2016 Şubat Anneleri

iltihap filan olmuş olabilir mi? hiç bilgim yok ben yaşamadım. yanlış bilgi vermek istemem.

istersen dr. sor önemli bşy teşkil eder mi diye?
Canım yani senin hiç karnın kasıkların falan ağrımıyor mu. Yani karnının büyümesi dışında hiç birşey yok mu? Ya ben hamile kaldıgımdan beri hep böyle. doktora soruyorum ve her şeye bakıyor normal çıkıyor.

Hayirli cumalar kizlar..benim minnosum dun aksam ve bu sabah epey hareket etti hatta babasida disardan hissetti..tabi suan durgun ara ara hissediyorum cok mutlu oldum..yarinda kontrole gidiyoruz insallah sagliklidir kuzum..kuzularimiz

Bana da 350 dediler ama çok geldi ya zaten ben oraya gittim 16. Haftada bi 350 verdim şimdi bi daha vercem off off

Doktorunuz kim

Benimde aynı canım çok hareket yürüyüş ev işi ağrı yapıyor. Bende normal tuvalet kullanamıyorum

karnımda gerilme hissediyorum, ama kasıklarımda değil. arada iğne batması gibi bşy olup geçiyor. bünyeye göre değişebilir bence, doktorun bakıyorsa sorun yapmamalısın

Bende sallanmayanlardan alacağım canım alışmasıni istemiyorum sallanmaya

Canım benimde kasıklarımda ara ara adet sancısına benzer ağrılar oluyor rahim büyüyüp genişlediği için ağrılar normal ddi doktorum ayrıca dediğin gibi tuvaleti gecenlerde fark ettim bende 1haftaya yakındır klozeti tercih ediyorm azöncede cam sildim ama okadar yoruldum ki anlatamam tek cam sildim ama sanki evin bütün camları sırtımdan geçmis gibiyim bi duş alıp uzandım simdi sanırım göbişlerimiz büyüdükçe daha dikkatli olmalıyız rabbim hepimize bu önemli süreci en iyi sekilde atlatıp bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri gösterir inşallah

Anladim canım teşekkür ederim senin doktorunda gerek duymuyormus aynen beni de her muayenede en az on dakika kontrol ediyor bebeğin her şeyine tek tek bakıyor

Canim benimde ağrım oluyor aynı senin gibi çoğu hareketim kisitlaniyor anlık baxen uzun ağrılar sancilar giriyor

kızlar acıl cevap lütfen.az önce saglık ocagından aradılar tetanoz asısı için.erken degil mi bu hafta.19.haftadayım.bi de kan sulandırıcı kullanıyorum.siz kaçıncı haftada yaptırdınız asıyı

Belliki kadın kendi kilolarından ötürü takıntılı sana öyle deyip moralini bozmak istiyor. Deseydin aa fark etmedim kendimi ama sen daha mi kilo almissin ne diye

Canim 20. Hafta diye biliyorum ben daha yaptırmadim. Adet tarihine göre 20. Haftada görünüyorsan belki ondan aramışlardir

Ankara canım
O Prof. Perinatolog o Yüzden Pahalı zaten muayene 400 tl benim ilk Dr.umdu. Sonra değiştirdim onu. Ğerinatologlar genelde her ilde 400tl malesef. Neyseki risk yok şuan
Him anladım canım doğru Perinatologlar pahali oluyor. Neye karar verdin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…