Arada takılsan alışırsın yine:) zaten aslında kimse kimseyi tanımıyor boşver :)Çok şükür bizde iyiyiz. Benim işler çok yoğun çok giremiyorum baya yeni arkadaşlar katılmış ben kimseyi tanımıyorum :)
Canım kime gittik kontrole. Delta hospital ile ilgili konuşmuştuk ama benim işler yoğun olduğu için yazamadım, hastane olarak çok beğenmiyorum açıkçası ama doktorum iyi diye şimdilik gidiyorum, ama doğumda orası mı olur başka yer mi henüz karar veremiyorum :)
Maşallah canım darısı başımıza benimkide oglan ama net değil hislerim yüzen balık kıpırti bazen hissediyorum.Onu hissetmekten uyuyamiyorum o kadar haraketli ki surekli bi durtmeler falan diuorum oglum baban uyudu sen niye uyumuyorsun pit pit yapiyo sen cok yaramazlik yapiyorsun bu saatte bebisler uyur diyorum yine pit pit yapiyosaga donuuorum olmuuo sola donuyorum olmuuo bu pasa beni uyutmicak simdiden belli ☺☺ama cok guzel bir duygu hic bu kadar yogun hissetmemistim butun anne olmak istiyenlere nasip olur insallh :)birde bebisinin tekmelerini hissetmeyen anneler acele etmeyin onlar zamanini cok iyi biliyorlar ya sizede benimki gibi yerinde duramayan bitane denk gelirse
Slm canım nasilsin nasil gidiyo
Gezince inanilmaz yoruluyorum. Bel kaşıklara ağrı giriyo doktora sormadımgunaydin anneler... dun biraz bursada carsida gezdik... kardesimin ve benim bi kac eksigim vardi... bir de bursada son 2 gunum.. biraz gezmek de istedim... ama yorulmusum galiba... bugun bi kirginlik var uzerimde... ins sizler iyisinizdir...
Yok canim hangi face grubu?Canım sen face gurubunda varmısın
aynen canım yaa dün gece hiç uyuyamadım. özellikle çok kalorili şeyler yiyince coşuyor benim kızOnu hissetmekten uyuyamiyorum o kadar haraketli ki surekli bi durtmeler falan diuorum oglum baban uyudu sen niye uyumuyorsun pit pit yapiyo sen cok yaramazlik yapiyorsun bu saatte bebisler uyur diyorum yine pit pit yapiyosaga donuuorum olmuuo sola donuyorum olmuuo bu pasa beni uyutmicak simdiden belli ☺☺ama cok guzel bir duygu hic bu kadar yogun hissetmemistim butun anne olmak istiyenlere nasip olur insallh :)birde bebisinin tekmelerini hissetmeyen anneler acele etmeyin onlar zamanini cok iyi biliyorlar ya sizede benimki gibi yerinde duramayan bitane denk gelirse
Tsk ederım ıyım guzel gıdıyor sen nasilsin senin nasıl gıdıyorMaşallah canım darısı başımıza benimkide oglan ama net değil hislerim yüzen balık kıpırti bazen hissediyorum.
Slm canım nasilsin nasil gidiyo
Gezince inanilmaz yoruluyorum. Bel kaşıklara ağrı giriyo doktora sormadım
Cok guzel bir duygu sabahta pitir pitir dogsun isircan onun popisini ayaklari bacaklariniaynen canım yaa dün gece hiç uyuyamadım. özellikle çok kalorili şeyler yiyince coşuyor benim kızdışardan filan göbüşü kaldıracak kadar vuruyor. uyutmazsa uyutmasın boşver sağlıklı olduklarını düşünüyorum ozman ben.rahatlıyorum
valla kendi nazarımız deyecek diye pek korkuyorum :)Cok guzel bir duygu sabahta pitir pitir dogsun isircan onun popisini ayaklari bacaklarini
Cok şükür benimde iyi şimdilikTsk ederım ıyım guzel gıdıyor sen nasilsin senin nasıl gıdıyor
Aynı ben daha hissedemedim bebekleri Allah bağışlasın daha iki üç gün oldu kontrole gideli ama of bişey yoktur di mi ? Bi hissetsem rahatlıycamRüyamda kontrole gidiyorum bebeğimin kalbi durmuş Allahım ne çok etkilendimmm bugun bir evham varki üzerimde kontrolede 2 gun önce gittim
tamam canım ben okuyunca haber veririmSagol canım yaa. Bir iki haftaya okursan ekimin başında yenisine başlarız
Aslında çalıştığım kurumda Delta da doğum yapanlar var ama ne bileyim hastane küçük, pek de hastaneyi gezmedim bilmiyorum, ama ısınamadım nedenseBen detayliya gittim. Rad istanbul a. Delta ya 2 ekimde gidecegim :) Dogumu orada neden dusunmuyorsun? Yeterli degil mi hastane.
Baya da ilerledik jarar verelim istiyorum insallah ben doktoru begenirimde orda devam ederim diye dusunuyorum suan.
Delta nin fiyatida uygun geldi ama bakalim
Aynı ben daha hissedemedim bebekleri Allah bağışlasın daha iki üç gün oldu kontrole gideli ama of bişey yoktur di mi ? Bi hissetsem rahatlıycam
Hareketlerini .. Biz abartıyoruz sanırım teyzem 20. Haftadan önce net hissedemedim demiştiNeyi hissedemedin canım? Benım bebeğim bugun oynamıyor sanki offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?