2016 Şubat Anneleri

Belliki kadın kendi kilolarından ötürü takıntılı sana öyle deyip moralini bozmak istiyor. Deseydin aa fark etmedim kendimi ama sen daha mi kilo almissin ne diye
Daha senin gibi olamadim, ama azimliyim olacagim derdim ben puhahaaha

kızlar son iki cüzümüz kaldı.alalım bitirelim artık bence bu hatimi. 27 ve 28 cüzler sahiplerini bekliyor

Slm kızlar. Benim de salı günü dr kontrolüm vardı. Ikizlerden biri baya aşağı da malesef yukarı çıkmasını bekliyoruz ama çıkacağa benzemiyormuş. Rahimde ağrılarım çıkıyor son 2 kontrolümde dr istirahat etmeye devam dedi. Normalde ikiz bebeklerin kilo alımı tek bebeğe göre geriden takip edermiş ama dr çok iyi beslemişsin tek bebek gibi kilo alımı dedi. Salı günü tekrar çağırdı bayram öncesi. Renkli doobler ve ayrıntılı ultrasyon içinde randevu almamı istedi ekim sonuna kadar. Bizden haberler böyle

Canım ben dün yaptırdım gecen hafta uğradım 20.haftan dolsun diye bu hafta yaptılar

Canim bende sadece aksamlari uzanirken cok cok sakinken hareket ve seyirmeden ziyade dokunmaymis gibi hissediyorum..ve doktorum da bunun olabilecegini soyledi..her hareketi hissetmemiz mumkun diil bencede..

Bende de 2 haftadir falan mevcut bu durum..

Canim benimde ağrım oluyor aynı senin gibi çoğu hareketim kisitlaniyor anlık baxen uzun ağrılar sancilar giriyor
Mesela ayakta pantolunumu giyemiyorum çünkü eğilemiyorum. Eğildiğim an sancı saplanıyor. hiç hareket etmeden sürekli yatarsam sorun yok ama benim de bir sosyal yaşamım var sürekli yatamam. Senin genelde hangi durumlarda ağrıyor?

Amin canım.
Yani seninde çömelmeli tuvalet kullanınca ağrın mı oluyor?

Benimde aynı canım çok hareket yürüyüş ev işi ağrı yapıyor. Bende normal tuvalet kullanamıyorum
Ah ah oysaki ne hayallerim vardı. Hamile olunca düzenli yürüşler yapıcaktım. Hafif spor yapacaktım ama bu şekilde mümkün değil. Bildiğin adet sancısı çekiyorum. Bazen artıyor bazen azalıyor ama genel olarak her gün var bu ağrılar. Çömelmeli tuvaleti geçtim valla yerden birşey almak için egilsem keskin bir sancı saplanıyor. Anneee beni sıkıştırma diye bağırıyor sanki

Onlar hamilelik belirtisi olduğu için koyulaşıyor canm doğumdan sonra yavaş düzelio diye bbiliyorum :)

Kızlar detaylı ultrason yaptırmak şart mı.. Ben yaptırmak istemiyorum testler temiz çıktı doktorda bi sorun yok diyor.. Çok kararsız kaldm

bursa da benim cevremdeki arkadaslar genelde bahar tipa gittiler... memnunlar... bi arkadasim yeni esentepe tip da yapti dogumunu ibrahim beye memnun kaldi... ama detayli ultrason ne kadar ve kac dk suruyor bilmiyorum.... bi de fsm de pembe mavi var... onu hep iyi duydum...

Kizlar ben hergun hissediorum bebegin hareketlerini..size smdi yazarken bile hissediorum doktorda dedi cok hareketli diye...hissetmeyenler eninde sonunda hissedecek no panic

benim kızda canavar gibi yaaa. biraz öne doğru eğileyim biraz sıkışsın hemen basıyo tepiği. Yemek yedikten sonrada canavarlaşıyo. Hissedip hissetmemekte bebeğe bağlı değil de anne karnının genişliğine bağlıymıış. O yüzden bencede no panic:)

Canım çok sağol ya valla sabahtan beri neler diyenler oldu. Kesinlikle doktora gitmelisin bu çok acil bir durum flan nabzım tavan yaptı valla. Içim rahatladı çok teşekkür ederim :)

Bir de ben ilk hissettiğimde kelebek çırpınması gibiydi hep yine öyle olacak diye bekliyorum yoksa karnımda hareket var ama başka bişi mi diye ayırt edemiyorum. Belki artık kelebek çırpınması evresini geçmiştir benim hissetmelerim :)

Comelince ayakta fazla kalinca özel hayat da göbeğimi esnettigim tüm hareketlerde . Pantolon giyerken sıkıntım yok

Biri allah rızası icin yardim etsin 0.6 ay için bebek yeleği kaç ilmek olmasi gerek

Ben de aynıyım canım. Uzun yürüyüş ve eğilmelerde adet ağrısı gibi ağrı oluyor baskı hissediyorum kasıklarımda. Normaldir diye düşünüyorum. Orayı kendi mekanlar ilan ettiler sıpalar
yım

Belliki kadın kendi kilolarından ötürü takıntılı sana öyle deyip moralini bozmak istiyor. Deseydin aa fark etmedim kendimi ama sen daha mi kilo almissin ne diye
Yok ya sadece e tabii olcak o kadar dedim.elin cehaletiyle hiiiç uğraşamam.deveye Hendek atlatmak daha kolay :))

ben 21.haftadayım canım bugün oldum yeni. zaten bugün gitmediysen bayram dönüşüne kalacak seninki de çünkü tatil onlar da önümüzdeki hafta mağlum. sonraki haftaya da 20yi doldurmuş olursun zaten :) 28 eylülde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…