2016 Şubat Anneleri

Merhaba kizlar..bugun halam karnimin asagida oldugunu soyledi biraz yukarda olmaliymis.sizinki nasil ben daha kucuk buyudukce cikar yukari diye dusunmus umursamamistim yarin doktora sorucam
Zamanla çıkıyor canım yukarı bebekler daha göbek civarına gelecek kadar buyumediler :) hala aşağıdadır yani benimde asagida merak etme

Canim arkadaşımın bebeği üç buçuk yaşında hala park yatak da yatabiliyor ayrı oda yapmayacaksan park al derim. Ben ayrı oda yapacağım için büyüyen yatak alıcam halam bakacak bebişe onun evine de park alacağım 1 tane yani aslında hen eve hem oraya park almak istemediğim için bi park bi büyüyen alicam

Ay ne hoş. Ah hep böyle anlayış olsa keşke

Bayanlar Merhaba aranızda gebelikten kaynaklanan cilt lekeleri oluştu mu. Cenemin altında kirmizi geniş leke oluştu doktorum pek onemli değil olabilir dedi lakin kalıcı mi değil mi belirtmedi. Sizde de oldu mu

Bayanlar Merhaba aranızda gebelikten kaynaklanan cilt lekeleri oluştu mu. Cenemin altında kirmizi geniş leke oluştu doktorum pek onemli değil olabilir dedi lakin kalıcı mi değil mi belirtmedi. Sizde de oldu mu
Bende ondan korkuyorum ya annemin kolunda ve omzunda var ve gecici birsey degil, genetik olarak cekme olasiligim cok yuksek dilerim cikmaz

Zamanla çıkıyor canım yukarı bebekler daha göbek civarına gelecek kadar buyumediler :) hala aşağıdadır yani benimde asagida merak etme
Aaa o yuzden bir tek altta hissediyorum tekmeleri ve sanirim kafasi yukarda oluyor bu durumda, ustteki hareketler goruluyor, ama cok net hissetmiyorum..

Canım sen bilirsin tabii ama büyüyenleri pek övmediler burda.büyüdüğünde kullanışlı olmuyormuş.hani fiyatı çok değişir mi bakmadım ama normal mobilya beşiklere de bir bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…