2016 Şubat Anneleri

Hicbisey olmaz canim merak etme bu arada ben gecen hafta oldum aşıyı..

Canim ete dokunmak tetanos ile alakali değil toxoPlasma negatif çıkanlara sıkıntı sende ne çıkmıştı. Aşı içinde 20. Haftada çağırıyorlar
Yok canım Bıçakla ilgili kısmı için dedim aşıyı.eti de dediğin gibi toksoplazma virüsü için dikkat etmek gerek ya ondan dedim dokunmakla kalmadım kestim diye :) Sağol canım.

Canim bende bugun bu agrilar huzunden doktora gittim bebekte bi sıkıntı yokmus bu aylarda oluyomus rahim genışliyomuş normalmiş yani...

Yok canım Bıçakla ilgili kısmı için dedim aşıyı.eti de dediğin gibi toksoplazma virüsü için dikkat etmek gerek ya ondan dedim dokunmakla kalmadım kestim diye :) Sağol canım.
bende toksoplazma geçirmemişim ama çiğ et ellememin zararı yok diye biliyorum yanlışmıyım

Bunun cinsiyetle ilgisi olduğunu okumuştm,erkek bebeklerde çok çabuk uzarmış.Bu doğru çıktı mı sizde.Acaba benim minik aşkım kız mı.Salı günü bir gelsee..
Canım yakın arkadaşımın gebelikte tüyleri azaldı ve oğlu oldu, benim çoğaldı ve oğlum olacak pek cinsiyetle bağlantılı değil sanırım

Dandini diye bir markanin oda takimlarini gordum sanayide. Icime o sindi ama iste herkes birsey deyince kafam karisiyor.

Kizlar ben iki gundur cok kotuyum ruhsal olarak. Resmen depresyona girdim. Bebegi sevemiyorum sanki istemiyorum ama bir yandan da bunlari dusundugum icin kendime cok kiziyorum. Ve o kadar tuhaf ki resmen o bunu hissediyor. Ben ona uzaklastikca o da bana uzaklasti resmen. Kendini hissettirmiyor bile bana. Cok kotuyum bunlari yazarken bile agliyorum.

Gecmis olsun canim ihlamur ic ....cok iyi geliyo bol limonlu....bugun nasilsin ?
Cok sagol canim bugun daha iyiyim ihlamur ictim bol bol bogazimi yumusatti.Ama kizim hasta oksuruyo ona daha cok canim sıkılıyor,onlar hasta olmasin da benimki bisey degil

Canimm kucagina aldigin an bu duygularini hatirlamayacaksin bile,o senin canindan bir can elbette ki sevecek ve isteyeceksin onu,bu sadece bir donem Ustunde cok durmamaya calis,kensini suclama,eminim ki cok iyi bir anne olacaksin

Bence normal bi süreç hormonlardan duygusal olarak etkileniyoruz bende bebekle hiç konuşamıyorum Ama zaman içerisinde daha çok hissedeceksin ve daha çok alışacaksın bazen ruh halin kötü olabilir geçici bunlar birazda vesvese

Dandini diye bir markanin oda takimlarini gordum sanayide. Icime o sindi ama iste herkes birsey deyince kafam karisiyor.
ben de artık mağazaları gezicem fikir edinmek için yakından bi bakayım benim de kafam çok karışık şuan

İyi geceler bayanlar. Bir şey sormak istiyorum. Bebeğinizin hareketlerini karnınızın neresinde hissediyorsunuz? Rahim bu haftalarda göbek deliğine ulaşıyormuş. Ama ben çok aşağıda hissediyorum sürekli bu da beni korkutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…