O zaman 10 ekimde karşılaşırız bizimde 10 ekimde. Afp ile bebeğin gelişimşne ve özellikle omirilik kısmına bakılıyormuş. Ben tedirgin oldum önce acaba ultrasonda bir sıkıntı mı oldu diye ama öyle değil yapmak istersen yapalım dedi bende onayladım.
selam aleyküm kızlar biz geldik doktor amcadan detaylı ultrasyonumuzu yaptırdık ali ipek amcaya ☺şükürler olsun kızım sağlıklı çıktı herşeyi normal dedi darısı sizlerin başına inşallah
Sanirim buyuk hatam burda oldu. Fotografciyim ve durmadan gunes altindaydim sadece nemlendirici surdum aklima hic gunes kremi gelmedi su an bu durumdayim.
Fotodan sanki kuruluktan kaynaklaniyor gibi duruyor ama tabi fotodan oyle gorunuyor olabilir sehir degistirince cok kurumustu cildim bi ara bende de daha kucuk yara gibi cikmisti bol nemlendiriciyle gecmisti umarim seninki de oyledir
hamileliğim anneminkine benziyor lakin annemde leke olmamış ve bendeki de 1 aydır var bu sebebten kalırsa yüz kısmında olacağı için telaşlanmaya başladım. annen her hangi bir şey kullandımı acaba tetikleyecek
Kizlar 2 gundur fena gribim,ilac icemiyoru,iliklerime kadar heryerim agriyorTavuk suyu corba,zencefilli bitki cayi ictim ama bana misi demiyor (Cok kotu yaa
Kizlar 2 gundur fena gribim,ilac icemiyoru,iliklerime kadar heryerim agriyorTavuk suyu corba,zencefilli bitki cayi ictim ama bana misi demiyor (Cok kotu yaa
Sagol canim sana da cok gecmis olsun.Bende balli zencefilli ihlamur aldim ilk anda yumusatiyo ama kalici etkisi yok.Hastalik mevsimi kapimizda artik kollamak lazim kendimizi.
Sanirim buyuk hatam burda oldu. Fotografciyim ve durmadan gunes altindaydim sadece nemlendirici surdum aklima hic gunes kremi gelmedi su an bu durumdayim.
Gecmiş olsun canım ekzama gibi duruyor.. Yediğin birşey tetiklemiş bile olabilir.. Makyajdan uzak dur ve parfüm içeren kremler kullanma.. O alanın rahatlaması lazım, dudak uçukları için balsamlar var öyle birşey kullansan geçer belki..
Aaa o yuzden bir tek altta hissediyorum tekmeleri ve sanirim kafasi yukarda oluyor bu durumda, ustteki hareketler goruluyor, ama cok net hissetmiyorum..
Canım sen bilirsin tabii ama büyüyenleri pek övmediler burda.büyüdüğünde kullanışlı olmuyormuş.hani fiyatı çok değişir mi bakmadım ama normal mobilya beşiklere de bir bak istersen.