- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Canım şimdiye kadar hiç hissetmesem bu kadar korkmazdım ama 16. Haftada hissedip 19. Haftaya kadar tekrar hissetmeyince panik oldum3 haftadır hiç mi güçlü hareket yapmadı diyorum. Inşallah iyidir bebeklerimiz ya
Doktor randevusunu beklemeden gitsem mi acaba diyorum...
hiiiç bişey olmuyo canım hiç acımıyo korkma :)bitki çaylarını içmeden doktoruna danıştınmı? bence danışmadan içme.
geçmiş olsun bu arada.
herkes olcakmı bu aşıyı: )
ben korkarım iğneden yaaa: )
güle güle giysin inş.
hayırlı olsun: )
bazı doktor çok temkinli gidiyor bence, görsede emin olmadan 17haftadan önce söylemiyo, belki özeldekide öyleydi, temkinli gitmek daha iyi bence.
Canim bende bursadayim bende gideceğim doktorum ultramed é yönlendirdi sen nerede yaptirdinBursada detayli ult.icin bi kac yeri aradim ikiz oldugu icin fiyatlar 2kati zaten. Devlet hastanelerine guvenemedim ikiz demek zaten risk demek 5dk.da yeterince incelenemez gibi geliyor bana. Yalniz ilk kizimda gittigim yer 1000kusur lira istedi ve 3saat inceliyoruz dedi 3saat neyi nesini nasil inceleyecekler anlamadim baska bi yere gittik 1saat inceledi dr 650lira verdik tek gebelik 375lira. Tabi sonucu dosyalayip fotolari raporu cd.sini cok duzenli guzelbi sekilde verdiler
Merhaba,Kızlar bişi sorcam.. Ben park yataga sıcak bakmıyorm bana cok hantal gelıyor ve sonrasında büyüyüpte onun ıcınde oynayan cocukta görmedgmden onu almıycam.. Şu süslü sepetlerde 3 ay sonra kullanılmıyor onlarıda napcagmı blmıyorm evet şık duruyor ama sadece 3 ay.. Bende bu anakucagını buldm smdı arastırırken ilk 80 kg a kadar tasıma kapasitesi varmıs alanlarn yorumlarada baktm herkes cok memnun bundan alsam yatak odama gece de gunduzde bunda uyusa bebegım sallama özelliğide var eger gerekırse ileriki aylarındada çok kullanıslı olacagını duüşünüyorum http://mobil.e-bebek.com/nuna-leaf-...Hmt9musg2nCnk6Xrb9WhC70me2YK9L0udSxoCgQvw_wcB sayfanın altında videosuda var sizce nasıl?
Tmm canım nuna leaf ana kucagı yazarsan cıkıyor ben cok begendım de
Bende de oluyor ara ara bel ağrısı. Özellikle uzun diye ayakta kalıncaSlm arkadaslar bel agrırmı hamileyken 3 aylık hamileyken
Canım şimdiye kadar hiç hissetmesem bu kadar korkmazdım ama 16. Haftada hissedip 19. Haftaya kadar tekrar hissetmeyince panik oldum3 haftadır hiç mi güçlü hareket yapmadı diyorum. Inşallah iyidir bebeklerimiz ya
Doktor randevusunu beklemeden gitsem mi acaba diyorum...
Ben de çok bilmiyorum aslında. Hepsinde aynı özellikler var gibi. Kumaşları mi farklı acaba diyorum. Kumaşı naylon gibi olanlari pek sevmiyorum. O yüzden yakından bakmak şart gibi.Ben de kraft dusunuyorum.ama model konusunda hiçbir şey bilmiyorum. Bu konularda bilgisizim maalesef
MERHABALAR BENDE BURSADAYIM.BENDEN DE 100 LİRA İSTEDİLER DETAYLI İÇİN.Bursada detayli ult.icin bi kac yeri aradim ikiz oldugu icin fiyatlar 2kati zaten. Devlet hastanelerine guvenemedim ikiz demek zaten risk demek 5dk.da yeterince incelenemez gibi geliyor bana. Yalniz ilk kizimda gittigim yer 1000kusur lira istedi ve 3saat inceliyoruz dedi 3saat neyi nesini nasil inceleyecekler anlamadim baska bi yere gittik 1saat inceledi dr 650lira verdik tek gebelik 375lira. Tabi sonucu dosyalayip fotolari raporu cd.sini cok duzenli guzelbi sekilde verdiler
CANIM BENDE BURSADAYIM HANGİ DOKTORA GİDİYORSUN?Canim bende bursadayim bende gideceğim doktorum ultramed é yönlendirdi sen nerede yaptirdin
Evet video ikna ediyor insanı. Ben de çok kararsizdim buyuyen besiklere iyi demiyenleri duyunca korktum açıkçası. Bir de sık seyahat ediyoruz. O yüzden park yatak alicam gibi. Daha minik bir besik de gerekir mi onu düşünüyorum simdi.bu modelin videosunu izlemiştim katlanması vs çok pratik görünüyor. Ben büyüyen beşik düşünüyordum park yatak mı alsam diye kafam karıştı açıkçasıBirçok kişi park yatak önermiş
Ultramed.e yaptirdim ben de.kizimda bilson.a gitmistik ikizlerde 3saat surer dedi her ayrintiyi anneye tek tek yavas yavas anlatiyor o yuzden uzun suruyor ultramedde dr bakiyor butun ayrintilara en son soyluyor toplu olarak 1saatte bitirdi ikizlerimi. Tek gebelik 375tl kaliteli ve fiyat olarak uygun bi yer benceCanim bende bursadayim bende gideceğim doktorum ultramed é yönlendirdi sen nerede yaptirdin
Park yataklar da boy boy degisiyor mobilya yataklara gore kaba ama en rahati bence nereye gitsek goturduk en buyugunu almistik ama arabada on koltuklarin arkasina yere sigiyordu cantasina koyuncaEvet video ikna ediyor insanı. Ben de çok kararsizdim buyuyen besiklere iyi demiyenleri duyunca korktum açıkçası. Bir de sık seyahat ediyoruz. O yüzden park yatak alicam gibi. Daha minik bir besik de gerekir mi onu düşünüyorum simdi.Bunlar hantal oluyomus ya. En zoru besik ve arabaymis
Ne kadar sure bakiyorlarmis bence onu da ogrenin 5dk.da sirf bakmak icin bakan da var saatlerce sirf para almak icin uzatanlar da varMERHABALAR BENDE BURSADAYIM.BENDEN DE 100 LİRA İSTEDİLER DETAYLI İÇİN.
yarım saat filan sürüyormuş.bu arada ben Çekirge Doruk'a gidiyorum.Ne kadar sure bakiyorlarmis bence onu da ogrenin 5dk.da sirf bakmak icin bakan da var saatlerce sirf para almak icin uzatanlar da var
Canim korkma sakin..aynisi bende oldu..gecen hafta 4 5 gun hic hareketini hissetmedim..randevuma kadar zor dayandim..
Olurmus oyle..daha ufak olduklari icin hareketlerinde istikrar bekleme dedi doktorum..bu seni endiselendirmesin...eminim kuzucuk kiprasip duruyordur da sen hissetmiyorsundur
Arkadaşlar aranızda benim gibi kasık ağrısı çeken var mı? Özellikle biraz yürüyüş yapsam veya eğilip doğrulsam çok ağrıyor. Karnımı sıkıştıracak hareketler yapmamam lazım. Mesela çömelmeli tuvalet kullanmıyorum artık. Çok ağrım oluyor. O yüzden oturmalı olanı kullanıyorum ve öne doğru egilmiyorum. Dik duruyorum. Benim gibi olan var mı. Cevap verirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?