2016 Şubat Anneleri

Günaydın canım çok teşekkür ederim içim rahatladı azda olsa. evet bizsiz olmaz ama gelde kocama anlat. severler di mi en çok bizi:)

Zaten hiç enerjim kalmıyor ki

Cnm gecmis olsun
Bi hocadan muska yaptr bence.bebege de kendine de tak
Evet ismlerini alamasakta varliklari kesin maalesf.Allahim korusun

Benimki o disliklere de sinir olduu :) ne istiyorsa
Canım kalınları inceleri var onların birde ağzına soktuğunda süt gelmediği içinde sinir olmuş olabilir. Sen al hafif kaşıttır. Alışınca kaşır. Yada oyun halısının ince agzına girebilecek gibi oyuncakları varsa onlarıda eline verebilirsin.
Canım çünkü senin olduğun ortamda seni istiyor. Diğer evde sen olmadığın için başka şeylere dikkat etmiştir. Arada böyle yapda alışsın bari. Seninkide anneci gibi gözüküyor. Benimkide öyle akşam ağlıyor ağlıyor karşı komşum aldı biraz sustu yarım saat sonra getirdi. Hiç ağlamamış
Canımgeçen gün benimkide öylw oldu kan ve idrarada baktılar hiçbirşey yok. Havalardan esintiden olmuştur dedi doktor. Üstünü iyice incelt canım ve 8 saatte şurup vermeye devam et çok çıkarsa suya sok.
İci sulu aldm isirio sonra sinirleniyo :) buzdolabina koymayi denemedm onuda denerim cnm
İncelik kalınlıkda var canım. Birde oyun halısının ince oyuncaklarını ver benimki diş kaşıyıcıdan daha çok o oyuncakları solmayı sevdi
Sağol cnm inşallah.

Teşekkür ederim cnm. Ben evde yaptırdım. Yıllardır sünnet yapan sağlık görevlisi bir tanıdığımız yaptı. 250 lira cnm.
Çok geçmiş olsun damatlığınıda görürsün inş.
Canım akşamları bol bol oku felak nas ve ayetel kürsiyi..

Rica ederim canım ne demek Allah zihin açıklığı versin
Yasemin Ela Hanım da seni öpüyor teyzesi, bizim yerimize sen de Elif Asyayı öp annesi.
Evet aynı gün doğdu minnaklar, canım biz önceki aşıyı geç yaptırmıştık 22 nisandı, 22 haziranda çağırdılar, hayırlısı

Şu poşet kapaticiyi da herkesin kocası almış bizden gizli bu kocalar difrize manti yapıp koyuyolar mı acaba?

Ayy güldürdün beni :) hahhaa çok hoşsun canım

Canım bundan sonra da takip edilecek miymis. Neden olurmuş o

Takip edin dedi canım, bizim farkında olmadığımız viral enfeksiyonlar sebebiyle şişiyomuş küçülüyomuş bişey yok dedi

Sağol canım. Bnde 13 ünde gideceğim bende sorayım doktara bakalım bize ne diyecek.

Teşekkür ederim cnm.

Attım beşiğine kendi kendine uyur belki ben bir saattir salliyorum çok uykusu var. Bıraktım baktım olmuyor. Ben de kitap okuyorum :) su anda mizirdaniyor ağlıyor resmen iiiii diye ağıt yakıyor )

selam kızlar şöyle üstünkörü okudum yazdıklarınızı. toplu olarak;
ben sizin aksinize ikinciyi hemen düşünüyorum.araları 2 yaş olsun filan diyorum.beraber büyüsünler. üniversite hayatına atılırım sonra inş.
dini konuda bırkaç mevzu geçmiş. 1. bağlatmayın kızlar. insanın başına ne geleceği belli olmaz. yıllar sonra annem gibi bir evlat sahibi olmak isteyebilir ama sahip olamayacak durumda kalabilirsiniz. dinen hükmünü soruyorsanız çoğu müctehide göre sağlık problemi olmadııktan sonra yani doğum anneye veya bebeğine zarar vereceği belli gibi bu problemler meydana gelmeyecekse doğurganlığı kökten kesmek caiz değildir. ama geçici korunmalar elbette caiz.
2. yattığımızda yada normal zamanda başımıza musallat olan belaları defetmenin en güzel yolu sabah akşam azda olsa kısa kısa zikirler mevcut onları okumak.iş başa gelince okuyayım doğru değil. aynı hastalık gibi. önden vücudu korumaya almak. hastalık esnasında da ilaçla desteklemek. yani hastalığı beklemeyin.ama oldu başa geldi felak nas ayetel kürsi. muskalara tamah etmeyelim.muskanın vereceğini okunmuş nefesiniz de yapar. okuyun üfleyin peygambermiz gibi.
yorgun olursunuz hemen avuçlarınıza 33 sübhanallah 33 elhamdülillah 33 allahuekber oku üfle vucuduna sür.
çocuğun hırçınlaştı hemen euzi billahi bi kelimatittammeti min külli şeytanin ve hammetin ve bi külli aynin lammeh-oku
allahım tüm şaytanların ve zarar vericilerin şerrinden ve kötü gözlerden koru- anlamındadır. ben bebeğimi her uyutup yatağına yatırdığında okurum. inş rahat rahat uyur. sonuç olarak ağzımızdan zikri düşürmeyelim.tüm mesele bu

Kızlar benim oğlanların eli ayagı hep su içinde hep ter kalında giymiyorlar niye oluyor sizde var mı siliyorum 5 dk sonra yine sudan çıkmış gibi el ayaklar

Söylediklerinin coguna katiliyirum
Fakat muska konusunda ayni dusunmuyorum
Zira arkadasa o oneriyi ben yapmistim
Muska duadir.ne demek tamah etmeyelm.soyledgnz dualar yaziliyo zaten.okumakta sakinca yoksa tasimakta niye olsun.sonucta her dk okumuyoruz degil mi?
Bahsettgnz sey ne idugu belirsz hocalar tarafndan ticari amacla yazilmis kuranda yer almayan anlaşilmayan yazilirsa amenna.ama bilinen dualari iceren bir muskanin zarari yok faydasi vardr

Kizlar buyuk kizim geceden beri kusuyor hastaneye getirdik serum takili suan kucugude kv ye biraktim,biberonda tutmuyor nasil mama icirecek bilmiyorum aklim bi yandanda onda Ha bide yanda 3.5 aylik bi bebek var,annesi babasi sapur supur oyle bir opuyorlar ki cocugu vakumladilar resmen Ben hala gidisindan ellerinden bazen kacamak yapip yanagindan bir kere opuyorum kiyamiyorum Agzinin o sut kokusunun icime cekiyorum oyle guzel kokuyor ki cennet cennet

Kızlar benim oğlanların eli ayagı hep su içinde hep ter kalında giymiyorlar niye oluyor sizde var mı siliyorum 5 dk sonra yine sudan çıkmış gibi el ayaklar
arkadasim benim kizin da oyle dr genetik dedi. hani kiminin eli cok terler ya aynen oyle. ben malesef cift corap giydiriyorum cunku islaniyor terden.

Canim cok cok gecmis olsun. Umarim bi an once duzelir kizin. Allah yardimcin olsun.

8 saatte bir canım ne zamana denk geliyorsa gece ile beraber günde 4 yapıyor 8 saat önemli
Bizimki sabah akşam ver dedi. Ben gece tekrar verdim az gibi geldi. Birde fito kremle furacin verdi ikisini karıştırıp sürmeye başladık. Yarın da banyo yaptırabilirainiz dedi. Size oturma banyosu da vermişlerdi galiba. Onu da sordum gerek yok dedi. Beze vazelin sürelim dedim ona da gerek yok dedi. Pipiye kağıt bardak kesti koydu değmesin diye. Bizim sünnetçi yenilere pek açık değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…