2016 Şubat Anneleri

Arkadaşlar yaptırdığım testin sonucuna şimdi netten baktım yarın arayıp doktora sorcam ama şimdide çok merak ettim sizce afp değeri normal mi?

Eklentiler

• image.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 78
Kizlar ben hergun hissediorum bebegin hareketlerini..size smdi yazarken bile hissediorum doktorda dedi cok hareketli diye...hissetmeyenler eninde sonunda hissedecek no panic

Benimde aynı canım malesef.. Hergün hissetmiyorum ama ben sanırım uysal olduğundan veya daha kasları güçlenmediğinden açıkcası yememede dikkat edemiyorum belki o yüzden belki de ben sakin bir insanım o da sakin olduğundan bilemiyorum hiç..

Butikbebe den alışveriş yapıyorum ben canım kapıda ödemeli. Bir sorun yaşamadım mesela normalde 100tl lik 10lu hastane çıkışı 40tl de var 60tlde ben cokta kötü birşeyle karşılaşmamak adına 60tl aldım beklediğimi karşıladı. Başka ürünlerde var her gün değişiyor kampanyaları bakabilirsiniz..

cnm telefon linki acmadida besigin adi ve modelini yazar misin google da bakayim... merak ettim...

Kizlar aranizda idrar enfeksiyonu sebebiyle uroday diye tek kullanimlik bir ilac var ondan kullanan var mi ? Bana dun dahiliyeci verdi drum onayladi fakat prospektuste hamilelerin kullanmamasi tavsiye edilir dr a danisin annenin durumu cok riskliyse kullanin gibisindem bisiler yaziyor. Ilerleyen zamanlarda tehlikeli oluyormus enfeksiyonda bu gece kullaniyim dedim ama korktum simdi size sorayim dedim

2yil cok kizimi 9aylikken ayirmistim ikizlerimi kizimi uyandirmasinlar diye yasina kadar yasinda odalarina gondercem
Ayırmak gerekirse odayı park yatağı yollarız artık odasına. Onun esyalatinin bi de dolabinin oldugu bir odamiz olacak yine de.1 yıl oda almamisken bekleyip direkt yatak alırım diyorum ben canım. Bakalım kismet tabi. Şimdilik düşünceler

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-18-00-20-55.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 46
teşekkür ederim cevabın için ben de e-bebek, butikbebe ve birkaç sitedeki kıyafetlere sürekli bakıyorum ama internetten almaya cesaret edemedim daha

Güzel gözüküyor canım. Kraft in park yataklarina iyi diyorlar. Görmeden içime si miyor ama. Ben de calipso modeline bakmistim bugün ebebek te. İndirimde değil ama girer heralde
bu modelin videosunu izlemiştim katlanması vs çok pratik görünüyor. Ben büyüyen beşik düşünüyordum park yatak mı alsam diye kafam karıştı açıkçasıBirçok kişi park yatak önermiş

Kızlar sizinde göğüslerinizde çatlaklar oluştu mu
Benimkiler baya buyudu aldigim 2 kilo dan 1 kilosu ordandir kesin :)) ama sonrdan olusan catlak yok cok yaglaniyorum ondan olabilir yoksa benimkiler cok musait.. bende bu gogus uclari veri genital bolgedeki renk koyulasması sonradan duzeliyor mu onu merak ediyorum.. bugday tenliyim gogus uclarim neredeyse simsiyah olacak :/

Güzel gözüküyor canım. Kraft in park yataklarina iyi diyorlar. Görmeden içime si miyor ama. Ben de calipso modeline bakmistim bugün ebebek te. İndirimde değil ama girer heralde

Ben de kraft dusunuyorum.ama model konusunda hiçbir şey bilmiyorum. Bu konularda bilgisizim maalesef

Canım şimdiye kadar hiç hissetmesem bu kadar korkmazdım ama 16. Haftada hissedip 19. Haftaya kadar tekrar hissetmeyince panik oldum 3 haftadır hiç mi güçlü hareket yapmadı diyorum. Inşallah iyidir bebeklerimiz ya
Doktor randevusunu beklemeden gitsem mi acaba diyorum...

Esim guvenilir sitelerin hepsine bakiyor nerde indirim varsa ordan aliyor hepsiburada.dan aldik genelde bezlerini ama her indirim uygun da olmuyor tane hesabi yapmak gerekiyor. Markafoni trendyol gibi sitelerden carsafini citcitli badilerini almistik 9liraya pijama takimi almistik gecen sene de giydirdim bu sene de giydiriyorum hala

Sakin uslu bebek olacaklar demek ki benim ilk kizim kipir kipirdi hala 2dk oturdugunu gormedim uyurken bile baska odalara gidip yatiyor su an ikizlerim de oyle cok korkuyorum 3 hareketli cocukla ne yapcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…