2016 Şubat Anneleri

Zaten odası olacak bebegın

Bana en mantıklısı bu gibi geldi yakın çevremdede böyle yapan çok iki yıl yanımızda uyur sonra odasına geçer oğluşumuz :)
Ben de önce park yatak düşünüyorum 2 3 yaşında bebeğin durumuna göre oda yaparız diyorum. İnşallah doğru karardır

Bana en mantıklısı bu gibi geldi yakın çevremdede böyle yapan çok iki yıl yanımızda uyur sonra odasına geçer oğluşumuz :)
Evet canım bi de benim iki erkek yeğenim var. Odaları Arabalı yataklı filan. İstiyorlar bi süre sonra. Bizimkinin de Isteyecegini düşünüyorum özenip. 2 3 yıl yanımızda takılacak artik

Çok güzelmis bu

doktor eldıveı degılde bu elı saran bulaşık eldıvenlerı varya daha kalın yuzunede eczaneden maske al rabbım korusun sizleri

Iyi akşamlar arkadaşlar.
Ya benim kafamı çok kurcalayan bir durum var. 2 gün sonra Allah nasip ederse 20. Haftaya gireceğiz bebeğimle.
16. Haftada ultrasona girdiğim gün ilk defa bebeğimin hareketlerini hissettim o gün 3-4 kere. Ertesi gün de 1-2 kere hissettim ama o zamandan beri tık yok
Çok korkuyorum hareket etmiyor mu hiç bebeğim bir sorun mu var diye:/
Var mı böyle başka önce hissedip sonra hiç hareket hissetmeyen :/

2. Gebeligim ve ikiz

İnt mi al diosun?
Biz cogu seyini int.ten aldik ve hemen hemen hic birinde pisman olmadik kizim su an 4numara bez kullaniyor marketlerde tanesi en az 45kurus biz bezini bile netten aliyoruz 35kurusa denk getiriyoruz cogu zaman. Olabildigince arastirmak ve guvenilir sotelerden alisveris yapmak lazim

2yil cok kizimi 9aylikken ayirmistim ikizlerimi kizimi uyandirmasinlar diye yasina kadar yasinda odalarina gondercem

ben de şuan siteleri fiyatları araştırıyorum alışveriş yapmadan önce fikir edinmek için ilk hamileliğim dolayısıyla acemiyim paldır küldür alışveriş yapmak da istemiyorum. Hem kaliteli hem uygun fiyat olması önemli. Bebek bezini hangi siteden alıyorsunuz? Kıyafet ve diğer ihtiyaçlar için de öneri alabilirim

Çok da önemli değil 3 de normal 4 de normal bence. Benim doktor pek bir rahat ben de ondan rahat olmayı öğreniyorum ne yapalım.

Evet canım bi de benim iki erkek yeğenim var. Odaları Arabalı yataklı filan. İstiyorlar bi süre sonra. Bizimkinin de Isteyecegini düşünüyorum özenip. 2 3 yıl yanımızda takılacak artik
Ay götürürüz kendi seçer artık yerim ben onu ya Rabbim o günü görmeyi hepimize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…