2016 Şubat Anneleri

• Kızlar oje süren yada kullanan var mı.. Hamilelikten dolayı yüzümde hiç bitmeyen sivilceler var ve tüylerim daha hızlı uzadığı için kendimi çok çirkin hissediyorum Biraz bakım yapmak istiyorum oje sürmenin zararı olur mu szce kullanıyo musunuZ

Insa
Aaa o yuzden bir tek altta hissediyorum tekmeleri ve sanirim kafasi yukarda oluyor bu durumda, ustteki hareketler goruluyor, ama cok net hissetmiyorum..
İnsallah yani bu mantıkla bebekle birlikte eşi de yukarı çıkıyordur. Her kontrolde eşi cok canımı sıkıyor

Canim gecmis olsun benim de ilki sez.di simdi ikizlere hamileyim ciddi agrilarim olmuyor arada bir ufak ufak yokluyor o da rahim genislemesi sanirim belki magnezyum kalsiyum eksikligi falan vardir dr daha iyibilir son zamanlar kan degerlerine bakildi mi

Arkadaşlar ben bebişi çok net hissediyorum oturup dikkat ederek hissetmeye çalışıyorum.elimle pıt pıt yapıyorum.ilgilenildini hissediyor.diğer yanım da yok ya olamaz gazdır diyor.ama resmen dışardan görüyorum çooook hafif yükselişleri oluyor.

Ben sürekli sürüyorum bi zararı olacağını zannetmiyorum. . Sen detayliya gün aldın mi canım ben bayramdan sonra alacağım

Ben sürekli sürüyorum bi zararı olacağını zannetmiyorum. . Sen detayliya gün aldın mi canım ben bayramdan sonra alacağım
Gittiğim hastanede detaylı yokmuş Muğla Özel Yücelen hastanesine yönlendirdi doktorum ama okadar yola dayanamam maalesef .. Burda uugun fiyatlı bi hastane arayacam mecbur.. Sen fiyat bilgisi aldn mı canm Muğladaki hastane 150Tl imiş

Oje sürsen elbette bişey olmaz ama iyi değil tabii.yalnız ondan daha kötüsü aseton.o etkiliyor işte.

Almadım yarın acıbadem i arayip sorayım yoksa unutacagim. Bayramdan sonra gel dedi dr um sonrasında yönlendirecek sanırım. İnşallah detaylidan da güzel haberler alırız canım. Doğumu hangi hastanede yapacaksın karar verdin mi

Canm burda yanlız olduğum için bi aksilik olmazsa Kayseride doğum yapacağım.. Ama burdaki doktorum okadar ilgili ki hastane çalışanları falan oyüzden burda olsam kendi doktorumda yapacaktım

Canm burda yanlız olduğum için bi aksilik olmazsa Kayseride doğum yapacağım.. Ama burdaki doktorum okadar ilgili ki hastane çalışanları falan oyüzden burda olsam kendi doktorumda yapacaktım
Nerede rahat olacaksa orada olsun tabi, yanında mutlaka birileri olsun canım. . Benim Annem yanımda şükürler olsun peşime bodruma yerleşti

Fotodan sanki kuruluktan kaynaklaniyor gibi duruyor ama tabi fotodan oyle gorunuyor olabilir sehir degistirince cok kurumustu cildim bi ara bende de daha kucuk yara gibi cikmisti bol nemlendiriciyle gecmisti umarim seninki de oyledir

çok teşekkür ederim kızlar, sürekli nemlendirici , yüz temizleme köpüğü kullnıyorum etki etmedi ama 2 gündür bebek pişik kremi bepantol sürüyorum kaşıntısı için iyi geldi, rengin de sanki hafifleme oldu

Kızlar tavuk keserken elimi kestim.ete dokunmakla ilgili iyi değil diye yazılırken gittim bir de kestim yani tam tırnağımın yanı ve çok derine değil yana doğru.birşey olmaz değil mi? Zaten yarın öbür gün tetanoz da vurdurulur zaten.sizi ne zaman çağırmışlardı aşıya?

Canim ete dokunmak tetanos ile alakali değil toxoPlasma negatif çıkanlara sıkıntı sende ne çıkmıştı. Aşı içinde 20. Haftada çağırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…