Bursada detayli ult.icin bi kac yeri aradim ikiz oldugu icin fiyatlar 2kati zaten. Devlet hastanelerine guvenemedim ikiz demek zaten risk demek 5dk.da yeterince incelenemez gibi geliyor bana. Yalniz ilk kizimda gittigim yer 1000kusur lira istedi ve 3saat inceliyoruz dedi 3saat neyi nesini nasil inceleyecekler anlamadim baska bi yere gittik 1saat inceledi dr 650lira verdik tek gebelik 375lira. Tabi sonucu dosyalayip fotolari raporu cd.sini cok duzenli guzelbi sekilde verdiler
Tmm canım sagoldoktor eldıveı degılde bu elı saran bulaşık eldıvenlerı varya daha kalın yuzunede eczaneden maske al rabbım korusun sizleri
Canımmbebebgin duruşuna göre bile degişiyor mesela bazen tam ayakları karnına doğrugeliyor Hissediyorsun sonra dönüveriyor. Hissetmiyorsun bu çok normal daha küçükler. Son aylarda uzun süre hissetmezsen anormal.Iyi akşamlar arkadaşlar.
Ya benim kafamı çok kurcalayan bir durum var. 2 gün sonra Allah nasip ederse 20. Haftaya gireceğiz bebeğimle.
16. Haftada ultrasona girdiğim gün ilk defa bebeğimin hareketlerini hissettim o gün 3-4 kere. Ertesi gün de 1-2 kere hissettim ama o zamandan beri tık yok
Çok korkuyorum hareket etmiyor mu hiç bebeğim bir sorun mu var diye:/
Var mı böyle başka önce hissedip sonra hiç hareket hissetmeyen :/
Yukarda yazdıklarım senin içinde geçerli.. bebegi besleyemiyorum kasları gelişmiyor diye düşünme. Devamlı pozisyon degiştiriyorlar. O zaman bütün hareketleri hissedilmiyor.Benimde aynı canım malesef.. Hergün hissetmiyorum ama ben sanırım uysal olduğundan veya daha kasları güçlenmediğinden açıkcası yememede dikkat edemiyorum belki o yüzden belki de ben sakin bir insanım o da sakin olduğundan bilemiyorum hiç..
Düzeliyor canım. Doğumdan sonra 1 ay falan siyah kalıyorlar ama sonra düzeliyorBenimkiler baya buyudu aldigim 2 kilo dan 1 kilosu ordandir kesin :)) ama sonrdan olusan catlak yok cok yaglaniyorum ondan olabilir yoksa benimkiler cok musait.. bende bu gogus uclari veri genital bolgedeki renk koyulasması sonradan duzeliyor mu onu merak ediyorum.. bugday tenliyim gogus uclarim neredeyse simsiyah olacak :/
canım kan tahlilinde çıkmayan şeylere bakıyorlar. İç organları böbrekler ciğerler idrar yolları.. bunlar önemli. arkadaşımın detaylısında idrar yollarında problem çıktı. Doğar doğmaz tedaviye başladılar. Mutlaka yaptırmak lazım..Kızlar detaylı ultrason yaptırmak şart mı.. Ben yaptırmak istemiyorum testler temiz çıktı doktorda bi sorun yok diyor.. Çok kararsız kaldm
O zaman dinle sıkıştırma çocuğu annesiAh ah oysaki ne hayallerim vardı. Hamile olunca düzenli yürüşler yapıcaktım. Hafif spor yapacaktım ama bu şekilde mümkün değil. Bildiğin adet sancısı çekiyorum. Bazen artıyor bazen azalıyor ama genel olarak her gün var bu ağrılar. Çömelmeli tuvaleti geçtim valla yerden birşey almak için egilsem keskin bir sancı saplanıyor. Anneee beni sıkıştırma diye bağırıyor sanki
kızlar ya. sabah karnım gayet normal ama akşam öyle bir geriliyor ve canımı acıtıyor ki . Sanki yarılıcak ortadan. sizde de bu durumu yaşayan var mı? yoksa ben türünün tek örneğimiyim?
kızlar acıl cevap lütfen.az önce saglık ocagından aradılar tetanoz asısı için.erken degil mi bu hafta.19.haftadayım.bi de kan sulandırıcı kullanıyorum.siz kaçıncı haftada yaptırdınız asıyı
Canım çok sağol ya valla sabahtan beri neler diyenler oldu. Kesinlikle doktora gitmelisin bu çok acil bir durum flan nabzım tavan yaptı valla. Içim rahatladı çok teşekkür ederim :)
Bir de ben ilk hissettiğimde kelebek çırpınması gibiydi hep yine öyle olacak diye bekliyorum yoksa karnımda hareket var ama başka bişi mi diye ayırt edemiyorum. Belki artık kelebek çırpınması evresini geçmiştir benim hissetmelerim :)
yatağa yan yattığımda karnım torba gibi yana düşüyor. ama sabahları normal
gaz mı birikiyor acaba ?. anlamadım
işte o benim. sabah karnım çok rahat, 4 ten sonra özellikle sanki içerden biri asılıyor. çekiliyor. hele akşam oturduğumda patlayacak gibi oluyorum. yatağa yan yattığımda karnım torba gibi yana düşüyor. ama sabahları normal
gaz mı birikiyor acaba ?. anlamadım
Her gittiğimizde en az 200 lira veriyoruz hastaneye bulunduğumuz ilçede detaylı ultrason yapan yer yok şehire gideceğz 2saat yol ve çok pahalı herşey bebeğimz için ama bizleride çok çok zorluyorcanım kan tahlilinde çıkmayan şeylere bakıyorlar. İç organları böbrekler ciğerler idrar yolları.. bunlar önemli. arkadaşımın detaylısında idrar yollarında problem çıktı. Doğar doğmaz tedaviye başladılar. Mutlaka yaptırmak lazım..
Arkadaşlar bu bayram temizliği çok yordu beni yapsan bi dert yapmasan bi dert sanırım bebek büyüdükçe daha da ağırlaşıyoruz canım istemeye istemeye zorla yaptım.sanki evde duracakmışım gibi eşim bayramda biz gidiyoruz bize gelen olmuyo bu bayram temizliğini boşa yapıyorsun dedi e haklıdaneyse yaptık artk bnm gibi aranızda uzun yolculuk yapacak olanınız var mı araba ile 8 saatlik yolculuk yapcam umarım bir sıkıntı olmaz
Canım bende hamile olduğumu bilmeden 14 saat otobüsle gttim 2 aylıkken tekrar aynı yolu döndüm :) doktorum iki saate bir mola ver sıkıntı olmaz dedi. Temizlikte yapmadan olmuyo işte erkekler pek titiz değil bu konuda :)bana da dediler gelen olmaz, temizlik yapma diye. ama ben tatilde temiz temiz oturmak istiyorum. kendim için. bayramda bir de temizlik yapmaya uğraşamam. temizleyim kalsın. misafir gelmese de daha rahat oh..
ben 2,5 aylıkken özel arabayla 12 saat yol yaptım, molalarda yürüyüş yaptım hafif egzersizler. kendine dikkat edersen bşy olmaz. tabii senin bünyene ve bebeğe de bağlı
Her gittiğimizde en az 200 lira veriyoruz hastaneye bulunduğumuz ilçede detaylı ultrason yapan yer yok şehire gideceğz 2saat yol ve çok pahalı herşey bebeğimz için ama bizleride çok çok zorluyor
Hamilelik hesabı biraz farklı canım. hamilelik süreci 40 hafta sürer. Ay hesabı yaparsak 40÷4=10 ay yapar. Ama hamilelik yaklaşık 9 ay 10 gün sürer. Aslında biz 1 ayı 4 haftaya bölüyoruz ama aylar tam 4 hafta sürmüyor. her defasında bir iki gün kayıyor. Yani hesap karışık oluyor. Siz 4. Ayımız bitti diyebilirsiniz. Sonucunda inş. şubatta doğum yapacagız. 5 ayımız kaldı.:) 16. Haftam bitti 4 ay bitti diyodum kendimce sora hesapladım sat 24 mayıstı 4 ay heralde eylülün 24 ünde dolar diye düşünmeye başlamıştım ki dr um çarş günü 3 ay 22 günlük falan bir fahta sora 4 ayın biticek dedi. Belki fikir olur sana da canım
Hamilelik hesabı biraz farklı canım. hamilelik süreci 40 hafta sürer. Ay hesabı yaparsak 40÷4=10 ay yapar. Ama hamilelik yaklaşık 9 ay 10 gün sürer. Aslında biz 1 ayı 4 haftaya bölüyoruz ama aylar tam 4 hafta sürmüyor. her defasında bir iki gün kayıyor. Yani hesap karışık oluyor. Siz 4. Ayımız bitti diyebilirsiniz. Sonucunda inş. şubatta doğum yapacagız. 5 ayımız kaldıKizlar yahu biz kacinci ayda oluyoruz.. 4 mu 5 mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?