2016 Şubat Anneleri

Arkadaşlar bebeğin hareketlerini bir gün çok yoğun hisseden bir gün hiç hissetmeyen var mı?
Ya da böyle birşey normal mi?
Benim sıpa uzun bir aradan sonra 2 gündür aşırı hareketliydi bugün tık yok :))

Risk taşımıyorsun demek ki yok canım o zaman zararı.ben elimi kestim de ondan sormuştum canım.
aksine canım ben risk taşıyorum hiç geçirmemişim toksoplazma o yüzden yediklerime çok dikkat etmem gerek iyş yıkanmış olması lazım etlerin çok iyi pişmiş olması laızm falan dedi doktor ama çiğ et elleme demedi

Ayyy kızım oynamaya basladı cok şükür 2 gundur hıc oynamadı kafayı yiyordm kendime geldim.. Kızlar psikolojık olarak dagıldıgınız anda karnınızdakı bebege bişe olsa diye dusunun bakın onu ne kdr cok sevip isteyeceksnz şükürler olsun binlerce kez..

Ben tutamıyorum kendimi şimdiden kıyafetleri tamam denebilir
oo sne baya hızlısın o zaman .. kışlıklar yoktu birde hep inceydi bende lc waikikiden aldım yaz için birkaç parça kıyafet .. malum bebeklerimiz kış bebeği olacak biraz daha zaman geçsin kışlık alırım diye düşünüyorum..

Arkadaslar bn ne yesem midem de şişlik yapıyor gaz çıkarta mi yorum.. batıyor sanki ne iyi gelir sizce. Üsuttum gqliba ... Rabbim kimseye verme sin çok fena bu

Selam güzel nasılsınız? Benim iki gündür belim ağrıyo ara ara ama sanki ilk zamanlarda bebek yerleşirken olan ağrılardan çok fazla oturamıyorum hemen uzanıyorum sizdede var mı bu tip ağrı?

Arkadaslar bn ne yesem midem de şişlik yapıyor gaz çıkarta mi yorum.. batıyor sanki ne iyi gelir sizce. Üsuttum gqliba ... Rabbim kimseye verme sin çok fena bu
Benim ara ara oluyor özellikle akşam saatlerine doğru. Yemek yemesem de davul gibi patlayacak gibi oluyorum. Dediğiniz gibi gaz da çıkmıyor. Ama akşam saatlerine doğru olduğu için yatıp uyandığımda bişi kalmıyor. Dediğim gibi her gün olmuyor ama benim ara ara.

Ya ben de sürekli tedirgin oluyorum hareket hissetmeyince. Demek ki normal bir durum :) teşekkür ederim cevabınız için.
Başka bir arkadaş doktoruna sormuştu hareketlerini her zaman hissedemiyorum diye doktorda daha çok küçük bi istikrar bekleme demişti bende çok az hissediyorum okadarda kuvvetli değil bazen iki üç günü bile geçiyor sadece tek birşey farkettim sabah yeni uyandağmda sırt üstü yatarken ve idrara sıkışık olduğum sabahlarda daha net anlıyorum..

Kızlar 3lü testlerinizde afp değeri kaç çıktı bugün yaptırdım yanında mom değeri yok 61 çıktı benim gibi yüksek çıkıp mom değeri normal olan var mı nolur çok cnm sıkkın yardım edin bilenler

benimki de öyle. Çok yavaş:) amaaane güzel bişeymiş yahu bu. senin bebiş kız mı peki? Acaba diyorum kızlar mı geç uzatıyo tüyleri:)

benimde kızım geliyor..ama benim tüyler cıldırmış durumda..acayip hızlı çıkar oldular

Kızlar doktorum fetal anomali ve doppler usg istedi..yaptıranlar oldu mu kişi

Hanımlar alınan kilolar ne durumda doktor ayda iki kilo dedi ama ben bu ay almadım. Hemde kısıtlamasiz yiyorum. Zararlilar haric hamuriside yiyorum arada. 68 le hamile kaldim 3ayda 6 kilo verdim 62 oldum sonra 4.ayda 65 5. Ayda yine 65 veee toplamda 3 kilo.

Canim benim gideceğim dr radyoloji uzmanı Bursanın yarısına o bakıyor ama 350 tl bence fiyat dengesi öyle degildir
Benim duyduğum araştırdigim kadarıyla edindigim tecrübe bu yönde. Umarım memnun kalırsın dr. undan. Benim de bikaç hafta sonra yaptırmam lazım. Yaptırmasam olmaz mı diye sorular da geçiyor aklımdan.

Tesekkr ederim ilk gebeligimde hatrlamiyorum boyle agrim olmamisti sanirim endiselendim oyzden

Ben çok nadir kullanıyorum. Şu anda kadar saniyorum bir kere sürdüm. Bence dikkat etmelisin.

Aseton kullanmadan çıkarabilirm ona güvendim biraz :)
Nasıl çıkarıyorsun asetonsuz ?

Ben de senin tarif ettiğin yerde hissediyorum.

yoğun bir şekilde nemlendırmelisin bence. Umarım ise yarar.

Selam güzel nasılsınız? Benim iki gündür belim ağrıyo ara ara ama sanki ilk zamanlarda bebek yerleşirken olan ağrılardan çok fazla oturamıyorum hemen uzanıyorum sizdede var mı bu tip ağrı?
Bende de oluyor bel ağrısı ara ara. Sanki tutulmuş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…