2016 Şubat Anneleri

Bide yorum yapanlar boyle cirkin ve memnuniyetsiz insanlar olmuyolarmi.. bi kendine bak demeli boylelerine :)) bakalim bir daha yorum yapabiliyormu

aynen öyle.. nedense zayıf insanlardan bu tarz şeyler duymuyorsun. hep kendini bırakmışlar takıntılı oluyor. kompleks bence hemen kıyaslama yapıcak bak kilolu o da, filan

Aa hayırlı olsun canım:) Allah kucağına almayı nasip etsin oğluşunu :) deneyimli Dr Muş demekki...sadece cihazla iş bitmiyor.

aynen öyle.. nedense zayıf insanlardan bu tarz şeyler duymuyorsun. hep kendini bırakmışlar takıntılı oluyor. kompleks bence hemen kıyaslama yapıcak bak kilolu o da, filan
hee yaani.. ayrica kimse mukemmel olmak zorunda degil.. birinin bana karismasina zaten gelemem ama bu tarz seylere hic gelemem.. basima henuz gelmedi, ama banada neden kilo almiyorsun deniyor niye sisko olunca bebek dahami saglikli olucak diyorum.. cahillik cahillikkk

Kizlar kramp skntısı olan varmi? Bende ara ara sabaha karsi oluyo ve bni mahvediyo nette 6. Aydan itibaren olabilr diyo ama erken basladi galiba. Randevum cumartesi gunudr da bi sorarim ama...

o kramp gerçekten çok kötü. Bu sabaha karşı lavaboya gitmek için ayağa kalktım. öyle bir ağrı girdi ki sol kasığıma. Bıçak saplandı resmen. Korktum kötü bişey mi oldu diye. Sonra kızımın hareketlerini hissedince yeniden uykuya dalabildim.Hamilelik çok garip bişeymiş

Tetenoz aşısı çok ağırlık yapıyor canım kolda 5-6 gün geçmiyor ağrısı

Merhaba kızlar ; kilo ile ilgili yorumları okudum hiç kafaya takmayın lütfen, hamileliğinizin tadını çıkarın gerçekten en güzel günlerimiz bunlar:)Ben ilk hamileliğimde 53 ile hamile kalıp 76 ile doğurdum yani 23 kilo aldım. Göbeğim sanki üçüz doğuracak kadar büyümüştü.Millet hem arkamdan hem yüzüme söylendi akrabalarım bile, yok bu kiloyu veremezsin yok doğuramayacaksın vs diye. İnanın o kadar mutluydum ki bebişim olacak diye, hiç kimseyi takmadım ne istediysem yedim beslendim sağolsun eşimde her konuda hep destek oldu. Doğum sonrası kızım 1 yaşındayken ben bütün kilolarımı vermiş hatta 52ye düşmüştüm. Beni görenler şok oldular çok şükür bu benim yapımdan ama kilo bu alınır verilir insann kendi elinde herşey inanın.Şimdi 18 haftam bitti 3 kilo aldım ama göbeğim 7,5 aylık hamile arkadaşımla aynı büyüklükte. Ben takmazken kız arkadaş çok büyük karnın sorun mu var dedi geçen gün. Ne desem bilemedim güldüm geçtim:)Yeter ki bebişlerimiz sağlıklı biz sağlıklı olalım gerisi boş takmayın bir şey kafanıza...

bende p.tesi gunu asımı oldum normalde agrım yok ama agır kaldıramıyorum acıyo kolum bugun biraz hafifledi bakalım ne zman gecicek :) benmde kanım düşük günde 2 tane feramat içiyorum
Normal demek ki canım sağol cevap verdiğin için.ben sol kolumdan oldum sol tarafa dönük uyumaya alışmıştım baya ama iki gecedir kolumun üzerine yatamıyorum uykum bölünüp duruyor

Sen de benim gibi geç Şubat annesisin. Cinsiyeti öğrenmek için biz de çok bekledik. Bursa herkes ogrenmisti heralde :)

Sen de benim gibi geç Şubat annesisin. Cinsiyeti öğrenmek için biz de çok bekledik. Bursa herkes ogrenmisti heralde :)

evet canım, aynı haftadayız. geç oldu ama daha iyi oldu bizim için, güzel haberler getirdi. herşeyde bir hayır varmış.

Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun inş.

Aa hayırlı olsun canım:) Allah kucağına almayı nasip etsin oğluşunu :) deneyimli Dr Muş demekki...sadece cihazla iş bitmiyor.

teşekkür ederim maiii, evet doktoru biri önerdi bana. devlet hastaneleri de artık çok iyi hizmetler veriyor. özele takıntı yapmamak lazım. özellikle riskli bir süreç yoksa.

seni de allah sağ salim kavuştursun prensesinize

Kizlar Sakaryada yasayan varmi oglum icin oradan alirveris yapmak istiyorum park besik gardrop battaniye gibi ihtiyaclarmi alabilecegim yerler konusunsa yardimci olurmusunu?? İzmit te olur
Ben yalovadayim yakiniz biz kizimda cogu seyi bildigimiz markalara disarda baktik ayni modeli internetten siparis ettik en az%10 daha ucuza aldik herseyini

normal fiyatı 35 tl imiş. kampanya bölümü vardı. oradan 21 e aldım baya ucuza geldi uzun kollu olması beni cezbeden şey oldu
Çok güzeller gerçekten. Kipada çok güzel şeyler oluyor. Ablam yeğenime bi tulum almıştı. Harikaydı. Kipa bulursam kacirmicam ben de.

bende hani dıs dunyaya alisirken birlikte yatmalari iyi diye duydum... bakalim henuz karar veremedik... sizin oncesinde ilk bebeklerinizden bazi esyalar vardir... tecrubelisiniz.... ilk uc ay icin oneriniz nedir....
Ben de hala kararsizim nasil yatiracagim konusunda yatak odama iki yatak sigacagindan emin degilim aslinda her bebek farkli cok ark.im var bebek mobilyasina dunya kadar para verdi bebegi bi tek cingene salincagi kurup da uyutabildiler ben evime tasinmadan yatak odalarina boydan boya dolap yaptirmistim zaten kizima en genisinden park yatak aldik her yere goturduk cok rahat ettik simdi kizima alti cekmeceli yatakla sifonyer alicam ikizlerime de bi tane daha park yatak alicam

Kızlar bunlar markafoniden. Dayanamadım aldım. Soobe indirime girmis

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-17-12-29-46.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 406
  • Screenshot_2015-09-17-12-29-32.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 123
  • Screenshot_2015-09-17-12-30-13.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 367
  • Screenshot_2015-09-17-12-30-01.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 368
Kizlar kramp skntısı olan varmi? Bende ara ara sabaha karsi oluyo ve bni mahvediyo nette 6. Aydan itibaren olabilr diyo ama erken basladi galiba. Randevum cumartesi gunudr da bi sorarim ama...
Magnezyum kullaninca geciyor canim vucudunda az vrsa erkenden basliyor kramplar dr.a gidene kadar bol bol ceviz ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…