inş boyu sebebiyle kilosu artmıyordur. ama yine de içim rahat değil.Can'ım biz üç buçuk aylıkken 62 cm di boyu. Doğduğunda 52cm di. Bence seninkinin boyu çok iyi maşallah. Olsun boya gidiyor galiba seninki bizim de kilo gidiyor boy yavaş ilerliyor.
4 aylıkken 6200 dü. 7500 olması için 1300 gr lazım. bir ayda bu kiloyu alması pek mümkün değil.zaten çok hareketli anca eritiyor. doktor 5 aylık olduğunda bakacakmış.neye bakcan görünen köy klavuz ister miBelli olmaz belki gecer dr ne dedi
O zamn sana soyle anlatayim benim bebisler hep ufak minnak dogmustur. Eltimin ki kilolu hatta 2. cocuklarimiz ayni donem dogdu ilk aylar benim yavru bir kilo aldi degme gitsin eltimin cocugu solladi sonra benim benisim kilo alimi düstü eltimin cocuk kocaman bisey oldu 6 aylikken 2 kg almisti simdi sisman gobekli bisey oldu benimkide biraz zayif oldu hep der siz bizi gecmistiniz bak bizde sizi gectik diye rahat ol takma benimki 100 gr almis takmiuorum hic canlari sagolsun hareketli benisler kg almiyor bugun dr bize bebegin cok hareketli fazla almaz sinirin altina dusmedigi surece sıkıntı yok dedi bu bebegimde ilk ay 2 kg sonra iyice distu kilo alimi uzulmeeinş boyu sebebiyle kilosu artmıyordur. ama yine de içim rahat değil.
4 aylıkken 6200 dü. 7500 olması için 1300 gr lazım. bir ayda bu kiloyu alması pek mümkün değil.zaten çok hareketli anca eritiyor. doktor 5 aylık olduğunda bakacakmış.neye bakcan görünen köy klavuz ister mi
rahatlattın beni canım ya sağolasın.anne sütüne devam o zamanO zamn sana soyle anlatayim benim bebisler hep ufak minnak dogmustur. Eltimin ki kilolu hatta 2. cocuklarimiz ayni donem dogdu ilk aylar benim yavru bir kilo aldi degme gitsin eltimin cocugu solladi sonra benim benisim kilo alimi düstü eltimin cocuk kocaman bisey oldu 6 aylikken 2 kg almisti simdi sisman gobekli bisey oldu benimkide biraz zayif oldu hep der siz bizi gecmistiniz bak bizde sizi gectik diye rahat ol takma benimki 100 gr almis takmiuorum hic canlari sagolsun hareketli benisler kg almiyor bugun dr bize bebegin cok hareketli fazla almaz sinirin altina dusmedigi surece sıkıntı yok dedi bu bebegimde ilk ay 2 kg sonra iyice distu kilo alimi uzulmee
Benim oglumda ayni doktora gittigimde soracagim.Kızlar benim oğlanların eli ayagı hep su içinde hep ter kalında giymiyorlar niye oluyor sizde var mı siliyorum 5 dk sonra yine sudan çıkmış gibi el ayaklar
Sen de Türkçe öğretmeniydim sanırım canım zümrem diyeyim o yüzden.Bir iki gün üst üste benim oğlum da yaptı aynı şeyi.Gün içinde yeterli uyarana maruz kalmadığı için oluyormuş böyle aklında bulunsun. Çıldırdığım bir gecenin sabahında öğrendim bunuBu çocuk benimle bugün dalga geçiyor resmen( aksam ustu 5 gibi uykudan uyandı. Neyse oyun oynadık, oyun halisindan oynadı, küçük beşiğinde sohbet ettik, şarkı dinledik, odaları gezdik vs 8 gibi uyur. 8 e doğru uyutmaya çalıştım uyuyamadi aglaya aglaya bir hal oldu uyumak istemiyor uyku akıyor gözden. Büyük ihtimal gazi var ya da tuvaletine yapamadı neyse eşim geldi o uyuttu. Yirmi dj sonra uyandı. Neyse tekrar uyut. Sonra uyan... Su saat oldu hala uyutma çabası gösteriyoruz... Heee bir ara altını değiştireyim dedim. Ama yok durmuyor. Emeklese kaçar o durumda... Dönüyor ayakları vs tutmak çok zor. Neyse artık sabrım kalmadı çok yoruldum bugün. kizdim buna. Bu nasıl gülüyor nasıl :) ben orda sinirden bel ağrısından ölüyorum bu kahkaha atıyor. Zaten uyutunca yeniden uyanınca gulerek kalkmıştı :) resmen bugün sana dinlenmek yok diyor
Sukur elbette... Bu daha emekleyip yurumezken ben bu kadar sabırsız olup kiziyorsam ilerde ne yaparımama o da ben kizdikca gulmesin demi :)
Sen de Türkçe öğretmeniydim sanırım canım zümrem diyeyim o yüzden.Bir iki gün üst üste benim oğlum da yaptı aynı şeyi.Gün içinde yeterli uyarana maruz kalmadığı için oluyormuş böyle aklında bulunsun. Çıldırdığım bir gecenin sabahında öğrendim bunu
Can'ım benimki de sünnet olmuştu ama ağrı kesici hiç vermedik Ağrı'sı yoksa bence vermene gerek yok. Bizimki tek hastanedeki şurupla durdu. Oipisine de gazlı beze pişik kremi sürüp pipinin altından yukarıya doğru hafif kaldırarak ve tam ucu kaplayacak şekilde koydurdu 4 gün boyunca sonra gerek yok dedi. Pişik kremi de içinde çinko olanlardan olması gerekiyormuş biz biobaby sürdük çok çabuk geçti yarası ama iki ay oldu sünnet olalı hala şişlikler geçmediBizimki sabah akşam ver dedi. Ben gece tekrar verdim az gibi geldi. Birde fito kremle furacin verdi ikisini karıştırıp sürmeye başladık. Yarın da banyo yaptırabilirainiz dedi. Size oturma banyosu da vermişlerdi galiba. Onu da sordum gerek yok dedi. Beze vazelin sürelim dedim ona da gerek yok dedi. Pipiye kağıt bardak kesti koydu değmesin diye. Bizim sünnetçi yenilere pek açık değil yani
Canim kalin giyinmekle alakasi yoktur ben bazen zıbınla bazen bezle bile bırakıyorum yine ter içinde başıda inanilmaz terliyo uyurken bile defalarca kez gidip siliyorum başını, yastik kilifini değiştiriyorum üstünü carsafla örtüyorum o da yarım zaten şort tişört gibi şeylerle yatiyo genelde ona ragmen.. Hastanedeki doktor sıcaktandir diyo gecistirir gibi.. Saglik ocagindakinede sordum baş için normal erkek bebeklerde daha cok olur dedi ama anormallik derecesinde oldugunu anlatamiyorum eltilerimin kv min kendi anneminde cocukları oldu sonucta hic birinde olmamıs bu kadarKızlar benim oğlanların eli ayagı hep su içinde hep ter kalında giymiyorlar niye oluyor sizde var mı siliyorum 5 dk sonra yine sudan çıkmış gibi el ayaklar
Sutun varsa devam tabi allah saglik sihhat verdin opuyorum minnakirahatlattın beni canım ya sağolasın.anne sütüne devam o zaman
Can'ım benimki de sünnet olmuştu ama ağrı kesici hiç vermedik Ağrı'sı yoksa bence vermene gerek yok. Bizimki tek hastanedeki şurupla durdu. Oipisine de gazlı beze pişik kremi sürüp pipinin altından yukarıya doğru hafif kaldırarak ve tam ucu kaplayacak şekilde koydurdu 4 gün boyunca sonra gerek yok dedi. Pişik kremi de içinde çinko olanlardan olması gerekiyormuş biz biobaby sürdük çok çabuk geçti yarası ama iki ay oldu sünnet olalı hala şişlikler geçmediBizimki sabah akşam ver dedi. Ben gece tekrar verdim az gibi geldi. Birde fito kremle furacin verdi ikisini karıştırıp sürmeye başladık. Yarın da banyo yaptırabilirainiz dedi. Size oturma banyosu da vermişlerdi galiba. Onu da sordum gerek yok dedi. Beze vazelin sürelim dedim ona da gerek yok dedi. Pipiye kağıt bardak kesti koydu değmesin diye. Bizim sünnetçi yenilere pek açık değil yani
Canim ben 2aydir olmuyorum doktor 1yil düzensiz olur günü gününe bekleme demiştiArkadaşlar takipteyim yazamıyorum yüksek lisans sınavlarım vardı bitti şükür. Bebek'le zor da olsa çalıştım
Arkadaşlar Bi sorum olacak 28 nisanda adet oldum ilk kez doğum dan sonra şimdi ise 6 gün geçti ve hala olmadım eşim korundu öyle sıkta birliktelik olmadı korkutorum benimki çok şaşmazdı acaba emzirmede düzensizleşen var mı düzenli olupta önceden
Ay benim eşim öyle ya. Doktora gitmeye lanet ediyorum artık, yanimdan da ayrilmaz. E benimki 3300 dogdu 3kiloya düştü yani zaten tosun gibi doğmadı ki.. Doktor kilo alimina her ay normal diyo bu ay da normal dedi tablodan mı bişeyden baktı ortalamanın bir tık altı dedi ama dedigim gibi 3kiloydu bu cocuk zaten kuş kadardı. Boyu vs uzun olcak diyo boydan problemimiz yok allahtan , her ay başı cıldırıyorumBence herseyden once saglik millet sisko bebek hayrani normal olsun yeter standardin altinda olmamasi onemli olan 1 yasinda 7 bucuk kilo olan bebeklerde gordum 15 kilo olanlarda baktigim zamn zayiflar daha atik daha hareketli oluyor zaten dunya olarak obezlikle basimiz dertte simdiden bebeklerime yuklediklerimiz ileri yaslarda bebegimizin obez birer birey olmalarina yol aciyor saglikli dengeli beslemek cok onemli yoksa bizde dayardik pirinc ununu nisastayi sisirirdim vesselam bence doyuyorsa tamamdir her cocuk ayni derecede kilo alamaz ben artik konusanlari salliyorum bana da once cocugun tombuldu zayiflattin artik bakamiyon dediler disardan yorum yapmak kolay bid bid bidd bosveriyorumm valla
Doğumdan sonra hiç mi olmadı yoksa olduktan sonra iki ay sonra tekrar mı oldunCanim ben 2aydir olmuyorum doktor 1yil düzensiz olur günü gününe bekleme demişti
Ay benim ki gibiler kuduruk karılar ya. Benim bebişte reflü var haliyle sürekli kusuyo yavrum. Bi gün esimle dısarı cikmistik oglumu da eltim emzirmis mama icirememisler neyse az emip uyuyakalmis (uyudugu vakit bi kac kez kusmustur 4ayda o da yuzustu yatarsa) e haliyle kusmamis cocuk arkamdan dedigine bak sütünde bişey mi var bak sendr kusmadı he dedim bozulmuştur tarihi geçmiş .. Uyuzlar ya hakikatenslm cnm bir kv dusmani olarak onun dediklerine kulak bile asma derimbenimmki sezaryandan sonra cene caldi basimda yok memem ufakmis da ondan sutum gelmemis de . ebe geldi onun onunde sordum alakasi yok dedi sezaryandan sonra sut gec gelebilir dedi. agzi acik kaldi kv ... bosver takma sunlari. kiskancliktan kuduruyordur benimki gibi
Lohusaligin devaminda 20gün falan sürdü bitmedi o 2ayDoğumdan sonra hiç mi olmadı yoksa olduktan sonra iki ay sonra tekrar mı oldun
Ben lohusalık bitti 40 gün sonra bir ay sonra yaklaşık adet oldum 28 Nisan da şimdi 28 Mayıs'ta olmadım yani yumurtlama dönemi başladı diye düşünüyorumLohusaligin devaminda 20gün falan sürdü bitmedi o 2aysimdi 2aydır daha hiç olmadim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?