Canım yani senin hiç karnın kasıkların falan ağrımıyor mu. Yani karnının büyümesi dışında hiç birşey yok mu? Ya ben hamile kaldıgımdan beri hep böyle. doktora soruyorum ve her şeye bakıyor normal çıkıyor.iltihap filan olmuş olabilir mi? hiç bilgim yok ben yaşamadım. yanlış bilgi vermek istemem.
istersen dr. sor önemli bşy teşkil eder mi diye?
Neresi 100 tl benden 350 istedilerMERHABALAR BENDE BURSADAYIM.BENDEN DE 100 LİRA İSTEDİLER DETAYLI İÇİN.
Bülent kayhan canımCANIM BENDE BURSADAYIM HANGİ DOKTORA GİDİYORSUN?
Bana da 350 dediler ama çok geldi ya zaten ben oraya gittim 16. Haftada bi 350 verdim şimdi bi daha vercem off offUltramed.e yaptirdim ben de.kizimda bilson.a gitmistik ikizlerde 3saat surer dedi her ayrintiyi anneye tek tek yavas yavas anlatiyor o yuzden uzun suruyor ultramedde dr bakiyor butun ayrintilara en son soyluyor toplu olarak 1saatte bitirdi ikizlerimi. Tek gebelik 375tl kaliteli ve fiyat olarak uygun bi yer bence
Doktorunuz kimUltramed.e yaptirdim ben de.kizimda bilson.a gitmistik ikizlerde 3saat surer dedi her ayrintiyi anneye tek tek yavas yavas anlatiyor o yuzden uzun suruyor ultramedde dr bakiyor butun ayrintilara en son soyluyor toplu olarak 1saatte bitirdi ikizlerimi. Tek gebelik 375tl kaliteli ve fiyat olarak uygun bi yer bence
Arkadaşlar aranızda benim gibi kasık ağrısı çeken var mı? Özellikle biraz yürüyüş yapsam veya eğilip doğrulsam çok ağrıyor. Karnımı sıkıştıracak hareketler yapmamam lazım. Mesela çömelmeli tuvalet kullanmıyorum artık. Çok ağrım oluyor. O yüzden oturmalı olanı kullanıyorum ve öne doğru egilmiyorum. Dik duruyorum. Benim gibi olan var mı. Cevap verirseniz çok sevinirim
Canım yani senin hiç karnın kasıkların falan ağrımıyor mu. Yani karnının büyümesi dışında hiç birşey yok mu? Ya ben hamile kaldıgımdan beri hep böyle. doktora soruyorum ve her şeye bakıyor normal çıkıyor.
Bende sallanmayanlardan alacağım canım alışmasıni istemiyorum sallanmayaHayırlı cumalar anneler :) bu ara yazamıyorum ama takipteyim sizi :) gündem beşik olunca aklıma takınilanı sormak istedim ben de. Ben aslında kızımın Odası'nı aldım sayılır yani seçtik beğendik ödemesi yapıldı ama Aralık gibi eve getirmelerini istedim ve o zamana kadar değişiklik yapabilme şansı tanıdılar sağolsunlar. Evim 2+1 ve küçük oturma odamı çocuk odası yapıcam şimdiden odası belli olsun istedim oyüZden kampanyalı bi üründü 2 kapılı gardrop, beşik, Şifonyerini aldım. Ama beşik sallanmayan beşik. Çok kullanışlı 5-6 yaşına kadar rahat yatar ve 5 ayrı boy ayarlama özelliği var düşmemesi için. Yatak odama da ucuz küçük beşikler var ya sallanan. Ondan aldım geceleri onda idare etcem yaza kadar. Şimdi sorun şu: sizce sallanmayan beşikte uyumaz mı kızım? Gerçi doğmadan huysuz mu olacak sakin mi görmeden tahminde bulunmak zor ama sallanan alsaydın keşke diyenler oldu etrafımda kararsız kaldım. Ağlayınca mecbur sallıycaz belki de sallamaya da karşıyım biraz çocuğun Kafası dönüyo iyice :) yazık :) ay napsam bilemedim
Canım benimde kasıklarımda ara ara adet sancısına benzer ağrılar oluyor rahim büyüyüp genişlediği için ağrılar normal ddi doktorum ayrıca dediğin gibi tuvaleti gecenlerde fark ettim bende 1haftaya yakındır klozeti tercih ediyorm azöncede cam sildim ama okadar yoruldum ki anlatamam tek cam sildim ama sanki evin bütün camları sırtımdan geçmis gibiyim bi duş alıp uzandım simdi sanırım göbişlerimiz büyüdükçe daha dikkatli olmalıyız rabbim hepimize bu önemli süreci en iyi sekilde atlatıp bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri gösterir inşallahArkadaşlar aranızda benim gibi kasık ağrısı çeken var mı? Özellikle biraz yürüyüş yapsam veya eğilip doğrulsam çok ağrıyor. Karnımı sıkıştıracak hareketler yapmamam lazım. Mesela çömelmeli tuvalet kullanmıyorum artık. Çok ağrım oluyor. O yüzden oturmalı olanı kullanıyorum ve öne doğru egilmiyorum. Dik duruyorum. Benim gibi olan var mı. Cevap verirseniz çok sevinirim
Çok tatlısın canım teşekkür ederimKimse yoksa ben ve doktorum var canım..merak etme
Anladim canım teşekkür ederim senin doktorunda gerek duymuyormus aynen beni de her muayenede en az on dakika kontrol ediyor bebeğin her şeyine tek tek bakıyorBulundugum ilçede renkli yok. Doktora sordum detaylı ultrason ne yapacağız diye. Ben bakıyorum burda. Bir sıkıntı gorursem renkli ayrıntıya yönlendiriyorum dedi. Ama yoksa gerek duymuyorum. Bir dahakinde inceleyelim iyice dedi. Ama o günde on dakika kontrol etti nerdeyse.
Canim benimde ağrım oluyor aynı senin gibi çoğu hareketim kisitlaniyor anlık baxen uzun ağrılar sancilar giriyorArkadaşlar aranızda benim gibi kasık ağrısı çeken var mı? Özellikle biraz yürüyüş yapsam veya eğilip doğrulsam çok ağrıyor. Karnımı sıkıştıracak hareketler yapmamam lazım. Mesela çömelmeli tuvalet kullanmıyorum artık. Çok ağrım oluyor. O yüzden oturmalı olanı kullanıyorum ve öne doğru egilmiyorum. Dik duruyorum. Benim gibi olan var mı. Cevap verirseniz çok sevinirim
Ay çok tatlılar canım rengarenk Güle güle sağlıklı giyer inşallahKizlar dun kipadan aldigim Beşli badilerimiz bunlar.kizima da pek yakışacak
Belliki kadın kendi kilolarından ötürü takıntılı sana öyle deyip moralini bozmak istiyor. Deseydin aa fark etmedim kendimi ama sen daha mi kilo almissin ne diyeBak doktorum ne demişti biliyor musun .. Hamileliğin boyunca moralini en çok hemcinslerin bozacak.yok kilo almışsın yok yüzünde lekeler çıkmış...niye öyle dediğini daha iyi anlıyorum.
Canım ben 52 kiloyla hamile kaldım.şimdi 2-3kilo falan aldım.sadece göbeğim var önde.baya baya kilolu bekar bir akrabamız bana ne dedi biliyor musun?
- basenlerin biraz büyümüş mü ne ?
Canim 20. Hafta diye biliyorum ben daha yaptırmadim. Adet tarihine göre 20. Haftada görünüyorsan belki ondan aramışlardirkızlar acıl cevap lütfen.az önce saglık ocagından aradılar tetanoz asısı için.erken degil mi bu hafta.19.haftadayım.bi de kan sulandırıcı kullanıyorum.siz kaçıncı haftada yaptırdınız asıyı
Çok güzeller canım hayırlısyla giyer inşallah bebisinKızlar bunlar markafoniden. Dayanamadım aldım. Soobe indirime girmis
Böbreklerine kalbine idrar yollarına falan bakıyormu canım?? Bunlar önemli..
bakıyor sanırım ekrandan bana gösterip anlatıyor ama ne kadar detaylı baktığını bilemem yeterli gördüğünü söyledi. Bakarken de bayagi odaklanıyor bi on dakika falan devam ediyor muayene
İç organlarınıda bakıyormu canım. Önemli olan onlar.
Ete dokunmamak gerektiğini bilmiyordum ki ben.. ama bugun doktoruma sordum. Etkeri kestikten sonra agzına sürmezsem problem omaz. Dokunmakla geçmez dedi. Yinede eldiven giyecegim.
Him anladım canım doğru Perinatologlar pahali oluyor. Neye karar verdin pekiAnkara canım
O Prof. Perinatolog o Yüzden Pahalı zaten muayene 400 tl benim ilk Dr.umdu. Sonra değiştirdim onu. Ğerinatologlar genelde her ilde 400tl malesef. Neyseki risk yok şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?