Merhaba kizlar..bugun halam karnimin asagida oldugunu soyledi biraz yukarda olmaliymis.sizinki nasil ben daha kucuk buyudukce cikar yukari diye dusunmus umursamamistim yarin doktora sorucam
ben ayrı oda düşünmüyorum yatak odam oldukça büyük büyüyen beşik alırım çekmeceleri de kullanışlı olur diye düşünmüştüm ama kafam iyice karıştı park yatak alsam bebiş 2 yıl odamda kalsa sonra odasını ayırsam diye de düşünüyorum bilemiyorum açıkçası. Senin özellikle düşündüğün oda takımı var mı
Canim arkadaşımın bebeği üç buçuk yaşında hala park yatak da yatabiliyor ayrı oda yapmayacaksan park al derim. Ben ayrı oda yapacağım için büyüyen yatak alıcam halam bakacak bebişe onun evine de park alacağım 1 tane yani aslında hen eve hem oraya park almak istemediğim için bi park bi büyüyen alicam
Ben de 12leri almak istemedim arkadaşlar anlayış gösterdi sağolsunlar. Sadece 9ları aldım 15saat derse gireceğim ve muhtemelen üç güne toparlanacak idare bu konularda anlayışlı çok şükür. Nöbet de tutma dedi müdür yardımcımız-)
Bayanlar Merhaba aranızda gebelikten kaynaklanan cilt lekeleri oluştu mu. Cenemin altında kirmizi geniş leke oluştu doktorum pek onemli değil olabilir dedi lakin kalıcı mi değil mi belirtmedi. Sizde de oldu mu
Merhaba prensesimle biz geldik..oglum vardi bire kizim oluyor cok mutluyum..hersey suan icin cok guzel cikti bebisimiz 250 gram 18 cm olmus 18+6 dayiz bu arada...
Bayanlar Merhaba aranızda gebelikten kaynaklanan cilt lekeleri oluştu mu. Cenemin altında kirmizi geniş leke oluştu doktorum pek onemli değil olabilir dedi lakin kalıcı mi değil mi belirtmedi. Sizde de oldu mu
Aaa o yuzden bir tek altta hissediyorum tekmeleri ve sanirim kafasi yukarda oluyor bu durumda, ustteki hareketler goruluyor, ama cok net hissetmiyorum..
Canim arkadaşımın bebeği üç buçuk yaşında hala park yatak da yatabiliyor ayrı oda yapmayacaksan park al derim. Ben ayrı oda yapacağım için büyüyen yatak alıcam halam bakacak bebişe onun evine de park alacağım 1 tane yani aslında hen eve hem oraya park almak istemediğim için bi park bi büyüyen alicam
Canım sen bilirsin tabii ama büyüyenleri pek övmediler burda.büyüdüğünde kullanışlı olmuyormuş.hani fiyatı çok değişir mi bakmadım ama normal mobilya beşiklere de bir bak istersen.