- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.081
- 658
aksine canım ben risk taşıyorum hiç geçirmemişim toksoplazma o yüzden yediklerime çok dikkat etmem gerek iyş yıkanmış olması lazım etlerin çok iyi pişmiş olması laızm falan dedi doktor ama çiğ et elleme demediRisk taşımıyorsun demek ki yok canım o zaman zararı.ben elimi kestim de ondan sormuştum canım.
yok canım benim hızlı uzuyor 20 gün önce aldım alsam şimdi alınır tekrar:))Kızlar sizinde tüylerinizde geç uzama oldu mu,ben en son ramazan bayamından bir gün önce kuaföre gitmiştim.Kurban bayr.geldi hala benim tüylerde tık yok.
benim kız canım ama hızlı uzuyor:))Bunun cinsiyetle ilgisi olduğunu okumuştm,erkek bebeklerde çok çabuk uzarmış.Bu doğru çıktı mı sizde.Acaba benim minik aşkım kız mı.Salı günü bir gelsee..
oo sne baya hızlısın o zaman .. kışlıklar yoktu birde hep inceydi bende lc waikikiden aldım yaz için birkaç parça kıyafet .. malum bebeklerimiz kış bebeği olacak biraz daha zaman geçsin kışlık alırım diye düşünüyorum..Ben tutamıyorum kendimi şimdiden kıyafetleri tamam denebilir
Benim de ikiz olmasina ragmen oyleArkadaşlar bebeğin hareketlerini bir gün çok yoğun hisseden bir gün hiç hissetmeyen var mı?
Ya da böyle birşey normal mi?
Benim sıpa uzun bir aradan sonra 2 gündür aşırı hareketliydi bugün tık yok :))
Benim de ikiz olmasina ragmen oyle
Benim ara ara oluyor özellikle akşam saatlerine doğru. Yemek yemesem de davul gibi patlayacak gibi oluyorum. Dediğiniz gibi gaz da çıkmıyor. Ama akşam saatlerine doğru olduğu için yatıp uyandığımda bişi kalmıyor. Dediğim gibi her gün olmuyor ama benim ara ara.Arkadaslar bn ne yesem midem de şişlik yapıyor gaz çıkarta mi yorum.. batıyor sanki ne iyi gelir sizce. Üsuttum gqliba ... Rabbim kimseye verme sin çok fena bu
Başka bir arkadaş doktoruna sormuştu hareketlerini her zaman hissedemiyorum diye doktorda daha çok küçük bi istikrar bekleme demişti bende çok az hissediyorum okadarda kuvvetli değil bazen iki üç günü bile geçiyor sadece tek birşey farkettim sabah yeni uyandağmda sırt üstü yatarken ve idrara sıkışık olduğum sabahlarda daha net anlıyorum..Ya ben de sürekli tedirgin oluyorum hareket hissetmeyince. Demek ki normal bir durum :) teşekkür ederim cevabınız için.
benimki de öyle. Çok yavaş:) amaaane güzel bişeymiş yahu bu. senin bebiş kız mı peki? Acaba diyorum kızlar mı geç uzatıyo tüyleri:)
Hanımlar alınan kilolar ne durumda doktor ayda iki kilo dedi ama ben bu ay almadım. Hemde kısıtlamasiz yiyorum. Zararlilar haric hamuriside yiyorum arada. 68 le hamile kaldim 3ayda 6 kilo verdim 62 oldum sonra 4.ayda 65 5. Ayda yine 65 veee toplamda 3 kilo.
Benim duyduğum araştırdigim kadarıyla edindigim tecrübe bu yönde. Umarım memnun kalırsın dr. undan. Benim de bikaç hafta sonra yaptırmam lazım. Yaptırmasam olmaz mı diye sorular da geçiyor aklımdan.Canim benim gideceğim dr radyoloji uzmanı Bursanın yarısına o bakıyor ama 350 tl bence fiyat dengesi öyle degildir
Çok geçmiş olsun. Umarım kalıcı değildir. Ciddiye ye görunmenin bir faydası olur mu acaba?Sanirim buyuk hatam burda oldu. Fotografciyim ve durmadan gunes altindaydim sadece nemlendirici surdum aklima hic gunes kremi gelmedi su an bu durumdayim.
Ben çok nadir kullanıyorum. Şu anda kadar saniyorum bir kere sürdüm. Bence dikkat etmelisin.
- Kızlar oje süren yada kullanan var mı.. Hamilelikten dolayı yüzümde hiç bitmeyen sivilceler var ve tüylerim daha hızlı uzadığı için kendimi çok çirkin hissediyorum
Biraz bakım yapmak istiyorum oje sürmenin zararı olur mu szce kullanıyo musunuZ
Nasıl çıkarıyorsun asetonsuz ?Aseton kullanmadan çıkarabilirm ona güvendim biraz :)
Ben de senin tarif ettiğin yerde hissediyorum.İyi geceler bayanlar. Bir şey sormak istiyorum. Bebeğinizin hareketlerini karnınızın neresinde hissediyorsunuz? Rahim bu haftalarda göbek deliğine ulaşıyormuş. Ama ben çok aşağıda hissediyorum sürekli bu da beni korkutuyor.
yoğun bir şekilde nemlendırmelisin bence. Umarım ise yarar.Arkadaslar merhaba kasintiyla basim fena halde dertte!!! Ozellikle ayak bileklerim dizlerim oyle kasiniyor ki gece gunduz demeden ne gunduzden bir sey anliyorum ne de gece uykudan saatlerce kasiniyorum gecmiyor ya... Buz, dus, kolonya, o kadar cok sey denedim ki yaklasik 20 gundur cildiracagim artik. Dr a soyledim dokuntu yok hamilelikle ilgili degildir dahiliye doktoruna bir soyle demisti o gun de tiroitimi firlamis gorunce aglamaktan doktorla konusamadim bile... Bu sikintiyi yasayan var mi aranizda hastaneyi aradim dr lar tatile cikmislar bacaklarimi kanattim hep gece ama o bile gecirmedibir de sol kasigimla gobegim arasinda bir yer sizliyor mi agriyor mi belli degil cildircam yaa
Bende de oluyor bel ağrısı ara ara. Sanki tutulmuş gibi.Selam güzelnasılsınız? Benim iki gündür belim ağrıyo ara ara ama sanki ilk zamanlarda bebek yerleşirken olan ağrılardan çok fazla oturamıyorum hemen uzanıyorum sizdede var mı bu tip ağrı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?