- 21 Ağustos 2015
- 1.432
- 1.315
- 53
- 35
Zaten odası olacak bebegınKızlar bişi sorcam.. Ben park yataga sıcak bakmıyorm bana cok hantal gelıyor ve sonrasında büyüyüpte onun ıcınde oynayan cocukta görmedgmden onu almıycam.. Şu süslü sepetlerde 3 ay sonra kullanılmıyor onlarıda napcagmı blmıyorm evet şık duruyor ama sadece 3 ay.. Bende bu anakucagını buldm smdı arastırırken ilk 80 kg a kadar tasıma kapasitesi varmıs alanlarn yorumlarada baktm herkes cok memnun bundan alsam yatak odama gece de gunduzde bunda uyusa bebegım sallama özelliğide var eger gerekırse ileriki aylarındada çok kullanıslı olacagını duüşünüyorum http://mobil.e-bebek.com/nuna-leaf-...Hmt9musg2nCnk6Xrb9WhC70me2YK9L0udSxoCgQvw_wcB sayfanın altında videosuda var sizce nasıl?
Ben de önce park yatak düşünüyorum 2 3 yaşında bebeğin durumuna göre oda yaparız diyorum. İnşallah doğru karardır
Bana en mantıklısı bu gibi geldi yakın çevremdede böyle yapan çok iki yıl yanımızda uyur sonra odasına geçer oğluşumuz :)
Evet canım bi de benim iki erkek yeğenim var. Odaları Arabalı yataklı filan. İstiyorlar bi süre sonra. Bizimkinin de Isteyecegini düşünüyorum özenip. 2 3 yıl yanımızda takılacak artikBana en mantıklısı bu gibi geldi yakın çevremdede böyle yapan çok iki yıl yanımızda uyur sonra odasına geçer oğluşumuz :)
Bnde cok sukur cok ıyım allah daha ıyı etsınİyiym tskler sen nasilsin :)
Çok güzelmis buKızlar bişi sorcam.. Ben park yataga sıcak bakmıyorm bana cok hantal gelıyor ve sonrasında büyüyüpte onun ıcınde oynayan cocukta görmedgmden onu almıycam.. Şu süslü sepetlerde 3 ay sonra kullanılmıyor onlarıda napcagmı blmıyorm evet şık duruyor ama sadece 3 ay.. Bende bu anakucagını buldm smdı arastırırken ilk 80 kg a kadar tasıma kapasitesi varmıs alanlarn yorumlarada baktm herkes cok memnun bundan alsam yatak odama gece de gunduzde bunda uyusa bebegım sallama özelliğide var eger gerekırse ileriki aylarındada çok kullanıslı olacagını duüşünüyorum http://mobil.e-bebek.com/nuna-leaf-...Hmt9musg2nCnk6Xrb9WhC70me2YK9L0udSxoCgQvw_wcB sayfanın altında videosuda var sizce nasıl?
Bende çok begendim gem sekliyle hem kullanıslıgıyla.. 4-5 yaslarndada koltuk olarak kullanıyorşar çok şekerÇok güzelmis bu
doktor eldıveı degılde bu elı saran bulaşık eldıvenlerı varya daha kalın yuzunede eczaneden maske al rabbım korusun sizleribenide pantolon eşofman lastikleri rahatsız ediyor.bazen hiç bi kıyafet giyesim gelmiyor.Allahtan son aylarımız sıcaklara denk gelmiyor. Ne yapardık
ayy benimde kurban var ne yapacagım. Yapacak kimsede yok. Doktor eldiveni giysem olurmu ki acaba??
2. Gebeligim ve ikizben daha yeni öğrendim, 1hafta oluyo, 16+1de öğrendik.
benim doktor tecrübeli dediler gidiyorum, ama çok hızlı konuşuyo ve aceleci ne dediğini anlamıyorum bazen, birazda sertçe biri, bu hızlı konuşma olayını naapcaz bilmiyorum, en baştan beri gidiyorum memunum tve amam tecrübeli ama çok hızlı konuşuyo, aceleci
belki mühim bişeyi anlamıyorum anlamadığım yerde... hamilelik yani bu, eşimde oluyo yanımda o da diyor bende anlamıyorum bazen dediklerini diyor.
şöyle gözü açık biri olsamda sorsam yok pekte öyle biri sayılmam..
neyse zaman ne göstercek bakalım.
senin ikizmi?
çok tatlılar, güle güle kullansın inş.
Biz cogu seyini int.ten aldik ve hemen hemen hic birinde pisman olmadik kizim su an 4numara bez kullaniyor marketlerde tanesi en az 45kurus biz bezini bile netten aliyoruz 35kurusa denk getiriyoruz cogu zaman. Olabildigince arastirmak ve guvenilir sotelerden alisveris yapmak lazimİnt mi al diosun?
2yil cok kizimi 9aylikken ayirmistim ikizlerimi kizimi uyandirmasinlar diye yasina kadar yasinda odalarina gondercemBana en mantıklısı bu gibi geldi yakın çevremdede böyle yapan çok iki yıl yanımızda uyur sonra odasına geçer oğluşumuz :)
ben de şuan siteleri fiyatları araştırıyorum alışveriş yapmadan önce fikir edinmek içinBiz cogu seyini int.ten aldik ve hemen hemen hic birinde pisman olmadik kizim su an 4numara bez kullaniyor marketlerde tanesi en az 45kurus biz bezini bile netten aliyoruz 35kurusa denk getiriyoruz cogu zaman. Olabildigince arastirmak ve guvenilir sotelerden alisveris yapmak lazim
Çok da önemli değil 3 de normal 4 de normal bence. Benim doktor pek bir rahat ben de ondan rahat olmayı öğreniyorum ne yapalım.Kızlar bende 3 kg almışım dr yorum yapmadı zaten ilk dr kontrolünde 53.4 çıkmıştım bugün 56.6 çıktım. Kendi tartımda hamile olduğumu öğrendiğimde 52 kg dım şimdi evde 56.2 falan geliyorum dolayısıyla 3 mü aldım 4 mü belli değil ama çok mu acaba bu kilolar şimdiden
Aslında haklısın canım da ne bileyim kıyamam ki ona ama doğru olan ayırmakmış sanırım2yil cok kizimi 9aylikken ayirmistim ikizlerimi kizimi uyandirmasinlar diye yasina kadar yasinda odalarina gondercem
Park yatak canımHangisi canım?
Ay götürürüz kendi seçer artık yerim ben onu yaEvet canım bi de benim iki erkek yeğenim var. Odaları Arabalı yataklı filan. İstiyorlar bi süre sonra. Bizimkinin de Isteyecegini düşünüyorum özenip. 2 3 yıl yanımızda takılacak artik
Ben tam anlamadim ikiz bebegin olacagoni 17 haftada mi ogrendin yani2. Gebeligim ve ikiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?