Mutlaka git ihmale gelmez canım inşallah önemsz bişeydirUzun süre kusmaya devam ettim ama kan yok oldu ben çıkardkça eşim asker aksi gibi çok yoğun çalışıyor ilk boşlukta hemen doktora gideceğm
Bide yorum yapanlar boyle cirkin ve memnuniyetsiz insanlar olmuyolarmi.. bi kendine bak demeli boylelerine :)) bakalim bir daha yorum yapabiliyormu
Basenlerimlennn döverim senien az seninkiler kadar büyüdüler evet, diyceksin
Aa hayırlı olsun canım:) Allah kucağına almayı nasip etsin oğluşunu :) deneyimli Dr Muş demekki...sadece cihazla iş bitmiyor.bu arada dün oğlumuz olacağını öğrendik. özel hastanede öğrenemediğim cinsiyeti dün devlet hastanesinde ücretsiz öğrendim. doktordan allah razı olsun.
Nasıl göremedi daha önce dedi, şaşırdı doktorda
hee yaani.. ayrica kimse mukemmel olmak zorunda degil.. birinin bana karismasina zaten gelemem ama bu tarz seylere hic gelemem.. basima henuz gelmedi, ama banada neden kilo almiyorsun deniyor niye sisko olunca bebek dahami saglikli olucak diyorum.. cahillik cahillikkkaynen öyle.. nedense zayıf insanlardan bu tarz şeyler duymuyorsun. hep kendini bırakmışlar takıntılı oluyor. kompleks bence hemen kıyaslama yapıcak bak kilolu o da, filan
Kizlar kramp skntısı olan varmi? Bende ara ara sabaha karsi oluyo ve bni mahvediyo nette 6. Aydan itibaren olabilr diyo ama erken basladi galiba. Randevum cumartesi gunudr da bi sorarim ama...
Tetenoz aşısı çok ağırlık yapıyor canım kolda 5-6 gün geçmiyor ağrısıGünaydın arkadaşlar ben de fazla kilo alanlardanım 4.5 kil ): 56ile hamile kaldım 70le doğursam iyi. Sağlık ocağı bikaç test yaptı bana total kolesterol biraz yüksek çıktı ve iltihap var idrarında dedi. Kanım da biraz düşükmüş gyno ferro sanol kullanıyorum ama günaşırı alıyodm her gun alıcam artık. İlaç falan yazmadı doktoruna göster dedi sonuçları. Bir de tetenoz aşısı oldum salı günü kolum ağrıyor hala aynı durumu yaşayan var mı normal mi acaba
Normal demek ki canım sağol cevap verdiğin için.ben sol kolumdan oldum sol tarafa dönük uyumaya alışmıştım baya ama iki gecedir kolumun üzerine yatamıyorum uykum bölünüp duruyorbende p.tesi gunu asımı oldum normalde agrım yok ama agır kaldıramıyorum acıyo kolum bugun biraz hafifledi bakalım ne zman gecicek :) benmde kanım düşük günde 2 tane feramat içiyorum
Hadi ya bikaç gün daha rahat uyku yok anlaşılan): sağol canımTetenoz aşısı çok ağırlık yapıyor canım kolda 5-6 gün geçmiyor ağrısı
Sen de benim gibi geç Şubat annesisin. Cinsiyeti öğrenmek için biz de çok bekledik. Bursa herkes ogrenmisti heralde :)bu arada dün oğlumuz olacağını öğrendik. özel hastanede öğrenemediğim cinsiyeti dün devlet hastanesinde ücretsiz öğrendim. doktordan allah razı olsun.
Nasıl göremedi daha önce dedi, şaşırdı doktorda
Sen de benim gibi geç Şubat annesisin. Cinsiyeti öğrenmek için biz de çok bekledik. Bursa herkes ogrenmisti heralde :)
Aa hayırlı olsun canım:) Allah kucağına almayı nasip etsin oğluşunu :) deneyimli Dr Muş demekki...sadece cihazla iş bitmiyor.
normal fiyatı 35 tl imiş. kampanya bölümü vardı. oradan 21 e aldımçok güzeller, uzun kollular ayrıca. ne kadara aldınız merak ettim?
Ben yalovadayim yakiniz biz kizimda cogu seyi bildigimiz markalara disarda baktik ayni modeli internetten siparis ettik en az%10 daha ucuza aldik herseyiniKizlar Sakaryada yasayan varmi oglum icin oradan alirveris yapmak istiyorum park besik gardrop battaniye gibi ihtiyaclarmi alabilecegim yerler konusunsa yardimci olurmusunu?? İzmit te olur
Çok güzeller gerçekten. Kipada çok güzel şeyler oluyor. Ablam yeğenime bi tulum almıştı. Harikaydı. Kipa bulursam kacirmicam ben de.normal fiyatı 35 tl imiş. kampanya bölümü vardı. oradan 21 e aldımbaya ucuza geldi uzun kollu olması beni cezbeden şey oldu
Ben de hala kararsizim nasil yatiracagim konusunda yatak odama iki yatak sigacagindan emin degilim aslinda her bebek farkli cok ark.im var bebek mobilyasina dunya kadar para verdi bebegi bi tek cingene salincagi kurup da uyutabildiler ben evime tasinmadan yatak odalarina boydan boya dolap yaptirmistim zaten kizima en genisinden park yatak aldik her yere goturduk cok rahat ettik simdi kizima alti cekmeceli yatakla sifonyer alicam ikizlerime de bi tane daha park yatak alicambende hani dıs dunyaya alisirken birlikte yatmalari iyi diye duydum... bakalim henuz karar veremedik... sizin oncesinde ilk bebeklerinizden bazi esyalar vardir... tecrubelisiniz.... ilk uc ay icin oneriniz nedir....
Magnezyum kullaninca geciyor canim vucudunda az vrsa erkenden basliyor kramplar dr.a gidene kadar bol bol ceviz yeKizlar kramp skntısı olan varmi? Bende ara ara sabaha karsi oluyo ve bni mahvediyo nette 6. Aydan itibaren olabilr diyo ama erken basladi galiba. Randevum cumartesi gunudr da bi sorarim ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?