2016 Şubat Anneleri

canım bende pembe maviye gidiyorum. oradan memnunum ama özel sağlık sigortam var. O yüzden ne kadardır hiç bilmiyorum. Muhtemelen ordan da fiyat almışsındır.

doktor eldıveı degılde bu elı saran bulaşık eldıvenlerı varya daha kalın yuzunede eczaneden maske al rabbım korusun sizleri
Tmm canım sagol
Canımmbebebgin duruşuna göre bile degişiyor mesela bazen tam ayakları karnına doğrugeliyor Hissediyorsun sonra dönüveriyor. Hissetmiyorsun bu çok normal daha küçükler. Son aylarda uzun süre hissetmezsen anormal. kafana takma
Yukarda yazdıklarım senin içinde geçerli.. bebegi besleyemiyorum kasları gelişmiyor diye düşünme. Devamlı pozisyon degiştiriyorlar. O zaman bütün hareketleri hissedilmiyor.
Düzeliyor canım. Doğumdan sonra 1 ay falan siyah kalıyorlar ama sonra düzeliyor
Kızlar detaylı ultrason yaptırmak şart mı.. Ben yaptırmak istemiyorum testler temiz çıktı doktorda bi sorun yok diyor.. Çok kararsız kaldm
canım kan tahlilinde çıkmayan şeylere bakıyorlar. İç organları böbrekler ciğerler idrar yolları.. bunlar önemli. arkadaşımın detaylısında idrar yollarında problem çıktı. Doğar doğmaz tedaviye başladılar. Mutlaka yaptırmak lazım..

kızlar ya. sabah karnım gayet normal ama akşam öyle bir geriliyor ve canımı acıtıyor ki . Sanki yarılıcak ortadan. sizde de bu durumu yaşayan var mı? yoksa ben türünün tek örneğimiyim?

Son düzenleme:
O zaman dinle sıkıştırma çocuğu annesi

Kizlar ben de detayli ultrasona gittim bugun. Allaha sukur ki hicbir sey cikmadi. Ama bebek bugun 19+6 da ama ultrasonda 18+6 gorunuyor. Boyu normal ama kilosu 20 30 gram dusukmus. Daha bu pazartesi kendi doktorum haftasina gore uyumlu dedi. Bugun de baska hastanede boyle dediler. Cok canim sikildi bu duruma. İnsallah bir sikinti olmaz.

kızlar ya. sabah karnım gayet normal ama akşam öyle bir geriliyor ve canımı acıtıyor ki . Sanki yarılıcak ortadan. sizde de bu durumu yaşayan var mı? yoksa ben türünün tek örneğimiyim?

işte o benim. sabah karnım çok rahat, 4 ten sonra özellikle sanki içerden biri asılıyor. çekiliyor. hele akşam oturduğumda patlayacak gibi oluyorum. yatağa yan yattığımda karnım torba gibi yana düşüyor. ama sabahları normal
gaz mı birikiyor acaba ?. anlamadım

hemşireler daha iyi bilir. 20.haftalar deniyor internette. net bir günü var mı bilmiyorum.

kurban bayramı tatili olduğu için, sonrası yoğun olucak. belki o yüzden çağırdılar.

benim de 1 ekimde olucak. 17.haftadayım.

Ben o kelebekleri hic hissedemedim..
Ben hep seyirmeler harici dokunma seklinde hissediyorum..
Hic korkma daha buyuk bebeklerde hareket etmesse endiselenmeliyiz..
Aynisini ben yasadim..bosu bosunaymis..hic endiselenme randevunu bekle..eminim bebis kiprasip duruyodur

Hakikaten ya biz kaçıncı aydayız :) 16. Haftam bitti 4 ay bitti diyodum kendimce sora hesapladım sat 24 mayıstı 4 ay heralde eylülün 24 ünde dolar diye düşünmeye başlamıştım ki dr um çarş günü 3 ay 22 günlük falan bir fahta sora 4 ayın biticek dedi. Belki fikir olur sana da canım

oofff hislerime tercüman oluyosun resmen. Şu an mesela karnım yarılıcak sanki karpuz gibi. Bende öyle bi gaz falanda yok sanki ya. acaba diyorum öğlen yemeğini mi çok yiyorum:) valla kendimden şüphe duymaya başladım:))))

Arkadaşlar bu bayram temizliği çok yordu beni yapsan bi dert yapmasan bi dert sanırım bebek büyüdükçe daha da ağırlaşıyoruz canım istemeye istemeye zorla yaptım.sanki evde duracakmışım gibi eşim bayramda biz gidiyoruz bize gelen olmuyo bu bayram temizliğini boşa yapıyorsun dedi e haklıda neyse yaptık artk bnm gibi aranızda uzun yolculuk yapacak olanınız var mı araba ile 8 saatlik yolculuk yapcam umarım bir sıkıntı olmaz

Her gittiğimizde en az 200 lira veriyoruz hastaneye bulunduğumuz ilçede detaylı ultrason yapan yer yok şehire gideceğz 2saat yol ve çok pahalı herşey bebeğimz için ama bizleride çok çok zorluyor

bana da dediler gelen olmaz, temizlik yapma diye. ama ben tatilde temiz temiz oturmak istiyorum. kendim için. bayramda bir de temizlik yapmaya uğraşamam. temizleyim kalsın. misafir gelmese de daha rahat oh..

ben 2,5 aylıkken özel arabayla 12 saat yol yaptım, molalarda yürüyüş yaptım hafif egzersizler. kendine dikkat edersen bşy olmaz. tabii senin bünyene ve bebeğe de bağlı

Canım bende hamile olduğumu bilmeden 14 saat otobüsle gttim 2 aylıkken tekrar aynı yolu döndüm :) doktorum iki saate bir mola ver sıkıntı olmaz dedi. Temizlikte yapmadan olmuyo işte erkekler pek titiz değil bu konuda :)

Her gittiğimizde en az 200 lira veriyoruz hastaneye bulunduğumuz ilçede detaylı ultrason yapan yer yok şehire gideceğz 2saat yol ve çok pahalı herşey bebeğimz için ama bizleride çok çok zorluyor
Allah yardımcın olsun canım

Hamilelik hesabı biraz farklı canım. hamilelik süreci 40 hafta sürer. Ay hesabı yaparsak 40÷4=10 ay yapar. Ama hamilelik yaklaşık 9 ay 10 gün sürer. Aslında biz 1 ayı 4 haftaya bölüyoruz ama aylar tam 4 hafta sürmüyor. her defasında bir iki gün kayıyor. Yani hesap karışık oluyor. Siz 4. Ayımız bitti diyebilirsiniz. Sonucunda inş. şubatta doğum yapacagız. 5 ayımız kaldı.
Birde benim adet tarihim 13 mayıs. 13 şubatta tam 9 ay doluyor. Muhtemel tarihim 18 şubat..

Son düzenleme:
Kizlar yahu biz kacinci ayda oluyoruz.. 4 mu 5 mi
Hamilelik hesabı biraz farklı canım. hamilelik süreci 40 hafta sürer. Ay hesabı yaparsak 40÷4=10 ay yapar. Ama hamilelik yaklaşık 9 ay 10 gün sürer. Aslında biz 1 ayı 4 haftaya bölüyoruz ama aylar tam 4 hafta sürmüyor. her defasında bir iki gün kayıyor. Yani hesap karışık oluyor. Siz 4. Ayımız bitti diyebilirsiniz. Sonucunda inş. şubatta doğum yapacagız. 5 ayımız kaldı
Birde mesela benim adet tarihim 13 mayıs.. 13 şubat tam 9 ay oluyor. Muhtemel tarihim 18 şubat diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…