Daha senin gibi olamadim, ama azimliyim olacagim derdim ben puhahaahaBelliki kadın kendi kilolarından ötürü takıntılı sana öyle deyip moralini bozmak istiyor. Deseydin aa fark etmedim kendimi ama sen daha mi kilo almissin ne diye
Canım ben dün yaptırdım gecen hafta uğradım 20.haftan dolsun diye bu hafta yaptılarkızlar acıl cevap lütfen.az önce saglık ocagından aradılar tetanoz asısı için.erken degil mi bu hafta.19.haftadayım.bi de kan sulandırıcı kullanıyorum.siz kaçıncı haftada yaptırdınız asıyı
kızlar, hareketler için daha erken değil mi?
benim dr.um kafana takma sakın, 20.haftadan sonra hissetmeye başlarsın hareketleri dedi.
açıkçası ben hiç karnımı dinlemiyorum. düşünmüyorum da.
bşy de hissetmedim.
Allah sağlık sıhhat versin inşallah meleğime
Mesela ayakta pantolunumu giyemiyorum çünkü eğilemiyorum. Eğildiğim an sancı saplanıyor. hiç hareket etmeden sürekli yatarsam sorun yok ama benim de bir sosyal yaşamım var sürekli yatamam. Senin genelde hangi durumlarda ağrıyor?Canim benimde ağrım oluyor aynı senin gibi çoğu hareketim kisitlaniyor anlık baxen uzun ağrılar sancilar giriyor
Amin canım.Canım benimde kasıklarımda ara ara adet sancısına benzer ağrılar oluyor rahim büyüyüp genişlediği için ağrılar normal ddi doktorum ayrıca dediğin gibi tuvaleti gecenlerde fark ettim bende 1haftaya yakındır klozeti tercih ediyorm azöncede cam sildim ama okadar yoruldum ki anlatamam tek cam sildim ama sanki evin bütün camları sırtımdan geçmis gibiyim bi duş alıp uzandım simdi sanırım göbişlerimiz büyüdükçe daha dikkatli olmalıyız rabbim hepimize bu önemli süreci en iyi sekilde atlatıp bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri gösterir inşallah
Ah ah oysaki ne hayallerim vardı. Hamile olunca düzenli yürüşler yapıcaktım. Hafif spor yapacaktım ama bu şekilde mümkün değil. Bildiğin adet sancısı çekiyorum. Bazen artıyor bazen azalıyor ama genel olarak her gün var bu ağrılar. Çömelmeli tuvaleti geçtim valla yerden birşey almak için egilsem keskin bir sancı saplanıyor. Anneee beni sıkıştırma diye bağırıyor sankiBenimde aynı canım çok hareket yürüyüş ev işi ağrı yapıyor. Bende normal tuvalet kullanamıyorum
Onlar hamilelik belirtisi olduğu için koyulaşıyor canm doğumdan sonra yavaş düzelio diye bbiliyorum :)Benimkiler baya buyudu aldigim 2 kilo dan 1 kilosu ordandir kesin :)) ama sonrdan olusan catlak yok cok yaglaniyorum ondan olabilir yoksa benimkiler cok musait.. bende bu gogus uclari veri genital bolgedeki renk koyulasması sonradan duzeliyor mu onu merak ediyorum.. bugday tenliyim gogus uclarim neredeyse simsiyah olacak :/
hiiiç bişey olmuyo canım hiç acımıyo korkma :)
Kizlar ben hergun hissediorum bebegin hareketlerini..size smdi yazarken bile hissediorumdoktorda dedi cok hareketli diye...hissetmeyenler eninde sonunda hissedecek no panic
Canim korkma sakin..aynisi bende oldu..gecen hafta 4 5 gun hic hareketini hissetmedim..randevuma kadar zor dayandim..
Olurmus oyle..daha ufak olduklari icin hareketlerinde istikrar bekleme dedi doktorum..bu seni endiselendirmesin...eminim kuzucuk kiprasip duruyordur da sen hissetmiyorsundur
Comelince ayakta fazla kalinca özel hayat da göbeğimi esnettigim tüm hareketlerde . Pantolon giyerken sıkıntım yokMesela ayakta pantolunumu giyemiyorum çünkü eğilemiyorum. Eğildiğim an sancı saplanıyor. hiç hareket etmeden sürekli yatarsam sorun yok ama benim de bir sosyal yaşamım var sürekli yatamam. Senin genelde hangi durumlarda ağrıyor?
yımArkadaşlar aranızda benim gibi kasık ağrısı çeken var mı? Özellikle biraz yürüyüş yapsam veya eğilip doğrulsam çok ağrıyor. Karnımı sıkıştıracak hareketler yapmamam lazım. Mesela çömelmeli tuvalet kullanmıyorum artık. Çok ağrım oluyor. O yüzden oturmalı olanı kullanıyorum ve öne doğru egilmiyorum. Dik duruyorum. Benim gibi olan var mı. Cevap verirseniz çok sevinirim
Yok ya sadece e tabii olcak o kadar dedim.elin cehaletiyle hiiiç uğraşamam.deveye Hendek atlatmak daha kolay :))Belliki kadın kendi kilolarından ötürü takıntılı sana öyle deyip moralini bozmak istiyor. Deseydin aa fark etmedim kendimi ama sen daha mi kilo almissin ne diye
ben 21.haftadayım canım bugün oldum yeni. zaten bugün gitmediysen bayram dönüşüne kalacak seninki de çünkü tatil onlar da önümüzdeki hafta mağlum. sonraki haftaya da 20yi doldurmuş olursun zaten :) 28 eylülde..kızlar acıl cevap lütfen.az önce saglık ocagından aradılar tetanoz asısı için.erken degil mi bu hafta.19.haftadayım.bi de kan sulandırıcı kullanıyorum.siz kaçıncı haftada yaptırdınız asıyı
Hımm bn sagol aydınlattı bnı allah razı olsunBende de oluyor ara ara bel ağrısı. Özellikle uzun diye ayakta kalınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?