2016 Şubat Anneleri

Can'ım biz üç buçuk aylıkken 62 cm di boyu. Doğduğunda 52cm di. Bence seninkinin boyu çok iyi maşallah. Olsun boya gidiyor galiba seninki bizim de kilo gidiyor boy yavaş ilerliyor.
inş boyu sebebiyle kilosu artmıyordur. ama yine de içim rahat değil.
Belli olmaz belki gecer dr ne dedi
4 aylıkken 6200 dü. 7500 olması için 1300 gr lazım. bir ayda bu kiloyu alması pek mümkün değil.zaten çok hareketli anca eritiyor. doktor 5 aylık olduğunda bakacakmış.neye bakcan görünen köy klavuz ister mi

O zamn sana soyle anlatayim benim bebisler hep ufak minnak dogmustur. Eltimin ki kilolu hatta 2. cocuklarimiz ayni donem dogdu ilk aylar benim yavru bir kilo aldi degme gitsin eltimin cocugu solladi sonra benim benisim kilo alimi düstü eltimin cocuk kocaman bisey oldu 6 aylikken 2 kg almisti simdi sisman gobekli bisey oldu benimkide biraz zayif oldu hep der siz bizi gecmistiniz bak bizde sizi gectik diye rahat ol takma benimki 100 gr almis takmiuorum hic canlari sagolsun hareketli benisler kg almiyor bugun dr bize bebegin cok hareketli fazla almaz sinirin altina dusmedigi surece sıkıntı yok dedi bu bebegimde ilk ay 2 kg sonra iyice distu kilo alimi uzulmee

2. Ay aşısını 14-15 nisan( bir aşı için belli gün oluyordu ya) arası olduk. 3. Ayda rota olduk. Şimdi 4. Ay aşısını 9 haziranda olacağı, değil mi? 8 haziran doğumlu o gün hemşire yok 9 u gelin dedi?

rahatlattın beni canım ya sağolasın.anne sütüne devam o zaman

Sen de Türkçe öğretmeniydim sanırım canım zümrem diyeyim o yüzden.Bir iki gün üst üste benim oğlum da yaptı aynı şeyi.Gün içinde yeterli uyarana maruz kalmadığı için oluyormuş böyle aklında bulunsun. Çıldırdığım bir gecenin sabahında öğrendim bunu

Evet zumrem :))

O gün çok vakit geçirdik. Evde bir çok şey yaptık onunla. Amaaaa dışarı cikmadik. Pencereden baktık balkondan baktık vs... Belki de o yüzden öyle yaptı.

Can'ım benimki de sünnet olmuştu ama ağrı kesici hiç vermedik Ağrı'sı yoksa bence vermene gerek yok. Bizimki tek hastanedeki şurupla durdu. Oipisine de gazlı beze pişik kremi sürüp pipinin altından yukarıya doğru hafif kaldırarak ve tam ucu kaplayacak şekilde koydurdu 4 gün boyunca sonra gerek yok dedi. Pişik kremi de içinde çinko olanlardan olması gerekiyormuş biz biobaby sürdük çok çabuk geçti yarası ama iki ay oldu sünnet olalı hala şişlikler geçmedi

Kızlar benim oğlanların eli ayagı hep su içinde hep ter kalında giymiyorlar niye oluyor sizde var mı siliyorum 5 dk sonra yine sudan çıkmış gibi el ayaklar
Canim kalin giyinmekle alakasi yoktur ben bazen zıbınla bazen bezle bile bırakıyorum yine ter içinde başıda inanilmaz terliyo uyurken bile defalarca kez gidip siliyorum başını, yastik kilifini değiştiriyorum üstünü carsafla örtüyorum o da yarım zaten şort tişört gibi şeylerle yatiyo genelde ona ragmen.. Hastanedeki doktor sıcaktandir diyo gecistirir gibi.. Saglik ocagindakinede sordum baş için normal erkek bebeklerde daha cok olur dedi ama anormallik derecesinde oldugunu anlatamiyorum eltilerimin kv min kendi anneminde cocukları oldu sonucta hic birinde olmamıs bu kadar

Can'ım benimki de sünnet olmuştu ama ağrı kesici hiç vermedik Ağrı'sı yoksa bence vermene gerek yok. Bizimki tek hastanedeki şurupla durdu. Oipisine de gazlı beze pişik kremi sürüp pipinin altından yukarıya doğru hafif kaldırarak ve tam ucu kaplayacak şekilde koydurdu 4 gün boyunca sonra gerek yok dedi. Pişik kremi de içinde çinko olanlardan olması gerekiyormuş biz biobaby sürdük çok çabuk geçti yarası ama iki ay oldu sünnet olalı hala şişlikler geçmedi

Anneler selamm.. Dün 4.ay aşımızı olduk demir ilaci verdiler. Hastanedeki kendi doktorum sabah aç karnina ver dedi saglik ocagindaki doktor da emzir öyle ver midesi bulanır dedi napmam lazim siz nasıl veriyosunuz ??

Canim ben 2aydir olmuyorum doktor 1yil düzensiz olur günü gününe bekleme demişti

Ay benim eşim öyle ya. Doktora gitmeye lanet ediyorum artık, yanimdan da ayrilmaz. E benimki 3300 dogdu 3kiloya düştü yani zaten tosun gibi doğmadı ki.. Doktor kilo alimina her ay normal diyo bu ay da normal dedi tablodan mı bişeyden baktı ortalamanın bir tık altı dedi ama dedigim gibi 3kiloydu bu cocuk zaten kuş kadardı. Boyu vs uzun olcak diyo boydan problemimiz yok allahtan , her ay başı cıldırıyorum

huzurunmeraklisi Can'ım bizim de momfortbaby bizim de kilo 6600 boy 62 cm yenidoğan aparatı vardı ama oğlum hiç sevmedi onunla bir türlü beceremedik geçen gün aparatsız koydum yerleştirdim rahat oldu dışarda dolaştık bir süre fakat boyu daha kısa geliyor galiba ağzı hep kol askısına geldi ben de askıyı bir elimle çekiştirdim de öyle taşıdım. Ama büyük rahatlıkmış ben kucakta hiç taşıyamıyordum 5 dk da sırtım ağrıyordu 20 dk falan gezdim hiç Ağrı'm olmadı daha gezsek de olmayacaktı muhtemelen de bizim beyefendi kusunca işler bozuldu

Ay benim ki gibiler kuduruk karılar ya. Benim bebişte reflü var haliyle sürekli kusuyo yavrum. Bi gün esimle dısarı cikmistik oglumu da eltim emzirmis mama icirememisler neyse az emip uyuyakalmis (uyudugu vakit bi kac kez kusmustur 4ayda o da yuzustu yatarsa) e haliyle kusmamis cocuk arkamdan dedigine bak sütünde bişey mi var bak sendr kusmadı he dedim bozulmuştur tarihi geçmiş .. Uyuzlar ya hakikaten

Yaa anneler bebeklerinizin kilosunu boyunu yazar mısınız ya , dogum kilosunuda. Eşimin gözüne sokmak istiyorum ne kadar fark oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…