Aynen benimde kas biyik hala cikmadi..1 ay oldu..kiz bebisbenimki de öyle. Çok yavaş:) amaaane güzel bişeymiş yahu bu. senin bebiş kız mı peki? Acaba diyorum kızlar mı geç uzatıyo tüyleri:)
Bunun cinsiyetle ilgisi olduğunu okumuştm,erkek bebeklerde çok çabuk uzarmış.Bu doğru çıktı mı sizde.Acaba benim minik aşkım kız mı.Salı günü bir gelsee..
Evet ilk hamileligim ve hic beklemedigim bir anda geldi. Bir yandan yillarca bunu bekleyene isteyen varigini yogunu veren insanlar var nankorluk ediyorsun diye kizoyorum kendime.Canım geçici bir dönem yaşıyorsun bence ilk bebegin mi bilmiyorum benim ilk bende daha konuşamadım onunla iletişim kurmuyorum hatta istemediğim zamanda bana sürpriz yaptı alışmam zor oldu ama bu onu sevmediğim anlamına gelmedi hiç bir zaman aksine kendini hazır hissetmekle olcak bir şey değil hamile kalmak, annelik duygun o varken oluşuyor. Şuan herşey bir yana o bir yanıma kanımız canımız bize emanet bize muhtaç paha biçilemez masum bir bebek o. Geçecek bu durum eminim bence alışverişe çık gez bebek eşyalarına bak olmuyorsa da zorlama düzelecek ben eminim
Ayy bende hala bulamadim erkek ismi bulmak ne kadarda zormus ben valla aile de herkese soruyorum fikriniI soyleyin diye not aliyorum en son ihtimal iclerinden birini secicemEvet artık imzamdaki görüntü değişti kocaman oldu oğlusumuz adınıda dedesi düşünüyormuş bizim yerimize :)) yani zahmet etmesede olurdu :)))bakalım ne olacak
Kizlar ben iki gundur cok kotuyum ruhsal olarak. Resmen depresyona girdim. Bebegi sevemiyorum sanki istemiyorum ama bir yandan da bunlari dusundugum icin kendime cok kiziyorum. Ve o kadar tuhaf ki resmen o bunu hissediyor. Ben ona uzaklastikca o da bana uzaklasti resmen. Kendini hissettirmiyor bile bana. Cok kotuyum bunlari yazarken bile agliyorum.
Ne güzel anlatmışsın canım. Bende de oluyor bu tarz duygular. Bebekten sonra her şeyin değişecek olması korkutuyor. Bittim ben diyorum. Ama sonra bunu dusunmemeye çalışıyorum. Gebelik iyi ki 9 ay belki de. anne ancak hazirlaniyor.Fazla kurcalamamak, farkli seylerle de ilgilenmek en iyisi galiba. Anne olunca hepsi geçecek insallah.
Aynen benimde kas biyik hala cikmadi..1 ay oldu..kiz bebis
Ben de bu gece rüyam da bebeğimi doğurmusum ama emzirmek istemiyordum. Kucagıma veriyorlardı, beşiğine koyuyordmKizlar ben iki gundur cok kotuyum ruhsal olarak. Resmen depresyona girdim. Bebegi sevemiyorum sanki istemiyorum ama bir yandan da bunlari dusundugum icin kendime cok kiziyorum. Ve o kadar tuhaf ki resmen o bunu hissediyor. Ben ona uzaklastikca o da bana uzaklasti resmen. Kendini hissettirmiyor bile bana. Cok kotuyum bunlari yazarken bile agliyorum.
Benim de ilk zamanlar sol kasığımdaydı hareketleri. Şimdi bir iki parmak yukarıda ama yine göbek deliğinin altına denk geliyor. Sorun yoktur inş cnm.İyi geceler bayanlar. Bir şey sormak istiyorum. Bebeğinizin hareketlerini karnınızın neresinde hissediyorsunuz? Rahim bu haftalarda göbek deliğine ulaşıyormuş. Ama ben çok aşağıda hissediyorum sürekli bu da beni korkutuyor.
Arkadaslar merhaba kasintiyla basim fena halde dertte!!! Ozellikle ayak bileklerim dizlerim oyle kasiniyor ki gece gunduz demeden ne gunduzden bir sey anliyorum ne de gece uykudan saatlerce kasiniyorum gecmiyor ya... Buz, dus, kolonya, o kadar cok sey denedim ki yaklasik 20 gundur cildiracagim artik. Dr a soyledim dokuntu yok hamilelikle ilgili degildir dahiliye doktoruna bir soyle demisti o gun de tiroitimi firlamis gorunce aglamaktan doktorla konusamadim bile... Bu sikintiyi yasayan var mi aranizda hastaneyi aradim dr lar tatile cikmislar bacaklarimi kanattim hep gece ama o bile gecirmedibir de sol kasigimla gobegim arasinda bir yer sizliyor mi agriyor mi belli degil cildircam yaa
Canm inan aynı şeyleri yaşıyoruz şuan bile bacaklarım kaşımaktan yara.. Ama cildini nemli tuttuğun sürece inan kalmıyor kaşıntı.. Ben bebek yağı sürüyorum bacaklarıma ve kaşıntılarım çok azaldıArkadaslar merhaba kasintiyla basim fena halde dertte!!! Ozellikle ayak bileklerim dizlerim oyle kasiniyor ki gece gunduz demeden ne gunduzden bir sey anliyorum ne de gece uykudan saatlerce kasiniyorum gecmiyor ya... Buz, dus, kolonya, o kadar cok sey denedim ki yaklasik 20 gundur cildiracagim artik. Dr a soyledim dokuntu yok hamilelikle ilgili degildir dahiliye doktoruna bir soyle demisti o gun de tiroitimi firlamis gorunce aglamaktan doktorla konusamadim bile... Bu sikintiyi yasayan var mi aranizda hastaneyi aradim dr lar tatile cikmislar bacaklarimi kanattim hep gece ama o bile gecirmedibir de sol kasigimla gobegim arasinda bir yer sizliyor mi agriyor mi belli degil cildircam yaa
canım gıremedım kaç gundur başlayabıldın mı o zaman 41 yap eger ılk ay gıyecekse yada ıpın adını yasana bana bıBelden yakadan baslicak kadar öğrenemedim. Ipi bilmiyorum ama şiş ona goreymis 3.5 Muş
canım gıremedım kaç gundur başlayabıldın mı o zaman 41 yap eger ılk ay gıyecekse yada ıpın adını yasana Benimki yarın belli olacak inş.18 haftalık olduk.Bu ara bende bir alınganlık,bir hassaslık var ki anlatamam.Ağlamaktan gözlerim şişmişti.Ama sebepsiz,tutamıyorum kendimi.Ağlanacak birşey buluyorum illa.Bebeğimi etkilemekte istemiyorum,ama elimde değil.
canım gıremedım kaç gundur başlayabıldın mı o zaman 41 yap eger ılk ay gıyecekse yada ıpın adını yasana bana bı
Evet aynen beklemedigim bir zamanda geldi ve ilk bebegim olacak. Darmadaginim. Simdiye kadar hormonlar hic etkilememisti ama bu ay tavan yapti.Canım benim. Bunlar normal. Hormonların etkisi. Beklemediğiniz bir zamanda mi geldi minik? Onun kokusunu duyunca her şey değişecek. En çok onu seveceksin inşallah.
Evet aynen beklemedigim bir zamanda geldi ve ilk bebegim olacak. Darmadaginim. Simdiye kadar hormonlar hic etkilememisti ama bu ay tavan yapti.
Canim karacigerine baktirdinmi? .. oyle sabun parfumluk gibi durmuyor seninki.. bi test yaptir benceArkadaslar merhaba kasintiyla basim fena halde dertte!!! Ozellikle ayak bileklerim dizlerim oyle kasiniyor ki gece gunduz demeden ne gunduzden bir sey anliyorum ne de gece uykudan saatlerce kasiniyorum gecmiyor ya... Buz, dus, kolonya, o kadar cok sey denedim ki yaklasik 20 gundur cildiracagim artik. Dr a soyledim dokuntu yok hamilelikle ilgili degildir dahiliye doktoruna bir soyle demisti o gun de tiroitimi firlamis gorunce aglamaktan doktorla konusamadim bile... Bu sikintiyi yasayan var mi aranizda hastaneyi aradim dr lar tatile cikmislar bacaklarimi kanattim hep gece ama o bile gecirmedibir de sol kasigimla gobegim arasinda bir yer sizliyor mi agriyor mi belli degil cildircam yaa
Canım banyoda sakın sabunlanma. Ama mutlaka çok hafif keselen. cildini daha da tahriş etmeden ama.Keseden sonra özellikle kaşıntının olduğu yerlere bademyağı ve zeytinyağını karşıtır sür. Sonra vücuduna tam oturmayan yani tiril tiril bişeyler giy. Genelde geçiriyor. Sende bi dene mutlaka.
Canm inan aynı şeyleri yaşıyoruz şuan bile bacaklarım kaşımaktan yara.. Ama cildini nemli tuttuğun sürece inan kalmıyor kaşıntı.. Ben bebek yağı sürüyorum bacaklarıma ve kaşıntılarım çok azaldı
Canim karacigerine baktirdinmi? .. oyle sabun parfumluk gibi durmuyor seninki.. bi test yaptir bence
Ben de bugun ayni seye dikkat ettim tuyler dedim hem uzamadi hem de cok azaldi cok sasirdim. En son 11. Haftaydi agdaya gitmistim. Benimkilerde ikiz biri erkek digeri belli degilbenimki de öyle. Çok yavaş:) amaaane güzel bişeymiş yahu bu. senin bebiş kız mı peki? Acaba diyorum kızlar mı geç uzatıyo tüyleri:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?