2016 Şubat Anneleri

Neresi 100 tl benden 350 istediler
Arkadaşlar detaylı ultrasonu radyolog ya da perinatolog yapar. Uygun olanı perinatolog un yapmasidir. Çünkü gebelik alanında kadın dogumdan haha uzmanlar.
Ucuz fiyata bu işi yapanlar muhtemelen radyoloji uzmanlarıdir. Yaptırırken mutlaka sorun kimin yapacağını.

Bugun ben de başka birşey için sağlık ocağına uğradım. 18. Hafta bittikten sonra uygulanabilir dedi Ebe.

Benim de nette hesapladigimizda muhtemel dogum 28 subat dr a gore 3 mart bakalim ne zaman gelecek sipa:))) anladim aciklama icin cok sagol canim

Benim de nette hesapladigimizda muhtemel dogum 28 subat dr a gore 3 mart bakalim ne zaman gelecek sipa:))) anladim aciklama icin cok sagol canim
Benim de 27 Şubat, 9 ay10 gün hesabina göre Mart in ilk günlerine geliyor. Eşimin doğum günü de 4 Mart. Belki hediye olur babaya

Cnm hafta hesabiyla ay hesabi tutmuo 16 hafta dort aylik olmuyo...gunden hesaplicaz ayi..30x4 yani..4 aylik..

Kızlar markafonide mothercare da indirim var.bakın isterseniz.bir iki tane cici aldık.heyecanlandım resmen yahu

Ya ben de senin gibiyim ama yerim musait bos duran cocuk odam var onun ic8n buyuyen besikli oda takimi alacagim sanirim.

kızlar ya. sabah karnım gayet normal ama akşam öyle bir geriliyor ve canımı acıtıyor ki . Sanki yarılıcak ortadan. sizde de bu durumu yaşayan var mı? yoksa ben türünün tek örneğimiyim?
aynı durum bende de var canım soda içince biraz rahatlıyorum ben sen de dene istersen

Allah yardimcin olsun canim bebeklerini sana seni bebeklerine bagislasin

canım bende pembe maviye gidiyorum. oradan memnunum ama özel sağlık sigortam var. O yüzden ne kadardır hiç bilmiyorum. Muhtemelen ordan da fiyat almışsındır.
Orayi bilmiyorum duydugumuz internette gordugumuzu aradik zaten ikizlere normal veya ozel hastanelerin cogu bakmiyor cok fazla yeri aramadim bursada 5- 6 yeri ist.da da bi kac yeri aradim

Merhaba kizlar..bugun halam karnimin asagida oldugunu soyledi biraz yukarda olmaliymis.sizinki nasil ben daha kucuk buyudukce cikar yukari diye dusunmus umursamamistim yarin doktora sorucam

Bazi ult.cihazlari cin.den geliyormus o yuzden bizim bebekler haftalarina gore buyuk gorunuyor bazilari almanya amerikadan oranin ortalama olculeri yukleniyor bizim bebekler kucuk kaliyor 10gun farka kadar normal sorun stres yapmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…