Benimde aynı canım malesef.. Hergün hissetmiyorum ama ben sanırım uysal olduğundan veya daha kasları güçlenmediğinden açıkcası yememede dikkat edemiyorum belki o yüzden belki de ben sakin bir insanım o da sakin olduğundan bilemiyorum hiç..Iyi akşamlar arkadaşlar.
Ya benim kafamı çok kurcalayan bir durum var. 2 gün sonra Allah nasip ederse 20. Haftaya gireceğiz bebeğimle.
16. Haftada ultrasona girdiğim gün ilk defa bebeğimin hareketlerini hissettim o gün 3-4 kere. Ertesi gün de 1-2 kere hissettim ama o zamandan beri tık yok
Çok korkuyorum hareket etmiyor mu hiç bebeğim bir sorun mu var diye:/
Var mı böyle başka önce hissedip sonra hiç hareket hissetmeyen :/
Butikbebe den alışveriş yapıyorum ben canım kapıda ödemeli. Bir sorun yaşamadım mesela normalde 100tl lik 10lu hastane çıkışı 40tl de var 60tlde ben cokta kötü birşeyle karşılaşmamak adına 60tl aldım beklediğimi karşıladı. Başka ürünlerde var her gün değişiyor kampanyaları bakabilirsiniz..ben de şuan siteleri fiyatları araştırıyorum alışveriş yapmadan önce fikir edinmek içinilk hamileliğim dolayısıyla acemiyim paldır küldür alışveriş yapmak da istemiyorum. Hem kaliteli hem uygun fiyat olması önemli. Bebek bezini hangi siteden alıyorsunuz? Kıyafet ve diğer ihtiyaçlar için de öneri alabilirim
cnm telefon linki acmadida besigin adi ve modelini yazar misin google da bakayim... merak ettim...Kızlar bişi sorcam.. Ben park yataga sıcak bakmıyorm bana cok hantal gelıyor ve sonrasında büyüyüpte onun ıcınde oynayan cocukta görmedgmden onu almıycam.. Şu süslü sepetlerde 3 ay sonra kullanılmıyor onlarıda napcagmı blmıyorm evet şık duruyor ama sadece 3 ay.. Bende bu anakucagını buldm smdı arastırırken ilk 80 kg a kadar tasıma kapasitesi varmıs alanlarn yorumlarada baktm herkes cok memnun bundan alsam yatak odama gece de gunduzde bunda uyusa bebegım sallama özelliğide var eger gerekırse ileriki aylarındada çok kullanıslı olacagını duüşünüyorum http://mobil.e-bebek.com/nuna-leaf-...Hmt9musg2nCnk6Xrb9WhC70me2YK9L0udSxoCgQvw_wcB sayfanın altında videosuda var sizce nasıl?
Tmm canım nuna leaf ana kucagı yazarsan cıkıyor ben cok begendım decnm telefon linki acmadida besigin adi ve modelini yazar misin google da bakayim... merak ettim...
Ayırmak gerekirse odayı park yatağı yollarız artık odasına. Onun esyalatinin bi de dolabinin oldugu bir odamiz olacak yine de.1 yıl oda almamisken bekleyip direkt yatak alırım diyorum ben canım. Bakalım kismet tabi. Şimdilik düşünceler2yil cok kizimi 9aylikken ayirmistim ikizlerimi kizimi uyandirmasinlar diye yasina kadar yasinda odalarina gondercem
Güzel gözüküyor canım. Kraft in park yataklarina iyi diyorlar. Görmeden içime si miyor ama. Ben de calipso modeline bakmistim bugün ebebek te. İndirimde değil ama girer heralde
teşekkür ederim cevabın için ben de e-bebek, butikbebe ve birkaç sitedeki kıyafetlere sürekli bakıyorum ama internetten almaya cesaret edemedim dahaButikbebe den alışveriş yapıyorum ben canım kapıda ödemeli. Bir sorun yaşamadım mesela normalde 100tl lik 10lu hastane çıkışı 40tl de var 60tlde ben cokta kötü birşeyle karşılaşmamak adına 60tl aldım beklediğimi karşıladı. Başka ürünlerde var her gün değişiyor kampanyaları bakabilirsiniz..
bu modelin videosunu izlemiştim katlanması vs çok pratik görünüyor. Ben büyüyen beşik düşünüyordum park yatak mı alsam diye kafam karıştı açıkçasıGüzel gözüküyor canım. Kraft in park yataklarina iyi diyorlar. Görmeden içime si miyor ama. Ben de calipso modeline bakmistim bugün ebebek te. İndirimde değil ama girer heralde
Benimkiler baya buyudu aldigim 2 kilo dan 1 kilosu ordandir kesin :)) ama sonrdan olusan catlak yok cok yaglaniyorum ondan olabilir yoksa benimkiler cok musait.. bende bu gogus uclari veri genital bolgedeki renk koyulasması sonradan duzeliyor mu onu merak ediyorum.. bugday tenliyim gogus uclarim neredeyse simsiyah olacak :/Kızlar sizinde göğüslerinizde çatlaklar oluştu mu
Slm arkadaslar bel agrırmı hamileyken 3 aylık hamileyken
Güzel gözüküyor canım. Kraft in park yataklarina iyi diyorlar. Görmeden içime si miyor ama. Ben de calipso modeline bakmistim bugün ebebek te. İndirimde değil ama girer heralde
Slm cnm
Benimde aynı canım malesef.. Hergün hissetmiyorum ama ben sanırım uysal olduğundan veya daha kasları güçlenmediğinden açıkcası yememede dikkat edemiyorum belki o yüzden belki de ben sakin bir insanım o da sakin olduğundan bilemiyorum hiç..
Esim guvenilir sitelerin hepsine bakiyor nerde indirim varsa ordan aliyor hepsiburada.dan aldik genelde bezlerini ama her indirim uygun da olmuyor tane hesabi yapmak gerekiyor. Markafoni trendyol gibi sitelerden carsafini citcitli badilerini almistik 9liraya pijama takimi almistik gecen sene de giydirdim bu sene de giydiriyorum halaben de şuan siteleri fiyatları araştırıyorum alışveriş yapmadan önce fikir edinmek içinilk hamileliğim dolayısıyla acemiyim paldır küldür alışveriş yapmak da istemiyorum. Hem kaliteli hem uygun fiyat olması önemli. Bebek bezini hangi siteden alıyorsunuz? Kıyafet ve diğer ihtiyaçlar için de öneri alabilirim
Sakin uslu bebek olacaklar demek ki benim ilk kizim kipir kipirdi hala 2dk oturdugunu gormedim uyurken bile baska odalara gidip yatiyor su an ikizlerim de oyle cok korkuyorum 3 hareketli cocukla ne yapcam bilmiyorumBenimde aynı canım malesef.. Hergün hissetmiyorum ama ben sanırım uysal olduğundan veya daha kasları güçlenmediğinden açıkcası yememede dikkat edemiyorum belki o yüzden belki de ben sakin bir insanım o da sakin olduğundan bilemiyorum hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?