2016 Şubat Anneleri

Evet tahlillerim falan yapildi hicbi sorun yok ama bu agrilarin sebebini merk etmeye basladim tekrar gidicem S serppp

Insallah bisey yoktur olumlu dusunun
Yalniz bana doktorum bahsetmedi boyle bi testten ozel hastane bide

Nasıl çıkarıyorsun asetonsuz ?
Tırnağa ilk kat flormar tırnak sertleştirici sürüyorum canm ojeyi onun üstüne sürüyorum. Oda tırnağa yapışmıyor kenardan biraz ittirsen tırnağınla oje boşlayıp sanki bant gibi çekince direk çıkıyor ve hiçbişey kalmıyo tırnakta.. Limonlada ovuyorum tamamen temizleniyo

2 yasina kadar o kadar zor bulunuyor ki guzel kiyafet mango koton gibi markalar hep 2yas ustu satiyor bu yaz mangodan kizima 10-15 liraya kazaklar aldim 2yasina kadar da genelde lc.den aldim renkleri cabuk soluyor ama zaten bebek de cok uzun sure giymiyor hic bir seyi 2yasina kadar. Hastane cikislarini 2ay zor giydirmistim

Almaman daha iyi ne guzel ben 5kilo aldim simdiye kadar gerci ikizler ama yine de cok asil 5aydan sonra kilo aliniyor kizimda 22almistim bu gidisle ikizlerde 30a tamamlicam

73le hamile kaldım canım suan 5 ay bitecek 72 kiloyum

Canım şimdiden Allah yardımcn olsun ben alanyadayım bir ay önce bizimde yatılı ve davetsiz birden gelen misafirimiz oldu eşimin akrabaları geldi o sıcakta kendileri klimanın altında oturdular ben hizmet ettim eşim yardm etmese bitmiştm bu kız hamile hizmet beklemeyelim demediler artk sinirden ağlıyordum o derece Allah anlayışsız insanla terbiye etmesin misafiri severim ama hamileyken o şekilde davranmalarıyla sinir ettiler beni ve bir daha evime asla onları kabul etmem kinlendm bi kere 5 gn kaldılar ailece beş sene gibiydi sen böyle deyince yine hatırladm canm sıkıldı diycem o ki insanlardan anlayış bekleme ve kendi rahatını bozma ben hamileyim diye hatırlat mutlaka

Arkadaşlar bebeklerinizde aguline şurup gaz ilacı kullandinizmi ? Benim bebeğim 1 aylık ve bu akşam verdim ilaçtan ama sonra çığlık attı çok ağladı ilaçtan olabilirmi ?

Arkadaşlar bebeklerinizde aguline şurup gaz ilacı kullandinizmi ? Benim bebeğim 1 aylık ve bu akşam verdim ilaçtan ama sonra çığlık attı çok ağladı ilaçtan olabilirmi ?
Geçmiş olsun,
Burası 2016 şubat anneleri topiği, çoğumuzun ilk gebeliği. Daha kavuşamadık yavrularımıza. 2015 topiğinde paylaşırsan yardımcı olan daha cok olur bence

Ben henuz hic almadim canim

Ben de bugun ayni seye dikkat ettim tuyler dedim hem uzamadi hem de cok azaldi cok sasirdim. En son 11. Haftaydi agdaya gitmistim. Benimkilerde ikiz biri erkek digeri belli degil
bi ikizimiz daha varmis... cnm benim de ikiz. ins saglikla kucaklariz minikleri...

Kiloyu soranlar olmuş. Ben 2-3 kilo arasi aldım. Yarın sabah tartiya çıkacağım. Biraz daha aldım gibi geliyor bana

Günaydın anneler çok merak ediyorum Bebeğimi inşallah sağlıklıdir hep hayal kuruyorumm doğdugunu . Bazen rüyalarımda onu büyüttügumu görüyorum o kadsr mutlu uyaniyorum ki allah tüm istiyenlere sağlık ve hayırlısiyla nasip etsin hepimizin evlatlarıni korusun aminnn

Bir gunun sonunda aklima gelen başıma gelmiş bir şekilde kahvaltı hazırlıyorum. dun tum gun gonullerini hos ettik koca gobegimle gezdik.eve geldik onların ayaklar havada yine ben kalktim kahvaltı hazırlıyorum. Yanima gelmezlerse gelmesinler bari işime karismasalar.yok bu yumurta katı olmus yok bu peynir yumusak oule yapma bu bıçağı kullan.bide hijyen gosterileri.aynen eşim benim patlama noktami tahmin ettiginden espiriler yapıyor yardım ediyor ama nafile.simdide yanlarından kaçtım. masa açık lak lak ediyorlar.en nefret ettiğim sey.sinirden buraya döküldü. kusura bakmayın

Ayyyybende sinir oluyorm boyle misafire...ya hamile insanin evine yatili gelmeyin kardesim ne isiniz var.sakin olmaya calis canim la havle cek bolbol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…