2016 Şubat Anneleri

Sağlık ocağına gidip durumu anlat. Sadece kalp atışını dinleyebiliyorsun için rahat eder canım.

hiiiç bişey olmuyo canım hiç acımıyo korkma :)

Bursada detayli ult.icin bi kac yeri aradim ikiz oldugu icin fiyatlar 2kati zaten. Devlet hastanelerine guvenemedim ikiz demek zaten risk demek 5dk.da yeterince incelenemez gibi geliyor bana. Yalniz ilk kizimda gittigim yer 1000kusur lira istedi ve 3saat inceliyoruz dedi 3saat neyi nesini nasil inceleyecekler anlamadim baska bi yere gittik 1saat inceledi dr 650lira verdik tek gebelik 375lira. Tabi sonucu dosyalayip fotolari raporu cd.sini cok duzenli guzelbi sekilde verdiler

Canim bende bursadayim bende gideceğim doktorum ultramed é yönlendirdi sen nerede yaptirdin

Merhaba,
Anneye zahmet vermeyen rahat birşeye benziyor fakat bunu çok uzun süre kullanamazsınız. 80 kilo kapasiteli olmasi çok da avantaj değil bence. Bebek 5-6 aydan sonra sigamaz içine. Videoda izlediğime göre .
+ bunun sallanmasına alistiktan sonra kendi odasına geçince zorlayabilir sizi.
Hayırlı kararlar...

Son düzenleme:

Canim korkma sakin..aynisi bende oldu..gecen hafta 4 5 gun hic hareketini hissetmedim..randevuma kadar zor dayandim..
Olurmus oyle..daha ufak olduklari icin hareketlerinde istikrar bekleme dedi doktorum..bu seni endiselendirmesin... eminim kuzucuk kiprasip duruyordur da sen hissetmiyorsundur

Ben de kraft dusunuyorum.ama model konusunda hiçbir şey bilmiyorum. Bu konularda bilgisizim maalesef
Ben de çok bilmiyorum aslında. Hepsinde aynı özellikler var gibi. Kumaşları mi farklı acaba diyorum. Kumaşı naylon gibi olanlari pek sevmiyorum. O yüzden yakından bakmak şart gibi.

MERHABALAR BENDE BURSADAYIM.BENDEN DE 100 LİRA İSTEDİLER DETAYLI İÇİN.

Evet video ikna ediyor insanı. Ben de çok kararsizdim buyuyen besiklere iyi demiyenleri duyunca korktum açıkçası. Bir de sık seyahat ediyoruz. O yüzden park yatak alicam gibi. Daha minik bir besik de gerekir mi onu düşünüyorum simdi. Bunlar hantal oluyomus ya. En zoru besik ve arabaymis

Canim bende bursadayim bende gideceğim doktorum ultramed é yönlendirdi sen nerede yaptirdin
Ultramed.e yaptirdim ben de.kizimda bilson.a gitmistik ikizlerde 3saat surer dedi her ayrintiyi anneye tek tek yavas yavas anlatiyor o yuzden uzun suruyor ultramedde dr bakiyor butun ayrintilara en son soyluyor toplu olarak 1saatte bitirdi ikizlerimi. Tek gebelik 375tl kaliteli ve fiyat olarak uygun bi yer bence

Park yataklar da boy boy degisiyor mobilya yataklara gore kaba ama en rahati bence nereye gitsek goturduk en buyugunu almistik ama arabada on koltuklarin arkasina yere sigiyordu cantasina koyunca

Arkadaşlar aranızda benim gibi kasık ağrısı çeken var mı? Özellikle biraz yürüyüş yapsam veya eğilip doğrulsam çok ağrıyor. Karnımı sıkıştıracak hareketler yapmamam lazım. Mesela çömelmeli tuvalet kullanmıyorum artık. Çok ağrım oluyor. O yüzden oturmalı olanı kullanıyorum ve öne doğru egilmiyorum. Dik duruyorum. Benim gibi olan var mı. Cevap verirseniz çok sevinirim

Hayırlı cumalar anneler :) bu ara yazamıyorum ama takipteyim sizi :) gündem beşik olunca aklıma takınilanı sormak istedim ben de. Ben aslında kızımın Odası'nı aldım sayılır yani seçtik beğendik ödemesi yapıldı ama Aralık gibi eve getirmelerini istedim ve o zamana kadar değişiklik yapabilme şansı tanıdılar sağolsunlar. Evim 2+1 ve küçük oturma odamı çocuk odası yapıcam şimdiden odası belli olsun istedim oyüZden kampanyalı bi üründü 2 kapılı gardrop, beşik, Şifonyerini aldım. Ama beşik sallanmayan beşik. Çok kullanışlı 5-6 yaşına kadar rahat yatar ve 5 ayrı boy ayarlama özelliği var düşmemesi için. Yatak odama da ucuz küçük beşikler var ya sallanan. Ondan aldım geceleri onda idare etcem yaza kadar. Şimdi sorun şu: sizce sallanmayan beşikte uyumaz mı kızım? Gerçi doğmadan huysuz mu olacak sakin mi görmeden tahminde bulunmak zor ama sallanan alsaydın keşke diyenler oldu etrafımda kararsız kaldım. Ağlayınca mecbur sallıycaz belki de sallamaya da karşıyım biraz çocuğun Kafası dönüyo iyice :) yazık :) ay napsam bilemedim

kızlar, hareketler için daha erken değil mi?
benim dr.um kafana takma sakın, 20.haftadan sonra hissetmeye başlarsın hareketleri dedi.
açıkçası ben hiç karnımı dinlemiyorum. düşünmüyorum da.
bşy de hissetmedim.

Allah sağlık sıhhat versin inşallah meleğime

iltihap filan olmuş olabilir mi? hiç bilgim yok ben yaşamadım. yanlış bilgi vermek istemem.

istersen dr. sor önemli bşy teşkil eder mi diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…