Canım benimde kafamda aynı sorular var, ne yapcam bilmiyorum, görümcemde hamile daha 4 haftalık onun, tek kaynanam kalıyor, bütün işi de ona nasıl yükliycem, eldiven taksam olmazmı ki?Kizlar birsey sorucam, kayinvalidemler bize geldi ve kurban kesicez kismetse.. ya kurban etinde cok parazit olur diye tahmin ediyorum, etin ufaltilmasina yardim etmiyim dimi, yada kestirdigimiz yerdemi yaparlar.. kafamda deli sorular
Morelini bozma canım herkesin hamileliği farklı oluyor sağlığı yerinde olsunda Doğunca birlikte gezersinizDr dan geliyorum gecen hafta kasilmalarim vardi bu haftada tam gecmemis mecbur progestan vericem dedi zaten 4-5 tane ilac iciyorum ki ben ilac icmeyen bir inssndim birde istirahat verdi sanki evden disari cikiyorum cok sikildim cokk de dan ciktiktan sonra kendimi zor tuttum yani biri dokunsa aglicam her dr gitmemde istirahat veriyorlar calisanlar nasil calisiyo anlamiyorum
Canım benimde kafamda aynı sorular var, ne yapcam bilmiyorum, görümcemde hamile daha 4 haftalık onun, tek kaynanam kalıyor, bütün işi de ona nasıl yükliycem, eldiven taksam olmazmı ki?
Sıkma canını bende senin gibiyim evden doğru dürüst çıkamıyorum son 1 aydır sadece doktor kontrollerine gidebiliyorum işten ücretsiz izin aldım çok şükür. herkesin aynı olmuyor ışte ama yalnız değilsin bizim tüp bebek topiginde çok var bizim gibiler :) alıştım benDr dan geliyorum gecen hafta kasilmalarim vardi bu haftada tam gecmemis mecbur progestan vericem dedi zaten 4-5 tane ilac iciyorum ki ben ilac icmeyen bir inssndim birde istirahat verdi sanki evden disari cikiyorum cok sikildim cokk de dan ciktiktan sonra kendimi zor tuttum yani biri dokunsa aglicam her dr gitmemde istirahat veriyorlar calisanlar nasil calisiyo anlamiyorum
park yatak sağlam oluyor.kapıdan sığarsa taşırsın odadan odaya.birde ana kucağı alsan olabilir.ben öğretmenim o yüzden yarım gün annem bakıyordu minder yapmıştı ona yatırıyordu.park yatak ve ana kucağı bence ama sen bilirsin
Sadece geMe meselesi degil ki canim bunaldim ben calisan biriydim isten ayrildim biraz gezim falan diye hamile kaldim ise giremwdim zaten yeni evliyim borc harc onlarida sikinti ediyorum hersey esime kaldi ustune birde boyle olunca evde bunaldim kimse yok kayin validem yatili calisiyo hafta sonlari geliuo esim isten yorgun geliyo cogu zamn koltukta uyuya kaliyo binada tanidiklar calisiyo baska kimsse yok annemler uzakta ben galiba bunalima giriyorumMorelini bozma canım herkesin hamileliği farklı oluyor sağlığı yerinde olsunda Doğunca birlikte gezersiniz
İnt mi al diosun?Ben yalovadayim yakiniz biz kizimda cogu seyi bildigimiz markalara disarda baktik ayni modeli internetten siparis ettik en az%10 daha ucuza aldik herseyini
A.slm hg
Hb tskler nasılsınızA.slm hg
Sadece geMe meselesi degil ki canim bunaldim ben calisan biriydim isten ayrildim biraz gezim falan diye hamile kaldim ise giremwdim zaten yeni evliyim borc harc onlarida sikinti ediyorum hersey esime kaldi ustune birde boyle olunca evde bunaldim kimse yok kayin validem yatili calisiyo hafta sonlari geliuo esim isten yorgun geliyo cogu zamn koltukta uyuya kaliyo binada tanidiklar calisiyo baska kimsse yok annemler uzakta ben galiba bunalima giriyorum
Dr dan geliyorum gecen hafta kasilmalarim vardi bu haftada tam gecmemis mecbur progestan vericem dedi zaten 4-5 tane ilac iciyorum ki ben ilac icmeyen bir inssndim birde istirahat verdi sanki evden disari cikiyorum cok sikildim cokk de dan ciktiktan sonra kendimi zor tuttum yani biri dokunsa aglicam her dr gitmemde istirahat veriyorlar calisanlar nasil calisiyo anlamiyorum
İyiym tskler sen nasilsin :)Hb tskler nasılsınız
Fazla sallayinca duruyolar :))Kızlar ben galiba bebeğin hareketlerini hissettim az önce 2 kere arka arkaya pıt pıt yaptı sonra durdu emin olmak için elimi karnima koydum tekrar yaptı karnımı salladim salladım 2 kere daha yaptı sonra yapmadı birdaha ama bildiğiniz tekme gibiydi pır pır eden bişey değildi balık kayar gibi bir his oluyor dediler öyle de değildi acaba doğru mu hissettim
Hmm peki balim sagolasin :)Magnezyum kullaninca geciyor canim vucudunda az vrsa erkenden basliyor kramplar dr.a gidene kadar bol bol ceviz ye
Canım bende ilk 3 ay yattım benim evimde herkesten uzakta hep tek başımaydım insan gerçekten bunalıyor.çalışan biri için zor bi anda evde kalmak gerçekten an yavrularımız için katlanıyoruz maddi sıkıntılar inşallah bir kolaya girer evliliğin ilk yılları zor oluyor Allah yardımcınız olsun canmSadece geMe meselesi degil ki canim bunaldim ben calisan biriydim isten ayrildim biraz gezim falan diye hamile kaldim ise giremwdim zaten yeni evliyim borc harc onlarida sikinti ediyorum hersey esime kaldi ustune birde boyle olunca evde bunaldim kimse yok kayin validem yatili calisiyo hafta sonlari geliuo esim isten yorgun geliyo cogu zamn koltukta uyuya kaliyo binada tanidiklar calisiyo baska kimsse yok annemler uzakta ben galiba bunalima giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?