- 28 Ağustos 2011
- 169
- 23
- 98
Evet tahlillerim falan yapildi hicbi sorun yok ama bu agrilarin sebebini merk etmeye basladim tekrar gidicem S serpppCanim gecmis olsun benim de ilki sez.di simdi ikizlere hamileyim ciddi agrilarim olmuyor arada bir ufak ufak yokluyor o da rahim genislemesi sanirim belki magnezyum kalsiyum eksikligi falan vardir dr daha iyibilir son zamanlar kan degerlerine bakildi mi
Insallah bisey yoktur olumlu dusununKızlar 3lü testlerinizde afp değeri kaç çıktı bugün yaptırdım yanında mom değeri yok 61 çıktı benim gibi yüksek çıkıp mom değeri normal olan var mı nolur çok cnm sıkkın yardım edin bilenler
Tırnağa ilk kat flormar tırnak sertleştirici sürüyorum canm ojeyi onun üstüne sürüyorum. Oda tırnağa yapışmıyor kenardan biraz ittirsen tırnağınla oje boşlayıp sanki bant gibi çekince direk çıkıyor ve hiçbişey kalmıyo tırnakta.. Limonlada ovuyorum tamamen temizleniyoNasıl çıkarıyorsun asetonsuz ?
2 yasina kadar o kadar zor bulunuyor ki guzel kiyafet mango koton gibi markalar hep 2yas ustu satiyor bu yaz mangodan kizima 10-15 liraya kazaklar aldim 2yasina kadar da genelde lc.den aldim renkleri cabuk soluyor ama zaten bebek de cok uzun sure giymiyor hic bir seyi 2yasina kadar. Hastane cikislarini 2ay zor giydirmistimoo sne baya hızlısın o zaman .. kışlıklar yoktu birde hep inceydi bende lc waikikiden aldım yaz için birkaç parça kıyafet .. malum bebeklerimiz kış bebeği olacak biraz daha zaman geçsin kışlık alırım diye düşünüyorum..
Almaman daha iyi ne guzel ben 5kilo aldim simdiye kadar gerci ikizler ama yine de cok asil 5aydan sonra kilo aliniyor kizimda 22almistim bu gidisle ikizlerde 30a tamamlicamHanımlar alınan kilolar ne durumda doktor ayda iki kilo dedi ama ben bu ay almadım. Hemde kısıtlamasiz yiyorum. Zararlilar haric hamuriside yiyorum arada. 68 le hamile kaldim 3ayda 6 kilo verdim 62 oldum sonra 4.ayda 65 5. Ayda yine 65 veee toplamda 3 kilo.
73le hamile kaldım canım suan 5 ay bitecek 72 kiloyumHanımlar alınan kilolar ne durumda doktor ayda iki kilo dedi ama ben bu ay almadım. Hemde kısıtlamasiz yiyorum. Zararlilar haric hamuriside yiyorum arada. 68 le hamile kaldim 3ayda 6 kilo verdim 62 oldum sonra 4.ayda 65 5. Ayda yine 65 veee toplamda 3 kilo.
Canım şimdiden Allah yardımcn olsun ben alanyadayım bir ay önce bizimde yatılı ve davetsiz birden gelen misafirimiz oldu eşimin akrabaları geldi o sıcakta kendileri klimanın altında oturdular ben hizmet ettim eşim yardm etmese bitmiştm bu kız hamile hizmet beklemeyelim demediler artk sinirden ağlıyordum o dereceişte benimde kanımda yok kaçmak canım yaa. bide mutfağımı başkalarının kurcalamasını tabak çanak yer değiştirmelerinden filan nefret ederm. offf benim pimpirikliyim ve bunların gamsızlığı ile bir hafta çok yorulacağım bence
Geçmiş olsun,Arkadaşlar bebeklerinizde aguline şurup gaz ilacı kullandinizmi ? Benim bebeğim 1 aylık ve bu akşam verdim ilaçtan ama sonra çığlık attı çok ağladı ilaçtan olabilirmi ?
Hanımlar alınan kilolar ne durumda doktor ayda iki kilo dedi ama ben bu ay almadım. Hemde kısıtlamasiz yiyorum. Zararlilar haric hamuriside yiyorum arada. 68 le hamile kaldim 3ayda 6 kilo verdim 62 oldum sonra 4.ayda 65 5. Ayda yine 65 veee toplamda 3 kilo.
bi ikizimiz daha varmis... cnm benim de ikiz. ins saglikla kucaklariz minikleri...Ben de bugun ayni seye dikkat ettim tuyler dedim hem uzamadi hem de cok azaldi cok sasirdim. En son 11. Haftaydi agdaya gitmistim. Benimkilerde ikiz biri erkek digeri belli degil
Bir gunun sonunda aklima gelen başıma gelmiş bir şekilde kahvaltı hazırlıyorum. dun tum gun gonullerini hos ettik koca gobegimle gezdik.eve geldik onların ayaklar havada yine ben kalktim kahvaltı hazırlıyorum. Yanima gelmezlerse gelmesinler bari işime karismasalar.yok bu yumurta katı olmus yok bu peynir yumusak oule yapma bu bıçağı kullan.bide hijyen gosterileri.aynen eşim benim patlama noktami tahmin ettiginden espiriler yapıyor yardım ediyor ama nafile.simdide yanlarından kaçtım. masa açık lak lak ediyorlar.en nefret ettiğim sey.sinirden buraya döküldü. kusura bakmayınCanım şimdiden Allah yardımcn olsun ben alanyadayım bir ay önce bizimde yatılı ve davetsiz birden gelen misafirimiz oldu eşimin akrabaları geldi o sıcakta kendileri klimanın altında oturdular ben hizmet ettim eşim yardm etmese bitmiştm bu kız hamile hizmet beklemeyelim demediler artk sinirden ağlıyordum o dereceAllah anlayışsız insanla terbiye etmesin misafiri severim ama hamileyken o şekilde davranmalarıyla sinir ettiler beni ve bir daha evime asla onları kabul etmem kinlendm bi kere 5 gn kaldılar ailece beş sene gibiydi sen böyle deyince yine hatırladm canm sıkıldı diycem o ki insanlardan anlayış bekleme ve kendi rahatını bozma ben hamileyim diye hatırlat mutlaka
Ayyyybende sinir oluyorm boyle misafire...ya hamile insanin evine yatili gelmeyin kardesim ne isiniz var.sakin olmaya calis canim la havle cek bolbolBir gunun sonunda aklima gelen başıma gelmiş bir şekilde kahvaltı hazırlıyorum. dun tum gun gonullerini hos ettik koca gobegimle gezdik.eve geldik onların ayaklar havada yine ben kalktim kahvaltı hazırlıyorum. Yanima gelmezlerse gelmesinler bari işime karismasalar.yok bu yumurta katı olmus yok bu peynir yumusak oule yapma bu bıçağı kullan.bide hijyen gosterileri.aynen eşim benim patlama noktami tahmin ettiginden espiriler yapıyor yardım ediyor ama nafile.simdide yanlarından kaçtım. masa açık lak lak ediyorlar.en nefret ettiğim sey.sinirden buraya döküldü. kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?