbet yavaş yavaş bakayım etrafa dedim. Belki orta yol bulunur.

Ben de korkuyorum sabırlı değilim zaten doğum kolay değildi sonrası dikiş falan
Test yapmasam stres yapsam oda daha büyük stres

benim 2. yaklaşık 45 gün sonra oldu

Kızlar çok kötüydü uykumda tuttu beni.ağzıma almiyim adını.ses çıkartamadım okumaya başladım içimden.bebeğim nasıl çırpındı.ellerini vurdu yatağa pat pat kuş gibi.elini tutayım dedim tutamadım.besmeleyi yüksek sesle çekmeye çalıştım sesim de çıkmadı.Allahım sen Koru hepimizi...nasıl uyucam şimdi beeeeennn eşim de yok yanımda...ay ne olursa olsun.Allah kimseyi ayırmasın.iyi-kötü çok şükür sana Allahım...
Bebeğim çok ağladı birkaç gündür belki o yüzdendir.içim daralıyordu zaten
Değişiklik lazım biraz.

Kesmek de dinen sakıncalı diye istemedim. Sonuçta kesmek kendi sağlığını bozmak demek üstelik geri dönüşü de yok
Onu iyice sormak lazım hocalara çevremde çoğu kişi yaptırdı ama tabi dini boyutunu çok bilmiyorum. Evet geri dönüşü olmuyor. Anca tüp bebekle hamile kalabiliyosun. Allah gönlüne göre versin o zaman. Senin yerinde olsaydım kaçardım kocadan heralde

Canım ayetel kürsi, felak,nas oku hemen korktuğunda bebeğin beşiğinede küçük cevşen yada yasin kitabı koy. Yalnız olunca da insan daha çok korkar. Yanında bebeğin var Allah korur sizi. Küçük de olsalar sana yoldaş o. Aklına kötü birşey getirme kalk abdest al uyumaya çalış.

Ben de korkuyorum sabırlı değilim zaten doğum kolay değildi sonrası dikiş falan
Test yapmasam stres yapsam oda daha büyük stres

Ben uzun bir süre ikinci dusunmuyorum oğlum sukur çok zor bir çocuk olmamasına rağmen... İnsan korkuyor. benim de sezerusm bir de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…