2016 Şubat Anneleri

Bende ondan korkuyorum ya annemin kolunda ve omzunda var ve gecici birsey degil, genetik olarak cekme olasiligim cok yuksek dilerim cikmaz

hamileliğim anneminkine benziyor lakin annemde leke olmamış ve bendeki de 1 aydır var bu sebebten kalırsa yüz kısmında olacağı için telaşlanmaya başladım. annen her hangi bir şey kullandımı acaba tetikleyecek

Merhaba prensesimle biz geldik..oglum vardi bire kizim oluyor cok mutluyum..hersey suan icin cok guzel cikti bebisimiz 250 gram 18 cm olmus 18+6 dayiz bu arada...
Merhaba gözün aydın tekrardan. Taylan beyle devam ediyorsun sanırım. Dünde bizim vardı her şey yolunda şükür.

Bayanlar Merhaba aranızda gebelikten kaynaklanan cilt lekeleri oluştu mu. Cenemin altında kirmizi geniş leke oluştu doktorum pek onemli değil olabilir dedi lakin kalıcı mi değil mi belirtmedi. Sizde de oldu mu
Merhaba canım benimde burnumda oldu hemde bir saat içinde güneş kremi kullanmış olmama rağmen. Etrafımdaki deneyimli anneler doğum yaptıktan sonra kendine gelince saçlarını lekeye sür dediler ama bilmem be kadar etkili olur.

canım ipin hangisinden kaınmı ınce mı marka cıns yazarsan yardımcı olmaya calısıyım bıde yakadan mı belde mı başlayacan
Belden yakadan baslicak kadar öğrenemedim. Ipi bilmiyorum ama şiş ona goreymis 3.5 Muş

Canim bizde gidecegiz. Ama benim ailem sehir disinda oldugu icin 1-2 ayda bir gidiyoruz zaten. Dert etme birsey olmaz :)

Merhaba arkadaşlar hepinize uzun zamandır yazamıyorum. Dün randevumuz vardı uzun uzun baktı her şey yolunda dedi. Yüzünü göstermedi bizimki dudak ve burunu göremedi bir sonraki randevuda artık dedi. 18+5 deyiz 280gr 22 cm. AFP testi önerdi bir sıkıntı yok ama yapmakta yarar var dedi kan verdim haftaya alıcaz. Var mı aranızda afp testi yaptıran.

Canım bende yaptırdım daha sonucu almadım ama inşallah iyi çıkar sonuçlarımız :)

Azicik gunese bile ciksam 50faktorluk gunes kremi kullandim tavsiye ederim umarim cikmaz hic birimizde

Sanirim buyuk hatam burda oldu. Fotografciyim ve durmadan gunes altindaydim sadece nemlendirici surdum aklima hic gunes kremi gelmedi su an bu durumdayim.

Eklentiler

• IMG_20150919_154720.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 91
Biz de kesin olarak ogrendik erkekmis

340gr ve boyuda 22.53 cm dedi doktor hersey normalmis
Canım kime gittik kontrole. Delta hospital ile ilgili konuşmuştuk ama benim işler yoğun olduğu için yazamadım, hastane olarak çok beğenmiyorum açıkçası ama doktorum iyi diye şimdilik gidiyorum, ama doğumda orası mı olur başka yer mi henüz karar veremiyorum :)

Merhaba gözün aydın tekrardan. Taylan beyle devam ediyorsun sanırım. Dünde bizim vardı her şey yolunda şükür.
Evet Y Yesimkaan devam bakalim.ilgili ve iyi simdilik.bugun kalabalikti bakindim acaba sen olabilirmisin diye demek dun ordaydin..biz cumartesiyi tercih ediyoruz genelde .hafta ici esimde bende calisinca ikimiz birden isten ayeilmayalim diye..10 ekimde renkli ultrasona giricez insallah oda iyi cikar..afp testi nedir merak ettim bize yapilmadi. Haftalarimizda ayni siz kendinizmi istediniz yada

Son düzenleme:
O zaman 10 ekimde karşılaşırız bizimde 10 ekimde. Afp ile bebeğin gelişimşne ve özellikle omirilik kısmına bakılıyormuş. Ben tedirgin oldum önce acaba ultrasonda bir sıkıntı mı oldu diye ama öyle değil yapmak istersen yapalım dedi bende onayladım.

Merhaba prensesimle biz geldik..oglum vardi bire kizim oluyor cok mutluyum..hersey suan icin cok guzel cikti bebisimiz 250 gram 18 cm olmus 18+6 dayiz bu arada...
Maşallah :) Ben gittiğimdede 17+2 ydi 270 gr. 17 cm olmuştu
Hanimlar bebislere isim buldunuz mu benim kizimin adi beyza bunada meyra koymayi dusunuyoruz
Bizde Emir Said koyacagız inş.
Isim düşündünüz MÜ kızlar? Benim ikizlerim bi kız bi erkek
Emir Said koyacagız inş.

Benim bebis kareteci olcak galiba öyle bi vuruyor ki dışardan babasıyla izliyoruz. Ilerde guclenince vok canımı yakacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…