Ben baktim da cogu sey pahali geldi banaKızlar markafonide mothercare da indirim var.bakın isterseniz.bir iki tane cici aldık.heyecanlandım resmen yahu
Bazi ult.cihazlari cin.den geliyormus o yuzden bizim bebekler haftalarina gore buyuk gorunuyor bazilari almanya amerikadan oranin ortalama olculeri yukleniyor bizim bebekler kucuk kaliyor 10gun farka kadar normal sorun stres yapmayin
Benim ufaklıkta en son gittiğimde biraz arkadan geliyordu. Hiç takmadim. Demek ki biraz daha iyi beslenmek lazım. Balık yemek,yoğurt,süt tüketmek,kuruyemiş yemek lazım diye dusundum :)
Benim gibi olan var mı,en son 14 haftalıkken kontrolüm vardı.Dr.um pozisyonu müsait değil dedi.Ve ben alışveriş için çok sabırsızım.İlk hamileliğim olduğundan çoook merak ediyorum.Rabbim hepimize hayırlısıyla kuccağımıza almayı nasip etsin..Kızlar bende şubat annesiyim 17 haftalığım, ve hala bebeğimi öğrenemedim
ben ayrı oda düşünmüyorum yatak odam oldukça büyük büyüyen beşik alırım çekmeceleri de kullanışlı olur diye düşünmüştüm ama kafam iyice karıştıYa ben de senin gibiyim ama yerim musait bos duran cocuk odam var onun ic8n buyuyen besikli oda takimi alacagim sanirim.
canmm 14haftalıkken öğrenememem gayet normal 16haftalıkken belli oluyor oda gösterirse bir sonraki kont öğrenirsin inş ☺ benimde ilk bebeğim bsnada %90 kız dedi yarın detaylı ultrason yaptırıcaz o zaman kesin belli olur inşallah sağlıklı olsunlarda cinsiyeti hiç önemli değilBenim gibi olan var mı,en son 14 haftalıkken kontrolüm vardı.Dr.um pozisyonu müsait değil dedi.Ve ben alışveriş için çok sabırsızım.İlk hamileliğim olduğundan çoook merak ediyorum.Rabbim hepimize hayırlısıyla kuccağımıza almayı nasip etsin..
bende de oluyor cnm gergin ve siskin... oluyorum aksama dogru...kızlar ya. sabah karnım gayet normal ama akşam öyle bir geriliyor ve canımı acıtıyor ki . Sanki yarılıcak ortadan. sizde de bu durumu yaşayan var mı? yoksa ben türünün tek örneğimiyim?
Bende baktım inanılmaz güzelller ama almadim Güle güle giydir inşallahKızlar markafonide mothercare da indirim var.bakın isterseniz.bir iki tane cici aldık.heyecanlandım resmen yahu
Çok normal 13. haftada gitmistim bende öğrenemedim ne kadar merak ettiğini anliyorum sonra 16 da gittim öğrendim stressle cok zor oluyo hep aklında ney acaba diyorsun bence bekleme git bir sonrakine de 20. Haftada gidersin. Öğrenince insan cok rahatliyo önceden her hafta gitmek isterdim şimdi bekliyorum sakinceKızlar bende şubat annesiyim 17 haftalığım, ve hala bebeğimi öğrenemedim
Bende ogreneli 1 hafta oldu canim..seni cok iyi anliyorum...ben baska doktora gitmedim israrla randevumu bekledim..ama sonu cok tatli oluyor..Benim gibi olan var mı,en son 14 haftalıkken kontrolüm vardı.Dr.um pozisyonu müsait değil dedi.Ve ben alışveriş için çok sabırsızım.İlk hamileliğim olduğundan çoook merak ediyorum.Rabbim hepimize hayırlısıyla kuccağımıza almayı nasip etsin..
Rica ederim canım.Benim de nette hesapladigimizda muhtemel dogum 28 subat dr a gore 3 mart bakalim ne zaman gelecek sipa:))) anladim aciklama icin cok sagol canim
Aşagıda tabikide daha küçkler yukarı çıkmazlarki daha. Ultrasona girdiğimizde bile karnın aşagısından bakıyor doktor. Karnımız iyice büyüdükten sonra aşagıda olursa tehlikeli olur canımMerhaba kizlar..bugun halam karnimin asagida oldugunu soyledi biraz yukarda olmaliymis.sizinki nasil ben daha kucuk buyudukce cikar yukari diye dusunmus umursamamistim yarin doktora sorucam
Kızlar bende şubat annesiyim 17 haftalığım, ve hala bebeğimi öğrenemedim
Canım benim de daha çok göbek deliğim altında çıkıntı oldu. bence sorun yoktur. Detaylı ultrasan girdim perembe herşey güzeldi. Etraftaki herkes felaket tellalı gibi sıkma bence canını.Merhaba kizlar..bugun halam karnimin asagida oldugunu soyledi biraz yukarda olmaliymis.sizinki nasil ben daha kucuk buyudukce cikar yukari diye dusunmus umursamamistim yarin doktora sorucam
Rica ederim canım.
Aşagıda tabikide daha küçkler yukarı çıkmazlarki daha. Ultrasona girdiğimizde bile karnın aşagısından bakıyor doktor. Karnımız iyice büyüdükten sonra aşagıda olursa tehlikeli olur canım
Günaydın herkese randevumuz salı günü,inş bayramda öğrenmiş oluruz.Rica ederim canım.
Aşagıda tabikide daha küçkler yukarı çıkmazlarki daha. Ultrasona girdiğimizde bile karnın aşagısından bakıyor doktor. Karnımız iyice büyüdükten sonra aşagıda olursa tehlikeli olur canım
Canim benim gideceğim dr radyoloji uzmanı Bursanın yarısına o bakıyor ama 350 tl bence fiyat dengesi öyle degildirArkadaşlar detaylı ultrasonu radyolog ya da perinatolog yapar. Uygun olanı perinatolog un yapmasidir. Çünkü gebelik alanında kadın dogumdan haha uzmanlar.
Ucuz fiyata bu işi yapanlar muhtemelen radyoloji uzmanlarıdir. Yaptırırken mutlaka sorun kimin yapacağını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?