2016 Şubat Anneleri

Korkurmasin cnm bende alt taraflarda hissediyorum ultrasonda da ayaklari o taraftaydi sonucta surekli donup duruuyorlar

Korkurmasin cnm bende alt taraflarda hissediyorum ultrasonda da ayaklari o taraftaydi sonucta surekli donup duruuyorlar
Ben bebeğimi epeydir göremiyorum. Ayın 28'inde detaylı ultrasona gideceğim onu bekliyorum. Ama içim günlerdir sıkıntılı. Ağrım sızım yok ama bayağı aşağıda hissediyorum. Kasıklarımdan da aşağıda sanki.

Uzun suredir go4medigin icin sikinti yapiyorsun ama icin rahat etmicekse bi git dr a aama oda eminim normal diyecektir

Ben tutamıyorum kendimi şimdiden kıyafetleri tamam denebilir

Bunun cinsiyetle ilgisi olduğunu okumuştm,erkek bebeklerde çok çabuk uzarmış.Bu doğru çıktı mı sizde.Acaba benim minik aşkım kız mı.Salı günü bir gelsee..
Bununla alakası olduğunu sanmıyorum canım ama benimde çabuk uzuyor ve oğlum olacak inş.
Neden canım eşin ilemi bir problemin var. ama hamilelilkte bunları yaşayan var hatta doğum sonrası bile yaşanabilecek bir durum. Ama eminin kucagına aldığında degişecek. Onun kokusu o kadar farklı ki. Ben ilk doğumumda sezeryan yapmıştım. Ağrım var diye ilk gün kucagıma çok alamamıştım bir emzirme heyecanı o kadardı. Akşam oldu bir garipsedim anneme dedim bir kucagıma verirmisin daha kokusunu koklayamadım. Annem verdi. Allahım o nasıl bir koku öyle anlatamam. Sadece yaşayan bilir. İnan acı falan kalmadı belki 1 saat sadece kokladım onu. Hala kötü bir gün geçireyim. Gider oğlumun yanaklarından öper saçlarını koklarım. Annelik o kadar güzel bir duygu ki. Doğurduktan sonra ben nasıl boyle bir duyguya kapılmışım diyeceksin merak etme takma çok fazla da düşünme.Normal yaşantına devam et daha 5 ayımız var.
Aşagıda canım. Ben sol tarafta göbektende aşagıda hissediyorum. O muhtemel rakamları ve muhtemel durumları boşver sen herkesinki farklı. Bak şuan benim imzamda yaklaşık boyu kilosu yazıyor. Ben 1.5 hafta önce gittim. Boyu 17 cm kg 270 gramdı. Bu haftalık muhtemel rakamlarla hiç uyumlu gitmedim daha..

Günaydın arkadaşlar iyi haftalar umarim herkes iyidir ... bende sadece ağrılar oluşuyor

Günaydın kızlar. benim icin yogun gunler başlıyor. Çünkü sehir dışından kalabalik sekildr akrabalar yatılı geliyorlar. bir hafta hizmet yapacağım artık. hamile oldugum inş akıllarına gelir de yormazlar beni

Korkma arkadasim..banada gobegin asagida vs dediler doktorum gayet nor.al dedi..

Benim bebisimde gobegimin altinda hareket ediyor legen kemiklerimin arasinda sanki

Bunun cinsiyetle ilgisi olduğunu okumuştm,erkek bebeklerde çok çabuk uzarmış.Bu doğru çıktı mı sizde.Acaba benim minik aşkım kız mı.Salı günü bir gelsee..
Benim ilki de kizdi simdiki ikizler de biraz daha hizlandi uzamasi. Erkek bebeklerde anneye testesteron hormonu gecebiliyormus o yuzden hizli uzuyormus ama kadinlarda da az da olsa var testesteron sanirim bebekten anneye hormon gecerse etkiliyor anneyi

Normal bi durum sanirim duygusal olarak yogun bir donemdeyiz at kendini disari gez toz arkadaslarinla vakit gecir ben oyle atlatmistim umarim sana da iyi gelir

Yavas yavas yap yorma kendini umarim anlayislidirlar ama ne kadar yardim da etseler yorulacaksin yemek olarak basit seyleri yap carsaf yastik hazirlarken ver ellerine baska odada oyalan kendileri yaysinlar biraz hile lazim bize bu siralar Allah yardimcin olsun

Kızlar sizinde tüylerinizde geç uzama oldu mu,ben en son ramazan bayamından bir gün önce kuaföre gitmiştim.Kurban bayr.geldi hala benim tüylerde tık yok.

benimki de öyle. Çok yavaş:) amaaane güzel bişeymiş yahu bu. senin bebiş kız mı peki? Acaba diyorum kızlar mı geç uzatıyo tüyleri:)

Canım geçici bir dönem yaşıyorsun bence ilk bebegin mi bilmiyorum benim ilk bende daha konuşamadım onunla iletişim kurmuyorum hatta istemediğim zamanda bana sürpriz yaptı alışmam zor oldu ama bu onu sevmediğim anlamına gelmedi hiç bir zaman aksine kendini hazır hissetmekle olcak bir şey değil hamile kalmak, annelik duygun o varken oluşuyor. Şuan herşey bir yana o bir yanıma kanımız canımız bize emanet bize muhtaç paha biçilemez masum bir bebek o. Geçecek bu durum eminim bence alışverişe çık gez bebek eşyalarına bak olmuyorsa da zorlama düzelecek ben eminim

Bebeğini aslında çok seviyor ve çok istiyorsun. Belki de hepimizden fazla . Sadece her hamilenin başına gelen şey seni daha fazla etkilemiş hislerin daha yoğun olduğu için. Bebekten sonra her anne eski hayatı artık olmayacağından acaba mı? erken mi? ya zor gelirse? gibi sorular sorar kendine. Bu bebeği istememek sevmemek değil. Sadece sakin ol. Bebeğine kimseye anlatamadığın bi derdini anlat. Ellerinle karnını ov. o sadece sana huzr getirmek için geliyor. Hayatın sen istemediğin sürece olumsuz yönde değişmez. Düşünsene kısa bi süre sonra sana senin kanından bi arkadaş gelecek. Öyle düşün ve kendini üzme....

Ne güzel anlatmışsın canım. Bende de oluyor bu tarz duygular. Bebekten sonra her şeyin değişecek olması korkutuyor. Bittim ben diyorum. Ama sonra bunu dusunmemeye çalışıyorum. Gebelik iyi ki 9 ay belki de. anne ancak hazirlaniyor.Fazla kurcalamamak, farkli seylerle de ilgilenmek en iyisi galiba. Anne olunca hepsi geçecek insallah.

Kızlar günaydın. Dün gece bebeğimi aşağıda hissettiğimi söylemiştim. Şimdi de 1 saattir parmağımı kıpırdatsam kasıklarımın daha aşağısında sancı hissediyorum. Çok fena batıyor. Doktorumu aradım ateşin var mı diye sordu ama ateşten ziyade çok aşırı sıcak basıyor iki gündür geceleri enfeksiyon kapmış olabilirsin dedi. Bugün de aksine şehir dışındayım. Çok canım yanıyor.

merhaba geçmiş olsun hissetiğiniz ağrıyı ben ilk gebeliğimde yaşadım ve plasentam aşağı düşmüştü sakın iş yapmayın uzanmayın ağır kaldırmayın dikkat edin kendinize özel bir hastaneye gidin isterseniz.

işte benimde kanımda yok kaçmak canım yaa. bide mutfağımı başkalarının kurcalamasını tabak çanak yer değiştirmelerinden filan nefret ederm. offf benim pimpirikliyim ve bunların gamsızlığı ile bir hafta çok yorulacağım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…