Çok sağol canmm inşallahUmari
Uma4im Kisa zamnda kurtulursun mide skntsndan balm :/ cok gecms olsn
Günaydın :) canım diğerlerine göre daha derin.hatta videosu var.emyet kemeri var içinde.ama çok hareketliyse bebeğine de bağlı.her beşikten düşme şansı var.kardeşim biz yokken kocaman yatağını içinde uyanmış ve sallayarak devirmişti:) biz geldiğimizde yatak ters dönmüş,kardeşim de tam ortasında yerde kurtarılmayı bekliyordu :) 1 yaşını geçikti.peki cnm bu besik guvenlik acisindan nasil ... bebekler duser mi biraz buyuyince 10 ayindan sonra....
gunaydin :)) kardesin bebekken baya hareketliymis bakalim bizimkiler nasil olcak... :)) bi bakarim onada.... onerin icin tesekkurler...Günaydın :) canım diğerlerine göre daha derin.hatta videosu var.emyet kemeri var içinde.ama çok hareketliyse bebeğine de bağlı.her beşikten düşme şansı var.kardeşim biz yokken kocaman yatağını içinde uyanmış ve sallayarak devirmişti:) biz geldiğimizde yatak ters dönmüş,kardeşim de tam ortasında yerde kurtarılmayı bekliyordu :) 1 yaşını geçikti.
cnm benim de cok cikti 59 ile basladim suan 63 olmusum az once tartildim... doktora sormustum 4 ayda 4 kilo normal dedi... benim zaten oncesinde az gobegim vardi hamilelikte eklenince suan netteki fotolara bakinca 5 aylik gibi :))Ya gercekten hayret ediyorum benim daha ilk aylarda sismeye basladi hani o zamanlar gaz siskinlik falan diyordum simdi ise bircok kisi daha yeni cikmaya basladi diyo benim gobegim epey buyuk bol seyler giysem bile bilmeyen biri hamilemisin diye soruyo yatakta yatarken bile belli oluyo hatta kac aydir yastikla beraber uyuyorum karnimin ustune baski yapmamak icin
Canım bende öyleyim normal iç karınla alakalı bizim iç karnımız ufak oldugundan oluyor bu hem bebeğimi orda hiisetmek o şişkinliği görmek bile güzelYa gercekten hayret ediyorum benim daha ilk aylarda sismeye basladi hani o zamanlar gaz siskinlik falan diyordum simdi ise bircok kisi daha yeni cikmaya basladi diyo benim gobegim epey buyuk bol seyler giysem bile bilmeyen biri hamilemisin diye soruyo yatakta yatarken bile belli oluyo hatta kac aydir yastikla beraber uyuyorum karnimin ustune baski yapmamak icin
Öyle bir şüphe n mi var?Kizlar bisi sorucam bu sağlik ocaklarinda idrar tahlilinde kum dokup dokmedigim anlasilir mi ?
Geçmiş olsun.Benim de ilk aklıma gelen boğazının tahriş olmuş olabileceği. İçin rahat etmiyorsa bir doktora görün.Uzun süre kusmaya devam ettim ama kan yok oldu ben çıkardkça eşim asker aksi gibi çok yoğun çalışıyor ilk boşlukta hemen doktora gideceğm
Ya herkesin bunyesi herkesin hamileligi birbirinden farkli.. gecen bir dogum gununde akrabalardan birisi de ilk bebegine hamileydi 2 aylik.. ona bakiyorlar 6 aylik gibi duruyo bana bakiyorlar gobek bile cikmamis.. basladilar elestriye o kisiye cok şişmişsin simdiden bu kilodaysan bilmem ne kızda baya demorolize oldu fark ettim.. kizdim yani hamile bi kadina oyle denirmi herkesin hamileligi farkli bana da bebek cok kucuk demekki falan diyorlar hemen allahtan 1 hafta onde gidiyorda bebegim sesleri cıkmıyor.. onun bunun hamileligini hic takma bence sadce tek tavsiyem sadece bebege faydasi olan seyleri ye oyle hamur isleri ekmek abur cuburun ona hic bir faydasi olmadigi gibi sana da yağ olarak depolaniyor.. bir de duz yollarda yuruyus yap kilo alımının yavaşladıgını goreceksin..Ya gercekten hayret ediyorum benim daha ilk aylarda sismeye basladi hani o zamanlar gaz siskinlik falan diyordum simdi ise bircok kisi daha yeni cikmaya basladi diyo benim gobegim epey buyuk bol seyler giysem bile bilmeyen biri hamilemisin diye soruyo yatakta yatarken bile belli oluyo hatta kac aydir yastikla beraber uyuyorum karnimin ustune baski yapmamak icin
Benim kuyruk sokumu agrım oluyor 3. Aydan beri ve gitikse şiddetleniyor simdi doktordan geliyorum fizik terapiye baslatiyir dedim simdiden boyleyse bebegim agirlasinca ne yapicam ben..Bu sıra bel ve kalça ağrım oluyor, eğilip doğrulurken ve yürürken. Normal mi acaba?
bende p.tesi gunu asımı oldum normalde agrım yok ama agır kaldıramıyorum acıyo kolum bugun biraz hafifledi bakalım ne zman gecicek :) benmde kanım düşük günde 2 tane feramat içiyorumGünaydın arkadaşlar ben de fazla kilo alanlardanım 4.5 kil ): 56ile hamile kaldım 70le doğursam iyi. Sağlık ocağı bikaç test yaptı bana total kolesterol biraz yüksek çıktı ve iltihap var idrarında dedi. Kanım da biraz düşükmüş gyno ferro sanol kullanıyorum ama günaşırı alıyodm her gun alıcam artık. İlaç falan yazmadı doktoruna göster dedi sonuçları. Bir de tetenoz aşısı oldum salı günü kolum ağrıyor hala aynı durumu yaşayan var mı normal mi acaba
Ya herkesin bunyesi herkesin hamileligi birbirinden farkli.. gecen bir dogum gununde akrabalardan birisi de ilk bebegine hamileydi 2 aylik.. ona bakiyorlar 6 aylik gibi duruyo bana bakiyorlar gobek bile cikmamis.. basladilar elestriye o kisiye cok şişmişsin simdiden bu kilodaysan bilmem ne kızda baya demorolize oldu fark ettim.. kizdim yani hamile bi kadina oyle denirmi herkesin hamileligi farkli bana da bebek cok kucuk demekki falan diyorlar hemen allahtan 1 hafta onde gidiyorda bebegim sesleri cıkmıyor.. onun bunun hamileligini hic takma bence sadce tek tavsiyem sadece bebege faydasi olan seyleri ye oyle hamur isleri ekmek abur cuburun ona hic bir faydasi olmadigi gibi sana da yağ olarak depolaniyor.. bir de duz yollarda yuruyus yap kilo alımının yavaşladıgını goreceksin..
Kizlar dun kipadan aldigim Beşli badilerimiz bunlar.kizima da pek yakışacak
Aynen ben de sinir olurum.işyerinde diğerlerine göre yakın gördüğüm biri cinsiyetini soruyordu.o zaman da 14haftalıktım.dr erkek gibi ama kesin değil demişti.ona söyledim.diğerleri de sordu.ben daha ağzımı açmadan atladı,erkek de işte o kabullenmedi daha:/
Şok oldum.hiç öyle bişe de demedim.emin değiliz diye tereddütte kalmıştık.şimdi herkes erkek biliyor ama 17.haftamda kız olduğunu anladık...
Bak doktorum ne demişti biliyor musun .. Hamileliğin boyunca moralini en çok hemcinslerin bozacak.yok kilo almışsın yok yüzünde lekeler çıkmış...niye öyle dediğini daha iyi anlıyorum.insanların ağzının ayarı yok canım takma. hele ki doğuma doğru, bebek doğunca neler duyacaksın.
ben iştahlıyım. ince yapılı biri değilim. bana çok şişeceksin, hamile olursan daha tombiş olacaksın, fazla yiyorsun dediler.
4 ay bitti şükürler olsun kilo almadım. millet bu doğmamış çocuğa don biçer işte
hamile kadına öyle şeyler söylenir mi hiç yaayrıca kendileri dal gibiler sanırım merak ettim. bir insanın hayatı söz konusu.
sinirden ölüyorum böyle ağzı gevşek, zevzek insanlara
Bak doktorum ne demişti biliyor musun .. Hamileliğin boyunca moralini en çok hemcinslerin bozacak.yok kilo almışsın yok yüzünde lekeler çıkmış...niye öyle dediğini daha iyi anlıyorum.
Canım ben 52 kiloyla hamile kaldım.şimdi 2-3kilo falan aldım.sadece göbeğim var önde.baya baya kilolu bekar bir akrabamız bana ne dedi biliyor musun?
- basenlerin biraz büyümüş mü ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?