2016 Şubat Anneleri

Benim kuyruk sokumu agrım oluyor 3. Aydan beri ve gitikse şiddetleniyor simdi doktordan geliyorum fizik terapiye baslatiyir dedim simdiden boyleyse bebegim agirlasinca ne yapicam ben..
Ayni agri bende de var kuyruk sokumu kemigim cok agriyor.Dr a gidince bende soylicem,civi ustunde oturuyor gibiyim,hele ki biraz yorulunca.Fizik tedavi mi verdi size

Ayni kiloda hamile kalmisiz..bende 52 ile hamile kaldim suan sabahlari 55.5 oluyorum aksam 56.5....bence cok degil

aynen öyle.. nedense zayıf insanlardan bu tarz şeyler duymuyorsun. hep kendini bırakmışlar takıntılı oluyor. kompleks bence hemen kıyaslama yapıcak bak kilolu o da, filan

Şırdan çok değili okumak bile rahatlatıyor insanı canım sağol ben bu kiloyu sadece 2. Ayda ramazan bayramında annemlerin yanındayım sonra da ablamla takıldık o zaman aldım. 13. Haftalıkken gittiğimde dr hiç kilo aşmamışsın diye tepki vermişti önceki patlamadan sonra :) şimdi de bir ayda 700gr almışım sanırım 1 tost yemiştim tartılmadan önce :))

Zayıf insanlardan duymuyoruz kilolu olanlardan da karın ağrılı olanlar konuşuyor :) bana örtmenlerden bir tamesi geçen yıl solucan gibisin biraz kilo al demişti baya Kilolu biriydi seminerde de geçen diyo ki ne kdr toplanmışsın şimdiden :) bi .. Git dedim afedersiniz :)

Normal demek ki canım sağol cevap verdiğin için.ben sol kolumdan oldum sol tarafa dönük uyumaya alışmıştım baya ama iki gecedir kolumun üzerine yatamıyorum uykum bölünüp duruyor
aynen canım bende soluma yatamıyodum aksam yattım yastıgın altına kolumu koydum kafamı üstüne koymamaya çalıştım yoksa acıyodu :)

Ben maalesef tek başıma da gidemiyorum gidemem yani karışık uzak ve oturduğumuz yeri hâlâ öğrenebilmiş değilim inşallah en kısa zamanda gidebilirm
Mutlaka git ihmale gelmez canım inşallah önemsz bişeydir
Umarım önemsizdir ilk fırsatta hastanedeyim inşallah

Kizlar merhaba uzun suredir girememistim. Oda takimi konusunda fikirlerinize ihtiyacim var. Biz ilk basta buyuyen besikli bir oda takimi alalim dolabi sifonyeri falan takim olsun buyuyunce de besigi yataga ceviririz genc odasi gibi kullanir diyorduk. Ama bir kac kisi o buyuyen besikler yatak olunca iyi olmuyor dedi. Sizin fikriniz ne bu konuda buyuyen besik mi almali? Normal besik alip cocuk buyuyunce mi genc odasi almali?

canım ben önce sadece bir park yatak alcam büyüyünce de 2 yaşında falan oda takımı almayı düşünüyorum o zaman bazaya geçer

bitki çaylarını içmeden doktoruna danıştınmı? bence danışmadan içme.
geçmiş olsun bu arada.

bende p.tesi gunu asımı oldum normalde agrım yok ama agır kaldıramıyorum acıyo kolum bugun biraz hafifledi bakalım ne zman gecicek :) benmde kanım düşük günde 2 tane feramat içiyorum

herkes olcakmı bu aşıyı: )
ben korkarım iğneden yaaa: )

Kizlar dun kipadan aldigim Beşli badilerimiz bunlar.kizima da pek yakışacak

güle güle giysin inş.

hayırlı olsun: )
bazı doktor çok temkinli gidiyor bence, görsede emin olmadan 17haftadan önce söylemiyo, belki özeldekide öyleydi, temkinli gitmek daha iyi bence.

kızlar çok aşırı olmadıkça kiloya çok takılmayın bence, çünkü ben öyle yapıyom: )
sonuçta geçici ve önemli bir dönem...

bitki çaylarını içmeden doktoruna danıştınmı? bence danışmadan içme.
geçmiş olsun bu arada.

Teşekkür ederim. Doktoruma da sordum, içebileceğimi söyledi. Çay değil zaten, macun gibi birşey. Günde en çok 3 defa bir 1 çay kaşığı kadar boğazıma damlatıyorum. Bu havalarda hepimiz dikkat etmeliyiz. Geceleri üşütüyorum galiba, daha sıkı giymek lazım.

Sen de benim gibi geç Şubat annesisin. Cinsiyeti öğrenmek için biz de çok bekledik. Bursa herkes ogrenmisti heralde :)

ben daha yeni öğrendim, 1hafta oluyo, 16+1de öğrendik.

benim doktor tecrübeli dediler gidiyorum, ama çok hızlı konuşuyo ve aceleci ne dediğini anlamıyorum bazen, birazda sertçe biri, bu hızlı konuşma olayını naapcaz bilmiyorum, en baştan beri gidiyorum memunum tve amam tecrübeli ama çok hızlı konuşuyo, aceleci
belki mühim bişeyi anlamıyorum anlamadığım yerde... hamilelik yani bu, eşimde oluyo yanımda o da diyor bende anlamıyorum bazen dediklerini diyor.
şöyle gözü açık biri olsamda sorsam yok pekte öyle biri sayılmam..
neyse zaman ne göstercek bakalım.

senin ikizmi?

Kızlar bunlar markafoniden. Dayanamadım aldım. Soobe indirime girmis

çok tatlılar, güle güle kullansın inş.

sıkı güyün evet, biz hamileler daha hassas oluyoruz.

Böbreklerine kalbine idrar yollarına falan bakıyormu canım?? Bunlar önemli..
Canım bende yaptırmayacagım..bnim de doktorum ben detaylı bakıyorum..gerek yok dedi...
İç organlarınıda bakıyormu canım. Önemli olan onlar.
Keske tanidik bi kasaba verseydiniz biz bayramin 3.gunu kiyma kusbasi ve kemik olarak hazir alcaz sadece posetlemek kaliyor bana
Ete dokunmamak gerektiğini bilmiyordum ki ben.. ama bugun doktoruma sordum. Etkeri kestikten sonra agzına sürmezsem problem omaz. Dokunmakla geçmez dedi. Yinede eldiven giyecegim.

Ankara canım
O Prof. Perinatolog o Yüzden Pahalı zaten muayene 400 tl benim ilk Dr.umdu. Sonra değiştirdim onu. Ğerinatologlar genelde her ilde 400tl malesef. Neyseki risk yok şuan

canım ben önce sadece bir park yatak alcam büyüyünce de 2 yaşında falan oda takımı almayı düşünüyorum o zaman bazaya geçer
Ben de önce park yatak düşünüyorum 2 3 yaşında bebeğin durumuna göre oda yaparız diyorum. İnşallah doğru karardır

benim arkadaşım büyüyen beşik aldı.pişman oldu.sanki çocuk ömür boyu onu kullanacak diyor.şimdi o balkonda güneş ve yağmur görüyor.genç odası alıyor. :)

park yatak sağlam oluyor.kapıdan sığarsa taşırsın odadan odaya.birde ana kucağı alsan olabilir.ben öğretmenim o yüzden yarım gün annem bakıyordu minder yapmıştı ona yatırıyordu.park yatak ve ana kucağı bence ama sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…